Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.

Mr Lotharin viikko 35/2008  1

Maanantai meni esiintymisvarusteita huoltaessa.

Tiistaina ja keskiviikkona laiskottelin ja katselin Big Brotheria.

Torstai oli treenipäivä.

Perjantaina olin esiintymässä eräissä syntymäpäiväbileissä Helsinkiläisellä yksityisklubilla.

Lauantaipäivä meni yhden tytön kanssa huvilalla hengaillessa ja illalla läksin Luminan kanssa yhteiskeikalle Laukaaseen, kyseisellä keikalla tapahtui minun ja Luminan ensimmäinen yhteisesiintyminen.

Sunnuntaipäivä meni taas huvilalla vieraiden kanssa oleskellessa.


Mr Lotharin viikko 34/2008  1

Maanantaina hain esiintymistakkini räätäliltä ja lähetin perjantaina kuvatun videon leikattavaksi julkaisua varten.

Tiistaina käytin Jeepin huollossa.

Keskiviikkona sovin yhden venäläisen ystäväni kanssa että hän tulee kyläilemään luokseni syyskuun puolessa välissä.

Torstaina päivällä ajelin kotipaikkani nurmikot ja illalla tuli sitten vielä vedettyä kevyt treeni kotikuntokeskuksella ennen saunaa.

Perjantaina tilasin päivällä hiukka Mr Lothar vaatteita syksyn messuja varten. Illalla yksi tyttö kurvasi kylään minun luokseni ja niinpä ilta menikin sitten ihan vaan kotona hänen kanssaan.

Lauantaina päivä meni huvilalla puuhastellessa. Illalla oli ohjelmassa Haukivuorella käynti, sillä Luminalla oli keikka siellä ja minä olin luvannut lähteä juontamaan hänet lavalle kyseisellä keikalla. Meitä olikin sitten kaikkiaan neljä lähtijää sillä Luminalla oli mukanaan autokuski ja minulla tuo perjantaina minun luokse kylään tullut tyttö. Ilta meni enemmin kuin nopeasti ja oli ilo katsella miten taitavasti Lumina käytti tankoa hyväkseen esityksissään. Keikan jälkeen ajelimme minun asunnolle jonne Lumina ja hänen autokuskikin jäivät yöksi.

Sunnuntai onkin sitten mennyt perinteiseen tapaan eli laiskotellessa ja F1-kisaa katsellessa.


Lisäys viikkoon 33/2008  2

Meinasin ihan unohtaa mitä sattui viime viikon perjantaina.
Olin ajelemassa Jeninan kanssa peräkkäin minun kotipaikalleni suht hiljaisella nopeudella kun minun ja Jeninan auton väliin änkenyt Saab-kuski alkoi soittaa minulle äänimerkkiään, etenin hänen mielestään ilmeisesti liian hitaasti vaikka Mäntyharjun keskustassa on 40km/h rajoitus. No koska minä ajoin omasta mielestäni ihan riittävällä vauhdilla niin ajattelin kysäistä äänimerkin soittajalta mikä hänellä on hätänä ja niinpä pysäytin Corvetteni, kävelin Saab-kuskin auton viereen, tempaisin hänen autonsa oven auki ja kysyin mikä hänellä on hätänä. Kaikki tuo tapahtui Mäntyharjun suurimmassa risteyksessä suht vilkkaaseen aikaan, siinä Saab-kuski sitten nikotteli jonkin aikaa kun tajusi että oli juuri soittanut äänimerkkiä hidastelun takia henkilölle jonka naama on ollut Iltalehdessä kaahaamisen takia. Kyseisen episodin jälkeen minä hyppäsin takaisin autooni ja ajelin kotipaikalleni kuvaamaan videota Jeninan kanssa, harmi vaan kun ei tullut kuvattua tuota minun ja Saab-kuskin kohtaamista siihen videon alkuun.


Mr Lotharin viikko 33/2008  1

Maanantaina hain viime viikolla tilaamani Corveten osat postista ja sovin että Lumina menee 23.8 esiintymään Ravintola Hummeripoikaan Haukivuorelle.

Tiistaina sovin että minä menen 30.8 esiintymään Kimberlyn kanssa Ravintola Kallioon Laukaaseen.

Keskiviikko meni Corvette remontissa.

