Tinder sinä uusi ihana ystäväni.

  • eldis

Kuulin Tinderistä homoystävältäni. Latasin sen oitis kun mua oli valaistu miten se toimii ja mikä logiikka koko sovelluksessa on. Älypuhelimeen on myös mahdollista ladata samantapainen mutta ehkä käyttäjäkunnaltaan suppeampi Hot or Not johon itse ei kuitenkaan ollut kovin tyytyväinen ja poistin koko sovelluksen viemästä tilaa muutenkin jo hitaalla iphonellani.

Koska treffailen sekä miehiä että naisia tuli vastaan alkuun satoja ihmisiä. Lopuksi muokkasin asetuksia vielä niin että en halunnut miehiä näkyville koska muutoin mahdollisia matcheja tuli ehkä liiankin kanssa. Myöhemmin sitten olen työvuorojeni lipuessa liian hitaasti eteenpäin laittanut miehet on -tilaan ja koska teen työvuoroni useimmiten yöaikaan luulevat miehet usein matchien tullessa mun etsivän juurikin seksiseuraa. Harmi kun en voi pyytää niitä meille työpaikan henkilökunnan wc:hen kuksimaan, menis ne aamuyön tunnit siinä vähän sukkelammin.

Anyway ideana mulla oli se että mitä kaikkea vastaan tulee? Olen viimeaikoina käynyt ulkona muutaman ihan potentiaalisen ihmisen kanssa, mielikuvat heistä on olleet oikein hyvät - mutta mitä on tapahtunut kun ollaan tavattu face to face? Olen maailman surkein sanomaan ei ja tämä vielä parantaa/pahentaa tilanteita deittieni kanssa.

Itse pelkään chattailessani antavani itsestäni ihmisenä aivan vääränlaisen kuvan ja sorrun usein itseni vähättelyyn mutta uskon sen olevan niin päin parempi kuin se että itse olen kuvitellut tapaavani vuosisadan komeimman adoniksen joka tykkää urheilla ja viettää päivänsä aktiivisesti mutta todellisuudessa olen tavannut röllömahaisen miehen joka pyysi kyytiä multa kotiin kun olin liikenteessä pyörällä niin silmät pyörien päässä pyysin häntä ystävällisesti kävelemään tai ottamaan bussin..

Näistä lisää siis tulossa. Lupaan kertoa teille siis kaiken, KAIKEN!

Ps. Oon sinkku, wonder why..

Kirjoitettaessa soi Juju - Onnelliseksi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus