Heippa taas!

  • ellu_k

Viimeisestä kirjoituksesta on jo melkoinen tovi, mutta bloggaaminen on lopulta sen verran mukavaa puuhaa, että mieluusti näitä tekstejä suoltaa muiden luettavaksi. Nyt alkaa joulun valmistelut olemaan jo hyvällä mallilla ja suurin osa lahjoista on hankittu. Vielä muutamille sukulaisille ja tuttaville pitää keksiä jotakin mukavaa lahjaksi, mutta en ota siitä turhia paineita. Usein aina parhaat ideat vain pulpahtavat ulos, kuin itsestään. Se, että kaikki alaa olemaan valmista antoi aikaa alkaa suunnitella talven aktiviteetteja. Mietin todella pitkään ja hartaasti, että haluanko viettää lomani tunturissa sukset jalassa viilettäen vai rannalla uikkareissa makoillen kirjaa lukien. Vaikea paikka, kieltämättä.

Molemmissa on puolensa, mutta tuo pimeä syksy kyllä sinetöi sen, että aurinko ja ranta kutsuu. Innostuin jopa tulevasta reissusta niin paljon, että kaivoin ne vanhat uikkarit kaapista ja sovitin niitä päälleni. Hyvinhän ne istuvat, mutta niistä kyllä näkee, että ne ovat vanhat. Päätinkin siis lähteä uikkariostoksille keskellä jouluhärdelliä. Yllättävää kyllä, niin monessa liikkeessä ei kummoista valikoimaa ollut esillä... Melkein ne oli sellaisia Hanna Maria Seppälän päällä nähtyjä Speedon kokouimapukuja, joita uimarit käyttävät. Kyllä sitä sentään pitää bikineissä olla, kun menee rannalle. Aloin siis selaamaan netin valikoimaa ja sieltä kyllä löytyy vaikka mitä. Esimerkiksi vaatekauppoja.fi sivun kautta näkee helposti usean eri kaupan alennukset ja vaatteiden jälleenmyyjiä voi myös etsiä merkin perusteella.

Kannattaa suosia kotimaista
Omissa ostoksissani pyrin suosimaan aina kotimaista, jos vain mahdollista. En kuitenkaan pelkästään kotimaisuuden vuoksi osta jotakin tuotetta, jos ulkomainen kilpailija on parempi. Tällä kertaa tosin kotimainen vei voiton. Nimittäin kahden rohkean suomalaisnaisen perustama Halla Halla (hauska nimi) tekee bikineitä kierrätetystä muovista. Bikinit voi jopa kääntää ympäri, jos tietty värisävy alkaa kyllästyttämään. Aikas hauska idea, mutta simppeli idea. Kumma homma, että se ei tullut muille mieleen. Tai ehkä se onkin, mutta en ole itse siihen törmännyt.

Lomakohteena Thaimaa
Nyt kun bikinit on hankittu, niin oli aika päättää lomakohde. Pitkään mietin, että mihin tällä kertaa ja päädyin Thaimaan Phukettiin. Phuket on Thaimaan suurin saari ja sieltä löytyy kansainvälinen lentokenttä. Moni pitää Phukettia bilepaikkana, mutta se on paljon muutakin. Sieltä löytyy rantaviivaa vaikka kuinka ja paljon, joten sen oman rauhallisen kolkan löytäminen onnistuu melko helposti. Päivittelen vielä kuulumisia ennen tammikuun reissua, joten kuulemiin!

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.