Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Mr Lotharin viikko 43/2007

Viikko 43/2007

Maanantai meni ihan vaan laiskotellessa.

Tiistaina kävin huvilallani vastaanottamassa savusaunankatonrakennustarvikkeet.

Keskiviikkona möin pari esiintymiskeikkaa.

Torstaina kävin tsekkaamassa Vaihdetien liike/asuinkiinteistöni talvikuntoon.

Perjantaina läksin jo aamusta yhden kaverini kanssa huvilalleni korjaamaan savusaunaa.

Lauantai meni myös savusaunaa korjaillessa. Äkkiseltään tuollaiset remonttihommat oli minulle sen verran rankkoja töitä että vaikka yksi tyttö soitteli minulle illalla ja kyseli seurakseen niin valitsin ennemmin yksin nukkumisen.

Tänään sunnuntaina olisi tarkoitus mennä huvilalle laittamaan savusaunankiuas uuteen uskoon ja tehdä saunasta muutenkin sellainen että se ei enää palaisi niin helposti.

PS. Kotisivujeni kuvat ja videot osioon osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php on 26.10.2007 lisätty minun, Sabrinan ja Striken Jyväskylän erotiikkamessujen jatkoilla yhdessä tekemä video.


Mr Lotharin viikko 42/2007

Maanantaina tyhjensin yhden omistamistani liikehuoneistoista.

Tiistaina kävin ottamassa kloori ja PH-testit huvilani uima-altaasta.

Keskiviikkona kävin ostamassa pari yöpöytää huvilalleni.

Torstaina huvilalleni tuli vuokralaisia ja niinpä minä olin sitten vastaanottamassa heitä.

Perjantaina kävin päivällä viemässä huvilani vuokralaisille perämoottorin ja illalla menin käymään paikallisessa ravintolassa.

Lauantaipäivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa ja illalla kävin taas paikallisessa ravintolassa.

Tänään heräilin kymmenen aikaan ja laiskottelulinja sen kuin vaan jatkuu.


Mr Lotharin viikko 41/2007

Viikko 41/2007

Alkuviikko eli maanantaista torstaihin meni ihan vaan jokapäiväisten asioiden hoitelussa ja lepäillessä.

Perjantaina suuntasin Jeepin keulan kohti Riihimäkeä, jossa minun oli määrä esiintyä Janne Katajan äidin tupaantulijais/syntymäpäivä bileissä. Alkumatkasta soitin Riihimäellä asuvalle Hunikselle että olen ajelemassa sinne päin, jonka kuultuaan Hunis sanoi että yksi hänen kaverinsa haluisi munaa. No mikäpäs siinä, ainahan sitä voi tsekata millaisesta tytöstä on kyse ja niinpä sovimme että minä menen käymään kylässä Huniksen luona ennen yksityiskeikkaani. Huniksen asunnolle päästyäni totesin Huniksen puutteessa olevan kaverin eli Antun olevan muodollisesti pätevä ja niinpä pyysin häntä vähentämään vaatetusta. Anttu alkoi välittömästi vähentää vaatteitaan, joiden alta paljastui erittäin kivan näköinen vartalo. Ei mennyt kuin hetki ja Anttu oli riisunut kaiken muun paitsi pikkuhousunsa, siinä vaiheessa minäkin päätin vähentää vaatetusta. Kullini nähtyään Anttu kävi sen kimppuun kuin hyeena ja aloitti nautinnollisen suihinoton. Hetken kuluttua lensivät Antun pikkuhousutkin narikkaan ja minun sormeni löysi tiensä Antun riemurasiaan joka oli jo ihan märkä. Aikamme toisiamme lämmiteltyä siirryimme itse aktiin, ensin panin Anttua edestäpäin ja sen jälkeen takaapäin. Jossain vaiheessa Anttu alkoi ratsastaa minulla ja sen jälkeen minä panin häntä taas perinteisemmällä tyylillä, lopuksi panin Anttua takaapäin ja lennätin spermani hänen selälleen. Se mikä hauskinta niin kaikki tuo tallentui videolle, johon Anttu antoi julkaisuluvan ja niipä kyseinen video tullaan aikanaan näkemässä osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php . Aktin aikana kello oli juossut aimo matkan ja minulle meinasi jo tulla kiire keikalle, onneksi keikkapaikka oli suht lähellä ja ehdin sinne ajoissa. Yksityisbileissä oli 12 naista joille esitin suht perinteistä stripteasea ja kommenteista päätellen he olivat tyytyväisiä näkemäänsä. Esityksen jälkeen muutama naisista kyseli että oliko SE ihan aito, ihmetellen kullini kokoa johon minä vastasin että kyllä se aito oli ja kysyin heiltä että mitäs arvelivat mitaksi. Arvaukset olivat luokkaa 20-25cm eli aika tarkasti olivat esitystäni katselleet. Tuossa vaiheessa kello oli taas kipittänyt sellaista vauhtia että minun oli aika suunnata illan ravintolakeikalleni eli Lopelle ravintola Catiscaan. Catiscan keikka meni ihan hyvin vaikka tupa ei ihan täynnä ollutkaan, tuon keikan jälkeen ajelin sitten vielä kotiini.

Lauantaina Mariah, Fabiola ja Helena kurvasivat pihalleni puolen päivän aikoihin ja läksimme kohti Joensuuta jossa meillä oli Mr Lothar & Dollar Babes keikka illalla. Matka oli kyllä yksi hauskimmista keikkareissuista, sillä Varkaus Joensuu välillä tytöt kävivät läpi heidän illan settinsä eli sain tavallaan yksityiskeikan autossa. Joensuuhun päästyämme kävimme ensimmäisenä syömässä Amarillossa, jonka jälkeen oli vuorossa Dollar Babesien soundtsek samaisessa ravintolassa. Niiden jälkeen menimme hotelli huoneeseen ja aloimme Mariahin kanssa viimeistelemään illan yhteisesitystämme. Puolen yön aikaan oli sitten Dollar Babesien keikan aika. Dollar Babesien keikan jälkeen oli tunnin tauko, sitten oli vuorossa minun ja Mariahin yhteisesitys BePopissa. Keikkojen jälkeen hengailimme vielä hetken Kolmen Kerroksen Bileissä ja sitten suuntasimme hotellihuoneeseen jatkoille. Dollar Babesien sivut löydät osoitteesta www.myspace.com/thedollarbabes

Sunnuntaina heräilimme hyvissä ajoin, kävimme aamiaisella ja läksimme ajelemaan kohti Mäntyharjua. Mäntyharjulle päästyäni minä menin suoraan päiväunille ja tytöt jatkoivat matkaansa kohti Helsinkiä.


Mr Lotharin viikko 40/2007  2

Viikko 40/2007

Maanantaina kävin huvilallani katsomassa kuinka pahasti savusauna oli palanut.

Tiistaina vakuutustarkastaja tuli tarkastamaan savusaunan vahingot.

Keskiviikkona kävin ostamassa itselleni uuden peräkärryn ja sen jälkeen läksin huvilalle raivaamaan savusaunaa tulipalon jälkeensä jättämistä palojätteistä.

Torstaikin meni savusaunaa siivotessa.

Perjantaina suuntasin Jeepin keulan kohti Pyhäsalmea, matkalla poimin kyytiini Iiriksen. Saavuimme Pyhäsalmelle kuuden aikaan illalla eli meillä oli hyvin aikaa hengähtää ennen illan keikkaa. Illan keikalla oli minun ja Iiriksen lisäksi Mr New York sekä Jennifer. Ilta meni nopeasti ja hauskaa oli.

Lauantaipäivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa. Illan suussa seurueeseemme liittyi Pena joka tuli tekemään tatskoja illan keikallemme. Ilta ja yö menikin sitten taas esiintymisien merkeissä.

Sunnuntaina heräilin yhdeksän aikaan ja läksin ajelemaan kotia kohti. Äsken tuli sitten vielä käytyä huvilalla mittailemassa savusaunan korjaamiseen tarvittavien materiaalien määriä ja loppuilta meneekin sitten television katselemisen merkeissä.