Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2006.

Mr Lotharin viikko 21/2006

Maanantai ja tiistai meni Oulun erotiikkamessuista toipuessa.

Keskiviikkona läksin esiintymiskeikalle Outokumpuun.
Ensin vedin yhden setin juuri 18 vuotta täyttäneelle Tirra Pubin omistajan tyttärelle hänen yksityisbileissään ja sitten myöhemmin heitin toisen setin ravintolan kaikille asiakkaille. Esityksien jälkeen suuntasin muutaman tytön kanssa ravintola Kuiluun jatkoille. Illan jälkeen sain sitten vielä yövieraita hotellihuoneeseenikin, mutta sen vierailun tapahtumat jääköön salaisuudeksi.

Torstai "aamuna" suuntasin aamupalalle ja siitä sitten kotiini.
Illan suussa yksi tyttö tuli vielä käymään kylässä. Se oli aika pika visiitti, sillä minä olin vielä puoli kuollut keskiviikon jatkoista johtuen.

Perjantaina grillailin ja laiskottelin. Illalla läksin sitten yhden kaverini kanssa käymään Mikkelissä, ensin kävimme Punaisissa Lyhdyissä katsomassa minun kollegoita ja sitten suuntasimme Vaakunaan.
Aika kesy meno oli ja niinpä läksimmekin pois jo ennen valomerkkiä.

Lauantai meni taas grillailun ja laiskottelun merkeissä.
Illan suussa Eve X tuli yhden kaverinsa kanssa moikkaamaan minua kun he olivat matkalla Haukivuorelle esiintymiskeikalle. He houkuttelivat minuakin mukaansa, mutta minä valitsin tällä kertaa koti-illan. Tosin myöhemmin illalla päätin sitten kuitenkin mennä hiukka ulkoiluttamaan Ferraria ja niinhän siinä sitten kävi että huomasin taas olevani Mikkelin yössä. Vaakunassa törmäsin muutamiin kavereihini ja tutustuin myös muutamaan tyttöön. Jostain kumman syystä en nytkään viihtynyt baarissa valomerkkiin saakka vaan läksin pois jo kolmen aikaan (normaalisti minua ei saa pois ravintolasta ennen valomerkkiä kuin todella hyvällä syyllä).

Sunnuntaina nukuin suht pitkään ja sitten tein hiukka puutarhatöitä.
Nälkähän siitä seurasi ja niinpä sytytin grillin taas tulille. Grillailun jälkeen katsoin Formula kisan ja sen jälkeen hain sitten litran jäätelöä jälkiruuaksi.
Sen syötyäni otin pienet nokkaunet ja nyt sitten olenkin taas liian pirteä nukkumaan eli on hyvää aikaa kirjoittaa tätä tekstiä :-)


Mr Lotharin viikko 20/2006

Viikko 20/2006

Alkuviikko eli maanantaista torstaihin meni Oulun erotiikkamessujen järjestelyissä.

Perjantaina aamu viideltä oli sitten aika suunnata kohti Oulua. Yksi kaverini läksi "kuskiksi" (ei ajanut koko reissulla kuin noin 260km). Jyväskylästä poimimme kyytiimme Emilyn. Emme kerinnyt ajaa kovinkaan pitkää matkaa kun Emily kipusi kartanlukijan paikalle ja alkoi ottaa minulta suihin. Siitä taas seurasi se että minä kurvasin linja-auto pysäkille ja siirryin limusiinin takaosaan työstämään häntä oikein huolella. Noin puolen tunnin naimisen jälkeen kirosin tiukkaa aikatauluamme, sillä meidän piti jatkaa matkaa. Juuri kun minä olin auton ulkopuolella laittamassa housuja jalkaani, kurvasi pysäkille tutun näköinen auto, se oli Mr Jack. Hänellä oli kyydissään Jane B ja Mr New York, hekin olivat matkalla Oulun erotiikkamessuille. Hetken jutustelun ja pikku lisä kuvailun jälkeen päätimme jatkaa matkaa. Emme taaskaan päässeet kuin pari kymmentä kilometriä kun Emily oli taas kiinni kullissani, nyt päätin kuitenkin ajaa jonkin matkaa ja seuraavan tankkauksen kohdalla laitoin sitten kaverini kuskin paikalle ja siirryin itse taas takaosaan hiukka erilaisiin ajo hommiin.
Nyt matka taittui rattoisasti, kaveri ajoi ja minä nussin Emilyä limusiinin takaosassa. Seuraavan pysähdyksen kohdalla vaihdoimme kaverini Jackin auton puikkoihin ja Jack sekä Jane tulivat minun limusiinin kyytiin. Oli muuten aika vaikea keskittyä ajamiseen kun limusiinin takaosassa Jack, Jane ja Emily alkoivat harrastaa kimppa kivaa. No lopulta sitten pääsimme Ouluun ja majoituimme hotelliin. Sen jälkeen minä menin kaverini kanssa käymään Kuusisaaressa, lähinnä tsekkaamaan miltä illan esiintymispaikka näyttäisi. Sitten tulimme takaisin hotellille ja suuntasimme isommalla porukalla syömään. Syömisen jälkeen ehdimme vielä piipahtaa hotellilla ja sitten singahdimme takaisin Kuusisaareen. Ilta meni nopeasti ja tunnelma oli hyvä, messuilta sitten vielä virallisille jatkoille Giggling Marliniin ja sieltä vähemmin virallisille jatkoille hotellille.

Lauantai aamuna heräsin jo kahdeksan aikaan ja läksin aamulenkille.
Lenkiltä palattuani menin aamupalalle ja siellä oli jo aika monta muutakin esiintyjää, kovin oli krapulaisen näköistä sakkia. Aamupalan jälkeen otin vielä pikku nokoset ja sitten taas suuntasin Kuusisaareen. Messuilla oli aluksi aika hiljaista, mutta illalla meno taas villiintyi. Siinä vaiheessa kun Lordin euroviisu voitto varmistui oli rakennus revetä liitoksistaan ja mekin vedimme yhden ekstra setin koko esiintyjä porukan voimin.
Messujen loputtua suuntasimme taas Giggling Marliniin virallisille jatkoille ja sieltä sitten hotellille vähemmin virallisille.

Sunnuntaina oli sitten kotiin lähdön aika ja arvatenkin minä kömmin kuskin paikalle, sillä "kuskiksi" lähtenyt kaverini oli ryypännyt lähes aamuun saakka. Jossain vaiheessa matkaa silmät meinasi mennä väkisinkin kiinni, sillä minun ja yhden tytön lauantain jatkot olivat myös kestäneet sunnuntai aamuun saakka. No hyvien jatkojen takia voi ollakin väsynyt.
Sunnuntai iltana ei tarvinnut lampaita laskea vaan uni tuli silmään hetkessä.

Tuosta Ouluun menomatkasta kuvattiin videota 2 tuntia 15 minuuttia ja kyseinen video tulee aikanaan osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 19/2006  1

Viikko 19/2006

Maanantaista torstaihin meni Oulun Kuusisaaren 19-20.5.2006 erotiikkamessujen järjestelyissä.

Perjantaina suuntasin sitten Ferrarin keulan kohti Jyväskylää, sillä olin menossa esiintymään Jyväskylän erotiikkamessuille.
Jyväskylään päästyäni huomasin että messuille oli tullut aika paljon tuttuja tyttöjä, niin esiintyjiksi kuin asiakkaiksikin. Huonekaverikseni tuli Gina. Ilta meni nopeasti ja messujen sulkeuduttua suuntasin yhden tytön kanssa hotellille.

Lauantaina messut aukesivat vasta 18.00 eli minulla oli kavereideni kanssa koko pitkä päivä aikaa keksiä vaikka mitä tekemistä. Ensin tietty aamupala, sen jälkeen terassille ja sitten takaisin hotellille. Hotellin aulassa oli Sabrina odottelemassa Kataa ja Ronyaa, koska heidän oli määrä mennä syömään.
Hetken Sabrinan kanssa juteltuani, hän kuitenkin päätti lähteä minun ja kavereideni mukaan minuun hotelli huoneeseen. Heti huoneeseen päästyämme, minä kaivoin kullini esiin sillä nälkäinen Sabrina halusi selvästi jotain suuhun pantavaa. Hetken kuluttua sanoin kavereilleni että ei muuta kuin kullit esiin, ja hehän tekivät työtä käskettyä. Sabrinalla oli nyt siis kolme kullia käsittelyssään, molemmissa käsissä yhdet ja suussa yksi. Pikku hiljaa me siirryimme sängylle ja riisuimme Sabrinan, sitten pieni laskutoimitus eli 1+1+1=3 ja hänessähän oli juuri sopiva määrä reikiä. Aluksi otimme käyttöön kuitenkin vain kaks eli suun ja pillun, mutta hetken kuluttua minä ajattelin siirtyä anaaliseksin pariin. En ehtinyt työntää kulliani kuin puolet Sabrinan takapuoleen kun hän sanoi että tuon on kyllä ihan liian iso, niinpä se reikä jätettiin sitten rauhaan. Seksiä ei kuitenkaan lopetettu siihen vaan kaivoimme kamerankin esiin ja jatkoimme kuvaamisen merkeissä, toinen kavereistani toimi kuvaajana ja toisen heistä kanssa annoimme tytölle kyytiä oikein huolella - saas nähdä päätyykö tämäkin video joskus julkaistavaksi. Aikamme jumppailtuamme ja muutaman laukeamisen jälkeen alkoi minullekin tulla nälkä ja niinpä teimme keskeytysilmoituksen. Nyt oli sitten sen ruokatunnin aika, matkalla syömään törmäsimme Ginaan ja pyysimme hänetkin mukaan. Ruokailun jälkeen takaisin hotellille ja sitten pikku päiväunet, illalla sitten taas messuille esiintymään ja hauskaa pitämään. Messuilta suuntasimme sitten vielä ravintola Giggling Marliniin jossa minä viihdyin tosin vain muuman minuutin. Sen jälkeen taas hotellille yhden tytön kanssa ja kamerat käymään, jossain vaiheessa Gina tuli huoneeseen ja otti kuvaajan roolin.
Aikamme kuvailtuamme, väsymys valtasi mielen ja kävimme nukkumaan.
Tämä video tulee jossain vaiheessa takuu varmasti osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina heräilin taas tuttuun tapaan jo suht aikaisin, suuntasin suihkun kautta aamupalalle ja sieltä sitten takaisin huoneeseen.
Vielä ennen hotellista ulos kirjautumista katselimme kavereideni kanssa nuo viikon aikana kuvatut videot sekä heidän ottamia still kuvia.
Sitten vaan tavarat kasaan ja Ferrarin keula kohti Mäntyharjua ja omaa kotia. Olin kotona juuri sopivasti ennen F-1 starttia, niinpä katselin sen ja kävin siinä samalla läpi saapuneet sähköpostit, irc-galleria viestit, yms. Sen jälkeen tein kevyen varustehuollon ja sitten olinkin jo valmis nukkumatin valtakuntaan. Väsynyt, mutta onnellinen taas kerran.

PS. Kiitos kaikille Jyväskylän messujen asiakkaille ja etenkin niille naisille jotka osallistuitte perjantaina esitykseeni sekä niille eturivin tytöille jotka söivät lauantaina "syntymäpäiväkakkua" :-)


Mr Lotharin viikko 18/2006

Asiantuntijajäsen

Liittynyt: 10 Elo 2005
Viestejä: 239
Paikkakunta: Keikkailen milloin missäkin

Viikko 18/2006

Maanantaina sEXHIBITION messuista oli muistona vain väsynyt olo.
Heräsin kuitenkin jo ajoissa ja limusiinin keula suunnattiin kohti Kaivopuiston rantaa jossa kaverini huvijahti oli ankkuroituna. Vietimme jonkin aikaa kaverini huvijahdilla ja sitten suuntasimme Lahteen. Lahdessa teimme baarikierroksen ja sitten minä läksin yhden tutun tytön luokse jatkoille.

Tiistai aamuna suuntasin sitten kotiini.

Keskiviikko meni ihan vaan lepäillessä.

Torstaina minun luokse tuli kylään yksi tyttö johon olin tutustunut netissä. Tarkoituksena oli kuvata leffaa ja niin siinä myös kävikin. Ajoimme limusiinin erään uimarannan kääntöpaikalle ja aloimme kuvaamaan. Jossain vaiheessa sidoin tytön jalat kiinni limusiinin siten että tyttö oli takapenkillä jalat levällään. Miten ollakaan kyseisen kääntöpaikan kautta kulkee ulkoilureitti ja kolme keski-ikäistä naista sattui kävelemään juuri tuolloin autoni ohi ja he tietysti katsoivat ikkunasta sisään ja näkivät tytön autoon sidottuna. Veikkaampa että siinä oli sitten taas loppu lenkille keskustelun aihetta. No me emme antaneet asian häiritä vaan jatkoimme kuvauksia ja hauskaa oli. Kyseinen filmi tulee sitten taas jossain vaiheessa minun kotisivujeni video osioon http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Kuvauksien jälkeen grillailimme minun asunnollani ja tyttö jäi vielä yöksikin minun luokseni.

Perjantaina vein tytön junalle ja samalla reissulla käytin limusiininkin huollossa. Sen jälkeen läksin sitten Ladies Night by M.E.N.S. keikalle Lohjalle. Keikan jälkeen mukaan läksi parikin tyttöä, mutta koska minun piti olla jo ennen kymmentä aamulla Turussa niin jatkot jäi pitämättä. Tuli sitten siirryttyä jo yöllä Turkuun ja siellä menin sitten yhden tutun tytön luokse yöksi.

Lauantai aamuna heräsin jo kahdeksan aikaan, söin aamiaisen ja suuntasin Artukaisten katuradalle. Koko päivä menikin sitten ratatyttöjen kanssa hengaillessa ja aurinkoa ottaessa. Susa ja Angelina olivat myös töissä Radalle.com kauden avajaisissa vaahtoshow:n merkeissä.
Illalla oli sitten vielä Radalle.com iltabileet mistä minä tosin läksin heti GTi-tyttö kilpailun jälkeen. Sitten käväisin vielä Blue Room strippibaarissa moikkaamassa tuttuja ja sen jälkeen meninkin Angelinan luokse yöksi.

Sunnuntaina heräilin jo suht ajoissa sillä minun piti vielä sunnuntain aikana tehdä Oulun erotiikkamessujen ohjelma. Kotiin päästyäni tein messuohjelman, kävin kaupassa, kutsuin pari kaveriani asunnolleni grillailemaan ja viettämään kaunista kesä päivää.


Mr Lotharin viikko 17/2006

Viikko 17/2006

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaiksi minulle oli sitten sovittu tapaaminen Cherry nimisen tytön kanssa, hän halusi alkaa strippariksi ja niinpä olin pyytänyt hänet koe-esiintymään.
Menin hakemaan Cherryn junalta ja kun hän istui limusiinin kyytiin niin huomasin että hän oli aika paljon saman näköinen kuin Anne-Mari Berg. Läksimme ajelemaan kohti minun asuntoani, mutta jo matkalla suunnitelmat muuttuivat sillä Cherry houkutteli minut harrastamaan seksiä limusiinin kyydissä. Onneksi Cherry suostui siihen että kyseinen juttu myös kuvataan ja niinpä tulette näkemään tuon videon aikanaan minun kotisivujeni videoissa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php 8)

Keskiviikko olikin sitten taas lepopäivä.

Torstaina pakkailin laukut viikonlopun sEXHIBITION messuja varten.

Perjantaina suuntasin sitten jo aamu seitsemältä Mikkeliin josta otin Ginan ja Pamelan kyytiini, sen jälkeen matka jatkuin kohti Helsinkiä. Helsinkiin päästyäni veimme muutaman leffan leikattavaksi ja sen jälkeen sitten suuntasimmekin sEXHIBITION messuille. Messuilla minulla oli oma osasto ja sen lisäksi toimin Puuhakäytävän seremonia mestarina. Seremonia mestarin vakanssi osoittautuikin myöhemmin erittäin mielenkiintoiseksi.
Messut aukesivat siis jo 12.00 ja kuten normaalia niin ensimmäiset tunnit olivat messujen hiljaisimmat, niinpä minäkin käytin ne lähinnä päälavan artistien esityksien katseluun ja iltaan keskittymiseen. Myöhemmin illalla järjestimme sitten Puuhakäytävän amatöörilavalla mm. räsypokeri turnauksen, strippiesityksiä (sekä amatöörejä että ammattilaisia) ja nähtiinpä siellä liveaktikin. Perjantaina minä menin messujen jälkeen suht suoraan hotellille ja kävin nukkumaan, sillä vanhasta kokemuksesta tiesin että lauantaista tulee muuten todella tuskainen.

Lauantai aamuna minulla oli erittäin mukavaa matkaseuraa, sillä hotellilta mukaani läksivät Mandy ja Monica. Harmi vaan että matka hallille oli hiukka lyhyt ja aikataulu tiukka. Tyttöjä meinaan selvästikin alkoi kiinnostaa kun mainitsin leffojen tekemismahdollisuuksista. Jäähallille päästyämme minä läksin omalle osastolleni suunnittelemaan illan kujeita ja tytöt menivät valmistautumaan 13.00 esitykseensä.
Illalla alkoi sitten tapahtua, järjestimme taas räsypokeri turnauksen Puuhakäytävällä ja sen jälkeen alkoi sitten amatööristrippikilpailu jossa minä toimin tuomarina. Näiden lisäksi amatööristrippi lavalla nähtiin myös ammattilaisia sekä ruoskinta näytöksiä, yms. Mitä pidemmälle ilta meni niin sitä hurjemmaksi meno yltyi, jossain vaiheessa iltaa huomasin taas kertaalleen itsekin olevani esityksessä mukana ja millainen tuo esitys olikaan. Siinä oli kolme naista ja yksi mies minun lisäkseni, kaksi naisista tunsi ennalta toisensa (Vanilla ja Krizu) samoin kuin lavalla ollut mies ja nainen, mutta toisilleen nuo parit olivat täysin tuntemattomia ja minäkin olin tutustunut heistä ainoastaan Vanillaan ja häneenkin vain internetin välityksellä. No mutta hauskaa oli. Päälavan esiintyjistä Jamie & Suzie tekivät myös Puuhakäytävän lavalla liveaktin ja mikäs minun oli sitä katsellessa/juontaessa kun samaan aikaan yksi asiakas otti juontajalta eli minulta suihin. Myös Dunia kävi esiintymässä kertaalleen Puuhakäytävän lavalla ja Mariahkin vieraili siellä dildoshow:n kera. Lauantai-illan lopuksi minä suuntasin sitten hotelliin jatkoille kahden naisen ja yhden miehen voimin. Onnekseni huonekaverini oli lähtenyt ravintolaan jatkoille ja niinpä minulla oli koko huone käytössäni 01.00-03.30 ilman häiriö tekijöitä. Kolmen aikaan vieraani sitten alkoivat tekemään lähtöä ja juuri kun he olivat astumassa ulos ovesta niin kaverini tuli heitä ovella vastaan yhden tytön kanssa. Aika sopiva ajoitus. Minä olin suunnitellut käyväni nukkumaan, sillä sunnuntai olisi vielä edessä, mutta toisin kävi. Kaverini työnsi meidän sängyt yhteen ja tyttö kävi siihen väliimme, no kohta huomasin että tytön toinen käsi oli minun kullissa kiinni ja toinen kaverini kullissa, hetkeä myöhemmin tilanne oli sitten sellainen että tyttö otti minulta suihin ja kaverin pani häntä oikein huolella. Aikansa pantuaan, kaverin i ehdotti osien vaihtoa ja tyttö oli mukana leikissä heti. Hän kävi ratsastamaan minulla ja samalla kaverini tarjoili hänelle kullia suuhun. Aikamme osia vaihdeltuamme tyttö sanoi jo saaneensa kaksi orgasmia ja meinasi jo että eiköhän se riitä, mutta kuinka ollakaan me kaverini kanssa halusimme vain lisää. Niinpä tyttö sitten sanoi että ette sitten lopeta ennen kuin hän antaa luvan, meinaten varmaankin sitä että me olimme jatkuvasti vaihdelleet paikkoja ja näin ollen meistä kumpikaan kaverini kanssa ei ollut vielä lauennut kertaakaan. Minä sitten tein työtä käskettyä ja ensimmäisen kerran elämässäni voin sanoa että nussin jonkun ulos sängystä, kaverini meinaan tippui sängyltä kun minä nussin tuota tyttöä sen verran voimakkaasti lykkien että hän liukui edeltä karkuun. En kuitenkaan lopettanut siihen kun kaverini tippui lattialle, enkä vielä siihenkään kun tyttö tippui hänen päälleen vaan vasta sitten kun vielä itsekin tipuin samaan kasaan. Arvatkaa vaan saatiinko hyvät naurut. No sitten nostin tytön takaisin sängylle ja jatkoin nussimista niin että hän oli lähes kaksin kerroin allani, ihan vaan jo senkin takia että hän ei luista edeltä karkuun. Lopulta lennätin sitten lastini hänen päälleen. Kaverini katseli sivusta ja ehdottikin tytölle sitten pesulle lähtöä, äänistä päätellen suihkussa tehtiin sitten sisäpesukin "nahkaharjan" kera.

