Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Mr Lotharin viikko 26/2008  1

Maanantaina tuli pyörähdettyä huvilalla, Orilammen majalla ja Mäntyharjun markkinoilla.

Tiistaina paikkasin kotipaikkani pihan asfaltissa olleen reiän.

Keskiviikkona päivä meni 5.7 olevan Radalle.com festivaalin erotic showta suunnitellessa ja metsästäessä tyttöjä elo-syyskuun kuvauksiin. Illalla katselin EM-futiksen matsin Saksa-Turkki.

Torstaina ajoin päivällä kotipaikkani pihan nurmikot sekä siistin hiukka kirsikkapuita ja illalla olikin sitten taas EM-jalkapallon vuoro, tälläkertaa oli vuorossa semifinaaliottelu Venäjä-Espanja.

Perjantaina oli sitten oma vuoroni pelata jalkapalloa. Meinasin lähteä kentälle Corvetella, mutta kun käynnistin sen tallista niin kuului omituisia sivuääniä. Niinpä avasin konepeiton, katsoin että näkyisikö mitään omituista ja näkyihän sitä. Laturinhihna oli haljennut kahteen osaan, no onneksi se ei kuitenkaan särkenyt mitään muuta rikkoutuessaan ja minun tarvitsi vain tilata uusi hihna. Siispä läksin kentälle Jeepillä. Tänä vuonna pelaan kuntofutista hutipotku nimisessä joukkueessa ja täytyy tunnustaa että joukkue on yksi huonoimmista missä olen ikinä pelannut, mutta minulle kuntoilu on voittoa tärkeämpää ja niinpä joukkueen huonous ei ole mikään katastrofi. Hävisimme ensimmäisen ottelumme 10-0

Lauantaina suuntasin puolen päivän aikaan huvilalleni tsekkaamaan että paikat on kunnossa, sillä kuuden aikaan muutama minun kaverini tuli sinne vierailulle. Alkuilta menikin sitten saunomisen, uimisen ja joillakin juomisen merkeissä. Yhdeksän aikaan minun oli kuitenkin puettava poliisin vaatteet päälleni ja suunnattava kohti Vierumäkeä, sillä minulla oli siellä yksi polttarikeikka. Keikkapaikalle saapuessani kohtasin mukavan yllätyksen, paikalla oli nimittäin polttarisankari ja 17 kivan näköistä muuta tyttöä, niinpä keikassa menikin sitten pari tuntia sen normaalin suht nopean vierailun sijasta. Keikan jälkeen tuli käytyä baarissa ja sen jälkeen vielä vietettyä kivat jatkot minun huvilalla.

Sunnuntaina heräilin jo yhdeksän aikaan aamulla parin tytön välistä huvilani kuumimmasta huoneesta, kyseinen huone on nimittäin saunan viereinen huone ja kaverini olivat hehkuttaneet saunaa koko illan/yön. Kaikki muut nukkuivat vielä ja minä päätin käydä hiukka viilentämässä olotilaa ja niinpä kävinkin uima-altaan sijaan uimassa järvessä. Uintireissuni aikana samassa huoneessa minun kanssani tytötkin oli jo heränneet ja he tekivät pikkuhiljaa lähtöä kohti kotejaan, minunkin piti lähteä käymään kaupassa ja niinpä suuntasin kulkuni Mäntyharjun keskustaan. Ilta menee mitä ilmeisimmin taas huvilalla kavereiden kanssa hengaillessa ja EM-futiksen finaalimatsia katsellessa.


Mr Lotharin viikko 25/2008  1

Maanantai meni huvilallani rantaa viimeistellessä ja aallonmurtajaa tehdessä.

Tiistaina pystytin loputkin kotipaikalleni tilaamista aitaelementeistä.

Nyt on sitten loputkin aidasta pystytetty
Nyt on sitten loputkin aidasta pystytetty

Keskiviikko menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina olin huvilallani parin tytön kanssa, aika meni kivasti grillaillessa ja saunoessa.

Perjantaina minun piti alkuperäisen suunnitelman mukaan lähteä Poriin, mutta koska lähtö venyi niin päätinkin ajella Himokselle. Himoksella alkoi kuitenkin sataa vettä joskus kymmenen aikaan ja niinpä päätin ajella takaisin kotikulmille.

Lauantaina oli taas tarkoitus lähteä Poriin, mutta ilmeisesti perjantaina juomani kolme lonkeroa sai sen aikaan että minulla oli sellainen päänsärky että päätin luopua tuostakin suunnitelmasta. Vietin melkein koko päivän sängynpohjalla ja pääsin kuin pääsinkin eroon päänsärystäni, niinpä suuntasin illalla kulkuni paikalliseen ravintolaan. Krouvissa törmäsin yhteen ex-Mäntyharjulaiseen joka läksi sitten minun luokseni jatkoillekin.

Sunnuntaina aamupäivä meni vieraani kanssa sängyssä telmiessä, mutta puolen päivän aikaan hänen piti sitten lähteä kotiaan kohti. Minä otin sen jälkeen vielä pienet päiväunet jonka jälkeen grillailin ja katselin televisiosta MotoGP:n, Ranskan F1 kisan sekä Espanja-Italia futismatsin.


Mr Lotharin viikko 24/2008  1

Maanantaina kävin hakemassa viime viikolla tilaamani aitaelementit kotipaikalleni ja kaverini toi minun huvilalle kaivinkoneen rannan siistimistä varten.

Huvilani ranta nykyisessä asussaan
Huvilani ranta nykyisessä asussaan

Tiistai ja keskiviikko menikin sitten huvilan rantaa raivatessa ja laituria paikoilleen asentaessa.

Torstaina kävin huvilallani asentamassa laituriin uimaraput ja aloitin huvilani päärakennuksen uuden palahuopakaton asennuksen.

Perjantaipäiväkin meni huvilalla puuhastellessa, mutta illalla oli sitten vuorossa yksityiskeikka Hollolassa.

Lauantaipäivä meni naapuriani auttaessa hänen pihansa puunkaato-operaatiossa. Illan tullen oli sitten taas aika lähteä esiintymiskeikalle, tällä kertaa kyse oli minun ja Mirellan yhteiskeikasta Haukivuorella. Mirellalla oli mukanaan yksi hänen kaverinsa. Keikan jälkeen läksimme ajelemaan kohti Mäntyharjua, mutta pysähdyimme kuitenkin matkalla Mikkelin Vaakunassa jossa joku idiootti yritti hiukka haastaa riitaakin minun kanssa. Vaakunan valomerkin jälkeen ajelimme minun asunnolle ja pääsimme loppujen lopuksi nukkumaan aamun jo sarastaessa.

Sunnuntai menikin sitten Mirellan ja hänen kaverinsa kanssa minun huvilalla saunoessa, uidessa ja grillaillessa.


Mr Lotharin viikko 23/2008  1

Maanantaina hain ja pystytin viime viikolla tilaamani aidat kotipaikalleni.

Tiistaina kävin tilaamassa lisää aitoja.

Keskiviikkona leikkasin lähes viidakoksi muuttuneen nurmikon kotipaikkani pihan kulmilta.

Torstaina kaivoin jetin autotallin nurkasta ja huolsin sen kesän rientoja varten.

Mr Lotharin kesäleluja
Mr Lotharin kesäleluja

Perjantaina kävin päivällä testaamassa onko jet-ski ajotaitoni tallella talven jäljiltä ja kyllähän se oli, en nimittäin kaatunut kertaakaan. Vesi oli kuitenkin sen verran kylmää että saunominen oli ihan paikallaan märkäpuvun riisumisen jälkeen ja niinpä kävinkin kotipaikallani saunomassa jetteilyn jälkeen. Sen jälkeen suuntasin Corveten keulan kohti Lahtea. Lahdessa törmäsin pariin kaveriini ja läksimme ravintolakierrokselle, ensin kävimme Amarillossa, sen jälkeen Scorpionissa ja viimeiseksi suuntasimme kulkumme Royaliin. Royal oli ilmeisesti F1-venekisojen virallinen jatkopaikka sillä törmäsin siellä mm. F1-kisojen pääpromoottoriin Kalle Keskiseen joka tuli minulle tutuksi Tuntemattomat ohjelman kuvauksissa. Royalista minun matka jatkui yhden blondin tytön luokse.

Lauantaina heräsimme jo yhdeksän aikaan aamulla ja aamupalan jälkeen suuntasimme katsomaan mikä meininki Lahden satamassa on. F1-venekisoissa tuli nähtyä aika paljon tuttuja, mutta eipä siellä sitten juuri muuta nähtävää ollutkaan. Tauot eri tapahtumien välillä oli ihan liian pitkiä tai sitten edellisen yön pieni unimäärä oli syyllinen siihen että minä ja seuralaiseni luovutimme jo kolmen aikaan päivällä ja läksimme pois koko tapahtumasta. Heitin vielä edellisen yön seuralaiseni hänen siskonsa asunnolle ja sitten läksin ajelemaan kohti Mäntyharjua. Mäntyharjulle päästyäni otin pienet päiväunet jonka jälkeen katselin EM-jalkapallon kaksi ensimmäistä matsia. Puolen yön jälkeen kävin vielä tsekkaamassa oliko paikallisessa baarissa tuttuja ja olihan siellä, niinpä loppu ilta menikin sitten siellä ja illan lopuksi tuli vielä käytyä paikallisella nakkikioskillakin.

Sunnuntaina heräilin yhdentoista aikaan ja päivä/ilta taitaakin taas kerran mennä laiskottelun ja television katselun parissa, sillä tänään televisiosta tulee Barcelonan MotoGP, Kanadan F1 kisa ja muutama EM-futismatsikin.


Mr Lotharin viikko 22/2008  1

Maanantai meni serkkuni tietokonetta säätäessä.

Tiistaina tilasin huvilalleni uuden laiturin.

Keskiviikko meni grillaillessa ja auringossa makaillessa.

Torstaina kävin maksamassa tiistaina tilaamani laiturin ja tilasin aidan pihalleni.

Perjantaina kävin taas auttamassa serkkuani hänen tietokone ongelmissa.

Lauantaina päivä meni huvilalla kaislatalkoissa ja illalla kävin katsomassa parin uuden stripparitytön showt Hotelli Juvalla.

Sunnuntai on mennyt laiskottelun ja MotoGP:n katselun merkeissä.