Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Mr Lotharin viikko 17/2007

Viikko 17/2007

Maanantaina heräsinkin sitten jostain ihan muualta kuin omasta sängystä, olin nimittäin sunnuntai iltana ajellut pääkaupunkiseudulle yhden tytön luo yöksi. Maanantaina minun oli tarkoitus tehdä autokauppoja ja niin siinä sitten kävikin että minusta tuli onnellinen Jeepin omistaja.

Tiistaina kävin rekisteröimässä Jeepin omiin nimiini ja samalla tuli sitten tehtyä pieni maakuntakierroskin.

Keskiviikkona tein sopimuksen 3-4.8.2007 järjestettävien Joensuun Elämää ja Erotiikkaa messujen juontamisesta.

Torstaina vein Jeeppini perusteelliseen huoltoon, että sillä sitten voi kurvailla hyvillä mielin koko kesän.

Perjantaina päivällä kävin sijoitusneuvojan juttusilla ja illalla poikkesin paikallisessa ravintolassa moikkaamassa tuttuja.

Lauantaina kävin päivällä huvilallani hiukka haravoimassa pihaa ja nauttimassa luonnonrauhasta. Illalla saunoin ja olin jo menemässä nukkumaan kun eräät kaverini sanoivat tulevansa moikkaamaan minua, niinpä sitä sitten tuli taas pyörähdettyä paikallisessa baarissakin.

Sunnuntaina hain Ferrarini maalaamosta ja Jeepin puskurikin sai uuden värin pintaansa. Loppupäivä ja ilta olikin sitten pyhitetty laiskottelulle.


Mr Lotharin viikko 16/2007  1

Viikko 16/2007

Tämäkin viikko alkoi normaalista poiketen, minä jouduin nimittäin töihin heti maanantaina eli tein yhdet kiinteistökaupat. Lisäksi Helminen oli järjestänyt ohjelmaa, hän nimittäin vuokrasi minun huvilan sEXHIBITION messujen epävirallisia jatkoja varten ja oli kutsunut huvilalleni muutamia tyttöjä. Onneksi paikan päälle oli kutsuttu myös Strike, sillä minä olin vieläkin sen verran väsynyt messuista että minusta ei isoa iloa tytöille ollut.

Tiistaina huvilalta heräiltyäni suuntasin toimistolleni ja sovin muutaman esiintymiskeikan, mutta laiskuus vei voiton ja loppu päivä menikin sitten laiskotellessa.

Keskiviikkona heräsin jo ajoissa, sillä aamulla vein Ferrarini vakuutustarkastajan arvioitavaksi ja sen jälkeen maalattavaksi. Ns. pakollisista kuvioista selvittyäni menin hakemaan junalta yhden tytön, jonka kanssa suuntasimme matkamme huvilalleni jossa Helmisen jatkot sen kun vaan jatkuivat. Hiukka myöhemmin illalla paikan päälle saapui myös Susi Wolf mukanaan Hunis ja Paulina. Jossain vaiheessa iltaa päätimme kuvata videon johon kaikki paikan päällä olijat osallistuisivat eli ei muuta kun videokamera jalustalle ja ihmiset toistensa kimppuun. No niinhän siinä sitten kuitenkin kävi että tämänkertainen isäntä eli Helminen halusi aluksi kuvata toimintaa ja siirtyi kameran taakse kun minä, Pauliina, Susi, Hunis ja Katarina harrastettiin ryhmäseksiä minun huvilan takkahuoneensohvalla. Minua kuitenkin häiritsi se että Helminen meinasi luistaa kuvauksista ja niinpä lähetin Huniksen välillä hänen kimppuunsa eli kuvaajalta otettiin suihin samaan aikaan kun hän yritti kuvata meidän muiden touhuja. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan ja niinpä oli aika vetäytyä omiin huoneisiin nukkumaan, tosin äänistä päätellen jokaisen huoneessa tehtiin kyllä ihan jotain muuta kun nukuttiin.

Torstaina oli kuitenkin epävirallisten jatkojen lopetus pakostikin edessä, sillä Helmisen oli aika lähteä Norjaan ja minä läksin viemään Helmisen lentokentälle. Matkalla mieleeni tuli sEXHIBITION messuilla tapaamani jokeri ja niinpä soitin hänelle ja kysyin että mitäs jos kuvattaisiin sellainen strippivideo. Idea oli ok jokerille ja niinpä heti Helmisen kentälle heitettyäni suuntasin limusiinin keulan kohti jokerin eli Gessun asuntoa. Gessun luokse päästyäni kaivoin kameran esiin ja hän alkoi esitellä minulle strippaustaitojaan, mutta niinhän siinä sitten kävi että kohta minäkin olin ilman rihman kiertämää ja harrastimme seksiä videokameran kuvatessa koko touhun. No mikäpäs siinä, hauskaa oli ja hyvältä tuntui. Gessun luota lähdettyäni, mieleeni tuli vielä yksi tyttö jonka luona olin ajatellut käyväni ja niinpä seuraavaksi kurvasinkin hänen luokseen, tuossa vaiheessa olin jo aika väsynyt ja meinasin nukahtaa puoli väkisinkin. Tyttö oli kuitenkin eri mieltä ja hetken houkuttelun jälkeen minulla oli taas kulli tanassa ja edessä oli nussimista oikein urakalla. Aikamme sekstailtuamme, minä katsoin kelloon ja jouduin toteamaan että minun on nyt pakko lähteä kotiani kohti sillä perjantainakin on aikainen herätys.

Perjantaina läksin jo aamusta kohti Joensuuta. Perille päästyäni kävin moikkaamassa Joensuun Elämää ja Erotiikkaa messujen järjestäjää. Siinä torikahvilassa ollessani minulle sitten soitti yksi tyttö ja kysyi että pääsisikö hän minun hotellihuoneeseen hiukka lepäämään, no mikäpäs siinä kyseessä oli ihan kivan näköinen tyttö. Tällä kertaa tytön vierailu kuitenkin jäi pelkäksi lepäilyksi, sillä heti hotellille päästyämme minä jouduin lähtemään iltaa koskevaan palaveriin. Illalla minä sitten hain Samantha Foxin lentokentältä ja lopun aikaa hengailin vaan Hotelli Kimmelin ravintoloissa tsekaten Dingon ja Samnathan keikat.

Lauantaina oli taas suht aikainen herätys sillä Samanthan tuli olla lentokentällä yhdeltätoista. Matkalle hotellilta lentokentälle mahtui vielä sellainen tapahtuma että Samantha luuli olevansa tarpeeksi iso stara tekemään mitä vaan tai sitten hän kokeili minun pokkaa huomauttaa asioista. Hän nimittäin sytytti tupakan minun limossa vaikka siellä on ihan selkeät No smoking merkit, no minähän en moista käytöstä suvainnut vaan käskin Sammya sammuttamaan tupakan. Hän ei kuitenkaan heti uskonut ja niinpä ajoin autoni tiensivuun ja sanoin että neiti on sitten hyvä ja kävelee jos ei kerran tupakka sammu. Siinä vaiheessa Samantha tajusi että minun sana on näköjään laki minun autossa ja tupakka lensi ulos ikkunasta. Lentokentällä Sam sitten sanoi minulle että minussa oli aika paljon munaa kun sanoin laittavani hänet kävelemään jos ei rööki sammu. Minä totesin Sammylle että vaikka olenkin tulennielijä/strippari niin minun autossani ei tosiaan saa polttaa kukaan. Tuon kuultuaan Samantha kiinnostui ammatistani ja alkoi kysellä lisää. Loppujen lopuksi annoin Sammylle minun DVD:n sekä käyntikorttini ja hän sanoi että jos hän vielä joskus tulee keikalle Suomeen niin hän haluaa minut tekemään tulitemppuja keikalleen. Lentokentältä minä jatkoin matkaani kotiini ja kotiin päästyäni painuin suoraan peiton alle.

Tänään minä olenkin sitten surffaillut vaan netissä ja laiskotellut.

PS. Osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php on ilmestynyt tällä viikolla yksi uusi video eli Mr Lothar & Red Sonja & Artsi ja samaan osoitteeseen tulee aikanaan ilmestymään nuo tällä viikolla kuvatut videotkin!


Mr Lotharin viikko 15/2007

Viikko 15/2007

Pääsiäisestä johtuen tämä viikko alkoi hiukka eri tyylillä kun minun viikot yleensä. Maanantaina minun yksi kaveri toi kaverinsa minun luokse kylään ja sanoi että tyttö oli jäänyt ilman pääsiäismunaa. No minä tietty reiluna kaverina lupasin että munaa kyllä järjestyy ja niinpä kävimme suoraan hommiin. Kaikkien teidän iloksenne tuolle tytölle jolle munaa annoin oli ok että koko juttu kuvataan ja se laitetaan nettiin eli jossain vaiheessa tuonne minun kotisivujen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php osioon tulee ilmestymään video jossa Minttu niminen tyttö saa pääsiäismunaa.

Tiistai ja keskiviikko menikin sitten lepäilyn sekä sEXHIBITION messujen Puuhakäytävän ohjelmiston suunnittelussa.

Torstaina suuntasin limusiinin keulan kohti Helsinkiä. Päivällä kävin hakemassa messujen päätähden Gina Lynnin sekä tsekkitytöt Dominican ja Lenan lentokentältä ja vein heidät hotellille. Sen jälkeen suuntasin syömään yhden tutun tytön luokse ja niinhän siinä sitten kävi että loppujen lopuksi tuo tyttö tuli vielä hotellillekin.

Perjantaina heräilin suht aikaisin, kävin aamupalalla ja sen jälkeen menin jäähallille tsekkaamaan että Puuhakäytävän hommat on hanskassa. Perjantaina minulle sitten tuli ihan yllätyksenä että menenkin juontamaan päälavalle pariksi tunniksi ja niinpä Puuhakäytävän toiminta hiukka kärsi siitä kun isäntä oli päälavalla. No onneksi ehdin puolen yön jälkeen vielä saamaan Puuhakäytävällekin jonkinlaista toimintaa aikaan. Tällä kertaa minä en mennyt messujen jälkeen ravintolaan ollenkaan vaan suuntasin suoraan hotellille tsekkityttöjen ja Guns Groupin kanssa, taisipa mukana olla muutama yleisönkin seasta mukaan poimittu tyttö.

Lauantaina heräsin taas aika aikaisin eli unet jäi vähiin vaikka hotellille tultiinkin jo suht aikaisin. Taas aamupalan kautta hallille ja siellä sitten paikkojen viimeistely. Ajatuksena oli että lauantaina pistetään sitten Puuhakäytävälle kunnon meininki pystyyn koska perjantain meininki oli tosiaan kärsinyt minulle tulleesta päälavan juonto nakista. Päivällä on yleensä aika vaikea saada ihmisiä innostumaan peleihin ja leikkeihin, mutta tällä kertaa poikkeuksen teki mustanaamioiksi pukeutunut polttariporukka. Heidän polttari sankari kävi ensin treenaamassa Mariahin strippikoulussa ja tuli sitten esittämään taitonsa Puuhakäytävän amatöörilavalle. Kundi muuten lauloi itse taustamusiikit strippaukseensa kavereiden toimiessa taustakuorona! Päivällä toiminta keskittyi muuten lähinnä halukkaiden asiakkaiden ruoskimiseen, jota oli siis nähty jo perjantainakin kohtuullinen määrä eli tuhmia ihmisiä oli paikan päällä. Lauantaina lavalla tosin kävi jo päivällä aika monta stripparikokelastakin ja illan suussa lavalla sitten nähtiinkin jo liveakti erään pariskunnan suorittamana eli kyllä se yleisönkin edustajilta onnistuu. Joskus yhdeksän aikaan alkoikin sitten tapahtua enemmin, yleisön joukosta löytyi yksi minullekin tuttu tyttö joka halusi nähdä kulleja ja ilmoitti että nyt sitten kullit esiin niin hän ottaa suihin. Aluksi miehet olivat aika ujoja, mutta loppujen lopuksi suihin otettavia alkoi sitten löytyä liikaakin. Hätää helpottamaan yleisön joukosta löytyi kuin löytyikin toinenkin nainen joka halusi maistella nahkatikkareita ja loppujen lopuksi lavalle muodostui suihinotto kilpailu. Tuo minulle tuntematon tyttö vei voiton sillä hän imutti uhriaan siinä määrin rankasti että lasti irtosi ja kundi meinasi tipahtaa penkiltä. Jossain vaiheessa iltaa Eve X kävi pitämässä Puuhakäytävän lavalla dildon ajokorttikoulun ja nyt sitten muutamalla tytöllä on kyseisen ajoneuvoluokan lupa hallussaan. Iltaan mahtui myöskin bodypainting maalausta, sekä tietty nakutwisteriä. Nakutwisteriä pelasimme tällä kertaa hiukka eri säännöillä, mutta seuraukset oli kyllä suht samanlaiset kuin viimeksikin. Tälläkin kertaa jokeripelaaja oli yksi yleisön suosikeista. Itsekin innostuin sen verran pelistä että kaivoin kullini esiin ja annoin apujuontajani juontaa nahkaisellamikrofonillani. No sen huomattuaan jokerikin sitten halusi kokeilla juontamista nahkamikillä ja taisipa tuota minun mikrofonia kokeilla muutama yleisön edustajakin, samoin kun naispelaajakin. Pelin tuli kuitenkin jatkua ja niinpä minä laitoin nahkamikin takaisin housuihin. Jossain vaiheessa peliä kysyin jokerilta että mitäs hänellä olisi mielessä ja vastaus oli että pitäis saada dildoa tai munaa tuossa lavalla. Yleisön joukosta ei kuitenkaan heti löytynyt halukasta tai paremminkin tarpeeksi rohkeaa miestä ja niinpä jokeri joutui tyytymään aluksi dildoon, mutta herras miehenä minä ajattelin että pitäähän tyttöä hädässä auttaa ja niinpä pyysin apujuontajaani imaisemaan minun meisselin tanaan. Sillä aikaa kun apujuontaja imutti minun kullia minun kaveri valmisteli jokeria dildon ja liukkarin kanssa liveaktiin. Hetken päästä niin minä kun jokerikin olimme valmiita täyteen toimintaan ja yleisön lyödessä tahtia minä upotin kullini jokerin pilluun. Aikamme nussittuamme, yleisö alkoi rynniä siinä määrin lähelle että DJ:n ympärillä ollut turva-aita meinasi kaatua ja niinpä jouduimme ottamaan huoltotauon. Kello oli kuitenkin niin paljon että huoltotauko kesti valomerkkiin saakka ja minun jokerin kanssa suorittama liveakti jäi siis Puuhakäytävän lavan viimeiseksi ohjelmanumeroksi. Messujen jälkeen minä kävin messujen henkilökunnan jatkoilla ja sen jälkeen suuntasin yhden tytön kanssa hotellille.

Sunnuntaiaamu alkoi ihan kivasti kun tuo tyttö sitten otti vuorotellen suihin minulta ja kaveriltani joka oli aamun tunteina palannut seikkailuiltaan. Tyttö halusi kuitenkin itsekin jotain ja niinpä me sitten nussimme kaverini kanssa tyttöä kahdestaan vuoroa vaihtaen. Harmi ettei tuota tullut kuvattua sillä uskon että tuo olisi ollut ihan kivan näköinen toimitus. Hotellihuone piti kuitenkin luovuttaa 12.00 ja niinpä kaikki hyvä loppuu aikanaan. Hotellilta suuntasimme hallille keräilemään loput tavarat mukaamme ja sieltä matka jatkuikin minun huvilalle.

PS. Puuhakäytävällä oli siis kuvauskielto ilman kuvauslupaa, mutta jos jollain on kuitenkin kuvia Puuhakäytävän tapahtumista niin otan mielelläni niitä vastaan. Minun yhteystiedot löytyy osoitteesta www.MrLothar.fi


Mr Lotharin viikko 14/2007

Viikko 14/2007

Alkuviikko meni 13-14.4.2007 järjestettävien sEXHIBITION messujen Puuhakäytävän ohjelmaa suunnitellessa.

Perjantaina kävin viemässä yhden videon leikattavaksi ja sen jälkeen matka jatkui Lohjalle. Lohjalla meillä oli Ladies Night by M.E.N.S. keikka. Yhden Lohjalaisen tytön ansiosta minun nukkumaan meno venyi lauantai aamun puolelle.

Lauantaina limusiinin keula suunnattiinkin sitten kohti Helsinkiä. Helsingissä kyytiin koukattiin joukko kavereitani ja siitä se sitten läksi. Ensin käytiin syömässä ja sitten kavereilleni iski jano. Juomaksi valittujen nesteiden koostumus taas sai aikaan sen että jano sen kun vaan yltyi yltymistään ja niinpä siinä sitten kävi loppujen lopuksi niin että löysimme itsemme vielä neljän aikaan yöllä ravintolasta. Minä en siis juonut muuta kuin energiajuomaa ja vettä, mutta nekin tuntuivat käyvän päähän sillä en ollut nukkunut edellisenä yönä juuri tuntia enempää. Luxista suunnistimme Mc Donaldsiin, jonka jälkeen heitimme kaverini koteihinsa ja minäkin jatkoin matkaa kohti omaa kotiani.

Sunnuntai siis alkoi sillä että saavuin kotiin kahdeksan aikaan aamulla ja olin enemmin kuin väsynyt. Yritin kuitenkin sitkeästi valvoa sen verran aikaa että katsoisin F1 lähetyksen, mutta sitten kävi ne perinteiset eli nukahdin juuri ennen lähtöä ja heräsin sen jälkeen kun kisa oli jo ohi.
Äsken Gina soitti ja kyseli minua Pieksämäelle hänen keikalleen, mutta taidanpa tällä kertaa jättää sen väliin ja keskittyä univelkojen kuittaamiseen.


Mr Lotharin viikko 13/2007

Viikko 13/2007

Maanantai ja tiistai meni huvilalla luonnonrauhasta nautiskellessa.

Keskiviikkona tulin käymään toimistolla. Melkein heti toimistolle päästyäni minulle soitti yksi tyttö että haluisi tulla antamaan näytteen taidoistaan. No mikäs siinä, toivotin tytön tervetulleeksi ja ehdotin että kuvataan koko sessio. Sekin kävi tytölle, niinpä laitoin kameran valmiiksi ja kävin odottelemaan näytteenantajaa. Hetken päästä tyttö kurvasi pihaan ja näytteenantotilaisuus oli valmis alkamaan. Jossain vaiheessa suihinottoa minulla tuli mieleen että voisihan tuota tyttöä nussiakin ja ehdotin sitä, mutta tyttö sanoi että ei kun nyt on suihinottonäytteen annon vuoro. Tyttö oli aika taitava suihinottaja, mutta hänen taidoista huolimatta kesti noin puolituntia ennen kun laukesin hänen kasvoilleen. Suihinottosession jälkeen tyttö sanoi että voitas kyllä joskus kuvata sellainenkin video jossa nussin häntä oikein huolella. No mikäpäs siinä eli kannattaa olla tarkkana, jossain vaiheessa minun kotisivujen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php osioon ilmestyy siis suihinottovideo jossa Rita ottaa minulta suihin ja kenties myöhemmin on sitten luvassa video jossa nussin häntä oikein huolella.

Torstai meni juoksevien asioiden hoitamisessa.

Perjantain tuhlasin MM-rallin seuraamiseen.

Lauantaina päivä meni taas seuratessa rallia. Illalla suuntasin Ferrarin keulan kohti Kouvolaa ja Klamydian keikkaa. Oli hauska käydä katsomassa kavereiden keikkaa pitkästä aikaa. Keikan jälkeen fiilis hiukka laski, sillä autolle tullessani huomasin että molemmat peilit oli väännetty poikki ja maalipintaa oli naarmutettu. No tekijät ovat sekä minun että poliisin tiedossa eli he kyllä tulevat huomaamaan mitä tuli tehtyä, on varmaan kiva maksaa n. 600€/kpl hintaisia peilejä ja tuskinpa tuo Ferrarin maalauskaan missään halvimmassa paikassa tulee teetätettyä. Vaurioiden toteamisen ja rikosilmoituksen teon jälkeen pyörähdin kuitenkin vielä toisessakin baarissa ja sitten läksin kohti kotia.

Tämä päivä meneekin sitten rallia seuraillessa ja laiskotellessa.