hantsku85

Blogissa jaan omia kokemuksiani deittipalveluista ja kerron käytännönvinkkejä, kuinka löydät seuraa netistä.

Näin onnistut nettideittailussa ja löydät seuraa

Oletko yksinäinen tai vailla uutta parisuhdetta? Nykyisin uuden seuralaisen löytäminen ei paljon helpompaa voisi ollakaan. Ainakin sen pitäisi olla, jos osaat välttää pahimmat ”kompastuskivet” seuranhaussa.

Tässä blogissa kerron SINULLE pahimmat virheet, mitä miehet tekevät nettideittailussa ja jaan vielä loppuun muutaman pienemmän huomion, joiden avulla erotut joukosta eduksesi.

Monet hyvät deittisivut ovat nousseet viime vuosien aikana hirmuiseen suosioon, mutta silti niiden kautta voi osalle seuralaisen löytäminen olla melko vaikeaa. Syynä tähän ei välttämättä kuitenkaan ole se, että deittipalvelussa olisi mitään vikaa tai etteikö sinulle sopivaa deittailukumppania sinulle löytyisi. Syy siihen miksi osa (erityisesti miehistä) ei löydä ikinä ainuttakaan seuralaista netistä on se, että he eivät tee sitä oikein. Pitkälle pääsee jo pelkästään sillä, että oikeasti vähän ajattelet kenelle olet netissä kirjoittelemassa, mikä häntä saattaisi kiinnosta ja erottaudut omilla viesteilläsi. Huomioon kannattaa ottaa erityisesti oman profiilin erottuvuus muista. Kuten varmasti kaikki ymmärtää, niin suurin osa deittiprofiileista on kuitenkin loppupeleissä ihan samanlaisia. Siihen vielä tylsä tai huono kuva itsestä, niin ei tarvitse paljoa ihmetellä, miksi yhteydenottoja ei tule.

Perusasiat haltuun ensimmäisenä

Profiili, kuva ja viestittely. Siinä on kolme asiaa, joista nettideittailu pitkälti koostuu. Jos olet luonut järkevän profiilin, ottanut itsestäsi ihmisen näköisen kuvan ja osaat viestitellä järkevästi, niin seuraa kyllä pitäisi löytyä.

Miten näissä sitten yleensä epäonnistutaan?

Yleisin ja ihan kaikista pahin virhe on tietysti se, että profiilikuvausta ei ole kirjoitettu ollenkaan (tai se on yhden lauseen mittainen) ja huono kuva.

Useat tutkimukset ovat näyttäneet, että mielillä eniten yhteydenottoja ja mielenkiintoa herättävät sellaiset profiilikuvat, jotka on otettu ulkona ja jonkun toisen henkilön toimesta. Älä siis missään tapauksessa käytä deittiprofiilin kuvana itseotettua selfietä jostakin kotisohvalta. Tämä korkeintaan luo sinusta yksinäisen kuvan ja viestii, että se kotisohva on sinulle se paikka, missä yleensä istut. Vastaavasti eksoottisista paikoista tai vaikkapa urheilu-/puistokuvat herättävät naisten mielenkiinnon.

Toisaalta myös profiilista kannattaa kirjoittaa mielenkiintoinen. Usko tai älä, niin 95% naisista lukee koko profiilitekstin ennen ensimmäistäkään viestiä. Jos olet kertonut itsestäsi yhdellä lauseella tai kirjoituksesi on täynnä virheitä, niin luo se sinusta kouluttamattoman ja muutenkin heikon ensivaikutelman.

Viestittele rohkeasti ja pidä keskustelua yllä

Kun aloitat nettideittailun, niin on hyvä pitää mielessä, että ihmiset ovat nykyisin todella kiireisiä ja nettideittailua voidaan harrastaa mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Joku vilkaisee chatit läpi esimerkiksi töissä kahvitauolla, kun toinen taas katselee sopivia profiileja shoppailun ohessa. Tämän takia ihmiset unohtavat helposti asiat, joita olet ehkä kirjoittanut ja tylsää keskustelua ei jaksa kukaan jatkaa eteenpäin. Tästä syystä on todella tärkeää, että pidät keskustelun mielenkiintoisena ja jos olet oikeasti kiinnostunut jostakin, niin et saa luovuttaa helpolla.

Tähän ei myöskään ole mitään yhtä ainutta oikeaa kaavaa, vaan se on aina tapauskohtaista. Hyvä nyrkkisääntö on kuitenkin se, että mieti aluksi asioita, joita uskot kaikkien muiden sanovan ja välttele sen jälkeen näitä. Kukaan ei jaksa vastata 100 kertaa yhden päivän aikana kysymykseen: ”Mitä kuuluu?”. Ole siis omaperäinen viesteissäsi!

Näin voit erottautua eduksesi!

1. Ole itsevarma

Tutkimuksen mukaan profiilit, joissa oli käytetty paljon ”ehkä” ja ”en tiedä” –tyyppisiä sanoja, saivat jopa 9% vähemmän yhteydenottoja. Vastaavasti profiilit, joissa oli käytetty ”varmasti” sanaa, herättivät yli 15% enemmän mielenkiintoa. Ole siis itsevarma profiilissa ja viestittelyssä!

2. Älä puhu rahasta

Zooskin tekemän tutkimuksen mukaan myöskään palkasta tai raha-asioista ei kannata liikaa kerskua. Artikkelin mukaan sanat ”rikas” ja ”palkka” profiilikuvauksessa vähensivät yhteydenottojen määrää 4-20%.

3. Älä puhu videopeleistä

Läheskään kaikki naiset eivät ole kiinnostuneita videopeleistä (yllätyitkö?). Itseasiassa sanat ”videopeli” ja ”pelaaja” vähentävät saamiesi yhteydenoton määrän jopa puolella! Jos etsit nimenomaan videopeleistä kiinnostunutta kumppania, niin voit tämän tietysti profiilissasi mainita.

4. Älä puhu kiireestä

Muista, että ketään ei kiinnosta se kuinka kiireinen olet. Ehkäpä viimeinen asia, mistä chattikumppanisi haluaa kanssasi keskustella, on kiireinen työviikkosi. Tutkimuksen mukaan ”työ” ja ”kiire” sanat vähentävät yhteydenottoja noin 15%.

5. Älä sano olevasi yrittäjä

Hieman yllättäen sana ”yrittäjä” ei ole naisten mieleen. Suurin syy tähän on todennäköisesti se, että yrittäjä yhdistetään usein persaukiseen ja erittäin kiireiseen mieheen, jolle työ on tärkeämpää kuin parisuhde. Profiilit, joissa oli mainittu ”yrittäjä” saivat lähes 17% vähemmän yhteydenottoja. Vastaavasti tittelillä ”CEO” tai ”toimitusjohtaja” voi saada yhteydenottoja jopa yli 30% ”tavallista” profiilia enemmän.

Jos olet kiinnostunut nettideittailun ihmeellisesti maailmasta, niin suosittelen lämpimästi tarkistamaan deittipalvelu vertailut ja miettimään hartaasti, mille sivustolle rekisteröidyt. Sen lisäksi, että nettideittipalveluissa on paljon eroja käyttäjissä, niin myös hinnat vaihtelevat aina maan ja taivaan väliltä. Onnea matkaan!