Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Mr Lotharin viikko 48/2008

Maanantaina kävin aamupäivällä hoitamassa sijoituksiani pankissa ja iltapäivällä tilasin halkoja huvilalleni.

Tiistaina kävin säätämässä huvilan käyttöveden paineet ja suunnittelin kevään sEXHIBITION messujen V.I.P-tiloja.

Keskiviikkona kävin yhden tytön kanssa Kouvolassa katselemassa uusia sohvia huvilalleni sillä seurauksella että tilasin kolme nahkasohvaa ja pari pöytää.

Torstaina kävin Mikkelissä neuvottelemassa erään Puolalaisen tuotantofirman edustajien kanssa yhdestä Puolan televisioon suunnatusta projektista.

Perjantaina kolme kaveria tuli kylään minun huvilalle ja illalla käytiin sitten pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa.

Lauantaina oli vuorossa minun ja Luminan Erotic Night keikka Kuopiossa. Koska tiet oli sulat otinkin alle Corveten, sillä se on hiukka mukavampi matka-ajossa kuin Jeeppi. Kuopioon päästyäni hain Luminan linja-autoasemalta ja suuntasimme syömään. Ruokailun jälkeen menimme hotellille lepäilemään ja odottelemaan illan tatskaria His Masters Tattoon Penaa. Penan saavuttua hotellille läksimme porukalla Dolly´s baariin jossa illan keikka oli. Aluksi baarissa oli suht hiljaista mutta illan vaihtuessa yöksi alkoi porukkaa olemaan ruuhkaksi saakka. Lumina veti ensin oman soolonsa, sen jälkeen oli minun soolon vuoro ja lopuksi esiinnyimme yhdessä. Esiintymisten jälkeen hengailimme Dolly´s baarissa valomerkkiin saakka jonka jälkeen kurvasimme vielä käymään Giggling Marlinissa. Gigglingistä matka jatkui hotellille ja nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina heräilimme kahdeksan aikaan, kävimme aamupalalla ja suuntasimme Corveten keulan kohti Mäntyharjua. Mäntyharjulla minun kaverit otti Luminan kyytiinsä ja minä jäin huvilalleni lomailemaan.

PS. 27.11.2008 on julkaistu minun 64. aikuisviihdevideo osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php ja Helsingin sEXHIBITION messuilta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar


Mr Lotharin viikko 47/2008

Maanantaina heräsin kahdeksalta aamulla siihen kun sähköasentaja soitti minulle että hän olisi tulossa asentamaan uutta sulaketaulua minun huvilalle. No eihän siinä auttanut muuta kuin kurvata huvilalle avaamaan ovia vaikka silmät oli vielä ihan ristissä viikonlopun univeloista johtuen.

Tiistaina kävin serkkuni kanssa nostamassa veneen pois järvestä ja vein sen talvisäilöön.

Keskiviikkona lähetin laskun peruuntuneesta BB-esiintymisestä, järjestelin keikkakamani perjantain keikkaa varten ja tilasin kotipaikalleni lämmitysöljyä.

Torstaina olikin sitten vuoden ensimmäisen lumien kolauksen vuoro, keskiviikko-torstai välisenä yönä oli nimittäin satanut sen verran lunta että katsoin aiheelliseksi testata miten lumikola luistaa.

Perjantaina talvi sitten pääsi yllättämään minut vaikka lumi olikin ehtinyt olla maassa jo reilun vuorokauden. Olin ajelemassa huvilaltani Kouvolan suuntaan kun yhdessä mutkassa Jeeppi alkoi puskea ja koska vastaankin tuli vielä auto katsoin viisaimmaksi ajaa sovinnolla metsään ettei vaan tule nokkakolaria. No onneksi Wrangler on suht maastokelpoinen auto ja tuossa kohdassa tietä ojat oli sen verran loivalaitaiset että maastoutumisesta selvittiin ilman mitään vaurioita ja takaisin tiellekin pääsin ihan omin avuin kun vain kävin kääntämässä napalukot päälle ja siirsin vaihdevivun nelivetoasentoon. Itse keikkakin oli sitten hiukka extremempi, esiinnyin nimittäin yhden firman pikkujouluissa strippaavana joulupukkina joka nielee tulta eli elementtejä oli enemmin kuin tarpeeksi. Yksityiskeikan jälkeen kurvasin takaisin huvilalleni, Helminen ja pari tytsyä oli myös liukastelleet paikalle Etelä-Suomen suunnasta. Saunomisen jälkeen läksimme Studio 11 Kouvolaan moikkaamaan Säikkyä ja yöllä takaisin huvilalle.

Lauantaipäivä meni huvilalla, 18.30 kävin hakemassa Millan junalta jonka jälkeen kävimme vielä syömässä minun huvilalla ja sitten suuntasimme Jeepin keulan kohti Haukivuorta. Matkalla pysähdyimme kuitenkin Mikkelissä sillä Helminen ja kumppanit olivat sen verran janoisia että tarvittiin välitankkausta. Loppujen lopuksi pääsimme kuitenkin perille ja itse asiassa vielä suht ajoissa. Milla esiintyi ensimmäisen kerran puoli yhden aikaan ja toisen kerran puoli kahden aikaan, sen jälkeen me suuntasimmekin takaisin Mikkeliin ravintola Vaakunaan. Siellä olimme valomerkkiin saakka jonka jälkeen kävimme hakemassa roskaruokaa Rollsin autokaistalta ja läksimme ajelemaan kohti Voikoskea. Nukkumaan tuli mentyä joskus kuuden aikaan aamulla.

Sunnuntaina tuli herätty jo kymmenen aikaan vaikka edellinen ilta olikin venynyt suht pitkäksi, mutta onneksi sunnuntai on taas kerran pyhitetty ihan vain laiskottelulle niin ei haittaa vaikka välillä hiukka väsyttäisikin.


Mr Lotharin viikko 46/2008

Maanantai meni Helsingin sEXHIBITION mesujen järjestelyjen parissa.

Tiistaina leikkaaja kävi hakemassa edellisellä viikolla kuvaamani videot itselleen ja tietty kädet oli täynnä messujen järjestelyjä.

Keskiviikkona oli hiukka erilaisia hommia sillä minulla ja Luminalla oli yhteiskeikka Hotelli-Ravintola Welhossa Mäntässä. Ilta alkoi jouluruokailulla ja puolen yön jälkeen alkoi Kalle Päätalo bändi soittamaan, he soittivat ensin puolen tunnin setin jonka jälkeen oli minun ja Luminan Joulupukki & Tonttu Show:n vuoro. Meidän jälkeen bändi soitti taas puolen tunnin setin jonka jälkeen oli minun ja Luminan toisen setin vuoro, se olikin sitten hiukka tuhmempi kuin ensimmäinen. Meidän jälkeen bändi soitti vielä yhden setin joka loppui vasta kolmen jälkeen. Minä ja Lumina kömmimme nukkumaan kun muut jäivät vielä juhlimaan, minä sain unen päästä kiinni joskus puoli neljän ja neljän välillä kun ravintolan musiikki oli vaiennut.

Torstaina heräsin jo kuuden aikaan siihen kun hotellin ravintolasta kuului ihan jumalaton jumputus, henkilökunta oli jäänyt hiukka jatkoille. No minä katsoin hotelli-infosta että aamupala alkaa klo 6.30 , niinpä herätin Luminankin ja ehdotin että eiköhän käydä aamupalalla ja lähdetä ajelemaan pois koska minä en ainakaan saa nukutuksi sellaisessa melussa. Ravintolaan päästyäni huomasin että ei siellä mitään aamiaista ole vaan bileet sen kuin vaan jatkuu, kysyin sitten keikkamyyjältä ruokaa niin hän sanoi että onhan se hyvä syödä ennen nukkumaan käymistä ja että hän voi tehdä minulle pitsan. No meneehän se pitsa tietty aamupalastakin, vaikka paistaja olikin noin 3 promillen kännissä oleva keikkamyyjä. Oli muuten ihan pakko huomauttaa kundille että tämä on minun aamupala. "aamupalan" jälkeen läksimme ajelemaan Luminan kanssa kohti Lahtea josta Lumina hyppäsi junaan ja minä jatkoin tuskaista matkaani kohti kotiani, sillä silmät meinasi mennä väkisinkin kiinni. Kotiin päästyäni alkoi sitten puhelin soita lähes jatkuvasti kun porukka kyseli messuihin liittyviä asioita ja minä en voinut muuta kuin vastailla vaikka olisi tehnyt mieli käydä nukkumaan. Jossain vaiheessa ehdin kyllä ottamaan päiväunet ja sen jälkeen jatkoin taas messuasioiden säätämistä. Yhdentoista aikaan illalla pääsin vihdoin nukkumaan ns. yöunia.

Perjantaina heräsin jo neljän aikaan aamulla ja suuntasin Corvetteni keulan kohti Helsinkiä. Helsinkiin päästyäni kävin syömässä hiukka aamupalaa ja pidin muutaman palaverin messupomojen, järjestysmiesten sekä Restelin henkilökunnan kanssa Puuharavintolan, Pålnåparty baarin ja tietty minun VIP-tilojen järjestelyistä. Sen jälkeen kävin kuittaamassa hotellihuoneen itselleni. Puoli yhden aikaan lähdin tsekkityttöjen ja Beat Boys ryhmän kanssa limusiinilla jäähallille. Aluksi katselin muutaman päälavan esityksen mutta sitten oli aika lähteä omalle työpaikalle eli siirryin 3. kerroksen Puuhalavalle juontamaan. Kuuden aikaan alkoi sitten bileet Pålnåparty baarissa tai paremminkin sen V.I.P-alueella 2. kerroksessa, sillä minun kaverit olivat päättäneet juhlia oikein kunnolla. Minulla itselläni ei ollut juurikaan aikaa juhlia sillä jouduin sinkoilemaan milloin mihinkin päin. Minä olin nimittäin messuilla 3. kerroksen Puuharavintolan seremoniamestarina/juontajana, 2 kerroksen Pålnåparty Bar & Discon isäntänä Helmi-Sedän kanssa ja lauantaina sitten vielä päälavan esiintyjänäkin, mutta edellä mainittujen hommien lisäksi jostain kumman syystä minä toimin myös jonkinlaisena oppaana ja kutsuvieraiden oppaana koko messujen ajan. BB-Riston oppaana oli kyllä hauskaa, sillä kundi oli ihan kympillä messissä messujen toiminnassa. Myöhemmin illalla meno sen kuin vaan koveni ja bileet parani, yhden aikaan oli sitten aika siirtyä jatkobileravintolaan jonne siirryttiin tietty limusiineilla. Minun kanssa samalla limusiinilla liikkui tällä kertaa päälavan esiintyjistä Carmen Hart, Beat Boys ja tsekkitytöt Margaret & Paula. Jatkobileravintolassa meni lähes valomerkkiin saakka minkä jälkeen läksin kavereideni kanssa hotellille. Lupasin yhdelle tytölle että hän voi tulla minun huoneeseen yöksi koska BB-Risto oli mennyt hänen huoneeseen minun sihteerin kanssa, omaan huoneeseen päästyäni kävin suihkussa ja olin jo käymässä nukkumaan mutta kun käännyin selälleni niin lähes heti oli kuumat huulet kullini ympärillä. Pikkuveljeni heräsi välittömästi ja kohta tuo tyttö jo kiipesikin ratsastamaan, mikä sai sitten minut piristymään sen verran että kohta huone täyttyi seksin äänistä. Aikamme sekstailtuamme päätimme käydä nukkumaan sillä lauantaista tulisi muuten liian rankka jos ei nukkuisi yhtään.

Lauantaina läksin puolen päivän aikaan tsekkityttöjen ja Beat Boys ryhmän kanssa messuille. Aluksi minun ohjemassa oli pari palaveria joiden jälkeen aloinkin sitten suunnitella illan päälavan esitystäni, sillä siihen oli tarkoitus sotkea vaikka minkälaisia juttuja. Lopulta esityksestä tuli sellainen jossa oli minun lisäksi Melany, Pauliina, Lumina, Jade, BB-Risto, Susi Wolf, DJ Crane, DJ Topi ja lauma taustatanssija tyttöjä. Show sisälsi strippausta, tankotanssia sekä tulitemppuja ja olipa lavalla ihmisestä tehty täytekakkukin jota ihmiset saivat sitten maistella. Päälavan shown jälkeen menin joksikin aikaa isännöimään Pålnåparty baaria ja sen Vippiä, sillä Helmi-Setä poti edelleen krapulaa hotellilla. 21.45 siirryin juontamaan 3. kerroksen Puuhalavaa sillä halusin ehdottomasti nähdä Estrellan eli maailman lihavimman stripparin esityksen ja mistä muualtakaan sen näkisi niin hyvin kuin sieltä samalta lavalta. Estrella järjesti minullekin pienen tai itse asiassa aika suuren yllätyksen, hän yritti nimittäin parin muun naisen kanssa riisua minunkin housut mutta jostain kumman syystä minä en innostunut tuosta 180 kiloisesta naisesta niin paljon että olisin luopunut housuistani. Estrellan esityksen jälkeen oli taas aika toimia kutsuvieraiden oppaana ja Pålnåparty baarin isäntänä. Yhden aikaan läksin DJ Nosteen, tsekkityttöjen ja Beat Boys ryhmän kanssa viemään tavaroita hotellille. Tavaroiden viemisen jälkeen suuntasimme DJ Nosteen ja parin tytön kanssa jatkobileravintolaan, matkalla törmäsin vielä Carmen Hartiinkin ja hänkin liittyi seurueeseen. Jatkobileravintolassa oli muuten ihan hauskaa mutta jossain vaiheessa yksi hormoneilla kyllästetty ja tatuoinneilla peitetty aikuisviihdettäkin tekevä idiootti tuli mitään sanomatta minun luokseni ja löi minua, sen jälkeen kyseinen kundi sitten läksikin suoraa päätä ulos ja kyseisellä toiminnallaan hän hommasi itselleen ikuisen porttikiellon Helsingin sEXHIBITION messuillekin. Jatkobileravintolasta matka jatkui hotellille, mutta tällä kertaa menin uneni varmistaakseni ihan vaan yksin omaan huoneeseeni.

Sunnuntaina heräilin jo kahdeksan aikaan, kävin aamupalalla ja läksin ajelemaan kohti kotia. Kotiin päästyäni olenkin sitten vain syönyt jäätelöä ja laiskotellut sängyn pohjalla.


Mr Lotharin viikko 45/2008

Maanantaina vein sunnuntaina tekemäni Kiteen keikan laskun postiin, maksoin yhden asuntoni yhtiövastikkeen ja suunnittelin 14-15.11.2008 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen päälavan esitystäni.

Tiistaina kävin huvilalla yhden kaverini kanssa kaatamassa ja pätkimässä muutaman puun.

Keskiviikkona olikin sitten synttärien vuoro, vietin niitä kahden kaverini kanssa halkoja tehden tai oli meillä sen verran juhlaakin että yksi tyttö toi kakun ja syötiin sitä sitten kahvin kera. Hiukka omituinen tapa viettää synttäreitä tuo halkojen hakkaaminen, mutta varsinaiset juhlat pidetäänkin sitten Helsingin sEXHIBITION messujen yhteydessä eli ei muuta kuin kaikki tutut ja tuntemattomat sinne, kakkutarjoilu tapahtuu lauantaina 15.11 klo. 18.30 messujen päälavalla!

Torstaina kävin tilaamassa huvilalleni ilmalämpöpumput sekä ala- että yläkertaan.

Perjantaina kuvasin päivällä yhden tytön kanssa videon jossa minä hakkaan ensin halkoja, mutta tytön saapuessa paikalle unohtuu puiden halkominen ja alan hakata tytön pyhintä halki omalla nahkanuijallani. Kuvauksien tauolla kävi huvilalla sähkömiehet katsomassa millainen urakka on vanhan sulaketaulun vaihtaminen uuteen. Kuvauksien jälkeen ajelimme minun kotipaikalle ja kuin tilauksesta Helminen soitti ja kysyi mitä oli illan ohjelmassa. No suunnitelmathan oli auki, niinpä päätin lähteä Helmisen ja parin tytön kanssa limoturneelle Varkauteen josta oli määrä jatkaa lauantaina suoraan minun keikalle Savonlinnaan. Varkaudessa kävi sitten niin että minäkin innostuin juomaan viinaa mikä on todella harvinaista, mutta Helmisen hyvällä avustuksella huomasin olevani valomerkin aikaan jonkin verran juovuksissa. Baarista läksimme jatkoille hotellille jossa juominen sen kuin vain yltyi ja läksi ihan lapasesta ainakin minun osalta. Jossain vaiheessa tuli hotellihuoneen lattiakin sitten laatoitettua ja muutenkin meno alkoi olla sellaista että oksat pois. En tiedä mihin aikaan kävin nukkumaan tai sammuin. mutta kun heräsin 11.30 olin vielä ihan kännissä.

Lauantai alkoi sillä että kävin kysymässä lisäaikaa respasta, mutta koska kyseinen huone oli jo myyty seuraavaksi yöksi jollekin muulle niin saimme vain tunnin lisäaikaan ja jouduimme keräämään kimpsumme ja kampsumme yhdeltä. Tuohon aikaan minä en kuitenkaan ollut ihan ajokunnossa, eikä ollut Helminenkään mutta onneksi toinen tytöistä oli ja niinpä hän asettui limon kuskin paikalle. Savonlinnaan päästyämme kävimme hakemassa krapula pitsat, suuntasimme Casinolle jossa meidän majoitus oli ja kömmimme takaisin peittojen suojiin. Kello oli jo kahdeksan illalla kun vihdoin pääsimme ylös sängyistä ja läksimme käymään Casinon aulabaarissa johon oli tullut yksi minun vanha tuttu moikkaamaan minua poikakaverinsa kanssa. Hetken kuluttua seurueeseen liittyi pari tyttöä lisää ja kattaus alkoi näyttää aika hyvältä vaikka krapula piinasikin edelleen. Kymmenen jälkeen siirryimme Poltteeseen jossa illan keikka oli. Poltteen ulkopuolella törmäsimme meille entuudestaan tuttuihin tyttöihin ja sovimme jo siinä vaiheessa että jatkot pidettäisiin meidän hotellihuoneessa. Illan keikka oli minulle yhtä tuskaa sillä krapula tuntui vielä esityksen aikaankin aika omituisena olona, mutta sitten helpotti kun päästiin jatkoille. Meitä oli kuitenkin niin monta ( kolme miestä ja kuusi naista) että minä päätin ottaa yhden huoneen lisää ja niinhän siinä sitten kävi että minä läksin kahden tytön kanssa siihen toiseen huoneeseen harrastamaan hiukka kimppa kivaa. Kello oli jo kuusi aamulla kun vihdoin maltoimme käydä nukkumaan.

Sunnuntaina heräsin kuitenkin jo kahdeksalta siihen kun toisen tytöistä puhelin herätti. Puhelimen vaimentamisen jälkeen alkoikin sitten taas sänkypaini. Aikamme sekstailtuamme päätimme lähteä aamupalalle jonka jälkeen herätimme toisenkin huoneen väen, pakkasimme tavarat limusiiniin ja läksimme kohti Mäntyharjua. Seiskalta illalla minulle tuleekin sitten naisvieraita, sihteeri tulee nimittäin sovittamaan toppia, saas nähdä mitä siitäkin seuraa.


Mr Lotharin viikko 44/2008

Viikko 44/2008

Maanantaina kävin huvilalla tekemässä suojauksia talvea varten.

Tiistaina oli vuorossa laiturin nosto, tilasin myös Mr Lothar Production toppeja, T-paitoja ja huppareita 14-15.11.2008 järjestettäviä Helsingin erotiikkamessuja varten ja tein itselleni profiilin www.3gp.fi sivustolle.

Keskiviikkona päivällä kaadoin kolme puuta huvilani ympäriltä ja illalla lisäilin kuvia 3gp profiiliini.

Torstaina kävin pilkkomassa keskiviikkona kaatamani puut ja sen lisäksi kaadoin 4 puuta huvilani rannasta.

Perjantaina kävin taas tekemässä halkoja huvilallani, mutta tällä kertaa minulla oli mukana kaksi apumiestäkin. Illalla tuli sitten pidettyä poikien saunailta huvilalla ja käytyä yksissä tupareissa, sen jälkeen suuntasimme Mikkelin Vaakunaan tsekkaamaan Hunksien keikan tai ehkä paremminkin sen minkä näköisiä naisia baariin oli saapunut Hunkseja katsomaan.

Lauantaina olikin sitten oman keikan vuoro, sillä minulla oli yhteiskeikka Luminan kanssa Kiteen Karhussa. Keikan jälkeen suuntasin kolmen tytön kanssa jatkoille Joensuun Vaakunaan.

Sunnuntaina ajelin takaisin Mäntyharjulle, hain tiistaina tilaamani vaatteet postista, tein Kiteen keikan laskun ja päätin pyhittää lopun päivän laiskottelulle.