Piristystä makuuhuoneeseen päivälehtien sivuilta

  • villehar

Nykyään seksin harrastaminen tai sen harrastamatta jättäminen tuntuu vievän todella suuren osan lehtien palstatilaa melkeinpä päivittäin. Jatkuvasti kirjoitetaan uusia artikkeleita ja kolumneja siitä, että kuinka usein seksiä pitäisi harrastaa ja minkälaista seksin tulisi olla. Se, että seksistä puhutaan on ehdottoman positiivinen asia, koska seksi on täysin luonnollista, mutta silti siihen liittyy vielä paljon tabuja ja stigmaa. Moni yhä suhtautuu asiaan hieman häpeillen, mutta suunta on parempaan päin.

Todellinen piristys kuitenkin hankitaan muualta

Toki media on lisännyt tietoa ihmisten keskuudessa, mutta suuri osa artikkeleista on yhä varsin neutraaleja ja niissä vain raapaistaan hieman pintaa. Lähes aina, jos haluaa aidosti uutta kipinää lakanoiden väliin tulee kääntyä alan liikkeiden puoleen. Tokihan se on järkevää, koska alan liikkeistä voi tehdä jännittäviä löytöjä. Kenties suosituimpia tuotteita ovat alusasut ja erilaiset seksiasut.

Vain mielikuvitus on rajana

Erotiikkaliikkeestä on helpompi ostaa erilaisia tuhmia alusasuja, jotka päällä ollessaan saavat niiden käyttäjän tuntemaan itsensä seksikkäämäksi ja tuskinpa kenenkään kumppanikaan laittaa pahakseen, kun toisella on yllään seksikäs alusasu. Tarjolla on paljon alusasusettejä, hameita, stringejä, sukkia,käsineitä, sukkanauhaliivisettejä ja paljon muuta.
Varsinaisia erilaisia seksiasuja löytyy myös vaikka millä mitalla niin naisille, kuin myös miehille. Mikäli haluaa vaikka kokeilla roolileikkejä ja pukeutua mielikuvituksellisiin asusteisiin ,niin tarjontaa on paljon. Myös monen salaisiin haaveisiin liittyvät hoitajan, cheerleaderin, sisäkön asusteet ovat saatavilla. Eli kannattaa päästää mielikuvitus valloilleen ja kokeilla rohkeasti erilaisia asusteita. Ne ovat usein niitä ensimmäisiä hankintoja monelle pariskunnalle.

Kannattaa luottaa kauppiaan ammattitaitoon

Usein sen ensimmäisen seksilelun hankinta on monelle jännittävä paikka, mutta onneksi tarjolla on paljon tietoa asiaan liittyen ja tuotekuvauksissakin usein kerrotaan, että kenelle tuote parhaiten sopii. Seksilelujahan on toki todella montaa sorttia ja erilaisiin käyttötarkoituksiin, joten on hyvä ensin tutustua tuotteeseen. Myös pariskunnille on olemassa niin sanottuja startti-paketteja, jotka pitävät sisällään erilaisia tuotteita, joilla pääsee helposti hyppäämään mukaan seksilelujen kiehtovaan maailmaan.
Moni suosiikiin näitä paketteja, koska niissä on paljon erilaisia seksileluja, joita voi kokeilla ja sitten löytää sen mieleisensä. Usein näissä paketeissa olevat tuotteet ovat juurikin sellaisia, joiden käyttökynnys on matala ja ne ovat usein hauskasti muotoiltu ja niissä on käytetty paljon kirkkaita värejä ja ne todella tuovat mieleen mielikuvan leluista, mutta kuitenkin käyttötarkoitus on tietenkin aina selkeä eli seksikokemuksen parantaminen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus