Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

Mr Lotharin viikko 30/2008  2

Maanantaina kävin vaihdattamassa Corvetteeni uudet vanteet ja renkaat.

Nyt on Corvetessa uudet vanteet ja renkaat :-)
Nyt on Corvetessa uudet vanteet ja renkaat :-)

Tiistaina kävin katsastamassa Corvetteni.

Keskiviikkona ajoin aamupäivällä kotipaikkani nurmikoita ja päivällä veljeni tuli perheensä kanssa käymään kylässä minun luona. Päivä meni grillaillessa ja illalla kävimme porukalla uimassa läheisellä uimarannalla.

Torstaina kävin moikkaamassa yhtä Kroatialaista kaveriani Savonlinnassa.

Perjantaina kävin pelaamassa yhden jalkapallomatsin ja illalla tuli käytyä paikallisissa baareissa.

Lauantaina läksin puolenpäivän aikaan ajelemaan etelää kohti. Viiden aikaan iltapäivällä olinkin sitten jo esiintymässä yksissä polttareissa eräässä Meri-Rastilan leirintäalueen mökeistä. Kyseinen polttariporukka ja etenkin keikan tilannut tyttö olivat sen verran mukavia että heidän kanssaan olisi voinut viettää kauemminkin aikaa, mutta minun piti kiirehtiä eteenpäin. Kuuden aikaan poimin yhden kaverini kyytiin Eiran-rannan Carusellin pihalta ja sitten suuntasimme Corveten keulan kohti Hankoa. Hankoon päästyämme, minä heitin kaverini Wild Viking Festival alueelle ja suuntasin itse Hangon itäsatamaan. Itäsatamassa kävin moikkaamassa kavereitani jotka oli tullut viettämään viikonloppua Poker Runin merkeissä ja treffasin Melanyn jonka kanssa minun oli illalla määrä esiintyä Wild Viking Festivaleilla. Yhdeksän aikaan läksin Melanyn kanssa Deep South MC:n talleille jossa nuo WVF bileet järjestettiin. Minä esiinnyin kymmenen aikaan pelkästään naisille ja Melany esiintyi yhdentoista aikaan miehille, sen jälkeen suuntasimme takaisin itäsatamaan. Itäsatamassa meno oli kuitenkin aika laimeaa ja niinpä me päätimme lähteä ajelemaan kohti Helsinkiä. Helsinkiin päästyämme, minä heitin Melanyn kotiinsa ja suuntasin itse yöksi yhden tutun tytön luokse.

Sunnuntaina heräilin jo yhdeksän aikaan ja läksin ajelemaan kohti kotia vaikka lauantain nukkumaan meno olikin venynyt viiden-kuuden välille aamuun. Kotiin päästyäni sunnuntai onkin sitten mennyt lähinnä laiskottelun ja jäätelön syönnin merkeissä.


Mr Lotharin viikko 29/2008  1

Maanantaina tilasin aamupäivällä huvilalleni lokakaivon tyhjennyksen ja kävin ostamassa DNA:n kotimokkulan, iltapäivällä käytin Corveten nelipyöräsuuntauksessa.

Tiistaina korjasin Jeepin oikeanpuolen takaiskunvaimentimen yläpäänkiinnitystä joka oli saanut siipeensä edellisen viikonlopun ralliajeluissa.

Keskiviikkona minulle tuli yllätysvieraita, yksi tyttö halusi nimittäin tulla oppilaaksi Mr Lotharin Teinikouluun ja niinpä hän tuli käymään minun luonani kylässä. Minä pidin hänelle oppitunnin suihinotosta ja hiukka muustakin toiminnasta, koulutuksen jälkeen sain toisenkin vieraan ja sitten oli grillibileiden aika.

Torstai menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Perjantaina kävin alkuillasta pelaamassa jalkapalloa jonka jälkeen suuntasin Juvalle Puustock rockiin. Puustockissa tuli katseltua Klamydian ja Apulannan keikat, muu aika menikin sitten lähinnä backstagella hengaillessa, kavereiden kanssa jutustellessa ja muutamiin uusiin ihmisiin tutustuessa.

Lauantaina kävin päivällä asentamassa huvilalleni Wlan modeemin että voi surffailla netissä vaikka laiturilla aurinkoa ottaessa. Illaksi kurvasin Riihimäelle jossa minulla oli Ladies Night by Mr Lothar keikka Wild West Saloonissa. Alkuillasta ravintola oli lähes tyhjä, mutta puolen yön aikaan porukkaa alkoi sitten valua paikanpäälle ja puoli yhden aikaan oli ensimmäisen shown vuoro. Eka showssa keskityin enemminkin tulitemppuihin enkä vielä paljastanut ihan kaikkea vaan jätin hiukka jotain toiseenkin esitykseen joka oli 01.30 Toisessa esityksessä otin yleisöstä yhden tytön lavalle, laitoin hänet käsirautoihin ja kiusoittelin häntä jonkin verran esiintymiselläni. Toisen kappaleen alkaessa vapautin hänen kätensä ja pyysin tyttöä rasvaamaan minun ylävartaloni, eikä mennyt kun hetki ja sitten tyttö rasvasi minun jalatkin, sujautti kätensä minun housuihin ja rasvasi kolmannenkin "jalan". Tuossa vaiheessa oli aika näyttää muullekin yleisölle mitä housujen sisältä löytyy, lavalle ottamani tyttö meinasi kuitenkin piilottaa välittömästi minun kullin suuhunsa mutta siinä vaiheessa minun oli hiukka jarrutettava hänen toimintaa ettei esitys olisi riistäytynyt käsistä. Esityksen jälkeen kirjoitin vielä muutamat nimmarit tyttöjen käsivarsiin, rintoihin ja yhden tytön takapuoleenkin. Sitten olikin vuorossa kamojen pakkaaminen ja kotimatka.

Sunnuntai taitaa taas mennä perinteisesti laiskotellessa ja moottoriurheilua televisiosta katsellessa.


Mr Lotharin viikko 28/2008  3

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaina väänsin kauppaa Corveten uusista vanteista ja renkaista.

Keskiviikko meni juoksevien asioiden hoitamisessa.

Torstaina kävin päivällä testaamassa kaverini ostamaa RS4 Audia. Illalla olin sitten mielenkiintoisen kilpailun tuomarina, kaksi Rantasalmelaista tyttöä halusi selvittää kumpi heistä on parempi suihinottaja ja niinpä he pyysivät minut tuomariksi. Homman nimi oli se että kyseiset tytöt ottivat minulta vuorotellen suihin ja minä arvostelin sen jälkeen heidän taitonsa. Täytyy myöntää että molemmat oli lajissa aika hyviä, mutta silti tyttöjen välillä oli kyllä jonkin verran eroa. Toinen heistä käytti kättä paremmin apunaan kun toisen suu taas toimi minun mielestä paremmin eli oltiin ikään kuin tasatilanteessa, tyttöjen halutessa kuitenkin saada voittaja selville ehdotin että etenemme seuraavaan vaiheeseen eli itse aktiin ja testaamme kumpi on parempi ratsastaja. Toisen tytön aloittaessa ratsastuksen toisella tytöllä iski ujous ja hän sanoi että ei kyllä ala harrastamaan seksiä jos toinen tyttö katselee kokoajan vieressä, niinpä kilpailu sitten päättyi siihen. Kilpailun jälkeen ajelin vielä käymään Savonlinnassa koska yksi kaverini oli soittanut minulle että muutama tyttö siellä haluaisi munaa, mutta perillä huomasin että ei minua varmaan tarvita koska paikalla oli jo enemmin miehiä kuin naisia ja niinpä kurvasinkin sitten takaisin kohti kotiani.