Sunnuntaina olin todella väsynyt ja alku aika messuilla menikin lähinnä makaillessa omalla osastolla. Vasta kahdeksan aikaan illalla suunnistin Puuhakäytävälle ja sitten se meno taas alkoikin. Illan aikana Puuhakäytävän lavalla nähtiin taas soolo strippejä, useampikin lesbo show ruoskintaa, ryhmäseksiä, yms. Kuten arvata saattaa minäkin olin siellä lavalla useaan otteeseen. Sunnuntai ei tehnyt poikkeusta muihinkaan iltoihin ja niinpä minun nahkamikrofonikin oli taas kovassa käytössä useiden eri tyttöjen toimesta. Puolen yön jälkeen minä läksin sitten messujen ulkomaalaisten esiintyjien kanssa käymään hotellilla ja sen jälkeen saavuimme sitten takaisin hallille sEXHIBITION messujen virallisille jatkoille. Kyseisille jatkoille ei muuten yleensä pääse kuin päälavan esiintyjät ja tekniikka, mutta tällä kertaa minä olin kutsunut sinne pari parasta Puuhakäytävän lavan "amatööri"esiintyjää eli palkinnot olivat siis ainutlaatuiset! Vanilla ja Krizu olivat nuo tytöt ja vielä jatkoillakin järjestin heille paras suihinottaja kilpailun ja hauskaa oli. sEXHIBITION messujen viralliset jatkot kestivät aina aamu yhdeksään saakka ja niinpä loput jouduttekin lukemaan vasta ensi viikon raportissa :D

PS. Sen verran voin kertoa jo ennakkoon että tulin vasta tänä aamuna kotiin ja olen nyt enemmin kuin väsynyt eli...