Rahan säästämistä

  • Hijakcks

Yritän säästää aina kun vain mahdollista. Nyt kun yksin elää omassa kämpässä ja tuloja ei ole paljon niin pakko säästää kaikessa mahdollisessa. Rahaa toki on pankkitilillä niin sanotusti pahan päivän varalle.
Eniten rahaa säästyy ruokaostoksista. Kaupoista ostan yleensä tuotteita, joissa päiväys on menossa vanhaksi. Kuitenki niissä on käyttöaikaa jäljellä riittävästi ja rahaa säästyy useampi euro, se on viikossa jo todella paljon säästöä.
Tässä pari viikkoa sitten piti uusi kannettava tietokone ostaa opiskeluja ja muuta käyttöä varten. Selailin tietysti eri hintavertailuja ja Tekniikkadiilit sivun kautta löysin hyvän tarjouksen Acerin läppäristä. Varmasti tällä koneella taas pystyy hoitamaan kaiken tarvittavan ja kestänee useamman vuoden käyttöä.
Vanha tietokone oli jo jonkin verran käyttöä nähnyt mutta sain silti vähän rahaa siitäkin kun myin. Ilmeisesti varakoneeksi meni uudelle omistajalle.
Rahaa saa kyllä riittämään moneen menoon kunhan vain osaa säästää tietyissä asioissa. Varsinkin alkoholiin meni ennen paljon rahaa mutta nyt juon korkeintaan kerran kuukaudessa. Lukion aikana tuli otettua alkoholia ihan tarpeeksi, joten ei ihme, että rahat olivat loppu.
Tämä nyt oli tällainen nopea postaus omasta rahankäytöstä ja säästämisestä. Katsotaan mitä sitä seuraavaksi kirjoittaisi.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.