Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2006.

Mr Lotharin viikko 12/2006

Viikko 12/2006

Alkuviikko meni Porin messuista ja niiden jatkoista toipuessa .

Perjantaina läksin sitten Nooran kanssa Erotic limousine tour keikalle Reisjärvelle. Hauskaa oli ja keikka tuli heitettyä.

Lauantai aamuna suuntasin jo hyvissä ajoin kohti kotia ja Mäntyharjulle päästyäni menin suoraan yhden kaverini luo viettämään moottoriurheilupäivää.
Paikan päällä oli myös 3 tsekkiä joitten kanssa päätimme että palkintojen jako tapahtuu illalla Sokos Hotel Vaakunassa Mikkelissä.
Päivän jälkeen oli vuorossa sauna ja sitten limusiinin keula suunnattiin kohti Mikkeliä. Railakkaan illan jälkeen huomasimme että pari kyydissämme Mikkeliin tullutta tsekkiä oli hyytynyt siihen viinan määrään jonka he joivat, mutta Mikkelistä oli löytynyt heidän tilalleen neljä näpsäkän näköistä tyttöä. Niinpä päätimmekin järjestää vielä jatkot erään kaverini luona, se mitä jatkoilla sitten tapahtui jääköön salaisuuden verhon taakse :-)

Sunnuntai menikin sitten nukkumisen merkeissä sillä jatkot venyivät aamu kuuteen saakka.


Mr Lotharin viikko 11/2006

Viikko 11/2006

Maanantai meni Satakunnan Kansan haastattelussa ja kuvauksissa.

Tiistaina läksin Mariahin ja Dianan kanssa Erotic limousine tour keikalle Savonlinnaan. Paikan päällä oli myös tatskari ja lävistäjä. Keikka meni hyvin ja keikan jälkeen minä läksinkin sitten kolmen tytön kanssa jatkoille eräälle mökille. Jatkot venyivät aamu kuuteen saakka :-)

Keskiviikkona oli herätys jo 09.00, koska yhden tytöistä piti ehtiä kouluun. Minä matkasin sitten samalla vauhdilla kotiini ja kävin päiväunille.
Unilta herättyäni kävin saunassa ja suuntasin Ladies Night by M.E.N.S. keikalle Espooseen. Keikan jälkeen olin todella väsynyt ja niinpä sänky kutsui tällä kertaa nukkumisen merkeissä.

Torstai menikin sitten taas laiskottelun merkeissä.

Perjantaina Gina tuli meille ja sen jälkeen läksimme yhdessä kohti Lahtea josta poimimme Mr New Yorkin kyytiimme ja suuntasimme Poriin. Oli kevään ensimmäisten erotiikkamessujen vuoro ja oli taas pitkän talven jälkeen kiva olla esiintymässä isolla lavalla. Messujen jälkeen suuntasimme vielä jatkoille ravintola Baarikärpäseen.

Lauantaina oli toisen messupäivän aika ja messuilla törmäsin sitten yhteen tyttöön joka halusi strippariksi. No minä annoin hänelle mahdollisuuden koe-esiintyä minulle ja huh huh millainen tuo esitys olikaan. Loppujen lopuksi se meni seksin harjoittamiseksi. No messujen jälkeen läksimme sitten taas ravintolaan jatkoille ja sen jälkeen vielä hotellissakin oli jatkot jotka päättyivät vasta aamulla :-)

Sunnuntai aamuna nukuin pari tuntia ja sitten katsoin hetken formulaa jonka jälkeen aamupalalle ja sitten kotimatkalle.
Kyllä uni taas maistui kun pääsin kotiin.

PS. Satakunnan Kansassa olleet jutut löytyy osoitteesta: http://www.satakunnankansa.fi/teema/mrlothar/


Mr Lotharin viikko 10/2006

Viikko 10/2006

Koko alkuviikko maanantaista perjantaihin meni Porin erotiikkamessujen järjestelyissä.

Lauantaina läksimme sitten Ladies Night by M.E.N.S. keikalle Juukaan.
Juuka on suht pieni paikkakunta, mutta silti siellä on ollut joka kerta hauska keikka ja muutenkin mukavaa. Tämäkään kerta ei tuottanut pettymystä vaan koko yö tuli remuttua :-)

Sunnuntaina olinkin sitten aika väsynyt, mutta niin oli muutkin. Edellis yönä jatkoilla ollut tyttö oli näet suht äänekäs, niinpä Micin ja New Yorkinkin nukkuminen taisi myös jäädä "metelistä" johtuen suht vähiin :-)
No onneksi olin kotona jo yhden aikaan päivällä ja sitten formula kisan katsomisen jälkeen nukahdinkin sohvalle.


Mr Lotharin viikko 9/2006

Viikko 9/2006

Maanantai ja tiistai meni tavallisten arkirutiinien hoitamisen merkeissä.

Keskiviikkona minuun otti yhteyttä yksi tyttö johon olin törmännyt internetissä.
Sovimme kuvaukset illaksi ja niinpä minä läksinkin sitten illalla autoilemaan hänen luokseen. Kuvasimme muutaman tunnin ja sitten minä autoilin takaisin kotiin. Tämä video tulee aikanaan minun kotisivujeni kuvat ja videot osioon http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php (sinne on muuten taas lisätty pari videota viime viikolla).

Torstain otin sitten rennosti kotona laiskotellen.

Perjantaina läksin Mariahin ja Dianan kanssa Erotic limousine tour viikonlopun viettoon. Perjantaina meillä oli keikka Leppävirralla ravintola Virranpojassa ja keikan jälkeen kävimme vielä Vesileppiksen yökerhossa, jonka jälkeen majoituimmekin samaiseen kylpylähotelliin.

Lauantaina limusiinin keula suunnattiin sitten kohti Imatraa ja ravintola Bullsia. Bulls oli kokenut remontin edellisen vierailuni jälkeen ja tupa oli taas täynnä väkeä.

Sunnuntai meni taas kerran kotimatkaan ja kotiin päästyäni keikkavarusteiden huoltoon sekä laiskotteluun.