Perjantaina olin ajelemassa kotipaikkani pihan nurmikoita ja grillaamassa kun naapurini appiukko hihkaisi minut koeajamaan suht nopeaa moottoripyörää. Kyseessä oli Yamaha FZ1 jota oli vielä piristetty jonkin verran eli siinä oli noin 200hv ja minulla oli päälläni vain shortsit, T-paita ja jalassa lenkkarit, sen verran varustusta kuitenkin korjattiin että hain päähäni oman kypäräni. Ensin kaverin appiukko sanoi että aja varovasti, mutta viimeiset vinkit olivat kuitenkin että kyseinen pyörä tykkää kierroksista ja kulkee suht helposti 300km/h. Ajoin noin kymmenen kilometrin lenkin jonka aikana törmäsin ihan uuteen juttuun, kyseisessä moottoripyörässä ei ole minkäänlaisia katteita ja niinpä ilmavirta repi reilun 250km/h vauhdissa minun paitaa niin kovaa että se repesi ja hakkasi minun toisen käsivarren ihan mustelmille. Jotain pyörän tehoista kertoo myös se että vaikka olin suh makaavassa asennossa tankin päällä kun tein täyden kiihdytyksen niin Yamaha yritti vielä 150km/h vauhdissa nostaa etupyörää irti maasta kun vaihdoin kakkoselta kolmoselle, kyseessä oli siis varsin kiva lelu.

Lauantaina päivä meni huvilalla hengaillessa, ilta Voimasointu tapahtumassa lähinnä yhden tutun järjestysmiehen kanssa jutellessa, yö menikin sitten paikallisissa baareissa muutamien tuttujen kanssa höpistessä ja sen jälkeen paikallisella grillikioskilla naureskellessa sille miten agressiivisiä naisia Mäntyharjulla on.

Sunnuntaina kävin taas huvilallani ja matkalla poikkesin katsomassa minkälainen happi lauantaina baarissa tapaamillani kavereillani oli, heidän piti nimittäin ajaa sunnuntaina kilpaa moottoripyörillä toisen heistä omistamalla motocrossradalla mutta yllättäen kisat oli peruttu ja tilalle oli tullut pienimuotoiset nuotiopaikkatalkoot ohrapirtelön avustamana.


Mr Lotharin viikko 27/2008  1

Maanantai meni ihan vaan kotona laiskotellessa.

Tiistaina kävin huvilallani mittaamassa uima-altaan veden Ph ja Cl arvot.

Keskiviikkona kävin serkkuni luona kylässä.

Torstaina sovin että menen 26.7 Melanyn kanssa esiintymään Wild Viking Festivaleille Hankoon.

Perjantaina päivä meni huvilalla rannan hiekoituksessa, sen jälkeen kävin pelaamassa jalkapalloa ja sitten olikin jo aika mennä hakemaan Susan Silver junalta ja lähteä kohti Leppävirtaa jossa meillä oli keikka illalla. Illan keikan jälkeen vein Susanin Virtasalmelle ja ajelin vielä itse kotiini yöksi.

Lauantaina päivä meni omalla huvilalla kaikenlaista pientä puuhastellessa ja illan tullen ajelin Motoparkiin jossa minun oli määrä heittää Erotic Show Ginan ja Susan Silverin kanssa. Motoparkissa järjestettävillä Radalle.com festareilla oli meidän lisäksi esiintymässä useita bändejä ja niiden joukossa oli myös kavereistani muodostuva Ruoska, niinpä saimmekin idean että yhdistämme heidän setin meidän esitykseemme. Noin puolessavälissä Ruoskan settiä minä, Gina ja Susan Silver astelimme lavalle ja aloimme vetää omaa settiämme Ruoskan musiikin säestämänä. Ensin minun rooli oli lähinnä tulenpuhaltaja ja tytöt toimivat esitanssijoina, myöhemmin linja rankkeni ja lopulta tilanne oli se että minä nussin Ginaa takaapäin samalla kun Gina nuoli Susan Silverin pillua. Minun mielestä setti oli varsin onnistunut ja samaa mieltä oli Ruoskan kunditkin. Motoparkista suuntasimme Juva Hotellille jossa Ginalla ja Susanilla oli vielä kaksi setti per tyttö. Nukkumaan pääsin joskus viiden-kuuden aikaan aamulla.

Sunnuntai onkin sitten taas kerran mennyt laiskotellessa ja moottoriurheilua televisiosta katsoessa.