Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

Vastaile jos kiinnostaa!  3

"Moi, mä en oikeen itekään tiedä mitä mä täältä haen. Mut oon kiva, tykkään ulkoilla ja tehä kaikkea kivaa. Jos tuntuu et oltais sopivat toisillemme, niin vaistaile."

"En yleensä käytä deitti.nettiä, mut ajattelin nyt kokeilla mitä täältä löytyis. Oon pitkä ja valee, kaunis neiti. Kirjoittele!"

Huoh.

Tästäkin on varmasti kirjoitettu tuhansia blogeja. Ja aihetta on ruodittu tolkuttomasti. Mutta pakko se on oma pieni kortensa tähänkin kekoon tungettava.

Eli mitä ihmisen deitti-ilmoitus kertoo ihmisestä? Oma näkemykseni on, että

Tylsä ilmoitus = tylsä ihminen
Omaperäinen ilmoitus = kiinnostava ihminen

Toki on totta että kaikki eivät ole verbaalisesti lahjakkaita, mutta silti. Ja toisekseen täytyy ihmetellä, että miten paljon ihmiset ajattelevat mitä kertovat itsestään ilmoituksessaan? Ja minkälaisia vastauksia he odottavat? "Mä oon kiva, vastaile" ei varmaankaan kannusta ketään kirjoittamaan pitkää ja syvällistä kuvausta itsestään, kun toisestakaan ei ole mitään muuta tietoa kuin että hän on omasta mielestään kiva.

Ehkä tämä on kyynisen miehen (pojan?) valitusta. Tunnettu faktahan on että nainen saa ilmoitukseen kuin ilmoitukseen 100+ vastausta. Miehen taas täytyy luoda persoonallinen ilmoitus, ja olla onnellinen jos saa muutaman asiallisen vastauksen.

Ehkä kyse on siitä että sitä itse haluaa löytää sen "täydellisen kumppanin", ja silloin piuhat poksuvat kun suurin osa ilmoituksista on omasta mielestä roskaa.

Kirjoittelen asioita yleensä fiilispohjalta. Sen kummempia analysoimatta tai funtsimatta. Kuten ylläoleva teksti. Fiksusti ajateltuna voisin sanoa itselleni "mitä se sinua liikuttaa minkälaisia ilmoituksia ihmiset laittavat? Jos ei miellytä, siirry eteenpäin!". Ehkä en sitten vain ole riittävän fiksu itselleni...

;)