Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2006.

Mr Lotharin viikko 6/2006  1

Viikko 6/2006

Nyt minuun on iskenyt ilmeisesti kevät väsymys, sillä en meinaa jaksaa tehdä yhtään mitään (edes kirjoittaa tätä päiväkirjaa).

Mutta maanantaista perjantaihin meni siis laiskotellessa.

Lauantaina suuntasin sitten Dianan kanssa keikalle Hartolaan. Keikka meni hyvin ja sen jälkeen pidin sitten yleisökilpailun ravintolan naisasiakkaille. Voittajan oli määrä saada limusiini kyyti ravintolasta kotiinsa, mutta se kilpailu ei ikinä ehtinyt edetä loppuun saakka sillä ravintolassa alkoi ennen valomerkkiä joukkotappelu. No yksi kilpailuun osallistunut tyttö kuitenkin sitten sai kyydin ja minun "velvollisuudet" tuli siis hoidetuksi.

Sunnuntai aamun pikkutunteina oli sitten luvassa extreme autoilua eli 60km erittäin mutkaista pikkutietä ilman valoja. Ai, miksi? No pitäähän minunkin elämässä jotain jännitystä olla.

PS. Tuonne minun kotisivuille http://www.MrLothar.fi on taas ilmestynyt yksi uusi video seikkailuistani!


Mr Lotharin viikko 5/2006  1

Viikko 5/2006

Maanantai ja tiistai meni ihan vain kotona.

Keskiviikkona suuntasinkin sitten Ladies Night by M.E.N.S. keikalle Espooseen.

Torstai meni nukkuessa, koska Espoon keikan jälkeen menin nukkumaan vasta aamu seitsemältä.

Perjantaina aamuna 07.00 läksin sitten kavereideni kanssa limusiinilla MP-messuille, siellä törmäsin useisiin tuttuihin tyttöihin. Reissussa meni sen verran aikaa että olin kotona 21.00 ja niin väsyneenä että menin suoraan nukkumaan.

Lauantaina minulla oli keikka Nooran kanssa Äänekoskella. Mukaamme läksi yksi kaverinikin.

Sunnuntaina suuntasimme sitten takaisin Mäntyharjuun ja perille päästyämme minä olin taas kerran niin väsynyt että ... lauantain jatkot olivat siis vaatineet veronsa.