30 vuoden iän jälkeen sinun on osattava pukeutua ranskaksi, opi nämä 4 pistettä

  • katherined

Aikuiset naiset yli 30 vuoden iän jälkeen pitävät yleensä kovasti joistakin romanttisista ja eleganteista pukeutumistyyleistä. Mitä tulee romanttisiin ja elegantteihin mekoihin, ihmiset tulevat ensimmäisenä mieleen ranskalaisnaisille, jotka pitävät tätä tyyliä kuoliaaksi, romanttisena ja eleganttina. Jos heidän luonne on kaiverrettu heidän luihinsa, yksinkertaisella ja hienolla sovitustavalla tämä tunnetyyli esitetään elävästi. 30-vuotiaana heidän on voitava käyttää ranskaa. Opi nämä 4 pistettä ja hallitse ranskan kielen olemus helposti pitää päällä.

1. Väri on yksinkertainen ja hieno

Ranskalaisten naisten eleganssi heijastuu yleensä värien yhteensovittamisesta. He kokeilevat harvoin liian kirkkaita värejä, kuten iso punainen, kirkkaan vihreä tai Barbie. Tämä väri on yleensä heidän asussaan. Kaikki ovat hyvin harvinaisia, ja jotkut perus musta, valkoinen , harmaa ja ruskea ovat pohjimmiltaan heidän päivittäisen pukeutumisensa pääteeman.

Koko vartalon värisovitus on hyvin yksinkertaista ja perussaman värin tai samankaltaisen värisovitusmenetelmän avulla saadaan aikaan visuaalinen harmonia ja yksinkertaisuus. Vaikka eri väriyhdistelmiä olisikin, niitä on periaatteessa korkeintaan kolme. äärimmäisen yksinkertainen tapa värinsovitus ei yleensä ole kovin silmiinpistävä, mutta se on erittäin kestävä, ja mitä enemmän katsot, sitä enemmän katseet.

Ne ovat hyvin yksinkertaisia ​​koko vartalon värisovituksessa.Perusmustan ja harmaan lisäksi yleisin on lämmin ruskea tai kameli.Tämä lämmin värisovitusmenetelmä on yksinkertainen ja hellävarainen, joka ei sovi vain kypsän naisen vartaloon Naisellisuus esitetään ja ihon kohtalaisen kirkastumisen vaikutus voidaan esittää tällä värinsovitusmenetelmällä.

Toiseksi tyyli on rento ja laiska

Tyylin yhteensovittamisen suhteen he harvoin kokeilevat niitä erittäin tiukkoja ja itseään viljeleviä esineitä. Sen lisäksi, että he yhdistävät ranskalaisiin asuihin klassista eleganssia ja romantiikkaa, he kiinnittävät paljon huomiota myös yhteensovittamisen mukavuuteen. Vartalon sijoittelun suhteen he korostaa kohtalaisen löysää versiota, jolla korostetaan rentoa ja laiskaa kollokaatiotyyliä.

Vaikka käytät pukutakkia, valitset erittäin mukavan casual-tyylisen puvun.Casual-tyylinen pukutakki on yleensä version suunnittelussa leveämpi ja korkeampi, eivätkä sen pukemisen vartalon muotovaatimukset ole kovin korkeat.

Tai käytä laiskaa ja mukavaa mohairpuseroa korkeavyötäröisen hameen kanssa, joka voi näyttää romanttisen tyylin ja pitkien jalkojen yhteensopivuuden.

Kolmanneksi lisävarusteiden valinta on kirsikka kakun päällä

Ranskalaiset naiset eivät ole kovin tylsiä pukeessaan asuja, vaan he ovat yleensä hyvin hillittyjä ja yksinkertaisia ​​valitessaan yhteensopivia vaatteita, ja he näyttävät huomaamattomilta, mutta he ovat erittäin hyviä käyttämään asusteita, jotka parantavat ottelun yleistä rakennetta.

Esimerkiksi pääntiessä oleva kukkainen silkkihuivi ei voi ainoastaan ​​osoittaa yleisen sijoituksen rikkautta kukkaisen silkkihuivin asettamisen kautta, vaan myös välttää pääntien tilaa sovitettaessa ja puhaltaa silkkihuivin kulmaa. tuuli, joka on romanttinen Kuitenkin raaka.

Aaltopisteelementti on ranskalaisen tyylin klassisin elementti. Tämän aaltopisteelementin suunnittelumenetelmä on hyvin yksinkertainen. Kevyellä ja puhtaalla valkoisella aaltopisteellä perusmustalla ei koko vartalon värisovitus ole kovin hyvä mutta mitä enemmän katsot, sitä viettelevämpi.

Hieno kaksikerroksinen pieni kaulakoru yhdistetään korkeapääntiiseen puseroon, joka on romanttinen ja tyylikäs ja näyttää hahmon kaarevuuden.

Neljänneksi hienojen kiharaisten hiusten romanttinen arvo on täynnä

Romanttista ja eleganttia naisellisuutta korostavien vaatteiden yhdistelmän lisäksi kampaukset voivat korostaa myös kypsän naisen naisellisuutta, kuten mallin mallin mukaista lyhyttä kiharaa hiusta, joka on romanttinen ja elegantti, jossa on erittäin herkkä tunne. pienten kiharat hiukset ovat sekä elegantteja että suloisia, ja niillä voi olla erittäin hyvä vaikutus kasvojen muodon muokkaamiseen.

Ranskalaistyyliset kiharat hiukset luovat yleensä yksinkertaisuuden ja luonnollisuuden tunteen, olipa kyseessä sitten jäykkä tai kihara, niiden tulee korostaa yksinkertaisuutta ja luonnetta ja käyttää luonnollisia kiharoita kypsän naisen lempeyden osoittamiseen.

Aikuisten 30-vuotiaiden naisten tulisi oppia sovittamaan yhteen romanttinen ja elegantti ranskalainen tyyli sekä laiska ja rento ranskalainen tyyli osoittaakseen kypsien naisten viehätyksen.Read more at:grey prom dress uk | gold prom dresses uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus