Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.

Mr Lotharin viikko 4/2007

Viikko 4/2007

Alkuviikko meni taas kerran laiskottelun ja juoksevien asioiden hoitamisen merkeissä.

Lauantaina suuntasin matkani Jyväskylään jossa hyppäsin His Master´s Tattoon Kimmon kyytiin ja matka jatkui Evijärvelle. Evijärvellä majoituimme hotelli TuuHet:iin, jonka ravintolassa minulla oli myöhemmin illalla esiintyminen. Illan keikka meni hyvin ja sen jälkeen suuntasimme ennakko suunnitelmista poiketen takaisin Jyväskylään.

Sunnuntai aamuna suuntasin kulkuni kohti kotiani. Kotiin päästyäni otin päiväunet ja sen jälkeen olenkin sitten vain katsellut telkkaria sekä surffaillut netissä.

Tällä viikolla on taas ilmestynyt pari uutta videota tuonne minun kotisivujen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php osioon.


Mr Lotharin viikko 3/2007

Viikko 3/2007

Maanantaista torstaihin meni lähinnä laiskotellessa ja juoksevia asioita hoidellessa.

Perjantaina limusiinin keula sitten suunnattiinkin kohti Oulua, sillä minun oli määrä olla siellä illalla Amarillon Pirullisten Bileiden pääpiruna. Paikan päällä oli kiva huomata että koko henkilökunta osallistui bileisiin oikein huolella, sillä kaikki työntekijät oli maskeerattu teeman mukaisesti. Ensin oli V.I.P. bileet 20.00-22.00 johon pääsi vain kutsulla ja siellä minä heitin ekan settinikin. 23.00 esiintyi kaikelle kansalle Joku Paikallinen Bändi, jonka jälkeen oli minun vuoroni esiintyä normaaleillekin asiakkaille (oli muuten erittäin hankala tila esiintyä). Joku Paikallinen Bändi heitti toisen settinsä minun jälkeen. Täytyy sanoa että kyseinen bändi on suosittelemisen arvoinen bilebändi eli käykääpäs tsekkaamassa www.jokupaikallinenbandi.com Bändin toisen setin jälkeen minä menin ihan sovinnolla nukkumaan, vaikka olisi varmasti ollut hyvät jatkotkin luvassa.

Lauantaina heräsin jo kahdeksan aikaan aamulla, kävin aamupalalla ja läksin kohti kotiani. Kotiin päästyäni otin pienet päiväunet ja sitten suuntasinkin Haminaan polttarikeikalle. Keikka meni ihan kivasti ja siellä menikin hiukka normaalia polttarikeikkaa kauemmin. Yön tunteina matkasin vielä kotiini, sillä oma sänky on minun mielestä se paras sänky.

Sunnuntaina heräilin yhdentoista aikaan ja koko päivä onkin sitten mennyt televisiota katsellessa sekä netissä surffaillessa. Kohta on sitten aika taas käydä nukkumaan ja valmistautumaan uuteen viikkoon.


Mr Lotharin viikko 2/2007

Viikko 2/2007

Tällä viikolla jatkoin siitä mihin viime viikolla jäin eli lomailu jatkui.
Kuten viime viikolla arvelinkin niin kaavakin oli suht sama eli osa ajasta meni yksin kotona ja huvilalla, mutta osan ajasta minulla oli naisvieraita. Tähän voisi vaikka tottuakin, mutta ensi viikolla on sitten jo keikkojakin eli paluu "arkeen" on edessä.

PS. Minun kotisivujen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php osioon on lisätty tällä viikolla kaksi videota: Mr Lothar & Cherry ja Mr Lothar & EmilyMr Lotharin viikko 1/2007

Viikko 1/2007

Tämän vuoden päätin aloittaa antamalla hiukka enemmin vapaa-aikaa itselleni ja niinpä koko ensimmäinen viikko olikin pyhitetty lomailulle. Osan ajasta vietin ihan vaan yksin kotonani ja huvilallani, mutta osan ajasta minulla oli naisvieraita. Hauskaa oli ja taidankin viettää ensi viikon suht samalla kaavalla, tosin paras kun en suunnittele liikaa sillä ikinä ei tiedä mitä tapahtuu.