Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Olipa kerran poika.  2

Olipa kerran poika, joka päätti että olisi kiva deittailla tyttöjä. Olosuhteiden johdosta poika päätti koittaa internetin kautta löytää sopivaa deittiseuraa.

#1 Hyvää seuraa, mutta "se jokin" puuttuu. Kaverina olisi erittäin loistava. Ei ole vuosisadan rakkaustarina.

#2 Ihan kiva tyttö, tosin aikalailla erilaisella ajatusmaailmalla varustettu kuin poika. Kipinät eivät lentäneet, ja suoraselkäisesti tyttö toi asian esille jo alkuvaiheessa.

#3 Poika on ensin hieman ristiriitaisin tuntein tytön suhteen, mutta huomaa että alkaa tykkäämään tytöstä. Pienen kiertelyn ja kaartelun jälkeen tyttö tosin myöntää ettei ole kovinkaan innoissaan pojasta.

#4 Tyttö on hieman erilainen kuin poika, ja deittien jälkeen kertoo ettei pysty edes suhteeseen kenenkään kanssa jostain syystä.

#5 Tyttö on ihan kiva, mutta kipinät eivät lentele. Yhteydenpito vain lakkaa tytön osalta.

#6 Seitsemästä Deitistä ehdottomasti paras tapaus. Tosin kun kuuli että poika katsoo telkkarista futiksen em-kisoja, kaikenlainen yhteydenpito lakkaa kuin seinään.

#7 Tytöstä saatu ennakkokuva on täysin erilainen kuin todellisuus, molemmat tietävät että seuraavaa kertaa ei tule.

Tässä vaiheessa poika toteaa periamerikkalaiseen tyyliin "fuck it" ja lopettaa deittiseuran etsimisen. Kuten maajussi sanoo karanneelle porsaalle: "Tulkoon jos on tullakseen, minä en hae sitä".


On se kova.  2

Kiss nimittäin. Oli huima keikka!

Tosin lehdistö haukkui tiistain keikan perusteella koko bändin väsyneeksi jäähdyttelijäksi, joka ei edes soita hittejään. Missäköhän keikalla toimittaja mahtoi olla, sillä eihän keikalta jäänyt puuttumaan kuin Heavens on fire. Kaikki muut kovat biisit tulivat, ja hienosti tulivatkin.

Itse en ymmärrä urputusta, biisilista oli todella kova. Ehkä heille jotka ovat kuulleet Kissiä vain nuorisodiskossa (I was made for loving you) sekä pari muuta biisiä radiossa, alkupään biisit eivät juuri kolahtaneet. Itse olen sitä mieltä että jos bändiä ei ole kuullut kuin radiossa, niin kannattaa pitää turpansa kiinni sitten biisilistan arvostelun suhteen. Deuce ja Strutter kun nyt vaan ovat kovia biisejä. Niih.

Keikalla meni ääni ja kunto, ja keikan jälkeen meni juopotteluksi. Kivaa oli, ja krapula tuli. Onneksi myös meni.

Ja eihän tässä millään malttaisi odottaa heinäkuuta. Silloin pääsee katsomaan Maidenia, ja vieläpä kahdesti. Ensin stadionille ja sitten Tampereelle. Oi tätä onnea! :D