Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.

Mr Lotharin viikko 43/2008  3

Maanantai ja tiistai meni laiskottelun ja huvilan järjestelyn merkeissä.

Keskiviikkona kävin pankissa hoitamassa sijoituksiani.

Torstaina hoidin perjantain keikan majoitus- ja kyyditysjuttuja.

Perjantaina oli vuorossa itse keikka eli Erotic Night NightClub Z-Onessa Varkaudessa. Minuun lisäksi kyseisellä keikalla oli esiintymässä Lumina, Mr New York ja Diana. Homma eteni siten että jokainen meistä veti ensin soolosetin ja lopuksi esiinnyimme kaikki neljä yhdessä, oli muuten aika mielenkiintoista niellä tulta samalla kun Lumina hyppäsi roikkumaan minun vyötärölle kuin takiainen.

Lauantaina heräilin aika ajoissa, kävin aamupalalla ja sen jälkeen läksinkin ajelemaan kohti Vaasaa jossa minulla oli polttarikeikka 19.30. Polttariporukassa oli noin 20 tyttöä ja polttarit vietettiin eräässä saunatilassa jossa oli uima-altaat ja kaikki. Itse polttarisankari oli ihan kivan näköinen tytsy joka osoittautui esityksen aikana aika villiksi, niinpä päätin että annetaan tytölle hiukka extraa ja sanoin esityksen jälkeen että hänen pitäisi nyt lähteä pesemään minuun levittämänsä öljyt pois minun selästä. Loppujen lopuksi polttarisankari pesi sitten sekä etu- että takapuolen minun vartalosta unohtamatta yhtäkään kohtaa ja hänen kaverinsa tietty kuvasivat koko tapahtuman videolle. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan ja niinpä oli aika lopettaa suihkuttelu ja mennä pukemaan vaatteet päälle. Jäin vielä pieneksi toviksi tyttöjen seuraan, mutta sitten päätin lähteä ajelemaan kohti Jyväskylää vaikka tytöt pyysivätkin minua lähtemään heidän kanssaan ravintolakierrokselle. Olin meinaan soittanut aiemmin päivällä kaverilleni Jyväskylään ja hän sanoi että eiköhän jotkut bileet järjesty jos olen tulossa. Jyväskylään päästyäni huomasin että kaverini oli tosiaan aloittanut bileet suht raskaalla kädellä ja heidän seurueensa miehet oli kaikki suht päissään, onneksi Shakerin henkilökunta oli kuitenkin heille tuttua ja saimme jatkaa iltaa rauhassa. Shakerista suuntasimme Giggling Marliniin jossa törmäsin muutamiin muihinkin tuttuihin ja tietty tuttuun henkilökuntaan, sillä onhan tuollakin tullut joskus käytyä esiintymässä. Kolmen aikaan pari seurueessamme ollutta tyttöä alkoi kuitenkin kypsyä baarissa olemiseen ja niinpä minä nappasin heidät Corveten kyytiin ja kurvasimme kaverini asunnolle jatkoille.

Sunnuntaina tuli taas herättyä suht aikaisin (etenkin kun kelloja oli vielä siirretty tunti taaksepäin) ja läksinkin ajelemaan kohti kotia. Matkalla ollessa yksi vuokralaisistani soitti ja kertoi että edellisenä yönä joku oli heittänyt rappurallin ikkunasta sisään, no minkäs sille voi. Jonkin ajan päästä tuo rappurallin heittäjä soitti minulle ja kertoi kyllä korvaavansa vahingot johon minä vastasin että kannattaa silti pysyä jatkossa kaukana minun kiinteistöistä. Mäntyharjulle päästyäni menin tietty ensimmäisenä tsekkaamaan mikä ikkuna oli rikki ja miten ollakaan tuo rappurallin heittäjä sattui olemaan vuokralaisellani kylässä parin kaverinsa kanssa. Minulla hitsasi saman tien ja niinpä annoin koko laumalle sellaiset kyydit ulos että tietävät kenen tonteille ei ole mitään asiaa tulla pelleilemään. Kyseisen episodin jälkeen kävi poliisikin sitten kylässä, mutta häntä taisi enemminkin vain naurattaa se että minä olin pitänyt pienen kurinpalautuksen tuolle kolmikolle. Sen jälkeen päivä onkin mennyt laiskottelun ja tietokoneen näpyttelyn merkeissä.

PS. Pålnåpartyjen afterpartysta otettuja kuvia voi katsella osoitteessa http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=430609


Mr Lotharin viikko 42/2008  1

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaina minun kotipaikalla kävi vesimittarin vaihtaja.

Keskiviikkona tilasin yhden limusiinin lisää viikonlopun kemuja varten.

Torstai menikin sitten huvilalla Pålnåparty afterpartyjen valmisteluja puuhastellessa ja kerkesinpä minä tilata maahantuojalta lisää Mr Lothar huppareita, toppeja ja T-paitojakin.

Perjantaina oli sitten Pålnåparty afterpartyjen aika, kemujen kaava oli aika samanlainen kuin itse Pålnåpartyissakin eli paikalle saapui lauma suht vapaamielistä sakkia, söimme, joimme, saunoimme, uimme, yms.

Lauantaina oli sitten hiukka erilainen ohjelma eli päivä meni minun huvilalla. Viiden aikaan oli ulkoruokailu, jossa oli tarjolla loistavaa thaiwokkia (kiitokset kokille). Tuon jälkeen minä läksin hakemaan Kimberlyn ja hänen kaverinsa junalta, muiden alkaessa valmistautua illan ravintolareissua varten. Kimberlyn hakemisen jälkeen menin itsekin saunomaan ja uimaan, sillä se jos mikä on paras valmistautuminen minun esiintymiselle. Yhdeksän aikaan huvilan pihaan kurvasi toinenkin limusiini, niinpä me pakkauduimme autoihin ja suuntasimme kulkumme kohti Haukivuorella sijaitsevaa ravintola Hummeripoikaa. Haukivuorelle päästyämme osa porukasta oli jo aika hyvässä vauhdissa ja bileet alkoikin sitten olla sitä luokkaa että heikompia hirvitti. Illan varsinaiset show:t alkoivat puolen yön aikaan Kimberlyn esityksellä, Luminan esitys oli vuorossa yhdeltä ja minä heitin oman settini puoli kahden aikaan. Tosiasiassa koko ilta oli yhtä show:ta, siitä piti huolen meidän oma rytmiryhmä joka oli varmaan Hummeripojan kautta aikain räväkin vierailija niin alkoholin käytön kuin seksuaalisen käyttäytymisenkin suhteen. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan ja niinpä mekin sullouduimme valomerkin jälkeen limusiineihin ja suuntasimme kulkumme takaisin minun huvilalle. Huvilalle päästyämme oli yöpalan vuoro, mikä jälkeen kello lähentelikin jo aamu kuutta. Perjantai-lauantai välisen yön juhliminen ja lauantain rankka ravintolareissu kaikkine limusiini matkoineen oli kuitenkin vaatinut veronsa ja niinpä suurin osa porukasta simahti suht nopeasti.

Sunnuntaina porukka heräili kuka mistäkin ja mihinkin aikaan, aamupalan jälkeen vieraat tekivät suunnitelman että kyyti lähtee Lahden kautta Helsinkiin 14.00. Aika hyvin aikataulu pitikin ja viimeisetkin vieraat läksivät ovesta joskus kolmen aikaan, mutta minä jäin vielä hiukka lepäilemään huvilalle.


Mr Lotharin viikko 41/2008  1

Maanantaista perjantaihin tuli hengailtua huvilalla, siistittyä mökkiä Pålnåpartyjen jäljiltä sekä vietettyä syyslomaa ja tulipa sitten sellainenkin idea että pidän Pålnåpartyjen afterpartyt 17-19.10.

Lauantaina suuntasin kulkuni Lahteen, ensin kävin viemässä yhden huvilani sohvan verhoilut eräälle tytölle joka tekee siihen sohvaan uudet verhoilut. Sen jälkeen kävin moikkaamassa toista Pålnåpartyjen DJ:tä hänen asunnollaan, jonka jälkeen olikin vuorossa illan ensimmäinen keikka eli yksityistilaisuus Coyote Clubilla. Coyote Clubin keikan jälkeen oli vuorossa Park Pubin setti. Park Pubiin saapui aika lauma Pålnåpartyissa olleita henkilöitä ja niinpä päätimmekin lähteä sieltä minun esiintymisen jälkeen porukalla Love Hotelliin.

Sunnuntai on mennyt perinteikkäästi eli formuloiden ja laiskottelun merkeissä.

PS. Pålnåparty vol.4 kuvia voi katsella osoitteessa http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=426979


Mr Lotharin viikko 40/2008  4

Maanantaina sovin että menen 29.11 Erotic Night by Mr Lothar & Lumina keikalle Dolly´s Bariin Kuopioon.

Tiistai meni Pålnåpartyjen valmisteluissa.

Keskiviikkona kävin katsomassa Mr Lothar & Lumina Playing Games videon kyseisen videon leikkaajan luona.

Torstai meni myös Pålnåpartyjen valmisteluja tehdessä.

Perjantaina olikin sitten Pålnåpartyjen aika. Minä menin huvilalleni jo yhdentoista aikaan ja ensimmäinen vieras eli Simo saapui kemuihin viiden aikaan. Seuraavana saapui Tähtipää parin kaverinsa kanssa, heidän jälkeensä partyihin alkoi sitten valua naisiakin eli paikalle saapui Teresa, Anna-Kaisa, Marika ja kaksi Sonjaa. Tuossa vaiheessa ihmiset keskittyi lähinnä jutusteluun ja sihijuomien nautiskeluun, mutta sitten kun pihaan kurvasi kaksi limusiinia joissa saapui DJ:t, äänentoistolaitteisto ja kemujen ehdottomasti estottomin ihminen (sihteeri) niin alkoi huvilalla tapahtua hiukka muutakin. Siinä missä muut vieraat hoitivat tervehtimisen kättelemällä tai halaamalla, hoiti sihteeri kyseisen homman suihinotolla. Sihteerin tervehdystyyli sai aikaan sen että osa porukasta kävi heti estottomammaksi ja niinpä minäkin huomasin jo ennen yhdeksää olevani petipuuhissa yhden naispuolisen vieraan kanssa. Ilta oli kuitenkin vasta nuori ja osa vieraista oli vielä tulematta. Puolen yön aikaan huvilalla biletti jo reilu kolmekymmentä ihmistä joista noin puolet oli naisia ja puolet miehiä. Tuossa vaiheessa tunnelma Villa Lotharissa alkoi olla kuuma muuallakin kuin saunassa, iloista puheen sorinaa kuului ympäri huvilaa, jotkin pelasi biljardia, osa ihmisistä oli tanssilattialla, jotkut (itse asiassa aika monetkin) harrasti seksiä huvilan makuuhuoneissa ja milloin missäkin. Huvilalle oli myös rakennettu ns. livestudio jossa nähtiin illan/yön aikana aika huimiakin suorituksia, itse todistin kameran linssin takaa mm. kuuden hengen ryhmäseksiä. Mikäli muistini ei tee tepposia niin kello oli jotakuinkin kuusi aamulla kun minä kävin nukkumaan.

Lauantaina heräilin perinteitä kunnioittaen kahdeksan aikaan aamulla ja itse asiassa aika monet muutkin heräili aika ajoissa. Monien kohdalla aamiainen oli suht nestepitoinen vaikka kokki oli kyllä laittanut kiinteämpääkin aamupalaa tarjolle. Yhdentoista aikaan läksimme käymään kahdella limusiinilla Mäntyharjun keskustassa baarissa ja kaupassa. Minä kävin samalla reissulla hakemassa Mr Lothar Production paitoja postista ja tuo ensimmäinen erä menikin heti partyihin osallistuneille henkilöille. Päiväretken jälkeen oli ohjelmassa päiväkaraoke (kaksi osallistujaa/yksi biisi) ja savusauna, kävipä muutama ihminen uimassa järvessäkin vaikka vesi oli vain yhdeksän asteista. Illan tummetessa huvilalle saapui tatskari ja pokeripöytä jakajineen. Osa ihmisistä oli ehkä hiukka väsynyt perjantain biletyksestä, mutta osalla taas oli virtaa enemmin kuin Imatran Voimalla ja olihan bileisiin saapunut uusiakin osallistujia. Lauantaina kemut taisi loppua hyvinkin samoihin aikoihin kuin perjantainakin.

Sunnuntaina minä heräilin taas aika aikaisin, kuvailin vielä pienen pätkän aamutunnelmia videolle ja siirryin siirtämään kyseisiä videoita tietokoneelleni. Puolen päivän aikaan porukka alkoi sitten pakkailla tavaroitaan ja suunnistaa kuka mihinkin suuntaan, minä jäin vielä yhdeksi yöksi huvilalle.