Jatkoa Lauantaihiiiiin!

  • Kukkei

Illan pimetessä Eluko ja Kukkei rynnistivät eriä reittejä ja eri aikaan Kallionkoloon aloittelemaan iltaa.

"Menthos the fressmaker!"
"Mitä?"
"Emmä tajuu, mut otatko?"
"JOOOOOO!!"
"Aitoo!"

Eluko ihmetteli sohvan turvallisessa syleilyssä Kukkein päättömältä näyttänyttä pomppimista asunnossa. Säntäilyn aiheutti päähän satunnaisessa järjestyksessä pälkähtäneet muistikuvat asioista, jotka piti jostain syystä juuri sillä hetkellä hoitaa. Logiikalla ei tämän suhteen ollut mitään tekemistä. Eikä mikään tullut kerralla loppuun asti hoidettua.

Naatiskelun ja valmistautumisen (johon kuului höyheniä, valkoisia aluspaitoja ja vihreitä nimikkotoppeja, karkkia, paljon meikkiä ja huomattavan vähän älyllistä keskustelua) jälkeen mentiin pysäkille odottelemaan. Odottelua riittikin ja ihmetystä herätti outoja reittejä ja vain yhteen suuntaan kulkeneet raitiovaunut. Kukkei ja Eluko eivät olleet aivan varmoja siitä oliko kyseessä harhanäyt vai jäynää tekevät kiskomadot.

Vauhtia juhlimaan mennossa olleissa vaippaikäisissä kuitenkin oli, sillä kävelymatkalla keskustaan hoidettiin myös viikottainen lenkki juoksemalla Pitkän sillan yli.

Jonon ohi ja Hallmarkiin. \o/ Jeiiiiii! HumppaHumppaHumppa
Mitä?!?

"Elukooooo!"
"Kukkeiiiii!"
"Haliii!"
"Jeiii!"

"Tanssimaan!"
"Jooo!"
"Katteleen!"
"Jooo!"
"Vessaan!"
"Jooo!"

Kotiinpaluumatkalla Eluko koitti yhdessä Kukkein kanssa hahmottaa oliko kadulla auto ja oliko sen etu- vai takaluukku auki. Kulkupeli olikin poliisiauto ja kaksossisarusten piileskellessä kyyryssä pakettiauton takana se oli hävinnyt kuin jääpala siiderilasiin.

Turvasana: Kirsikka

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus