Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Mr Lotharin viikko 34/2007

Viikko 34/2007

Maanantai meni veneillessä.

Tiistain käytin mönkijällä ajelemiseen.

Keskiviikkona kävin huvilallani.

Torstaina päivällä vaihdoin Jeeppiini kovan katon talvea varten ja illalla olin auttamassa yhtä vuokralaisistani hänen muutossa.

Perjantai meni ihan vaan kotona, minun niska meni nimittäin vuokralaiseni muuttoa tehdessä niin jumiin että aamulla ei kärsinyt kunnolla päätä kääntää.

Lauantaina minun piti alkuperäisen suunnitelman mukaan lähteä Hämeenlinnaan Ahveniston moottoriradalle Ferrari Challenge kisoihin, mutta koska niska oli edelleen jumissa niin jätin kyseisen tapahtuman väliin ja keskityin yleisurheilun MM-kilpailujen televisiosta katselemiseen. Illalla kävin pyörähtämässä paikallisessa ravintolassa ja törmäsin muutamiin tuttuihin joista yksi tyttö kyseli kovasti jatkojakin, tällä kertaa en innostunut koska niska vaivasi minua edelleen (voi olla että jäykkyys olisi hävinnyt jostain ihan muualta kuin niskasta mikäli olisimme lähteneet jatkoille tuon tytön kanssa).

Tänään ohjelmassa on huvilalla käyminen ja yleisurheilun MM-kisojen sekä F1-kisan telkkarista katsominen.


Mr Lotharin viikko 33/2007

Viikko 33/2007

Maanantaina kävin ostamassa Mikkelistä sähköperämoottorin kaverilleni ja vein sen sekä hänen veneensä minun huvilalleni.

Tiistaina kävin vaihtamassa mönkijän vakuutukset toiseen vakuutusyhtiöön ja ostamassa samalla reissulla moottorisahan sekä uuden valaisimen yhteen huvilani makuuhuoneista. Iltapäivällä kaverini soitti ja sovimme Mr Lothar & Dollar Babes keikan Joensuun BePopiin, kyseinen keikka on siis 13.10.2007.

Tällänenkin tuli ostettua viime kesänä
Tällänenkin tuli ostettua viime kesänä

Keskiviikko menikin sitten mönkijällä temppuillessa ja siihen parannuksia tehdessä.

Torstaina löin lukkoon Firevision show:n 7.9.2007 järjestettävään Pimeää Bisnestä tapahtumaan Varkauteen. Iltapäivällä asensin vihdoin ja viimein Jeeppini vetokoukkuun sähköt.

Perjantai menikin sitten taas mönkijällä ajellessa ja laiskotellessa.

Lauantaina läksin heti aamusta huvilalleni tekemään pieniä askareita, asensin tiistaina ostamani valaisimen paikoilleen, yms. Päivällä tuli sitten kuorma polttopuita, tällä kertaa se menikin ilman lihasvoimaa katon alle sillä polttopuiden toimittaja nosti ne suoraan autotalliin traktorin etukuormaajalla. Illalla suuntasin auton keulan kohti Juvaa, sillä siellä oli pari minun välittämää tyttöä esiintymiskeikalla.

Juvan reissu venyi sen verran pitkäksi että olin kotona vasta sunnuntaiaamuna ja niinpä sunnuntaiaamupäivä menikin sitten nukkumisen merkeissä. Kohta ajattelin alkaa katselemaan MotoGP:n 250cc Tsekin osakilpailua ja jännittämään kuinka Kallio pärjää. Veikkaanpa että päivä menee muutenkin laiskottelun puolelle, sillä Juvan reissu väsyttää vieläkin.


Mr Lotharin viikko 32/2007

Viikko 32/2007

Maanantaina kelit oli niin loistavat että kävin hakemassa jetskiin huvilaltani. Viikonlopun messureissun väsymys oli kuitenkin vielä niin suuri että huvilalta lähtiessäni unohdin jettikärryn takalaidan kokonaan pois (takalaidassa on valot ja rekisterikilpi), no onneksi matkalle ei osunut poliiseja. Kotipaikalleni päästyäni huomasin sitten puutteen ja niinpä maanantain jetteilyt jäikin sitten haaveeksi, en nimittäin viitsinyt lähteä hakemaan tuota takalaitaa huvilalta enkä myöskään yleensä tietoisesti rikkoa lakia.

Tiistaipäivä menikin sitten mönkijällä kurvaillessa eli jettikärryn takalaidan hakeminen siirtyi keskiviikolle. Iltapäivällä ajoimme muutaman kaverini kanssa aika-ajo kilpailunkin kotipaikkani tontilla ja täytyy kyllä myöntää että minulla on mainioita naapureita, he eivät nimittäin edes valittaneet asiasta vaikka neljä miestä ajoi tontilleni tehtyä rataa kuin viimeistä päivää. Yksi naapureista toi jopa lapsensakin katsomaan kyseistä tivolia ja ehdotti että kävisimme hänenkin tontillaan ajamassa yhden erikoiskokeen että hänenkään ei tarvitsisi jatkossa ajaa nurmikoita.

Keskiviikkona jaksoin vihdoin ja viimein hakea jettikärryn takalaidan huvilaltani ja sen jälkeen läksinkin ajelemaan jetillä.

Mr Lotharin kesäleluja
Mr Lotharin kesäleluja

Jetteilemään menossa

Torstaina ei oikeastaan tullut tehtyä muuta kuin grillailtua ja otettua aurinkoa.

Perjantaina kävin pelaamassa jalkapalloa kavereideni kanssa. Illalla minulle tuli yksi naisvieras ja niinpä ilta ja yö menikin sitten aika joutuisasti, grillailimme sekä kävimme saunomassa ja uimassa, kävipä tuo tyttö testaamassa minun mönkijääkin ja minä vastineeksi hänen moottoripyörää.

Lauantaina läksimme sitten huvilalleni. Aikamme huvilallani oltua meille tuli nälkä, mutta jääkaappi oli lähes tyhjä. Niinpä suuntasimme Jeepin keulan kohti lähintä kauppaa ja haimme hiukka hiukopalaa. Ruokailun jälkeen testasimme perämoottoria jonka olin ostanut Joensuun erotiikkamessuilta kotiin tulo matkallani ja hyvinhän se toimi eli saimme keskittyä rauhassa auringon ottoon veneretkellämme (keskittymiseni meinasi kyllä muutamaan kertaan herpaantua kun tyttö levitti jalkansa veneen etuosassa). Veneretken jälkeen suuntasimme takaisin Mäntyharjun keskustaan. Siinä vaiheessa kello olikin jo sen verran että tyttö läksi ajelemaan kohti kotiaan ja minä aloin valmistautua illan bileisiin, yhdellä tutullani oli nimittäin tupaantuliaiset huvilallaan. Menin paikan päälle kahdeksan jälkeen ja huomasin ilokseni että kyseisissä kemuissa oli aika paljon kaikkia vanhoja tuttujani. Järjestelyt olivat myös hyvin hoidettu, kyseisissä "mökkibileissä" musiikista vastasi livebändi ja pihamaalle oli pystytetty sirkusteltta siltä varalta että sattuisi satamaan. Ilma oli kuitenkin erittäin hieno ja ilta meni joutuisasti vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa rupatellessa, puolen yön jälkeen läksin yhden kaverini kanssa sitten vielä käymään paikallisessa ravintolassa. Sieltä matka jatkui paikallisen grillikioskin kautta kotiin ja omaan sänkyyn.

Tänään minä heräilin yhdentoista aikaan ja huomasin harmikseni että eilisestä laiskuudestani oli sakotettu, aamulla oli nimittäin satanut vettä ja minä olin jättänyt Jeeppini yöllä ilman kattoa pihalle seisomaan. No sanontahan sanoo että sen minkä kesäsade kastelee, sen aurinko kuivaa eli hätä ei ole tämän näköinen (onneksi Jeeppi on tehty niin että se ei tiedä pikku sateesta mitään ja tuo aamuinen sade oli nimenomaan pieni kuuro vain).


Mr Lotharin viikko 31/2007

Viikko 31/2007

Maanantaista keskiviikkoon meni kotona laiskotellessa.

Torstaina kävin huvilalla ja sen jälkeen tuli ajeltua mönkijällä. Illalla pakkasin tavarat viikonlopun reissua varten.

Perjantaina suuntasin Ferrarin keulan kohti Joensuuta. Joensuuhun päästyäni menin ensimmäisenä hoitamaan Elämää ja Erotiikkaa messujen jatkobileiden järjestelyt Kimmeliin. Sen jälkeen menin ottamaan päiväunet hotellihuoneeseeni. Neljän aikaan läksin Huvitörmälle ja viiden aikaan olinkin sitten jo työn touhussa. Tällä kertaa minä en ollut itse esiintymässä, sillä olin juontamassa kyseiset messut. Esiintyjien joukossa oli aika monia minun kavereita ja siksi olikin aika helppo esitellä heidät yleisölle. Osa esiintyjistä oli kuitenkin minullekin aivan uusia tuttavuuksia ja oli kiva katsella millaisia esityksiä heillä oli. Ilta meni todella äkkiä, osaksi kiitos siitä kuuluu Matille (Nykäselle) koska hänen juttujaan oli ihan kiva kuunnella takahuoneessa. Kahden aikaan yöllä oli aika siirtyä Huvitörmältä Kimmelin jatkoille, minä tosin kävin matkalla pikavisiitillä hotellilla yhden tytön kanssa. Nukkumaan tuli mentyä vasta aamun jo sarastaessa.

Lauantaina puolen päivän aikaan kävin Bladen ja muutaman muun esiintyjän kanssa tekemässä hiukka messu promoa Joensuun torilla. Sen jälkeen olikin aika suunnata Huvitörmälle, sillä messut aukesivat jo 14.00. Päivällä meno oli aika leppoisaa, mutta iltaa kohden toiminnasta tuli mielenkiintoisempaa. Yksi illan suosikeistani oli amatööristrippikilpailu. Lavalla nähtii kaksi miestä ja yksi nainen. Loppujen lopuksi nainen voitti rinnan mitalla, vaikka miehet tarjosivatkin hänelle todella kovan vastuksen ja olisivat varmaan tarjonneet muutakin kovaa mikäli nainen vain olisi halunnut. Erotiikkamessujen jälkeen oli sitten taas vuorossa jatkot Kimmelissä.

Tänään heräilin yhdeksän jälkeen aamulla ja suuntasin aamupalan jälkeen kohti kotia. Kotiin päästyäni ajattelin katsoa F1-kisan, mutta niinhän siinä sitten kävi että nukahdin kesken katsomisen ja heräsin äsken sohvalta.
Vieläkin väsyttää sen verran että en taida jaksaa tehdä muuta kun käydä vaan suihkussa ja mennä omaan sänkyyn nukkumaan.