Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Mr Lotharin viikko 21/2007  1

Viikko 21/2007

Maanantaina piti olla yhdet leffakuvaukset, mutta ne peruuntui koska kyseisiin kuvauksiin suunniteltu tyttö ei päässytkään tulemaan luokseni. No pitää kuvata hänen kanssaan joku toinen kerta, itse asiassa päivämääräkin on jo sovittu.

Tiistai menikin sitten veroilmoitusta täytellessä, olin nimittäin hakenut jo kaksi viikkoa lisäaikaa ja miten ollakaan sekin oli taas mennyt eli oli viimeinen päivä käsillä.

Keskiviikkona kävin huvilalla tarkistamassa uima-altaan veden laadun ja tsekkaamassa että paikat on muutenkin kondiksessa.

Torstaina sain vihdoin aikaiseksi soittaa Ferrarin maahantuojalle että paljonko maksaa Testarossani sumuvalo (hajosi kun ajoin pupujussin päälle) ja saako sellaista edes tilaamalla. Vastaus oli että kyllä saa Englannista tilaamalla ja yksi umpio maksaa 1650€ , aika kallis sanoisin.
Illalla alkoi sitten Valvomo eli kuka vaan voi käydä tsekkaamassa nettikameran kautta minun kotiin osoitteessa www.city.fi/yhteisot/valvomo
Sikäli sattui hyvä tuuri että minun luokse tuli illalla yksi leffojakin tehnyt tyttö eli Rita. Jotkut onnekkaat sitten näkivätkin suorassa webcam lähetyksessä kun Rita otti minulta suihin.

Perjantaina päivällä kävin postittamassa 5 kpl DVD leffojani niitä tilanneelle tytölle ja sen jälkeen vielä hieromassa autokauppoja serkkuni kanssa. Illalla homma sitten jatkui siitä mihin se oli jäänyt torstaina, tosin sillä erotuksella että Rita ja minä saatiin seuraksemme Minttu sekä "Manninen".

Lauantaina päivä meni perjantain kemuista palautuessa ja illalla Diana sitten kurvasi luokseni. Dianalla oli yöllä esiintymiskeikka Haukivuorella ja niinpä me läksimme käymään siellä. Yöllä Valvomon kamera olikin sitten sammunut itsestään eli se oli tekniikan syy että katselijat eivät nähneet mitä Dianan ja minun palattua keikalta tapahtui.

Sunnuntai onkin sitten mennyt ihan vaan laiskottelun piikkiin, tosin juuri äsken kävin laittamassa pyykit pesukoneeseen (minulla ei vieläkään ole taloudenhoitajaa, vaikka hakemuksia on kyllä tullut). Iltapäivän meinasin viettää grillailun ja formuloiden katsomisen merkeissä. Illasta ei sitten vielä tiedäkään että mitä on luvassa sillä yksi Tamperelainen tyttö soitti että voisi tulla käymään luonani kylässä eli sitä odotellessa.Mr Lotharin viikko 20/2007

Viikko 20/2007

Maanantai ja tiistai meni lomaillessa huvilallani.

Keskiviikkona läksin kavereideni kanssa käymään Mikkelissä ravintola Kharmassa.

Torstai menikin sitten taas laiskottelun merkeissä.

Perjantaina oli vuorossa Mr Lothar & Eve X Fire & Strip Show Sex in the city tapahtumassa Seinäjoella. Eve tuli Mäntyharjulle kolmen aikaan ja läksimme sitten kohti Seinäjokea. Seinäjoelle päästyämme majoituimme City hotelliin ja kävimme syömässä sen ravintolassa. Olimme liikenteessä sen verran aikaisin että ruokailun ja keikan väliin jäi ihan hyvin aikaa, siispä menimme lepäilemään hotellihuoneeseen. Jonkin ajan kuluttua oveen koputettiin ja siellä oli illan tatskari Kimmo kahden tytön kanssa. Minä pyysin heidät peremmälle ja tytöt alkoi ottaa pohjia illan baari reissua varten. Kymmenen aikaan läksimme sitten ravintola Duuniin joka oli parin sadan metrin päässä hotellistamme. Keikka meni hyvin ja hauskaa oli (etenkin takahuoneessa).
Keikan jälkeen läksimme jatkoille hotellille, siinä vaiheessa nuo aiemmin hotellilla olleet tytöt oli kuitenkin vaihtuneet toisiin tyttöihin. Hotellilla teimme pieniä uudelleen järjestelyjä eli Eve meni nukkumaan tatskarin huoneeseen ja tatskari tuli minun huoneeseen, samoin kun nuo ravintolasta mukaan lähteneet tytötkin. Seuraavaksi tytöt alkoivat esitellä meille strippaustaitojaan ja jonkin ajan kuluttua minä toimin heidän suihinottokilpailun tuomarinaan. Suihinoton seurauksena kullini oli sitten valmis muuhunkin toimintaan ja niinpä kellistin toisen tytöistä sängylle ja laitoin kullini sinne minne se kuuluukin. Toinen tytöistä päätti tuossa vaiheessa lähteä kotiinsa ja niinpä minä pyysin tatskarinkin tuon huoneeseen jääneen tytön kimppuun. Nussimme tyttöä vuorotelle ja välillä samaan aikaankin aamu kuuteen saakka, sitten tatskari läksi takaisin omaan huoneeseensa ja minä sekä tyttö käytiin nukkumaan minun huoneeseen.

Lauantaina minä heräsin jo kymmenen aikaan eli oli sitten tullut nukuttua ruhtinaallinen neljä tuntia. Kullini kuitenkin oli sitä mieltä että ei tänne nukkumaan oltu tultu ja se sen kun vaan koveni kun tyttö vielä vilautti pilluaan housujen lomasta. No minä kävin kiinni kuin sika limppuun ja kohta hotellihuoneen valtasi nussimisen äänet. Aikamme nussittuamme joku koputti oveen, se oli Eve ja kello oli jo puoli kaksitoista eli oli aika ruveta pakkaamaan tavaroita. Kahdentoista aikaan läksimme sitten kohti Halsuaa jossa oli meidän seuraava keikka. Halsualle päästyämme majoituimme Lomakylä Masalaan yhteen sen mökeistä ja hyödynsimme luppoajan nukkumalla. Illan suussa kävimme Even kanssa syömässä ja sen jälkeen sitten vielä mökille ottamaan pienet nokoset. Yhdeksän aikaan menimme Ravintola Masalaan jossa oli meidän lauantai illan keikka. Keikka meni taas ihan kivasti, tosin hiukka rauhallisemmissa merkeissä kuin Seinäjoella. Tällä kertaa ei järjestetty minkäänlaisia jatkoja, vaan me käänsimme Ferrarin keulan kohti Mäntyharjua. Masalan keikka loppui onneksi jo 01.00 ja olimme Mäntyharjulla siis jo 04.00, jonka jälkeen minä olin enemmin kun valmis nukkumaan.

Sunnuntaina heräilin puolen päivän aikaan, jonka jälkeen läksin käymään huvilallani. Huvilalta palattuani tein yhdet autokaupat, minun kaverilta oli nimittäin palanut auto lauantaina ja hän tarvitsi jonkun auton palaneen autonsa tilalle niinpä minä myin hänelle auton. Kauppojen teon jälkeen laitoimme grillin kuumaksi ja söimme muutaman harjakaismakkaran.
Nyt olo onkin sitten taas sellainen että olen ihan valmis menemään nukkumatin maailmaan eli viikonloppu on siis taas kerran vaatinut veronsa.

PS. Seinäjoen Sex in the city keikasta ja jatkoista kuvattiin dokumenttivideokin eli se tulee jossain vaiheessa osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

PPS. Tuonne samaiseen osoitteeseen on tällä viikolla lisätty kaksi uutta videota: Mr Lothar & Gessu ja sEXHIBITION messujen jatkot.


Mr Lotharin viikko 19/2007

Viikko 19/2007

Vihdoinkin normaali viikon alku eli maanantaista keskiviikkoon meni laiskotellessa.

Torstaina minun luokseni tuli kylään Milla niminen tyttö jonka haaveena oli stripparin hommat. Ensimmäinen koe-esiintymisbiisi meni kyllä strippauksen merkeissä, mutta toisen biisin aikana alkoi kullini osoittaa elonmerkkejä Milllan suorittamasta sylitanssista johtuen. No kuten arvata saattaa oli kohta minunkin housut lentäneet nurkkaan ja Millan soolo strippaus muuttui hetkessä meidän yhteiseksi liveaktiksi, olin nimittäin laittanut kameran kuvaamaan koe-esiintymistä. Se on muuten ihan hyvä keino treenata yksin esiintymistä, tosin esimerkiksi minä olen sen verran kriittinen esitysteni suhteen että en ole ikinä tyytyväinen omiin esityksiini. Mutta palataanpa vielä tuohon Millan koe-esiintymiseen. Aktin aikana Milla piti sellaista ääntä että hänen autokuskinaan ollut mies varmaan kyllä arvasi mitä olimme alkaneet toisessa huoneessa tehdä, emme kuitenkaan antaneet sen häiritä vaan jatkoimme aktin loppuun saakka. Sekstailumme jälkeen sanoin Millalle että stripatessa ei ehkä kannata mennä ihan noin pitkälle, mutta että jos häntä kiinnostaa niin filmeihinkin olisi kyllä mahdollista päästä. Milla innostui heti ja niinpä minä pyysin Millaa allekirjoittamaan tuon "strippi"videon julkaisusopimuksen. Milla allekirjoitti sopimuksen ja niinpä tuo video tullaankin aikanaan näkemään osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina minä sitten hain Jeeppiini rättikaton puuttuvat osat ja vaihdoin tuon kesäisemmän katon talvien varalle olevan kovankaton tilalle.
Nyt Jeeppi on sitten täysin valmis kesää varten.

Lauantaina katselin päivällä Suomi-Venäjä lätkämatsin jonka jälkeen tuli sitten katseltua euroviisutkin. Euroviisujen jälkeen läksin käymään paikallisessa ravintolassa jossa törmäsin muutamaan kaveriini. Ravintolasta suuntasin purasemaan hiukka roskaruokaa grillille, siellä minä törmäsin naiseen joka pyysi minua sitten heittämään itsenä kotiin. Perille päästyämme nainen halusi antaa minulle pusun, mutta minusta se muistutti kuitenkin kiihkeää suudelmaa. Sen jälkeen tuo nainen alkoi jo kysellä että olisiko minun luona mitään juotavaa, sillä ilta oli kuulema loppunut hiukan kesken. No ainahan minulla juotavaa on vaikka en itse juuri juopottelekaan.
Niinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävi että nainen jäi sitten minun luokseni yöksi.

Tämä päivä onkin sitten taas mennyt laiskotellessa, äsken katselin F1-kilpailun ja kohta alan katsella Suomi-Kanada lätkämatsia.

PS. Mikäli haluat tietää millainen ihminen näitä juttuja tänne kirjoittelee niin käy katsomassa www.MrLothar.fi sekä www.myspace.com/mrlothar


Mr Lotharin viikko 18/2007

Viikko 18/2007

Alkaa tuntua että nykyään maanantait on toiminnan päiviä. Tällä viikolla se suurelta osin johtui siitä että kyseessä oli vappuaatto. Minun vappu alkoi yksityiskeikalla esiintymisellä, kyseessä oli yhden tytön 30v syntymäpäivät Karkkilassa. Ensin heitin ihan normaalin esityksen, mutta esityksen loppuun olin sitten tehnyt sellaisen muutoksen että tarjoilin tuolle tytölle hiukka "täytekakkua". Yksityiskeikan jälkeen suuntasin Ferrarin keulan kohti Helsinkiä. Helsinkiin päästyäni kävin moikkaamassa kavereitani yhden heistä huvijahdilla, jonka jälkeen menimme käymään porukalla ravintolalaiva Väiskissä. Yön tunteina minä kävin vielä pyörähtämässä ravintola Luxissa ja sen jälkeen ajelin vielä kotiini.

Tiistai eli vappupäivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Keskiviikkona käytin Nissanini huollossa.

Torstaina kävin sitten katsastamassa tuon samaisen Nissanin.

Perjantaina kuvasimmekin sitten videota. Kyseessä oli tällä kertaa sellainen video jossa testasimme liukuvoidetta eli Gessu testasi sitä dildolla itseään runkaten ja minä kuvasin. Miten ollakaan jossain vaiheessa kuvauksia minäkin halusin osallistua testeihin ja niinpä Gessu voiteli minun testikapulan tuolla liukkarilla jonka jälkeen päästiin testaamaan liukuominaisuuksia. Hyvät oli liuku ominaisuudet, tosin se jäi kyllä hiukka epäselväksi että johtuiko se liukkarista vai Gessun kosteudesta. Lopuksi minä ruiskin omat eliksiirini Gessun rinnoille ja tyttö totesi että liukkaat oli nekin liemet.

Lauantaina olikin sitten luvassa Juvan reissu, sillä Dianan ja Martiinan oli määrä olla siellä esiintymässä. Ajattelin vielä varmistaa että kaikki on ok, mutta miten ollakaan en saanut Martiinaa kiinni. No ei auttanut muu kun alkaa etsiä pika pikaa toista tyttöä hänen tilalleen ja onneksi Iiris sitten pääsi tuuraamaan Martiinaa. Illan tullen minä sitten suuntasin matkani Juvalle. Iiriksen olin nähnyt viimeksi sEXHIBITION messuilla, mutta Dianaa en ollut nähnyt yli puoleen vuoteen sillä hän oli koko talven Intiassa ja olikin kiva nähdä häntä pitkästä aikaa.

Sunnuntai on taas totuttuun tapaan pyhitetty laiskottelulle, tosin juuri äsken olin yhteyksissä Strikeen eli voi olla että suunnitelmat muuttuu mutta kerron siitä sitten ensi viikon kirjoituksessani mikäli niin käy.