Viraday Tablet - Uses, Composition, Dosage, Precautions or Warnings, Interactions, and Supplier

  • Drugssquare Pharmacy
Viraday Tablet
Viraday Tablet

Mihin Viradaya käytetään?

Viraday-tabletit ovat kiinteän annoksen yhdistelmähoitoa ihmisen immuunikatovirus (HIV) -infektion hoitoon aikuisilla. HIV heikentää immuunijärjestelmää hyökkäämällä tiettyihin immuunisoluihin, joita kutsutaan CD4+ -soluiksi ja jotka osallistuvat infektioiden torjuntaan, mikä voi johtaa opportunistiseen hengenvaaralliseen infektioon (infektiot, jotka eivät normaalisti olisi haitallisia); myös jos liian monta CD4+-solua tuhoutuu, tämä voi johtaa hankinnaiseen immuunikato-oireyhtymään (AIDS). Viraday-tabletit estävät tai hidastavat HIV:n kykyä replikoitua ja levitä, mikä pitää viruksen määrän alhaisella tasolla ja tämä johtaa CD4-solujen määrän lisääntymiseen, jotta immuunijärjestelmä voi toipua, mikä vähentää taudin etenemisen riskiä. .

Valmistaja - Cipla Ltd.
Koostumus - Efavirents/Emtrisitabiini/Tenofovir DF
Lomake - Tabletti
Vahvuus - efavirentsi 600 mg, emtrisitabiini 200 mg ja tenofoviiridisoproksiili 300 mg

Ostaa Viraday verkossa Drugssquarelta; voit yksinkertaisesti tehdä tilauksen ja saada toimituksen alennuksineen. Viraday tablet price Intiassa on edullisin verrattuna muihin maihin. Sitä on saatavana 30 tabletin pakkauksessa pullossa.
Kuinka tehokas Viraday-tabletti on?

Viraday on ennaltaehkäisevä hoitomuoto, mikä tarkoittaa, että se ei paranna HIV:tä tai korjaa olemassa olevia infektioita. Sen sijaan tämä HIV-lääke vähentää HIV-tartuntojen riskiä estämällä viruksen ennen kuin se voi levitä kehossasi. Jos Viraday-tabletit otetaan oikein, tutkimukset osoittavat, että ne voivat ehkäistä HIV-infektioita jopa 90 % tehokkaasti.

Miten Viraday tulee ottaa?

Sinun tulee ottaa Viraday-tabletit vesilasillisen kera kerran päivässä tyhjään vatsaan (1 tunti ennen ateriaa tai 2 tuntia sen jälkeen), mieluiten nukkumaan mennessä, sivuvaikutusten vähentämiseksi. Sinun tulee jatkaa sen ottamista säännöllisesti niin kauan kuin lääkärisi suosittelee, ja tilaasi tulee seurata. Älä lopeta HIV-lääkityksen käyttöä äkillisesti, koska tämä voi lisätä HIV-resistenssin riskiäsi. Älä ota tätä lääkettä pienemmällä tai suuremmalla annoksella; ota se vain niin kuin lääkärisi on määrännyt. Jotta infektio ei leviäisi, muista suorittaa sinulle määrätty kurssi.

Milloin Viradaya ei saa käyttää?

Allergiat: Ennen kuin otat tätä lääkettä, keskustele lääkärisi kanssa ja selvitä, oletko allerginen efavirentsille, emtrisitabiinille ja tenofoviiridisoproksiilifumaraatille tai jollekin Viradayn aineosalle.
Munuaisongelmat: Jos sinulla on munuaisvaivoja ja olet dialyysihoidossa ennen tämän HIV-lääkkeen ottamista, sinun on otettava yhteys lääkäriin.
Ajaminen/koneiden käyttö: Älä aja tai käytä mitään raskaita tai vaarallisia koneita tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että Viraday-tabletit voivat aiheuttaa huimausta ja väsymystä, voi aiheuttaa päänsärkyä ja se voi myös häiritä untasi.
Imetys: Jos imetät ja haluat käyttää tätä lääkettä, keskustele ensin lääkärin kanssa.
Raskaus: Jos haluat käyttää tätä lääkettä ja olet raskaana, sinun on ensin otettava yhteys lääkäriin. Vaikka mieskumppanisi haluaisi käyttää tätä lääkettä ja te molemmat harrastatte seksiä ja olette raskaana, on ensin neuvoteltava lääkärin kanssa.
Terveys: Jos sinulla on mielisairaus, mukaan lukien masennus; kouristukset; tai luusairaus, kuten osteoporoosi, keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa, tilasi voi huonontua.

Mitkä lääkkeet ovat vuorovaikutuksessa Viradayn kanssa?

Lääkkeet toimivat eri tavalla eri ihmisten kanssa. Jotkut lääkkeet, jotka ovat vuorovaikutuksessa tämän HIV-lääkkeen kanssa, ovat amiodaroni, tobramysiini, aspiriini, flukonatsoli, sisplatiini, metotreksaatti, atsitromysiini, leflunomidi, sitalopraami, lamivudiini, siprofloksasiini, salsitabiini ja gentamysiini.

Drugssquare.com - Viraday-tablettien toimittaja ja viejä

Meidät tunnetaan yhtenä luotettavimmista Viradayn ja muiden geneeristen HIV-lääkkeiden toimittajista Japanissa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Filippiineillä, Vietnamissa..........Maailmanlaajuisesti. On useita syitä, miksi olemme saaneet tämän tunnustuksen, katso:

Laatumme on maailman korkein, mutta hinnoittelumme on alhaisimpia mitä saat!
Myymämme tuotteet ovat kaikki 100 % aitoja.
Käsittelemme kaikki tilaukset äärimmäisen luottamuksella.

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse: info@drugssquare.com; Soita/WhatsApp: +91-9958550955; 24/7 live chat.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus