Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Mr Lotharin viikko 52/2008  1

Maanantai ja tiistai meni huvilan joulukuntoon laittamisessa, onneksi minulla oli apuna yksi näpsäkkä tonttutyttö.

Keskiviikkona eli Jouluaattona oli sitten perinteisten joulujuttujen aika eli ensin kävin viemässä joululahjoja sukulaisilleni, sen jälkeen hautausmaalla sytyttämässä lyhdyt omaisteni haudoille, sitten joulusaunaan ja syömään. Myöhemmin illalla kävin moikkaamassa kavereitani paikallisessa baarissa ja sen jälkeen singahdin (joulu)pukin hommiin yhden tytön luokse.

Torstai eli Joulupäivä meni sängynpohjalla kieriskellessä tuon (tonttu)tytön luona. Neljän aikaan iltapäivällä sain itseni vihdoin ylös sängystä ja läksin ajelemaan kotiani kohti. Kotiin päästyäni käänsin saunan päälle ja söin jouluruokaa. Saunomisen jälkeen minulle tulikin sitten vieraita joiden kanssa läksin käymään paikallisessa baarissa. Baari-illan jälkeen läksimme vielä jatkoille yhden kaverini luokse.

Perjantai eli Tapaninpäivä menikin sitten taas nukkumisen merkeissä, mutta illan tullen oli aika hypätä "rekeen" ja kurvata Tapaninpäivän ajelulle. Ensin kävin yhden kaverin kanssa glögillä eräällä hänen työkaverilla ja sen jälkeen suuntasimme Mäntymotellille Tapaninpäivän tansseihin joissa oli esiintymässä Kake Randelin. Mäntymotellilla törmäsin moniin vanhoihin tuttuihin, mutta koska minä en ole oikein noiden perinteisten tanssien mies niin läksin suht ajoissa ravintola Krouviin jossa tulikin sitten oltua valomerkkiin saakka.

Lauantaina kävin päivällä pyörähtämässä huvilalla jonka jälkeen suuntasin Jeepin keulan kohti pohjoista, minulla oli nimittäin yksityiskeikka Hotelli-Ravintola Susisaaressa Reisjärvellä. Esiintyminen oli jo 21.30 ja niinpä minä kurvailin keikan jälkeen takaisin kotiin.

Sunnuntai taitaakin sitten mennä perinteiseen tapaan laiskotellessa.


Mr Lotharin viikko 51/2008  1

Maanantaina asensin huvilalla pari ovipumppua paikoilleen.

Tiistaina kävin ostamassa jouluvaloja.

Keskiviikkona koristelin yhden tytön kanssa huvilani kuusen ja katselin hänen kanssaan yhden vielä julkaisemattoman aikuisviihdevideon. Edellä mainittujen asioiden lisäksi tilasin huvilani uima-altaaseen portaat ja C-klooritabletteja.

Torstaina oli vuorossa työkeikka Mincan kanssa Feel Q ravintolan pikkujouluissa Suonenjoella. Suonenjoen reissun jälkeen pidimme Mincan kanssa pienet jatkot minun kotipaikalla sillä seurauksella että kello oli seitsemän aamulla kun kävimme nukkumaan.

Perjantaina olikin sitten Mr Lothar Productionin pikkujoulujen vuoro. Menin itse huvilalleni kolmen aikaan iltapäivällä sillä halusin asentaa uima-altaan tikkaat paikoilleen ennen vieraiden tuloa. Ehdin tekemään portaiden asennuksen todella hyvin ennen ensimmäisten vieraiden saapumista sillä he tulivat vasta kahdeksan aikaan ja sitten alkoikin odottelu, kemuihin tilaamani juomat ja ruuat olivat nimittäin limusiinissa joka oli tulossa Helsingistä. Limusiini oli sitten hiukka myöhässä, se saapui bilepaikalle yhden aikaan yöllä, no onneksi minulla oli kuitenkin mukanani pieni varajuomasto jolla selvittiin siihen saakka. Limusiinissa tuli myös DJ ja Pa-laitteisto eli saimme bileet kunnolla käyntiin vasta yhden jälkeen yöllä. Minä meinasin luovuttaa biletyksen joskus neljän aikaan ja menin jo nukkumaankin mutta heräsin siihen kun yksi tyttö tuli runkkaamaan kulliani ja lopuksi otti oikein huolella suihin. No eihän siinä auttanut muuta kuin jatkaa biletystä. Seitsemän aikaan aamulla oli sitten muutkin jo menossa nukkumaan ja oli minun aika hiukka häiritä heitä suht äänekkäällä nussimisella yhden toisen tytön kanssa joulukuusen juurella.

Lauantaina tuli herättyä suht aikaisin vaikka perjantai olikin venynyt aika pitkäksi. Mr Lothar Productionin pikkujoulujen ohjelma jatkui maakuntakierroksella eli suomeksi sanottuna kävimme Mäntyharjun keskustassa, ensin kävimme Krouvi nimisessä ravintolassa jossa saimme ilmaisen show:n parilta kylähullulta naiselta, sen jälkeen kävimme ottamassa hiukopalaa paikallisessa pitseriassa. Ruokatunnin jälkeen kävimme shoppailemassa ja sitten Amigo nimisessä baarissa. Amigosta suuntasimme juna-asemalle josta haimme mukaamme lisää naisvieraita. Sitten suuntasimmekin takaisin minun huvilalle saunomaan ja uimaan, mutta illalla kävimme vielä herättämässä pahennusta Krouvissa jonne saapui toinenkin limusiinillinen pikkujouluvieraitani. Valomerkin jälkeen oli vuorossa jatkot minun huvilalla. Yö alkoi jo vaihtua aamuksi kun meinasin mennä yhden tytön kanssa nukkumaan minun itselleni varaamaan huoneeseen mutta kaksi tyttöä oli jo vallannut kyseisen sängyn, niinpä minä valtasin DJ:n sängyn yhden tai itse asiassa myöhemmin kahden naisen kanssa ja DJ sai komennuksen mennä huolehtimaan muiden tyttöjen hyvinvoinnista. Pian huvilan täyttikin taas kerran nussimisenäänet, mutta eihän ne olisi pikkujoulut eikä mitkään jos ei niin olisi käynyt.

Sunnuntaina porukka alkoi heräillä yhdentoista aikaan, osa otti heti korjaussarjaa mutta jotkut alkoivat potemaan krapulaa. Minä olin sikäli onnekas että kärsin vain univajeesta, sillä en ollut juonut koko viikonlopun aikana yhtään alkoholia. Päivällä tuli vielä saunottua muutamien vieraiden kanssa, neljän aikaan läksi viimeisetkin vieraat ja minä pääsin takaisin nukkumaan.

PS. Mr Lothar Productionin pikkujouluista otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar


Mr Lotharin viikko 50/2008  1

Viikko 50/2008

Maanantaina kävin hakemassa uuden ajokortin poliisiasemalta (toivottavasti tämä uusi pienempi ajokortti pysyy paremmin lompakossa).

Tiistaina yksi kiinteistövälittäjä kävi arvioimassa minun huvilan.

Keskiviikkona kävin päivällä katselemassa uutta talviautoa itselleni sillä seurauksella että läksinkin illan Iisalmen keikalle Chevrolet Captivalla. Iisalmelle päästyäni suuntasin suoraan A.Le Klubiin jossa minun illan keikkakin oli. Oli kiva nähdä että paikalle oli tullut yksi sellainen tyttö jonka kanssa olin tehnyt videonkin sekä yksi tyttö jonka kanssa olin suunnitellut tekeväni videon jossain vaiheessa. A.Le Klubissa oli ensin kanta-asiakkaiden pikkujoulut 20.00-22.00 joissa minä esiinnyin 21.30, jonka jälkeen ravintolaan laskettiin sitten muitakin kuin kutsuvieraita. Noin 23.00 minä läksin yhden tytön asunnolle, seksihän se oli tietty päälimäisenä mielessä mutta ajattelin kyllä jäädä hänen luokseen yöksikin. Seksin harrastamisen jälkeen minua ei kuitenkaan väsyttänyt ja mielessäni alkoi pyöriä se tyttö jonka kanssa olin suunnitellut kuvaavani jossain vaiheessa sen videonkin ja niinpä minä suuntasin kulkuni takaisin A.Le Klubille. Matkalla poliisitkin pysäytti minut ja puhallutti, mutta matka sai jatkua sillä minä olin ollut ihan vaan vesi/maito/energiajuoma linjalla. A.Le Klubille päästyäni bongasin tuon videoiden tekemisestä kiinnostuneen tytön suht nopasti, tai itse asiassa hän bongasi minut ja päätimme lähteä "koeajamaan" Chevroletin sisätiloja. Ajoin Chevyn parin korttelin päähän Rantakadulle, pysäköin siihen ja sitten alkoikin Captivan koeajo. Etupenkit sai kätevästi lähes vaakatasoon, mutta silti minun mielestä parhaaksi vaihtoehdoksi osoittautui panna takaapäin takapenkillä. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään kestotesti, niinpä koeajo oli alta tunnissa ohi ja me ehdimme vielä takaisin baariin jossa osa porukasta jo ihmettelikin että mihin minä olin taas kadonnut. Valomerkin jälkeen läksimme sitten vielä jatkoillekin hotelli Koljonvirtaan. Jatkoilla oli aluksi 4 miestä ja 3 naista, mutta jossain vaiheessa tasoitimme tilanteen sellaiseksi että sinne jäi minun ja yhden toisen kundin lisäksi vain kaksi tyttöä eli ns. tasaparit. Suurimman osan ajasta touhu oli melkoista vekslaamista, sillä toinen tytöistä ei oikein tiennyt mitä hän olisi halunnut kun toinen taas tuntui siltä että olisi ollut valmis mihin vaan mutta hänen kaverinsa läsnäolo hiukka jarrutti toimintaa. Minä nimesinkin tuon vähemmin aktiivisen tytöt moraalinvartijaksi, mutta joskus kuuden jälkeen aamulla moraalinvartija sitten yllätti minut. Toinen tytöistä oli lämmitellyt minut täyteen mittaan ja läksi sitten käymään toisen kundin kanssa vessassa jolloin tuo moraalinvartijaksi nimeämäni tyttö suurinpiirtein repi omat vaatteensa yltään, nykäisi peiton pois minun päältä ja syöksyi ratsastamaan minulla ihan hulluna mainiten että:"tässä sinulle moraalinvartijaa". Täytyy myöntää että oli kyllä ihan miellyttävä "raiskaus". Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan ja niinpä tyttöjenkin piti sitten lähteä omille teilleen, samoin kuin minun piti lähteä ajelemaan kohti Mikkeliä.

Torstai alkoi siis suoraan ilman hetkenkään nukkumista ja sen tuntuinen oli ajomatkakin Iisalmesta Mikkeliin. Mikkelissä vaihdoin alleni oman autoni ja ajelin kotiin jossa menin välittömästi peiton alle ja nukkumatin maailmaan.

Perjantaipäivä meni huvilalla yhden naisen kanssa vehdatessa ja uskomatonta mutta totta, ajoin kotimatkalla Jeepin ojaan kun tuli hiukka leikittyä eräällä sivutiellä mutta onneksi Wrangler tuli omin avuin ylöskin ojasta.

Lauantaina läksin jo yhdeksän aikaan aamulla Helsinkiin, sillä menin käymään Porsche Centerissä tsekkaamaan pari Ferraria ja yhden Porschen jotka voisivat olla potentiaalisia ensi kesän kesäautojani. Porsche Centeristä suuntasin Härskin luokse videokameratesteihin. Videokameratestien jälkeen kävin moikkaamassa sukulaisiani jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että oli aika suunnata Corveten keula kohti Malmia ja raskaskoneasentajien pikkujouluja. Onneksi kyseisissä kemuissa oli muitakin kun vain raavaita miehiä jotka asentaa raskaita koneita, itse asiassa kyseisissä pikkujouluissa oli aika lauma todella seksikkäitä naisiakin ja minun lisäksi siellä oli esiintymässä naisstripparikin. Minä en kuitenkaan ehtinyt jäädä kyseisiin kemuihin kovin pitkäksi aikaa vaan läksin hakemaan Melanya kyytiini ja viemään hänet ravintola Il Trenon pikkujouluihin joissa hän vetäisi pari settiä, joiden jälkeen matka jatkui vielä yhden kaverini pikkujouluihin joissa Melany esiintyi yhden kerran. Helminen pyyteli meitä vielä Miljonääri Klubillekin, mutta kerrankin järki voitti tunteen ja minä päätin lähteä ajelemaan kohti Mäntyharjua ja omaa sänkyä.

Sunnuntaina oli kiva herätä omasta sängystä ja laiskotella juuri niin paljon kuin huvittaa.

PS. Länsi- ja Itä-Savo lehdissä oli 11.12 minun haastattelu josta lyhennetyn version löytää osoitteesta http://www.lansi-savo.fi/Torsti/8708024.html 11.12 julkaistiin myös Playboy elämää Suomessa video(K18), sen löydät osoitteesta http://www.aikuisvideo.com/video/index.php?p=video&id=291


Mr Lotharin viikko 49/2008  2

Maanantaina sovin että menen esiintymään 10.12 A.Le Klubin pikkujouluihin Iisalmelle.

Tiistaina sovin että Melany menee esiintymään 19.12 yksiin pikkujouluihin Lahteen.

Keskiviikkona ostin muovisen joulukuusen ja kymmenen jakkaraa huvilalleni.

Torstaina aamupäivällä kasasin keskiviikkona ostamani jakkarat. Iltapäivällä kävin kiertelemässä Mikkelin huonekaluliikkeissä, sillä seurauksella että ostin Mexico-arkun ja taulun johon on kehystetty kaksi muskettia. Illalla kävin viemässä arkun, jakkarat ja taulun huvilalle, samalla reissulla tuli käytyä saunomassa ja uimassakin.

Perjantaina päivällä minulle tuli halkokuorma jonka olin tilannut viime viikolla. Illalla kävin moikkaamassa muutamaa kaveriani talleilla ja niinhän siinä sitten kävi että läksin yhden heistä kanssa käymään baarissa. Ensiksi suuntasimme Mikkeliin jossa kävimme Kharmassa ja Vaakunassa, Mikkkelistä singautimme vielä Mäntyharjulle ja kävimme Krouvissa. Krouvista suuntasimme paikalliselle nakkikioskille ottamaan hiukka yöpalaa jonka jälkeen viskasin kaverini takaisin talleille ja suuntasin itse kotipaikalleni.

Lauantaina aamupäivä meni sängynpohjalla, iltapäivällä järjestelin työhuonettani ja illalla keskityin linnanjuhlien ja Tuntemattoman sotilaan katseluun televisiosta.

Sunnuntai taitaa myös mennä lähinnä laiskottelun merkeissä, ensin kotipaikalla ja myöhemmin huvilalla.