Haluatko hankkia seksilelun, mutta et tiedä millaisen hankkisit? Lue 3+1 vinkkiä hankintaan

  • ellu_k

Seksi on osa elämää. Sitä ei voi kukaan kiistää. Sen sijaan, että seksiä pitäisi häpeillä tai käsitellä tabuna, niin siitä kannattaa puhua. Seksiä ihmiset kuitenkin aina harrastavat, joten tiedon jakamisen avulla siitä voi saada yhä parempaa. Seksin saralla jaettavaa tietoa ja erilaisia niksejä ja vinkkejä on todella paljon ja joskus joku hieman saattaa turhautuakin, kun tuntuu, että seksiä tungetaan joka tuutista. Fakta tosin on, että se kiinnostaa ihmisiä ja sen takia siitä kirjoitetaan. Nyt seksiä näkee paljon enemmän television sarjoissa ja moni varmaan muistaa Sinkkuelämää-sarjan, joka viimeistään toi erilaiset seksilelut suuren yleisön tietoisuuteen. Myöskin televisiomainoksissa näkee silloin tällöin aikuisten lelukauppojen mainoksia. Moni onkin varmaan harkinnut seksilelun ostoa, mutta ei oikein osaa sitä ostaa. Tämä blogipostaus onkin tarkoitettu ohjenuoraksi ensimmäistä seksilelua hankkimassa olevalle naiselle.
1 Unohda stereotypiat
Moni yhä kuvittelee, että seksileluja ostavat jollakin tavalla seksuaalisesti yliaktiiviset tai muuten vain oudot tapaukset. Se ei ole totta. Se aivan tavallinen naapurin tyttö Liisa on saattanut myös hankkia yksinäisiin iltoihin tai yhdessä kumppanin kanssa käytettäväksi liudan erilaisia leluja. Unohda siis seksileluihin liittyvät ennakkoasenteet ja stigmat heti alkuunsa, koska ne eivät pidä paikkaansa. Älä anna mielesi estää sinua kokeilemasta.
2 Tutustu rohkeasti
Mikäli vielä arkailet seksikauppaan menoa, niin silloin voi turvautua netin valikoimiin. Jokaisella kunnon kaupalla on todella laadukkaat nettisivut, joiden avulla voi kaikessa rauhassa oman kodin turvasta selailla valikoimia. Tarjolla on halpaa ja kallista ja tuttuja tuotteita sekä takuulla outojakin vimpaimia, mutta kuten sanottua, niin valikoimaa voi rauhassa selailla. Aloittaa vaikka tuhmista alusvaatteista ja siirtyy niistä sitten eteenpäin.

Kokeile rohkeasti
Kokeile rohkeasti

3 Tilaa kerralla muutama erilainen tuote
Usein kauppojen valikoimissa erilaisia settejä, joiden avulla pääsee edullisesti kokeilemaan montaa tuotetta. Seksilelusetti saattaa sisältää erilaisia hieromasauvoja, vibraattoreita, hierontaöljyjä, liukasteita ja joitakin muita tuotteita. Seksilelusetistä usein löytyy jokin suosikki, josta voi sitten tilata erilaisen mallin seuraavalla kerralla. Toisaalta moni kauppa myös pitää listaa myydyimmistä tuotteista ja usein ne suosituimmat tuotteet ovat suosittuja hyvästä syystä.
4 Ainoa tapa löytää itselle sopivin lelu on kokeilla
Ihmisiä tunnetusti kiinnostaa erilaiset asiat, joten varsinaisia suosituksia on vaikea antaa. Joku tykkää siitä pumpattavasta Pentistä ja joku toinen ei taas villeimmissä unissakaan moista lelua itselleen hankkisi. Eli on parempi tarttua tuumasta toimeen ja laittaa lelut tilaukseen ja selvittää, että mikä on se lelu, joka saa sukat pyörimään jaloissa.

Kirjoitettaessa soi Disco tits (Lenno remix)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus