Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

Ystävänpäivä ja muut sen sellaiset  1

Luultavasti joku ajattelee kohta taas "vi**u mikä urpo". Mutta ajatelkoot.

En lähettänyt tänään yhtään teksiviestiä missä toivottaisin hyvää ystävänpäivää. En myöskään lähettänyt yhtään pikaviestiä. Enkä lähettänyt Joulunakaan.

Kyse ei ole siitä ettenkö tykkäisi Joulusta, ystävänpäivästä ynnä muista "muistopäivistä". Kyse on siitä että minua ärsyttää se, miten ihmiset pakottavat itsensä muistamaan lähimmäisiään, koska kalenterissa niin sanotaan. Monilla on sukulaisia, joita muistetaan kerran vuodessa. Koska se on "kohteliasta".

Minä sain tänään tekstiviestejä ihmisiltä, joista en ole kuullut moneen kuukauteen mitään. Jos olen heidän ystävä, miksi he eivät lähettäneet minulle viestiä eilen? Tai toissapäivänä?

Uskon tietäväni ketkä ovat ystäviäni, ilman että he sen erikseen mainitsevat "pakosta". Jos samat toivotukset olisivat tulleet joskus muulloin kuin tänään, olisin todella otettu ja iloinen.

Jos joku ei tiedä että olen hänen ystävänsä ilman että "virallisena" ystävänpäivänä en sitä hänelle erikseen tuo toivotuksilla ilmi, niin olkoon tietämättä. Luultavasti hän on silloin ihan oikeassa.

Ja kyllä, olen tänään halannut ystäviäni. Ja kaikille toivottanut hyvää ystävänpäivää jotka olen kohdannut. Ja niille, joita en ole kohdannut, ja jotka tuntevat olevansa tyhjiössä ilman toivotustani:

Hyvää ystävänpäivää mussut. Aidosti ja vilpittömästi.


Ei perkele.  5

Kauanhan sitä positiivista virtaa kesti. Nyt meni taas virtuaalihermot (oikeat menee niin harvoin että tää on terapiaa).

Kohde: Nainen
Paikka: City.fi
Tuote: Eroottinen asento, rintaliivit ja tissit esillä.
Kuvas: En hae seuraa, kaverit ovat tervetulleita.

Siis mitä vi**ua?!!

Jos mä laittasin johonkin kuvan meisselistäni, niin aivan taatusti mielessä olisi meisseliseuraa. Ja jos nainen pistää kuvan porakaivostaan, niin silloin on mielessä porakaivojutut. Simppeliä?

Ei näköjään. Tässä pitää pienen pojan taas pää kallellaan ihmetellä että MIKSI naiset laittavat herutuskuvia, ja samantien tuovat esiin että eivät etsi seuraa herutusmielessä? Onko tämä nyt jokin itsetunnonkohotuskompleksi, että tulee hyvä mieli kun ne vakiovonkaajat kehuvat kuvia maasta taivaisiin, ja heitä voi sitten tylyttää sanomalla "etkö sä osaa lukea?".

Mä en ymmärrä.

Ja lupaan, että seuraava blogijuttu ei liity cityyn, naisiin tai pariutumiseen. :D


Positiivinen suunta?  2

Kun nyt näyttää vahvasti siltä että tästä blogista on tulossa nurinanurkkaus, niin laitetaan jotain iloista vaihteeksi.

Tosin lähtökohta tälle tarinalle ei ollut vahva. Hieman liian vähän unta, ja odotettavissa oli yöduunia (normaalin päiväduunin päälle perjantaisin) Forssassa jossain nuorison trendipaikassa. Eli jumputijumputi-musiikkia, ja helvetin kovaa. Fiilis ei ollut todellakaan katossa.

Raflaan sisäänmennessä silmiin osui Mokoman mainos, näyttivät olevan samana päivänä jossain esiintymässä. Ja hymy oli suunnaton kun tajusin että nehän on siellä trendipaikassa! Ja dj soitti heviä niin että raikasi!

Joten duunit meni siinä ohessa Mokomaa ja heviä fiilistellessä. Ja oli dj sen verran asiallinen, että ei soittanut pelkkiä hevihittejä. Vaan tuli sieltä ihan oikeasti vähemmän kuultua laatukamaa.

Tosin tuli karmea tunne että mä oon tullut vanhaksi. Kun katseli niitä tyttöjä tanssimassa, niin tuli fiilis että jos joku tulisi pyytämään jatkoille niin tekisi mieli sanoa että katsellaan kun olet kasvanut muutaman vuoden.

Pitäisikö huolestua?