Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Mr Lotharin viikko 21/2008  1

Maanantaina vein huvilaltani yhden kuorman rakennusjätettä kaatopaikalle.

Tiistaina sovin Ravintola Hummeripojan omistajan kanssa että minä ja Mirella menemme esiintymään 14.6 Haukivuorelle.

Keskiviikkona kävin parin kaverin kanssa saunomassa ja uimassa minun huvilalla.

Torstai meni ihan vaan kotona laiskotellessa.

Perjantaina yksi venäläinen ystäväni tuli vaimonsa kanssa käymään vierailulla luonani.

Lauantaina läksin jo aikaisin aamulla Hämeenlinnaan jossa katselin koko päivän SRC-kisoja ja illan tullen ajelin siitä Valkeakoskelle jossa minulla oli illalla Ladies Night keikka Night Club Lolassa. Keikan jälkeen heitin yhden tytön kotiinsa, tyttö olisi halunnut toisenlaistakin kyytiä mutta minä olin päättänyt että ajelen jo yöllä kotiin ja siitäkös se tyttö sitten hermostui kun ei saanutkaan munaa. On se vaan omituista miten paljon naisilla ottaa itsetunnon päälle jos mies sanoo että ei anna, kyseinen tyttö haukkui minut nimittäin ihan pystyyn sen jälkeen kun olin toivottanut hänelle hyvät yöt.

Sunnuntaina nukuin puolille päiville jonka jälkeen oli vuorossa grillaaminen ja F1-kisan katsominen.


Mr Lotharin viikko 20/2008  1

Maanantaina katsoin Suomi-Canada lätkämatsin.

Tiistaina tuli kasattua mönkijäni uudet katteet paikoilleen ja sitten möinkin sen yhdelle kaverilleni.

Keskiviikkona kävin päivällä yhden kaverini kanssa huvilallani ja veimme samalla reissulla yhden peräkärryllisen purkujätettä kaatopaikalle. Yöllä tuli sitten vielä katsottua Suomi-USA jääkiekko-ottelu.

Torstaipäivä menikin sitten nukkumisen merkeissä, mutta illalla otin urakaksi autotallin tyhjentämisen turhasta tavarasta.

Perjantaina oli vuorossa esiintymiskeikka Varkaudessa. Läksin reissuun jo iltapäivällä koska halusin nähdä Suomi-Venäjä matsin kokonaan ja niinpä menin katsomaan sen Varkauteen. Minun lisäkseni illan keikalla oli Melany, Mr New York ja Mariah, jotka saapuivat Varkauteen toisella kyydillä hiukka minun jälkeeni. Ravintola Z-Onessa oli loistavat tilat esiintymiseen eikä takahuoneessakaan ollut valittamista, itse asiassa takahuone oli sen verran tilava että mahduimme Mariahin kanssa jopa treenaamaan siellä muutaman uuden akrobatia jutun yhteisesitykseemme. Illan setit meni hyvin ja hauskaa oli, etenkin Mariahin kanssa oli taas kerran hauska esiintyä.

Lauantaina heräilin vasta puolen päivän aikaan, sillä perjantai-ilta oli venynyt sen verran pitkäksi että menin nukkumaan vasta seitsemän aikaan lauantaiaamuna. Iltapäivällä grillailin takapihallani ja nautin vapaapäivästä. Illalla katsoin Suomi-Ruotsi pronssiottelun jonka jälkeen kävin sitten vielä paikallisessa ravintolassa tsekkaamassa mikä on meno.

Sunnuntaina katsoin ensin Le Mansin MotoGP kilpailun, sen jälkeen Sardinian MM-rallin loppuratkaisut ja sokerina pohjalla jääkiekon MM-kisojen finaaliottelun.


Mr Lotharin viikko 19/2008  1

Maanantaina tilasin mönkijääni uudet katteet ja hiukan muitakin osia.

Tiistaina käytin Jeepin huollossa ja möin moottoripyöräni.

Keskiviikkona tuli sitten huollatettua Corvette.

Torstaipäivä meni huvilalla lorvaillessa.

Perjantaina tuli katseltua Suomi-Latvia lätkämatsi.

Lauantaina päivä meni ihan vaan kotona grillailun ja auringon oton merkeissä, mutta illalla suuntasin Corveten keulan kohti Savonlinnaa sillä minulla ja Melanylla oli yhteiskeikka Bar & Nightclub Poltteessa.

Sunnuntai onkin sitten taas kerran mennyt puolikuolleena kotona makaillessa.

PS. 8.5 on ilmestynyt kolmas osa minun ja Ellin seksimaratonista, kyseinen K18-video löytyy osoitteesta http://www.aikuisvideo.com/video/index.php?p=video&id=195


Mr Lotharin viikko 18/2008  1

Maanantai ja tiistai meni huvilalla lomaillessa.

Keskiviikkona kävin päivällä hakemassa Mikkelistä uudet puutarhakalusteet kotipaikalleni ja puutarhakalusteiden kasaamisen jälkeen olikin sitten aika testata niitä grillauksen merkeissä. Illalla menin käymään Krouvissa ja sen jälkeen Pub Amigossa.

Torstai menikin sitten laiskotellessa ja aurinkoa ottaessa.

Perjantaina tein autokauppoja, tällä kertaa myin vanhemman Jeeppini ja otin siihen vaihdossa Honda CBR 900RR Firebladen.

Viimeinen hankintani :-)
Viimeinen hankintani :-)

Lauantaina läksin jo aamusta ajelemaan moottoripyörällä ja ihan kuin sattumalta törmäsin serkkuuni joka oli myös lähtenyt ulkoiluttamaan yhtä moottoripyöristään. Hetken keliä kehuttuamme päätimme lähteä käymään Lahdessa sillä siellä oli Classic Motorshow. Lahden reissulla tulin taas kerran siihen tulokseen että nopeusrajoitukset on ihan perseestä, moottoripyörällä on nimittäin enemmin kuin tylsää junnata rajoitusten mukaan kun voisi yleensä ihan helposti vaikkapa tuplata nopeudet. No reissusta kuitenkin selvittiin tällä kertaa ilman sakkoja ja kotiin päästyäni olikin kello jo sen verran että ehdin juuri käydä suihkussa, pakata keikkakamat Corvetteen ja sitten olikin jo aika lähteä ajelemaan kohti illan keikkaa. Tällä kertaa GPS teki sitten tepposen, ajatti minua ensin pieniä hiekkateitä pitkin ja lopulta tarjosi reitiksi tietä jota ei enää ollut edes olemassakaan vaan tien kohdalla oli peltoa. Mikäli olisin ollut liikkeellä Jeepilläni niin ei olisi ollut mikään ongelma ylittää tuota peltoa, mutta Corvetella jouduin etsimään toisen reitin matkan jatkamiseen eli näin loistavaa voi olla nykyaikainen tekniikka. Ehdin kuitenkin suht ajoissa keikkapaikalle ja itse asiassa Mirellakin tuli juuri sopivasti samaan aikaan. Mirellan ja keikan tilanneiden henkilöiden kanssa keskusteltuani tulimme siihen tulokseen että minä vedän Mirellan kanssa yhteissetin tulitemppuineen kaikkineen.

Sunnuntaina on mennyt katsellessa Kallion voitokasta Shanghain RR-kilpailua ja loppupäivä meneekin sitten laiskotellessa.