indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Spotify.

Kuuluuko, kuuntelen  1

Spotifyn My Year in Music -palvelu esittelyssä ja testissä. Sen toimivuus on alkanut tosin päivä päivältä mietityttämään enemmän, sillä vaikka kuuntelumäärät ja kärkinimet takuulla paljon ovat olleet soitossa, allekirjoittaneesta tuntuu, että tässä ei voi olla kaikki Spotifyn kautta kuuntelemani musiikki.

No, tälläistä teknonörtteilyä, ja ihan hauskoja tilastoja, vähintään kuitenkin jokseenkin paikkansa pitävääkin.

Linkit ja mun listani löytyvät täältä.


Musiikin kansainvälinen kieli  1

Rumpubasson pärinää perjantaihin!

Tänään puhutaan Levyhyllylokakuusta, mutta tarjolla on silti uutta Metrikiä digitaalisessa muodossa. Miehen täysipitkä debyyttilevy ilmestyi nimittäin alkuviikosta, ja soi ahkerasti tämänkin musiikin suurkuluttajan Spotifyssä.

Videoksi tänne valittu biisi ei ole lähellekään levyn parhaimmistoa, joten jos drum'n'bass kiinnostaa, niin klikkaa itsesi blogiin, siellä enemmän juttua ja enemmän klippejä, sekä tietysti linkki albumiin!


Musiikkia Tyynenmeren rannalta  1

Päivän musiikit tarjoaa seattlelainen kaksikko Odesza. Uusi levy on aivan juuri ilmestynyt Spotifyyn, virallinen julkaisupäivä on ilmeisesti huomenna 9.9.

In Return on aivan loistava levy ihan kokonaankin, josta tämä tuorein musiikkivideo Say My Name on oikein hyvä esimerkki.

Myös Flow-liput tuli hankittua tänään jo ennakkoon ensi vuodelle. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun ostin liput jonnekin keikalle tai festarille näin ajoissa. Lisää siitä ja tarkempi levyarviokin blogista.

Linkki blogikirjoitukseen