Torstaina myin Erotic Night by Mr Lothar & Kimberly keikan Ravintola Karhuun Kiteelle, kyseinen keikka heitetään 1.11.2008

Perjantaina Jenina niminen tyttö tuli minun luokseni koekuvauksiin. Härski mainitsi minulle tuossa keväällä että pitäisi saada jotain uusia juttuja videoihin ja tuossa Jeninan kanssa kuvaamassani videossa niitä on nyt sitten tarjolla, tuli meinaan sen verran extremevideo että en suosittele sitä heikkohermoisimmille. En aio kuitenkaan paljastaa tämän enempää vielä, mutta sen voin sanoa että en ole törmännyt vastaavaan videoon aiemmin. Kyseinen video julkaistaan aikanaan osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php
Videon kuvaamisen jälkeen yksi tyttö soitti minulle että hän on työkeikalla Mikkelissä ja sanoi haluavansa lähteä ottamaan muutaman siiderin. Hän ei kuitenkaan viitsinyt lähteä yksin vaan pyysi minua seurakseen ja niinpä minä kurvasin Corvetellani Mikkeliin. Kävimme ensin Ravintolalaiva Toivossa jonka jälkeen kävimme yhdessä toisessa baarissa ja sitten tyttö halusikin lähteä hotellilleen pyytäen minut mukaansa. Hotellihuoneeseen päästyään tyttö alkoi välittömästi riisuutua ja hivellä minun etumusta sillä seurauksella että kohta minun kulli osoitti kohti kattoa. No mitäpäs siinä kuin vaatteet vaan pois ja asiaan. Aktin jälkeen minun oli kuitenkin lähdettävä kotiin koska lauantaina minulle oli tulossa virolaisia vieraita.

Lauantaina heräsin jo kahdeksan jälkeen ja suuntasin matkani huvilalle järjestelemään paikkoja. Iltapäivällä vieraani sitten saapuikin muutaman harhaan ajetun kilometrin jälkeen. Illalla suuntasin kaverini kanssa paikalliseen baariin, mutta koska siellä oli niin kuollutta niin päätimme käväistä Mikkelissäkin. Mikkelissäkin oli aika hiljaista, mutta jostain kumman syystä meidän retki venyi kuitenkin sen mittaiseksi että olin kotona vasta aamu viiden aikaan.

Sunnuntai on raamatunkin mukaan lepopäivä ja vaikka en muuten olekaan kovimpia uskon miehiä niin tuosta aion ainakin tänä sunnuntaina pitää kiinni.


Mr Lotharin viikko 32/2008  1

Maanantai alkoi edellisen viikon sunnuntain pitkäksi venyneillä jatkoilla. Kyseisillä jatkoilla käytiin jonkinlainen suihinottokilpailu jatkoilla olleiden tyttöjen kesken sillä he ottivat minulta vuorotellen suihin yrittäen saada minut laukeamaan, lopuksi minä sitten vielä nussin yhtä tytöistä ikään kuin kaupanpäälliseksi. Yhdeksän aikaan minä starttasin Corveten, heitin yhden tytöistä Jyväskylän keskustaan ja ajattelin jatkaa itse matkaa Mäntyharjulle kun Corvette alkoi pitää omituista ääntä. No ei muuta kuin pelti pystyyn ja tarkistamaan mikä on vialla ja vika löytyikin suht helposti sillä kampiakselin päässä olevan hihnapyörän kiinnityspultti oli löystynyt ja niinpä hihnapyörä pääsi ottamaan kiinni hammastankoon. Eihän siinä muu auttanut kuin soittaa yhdelle kaverille Mäntyharjulle että hakee minun Jeepin + kaverini trailerin ja tulee hakemaan minut pois Jyväskylästä. Kotiin päästyäni olin niin väsynyt että painuin suoraan nukkumaan.

Tiistaina tuli käytyä huvilalla.

Keskiviikkona vein Corveten serkulleni.

Torstai menikin sitten Corvettea serkkuni kanssa purkaessa, sillä päätimme vaihtaa muutaman muunkin osan samalla kun tuo löystynyt pultti vaihdettaisiin.

Perjantaina tilasin heti aamusta nipun osia Corvetteeni ja illalla tuli käytyä paikallisessa baarissa.

Jurassic Rock Visulahti Mikkeli 9.8.2008
Jurassic Rock Visulahti Mikkeli 9.8.2008

Lauantaina heräilin joskus puolen päivän aikaan ja otin suunnaksi Mikkelissä järjestetyn Jurassic Rockin. Festarialueella oli olo kuin Woodstockissa, sillä nurmikenttä oli alkanut muuttua mutavelliksi jatkuvien sateiden ansiosta. Katsoin kuitenkin muutaman bändin, törmäsin kavereihini ja päätimme lähteä Paten luokse viettämään iltaa sillä mutapaini ei oikein kiinnostanut. Aisakujalla tuli tutustuttua uudenlaiseen harrastukseen, sillä Pate on intohimoinen akvaariokalojen harrastaja, hänellä on mm. Piraijoja, Kiekkokaloja, yms. Ilta meni aika äkkiä ja yön tummetessa suuntasimme takaisin festarialueelle Visulahteen ja sieltä edelleen Mikkelin keskustaan ravintola Kharmaan. Kharmassa olimmekin sitten lähes valomerkkiin saakka ja tarttuipa tuolta mukaan yksi minulle ennestään tuntematon tyttökin joka piti tietty koeajaa Paten kämpällä pidetyillä jatkoilla.

Jurassic Rockista poislähtö 10.8.2008
Jurassic Rockista poislähtö 10.8.2008

Sunnuntaiaamuna heitin tytön kotiinsa ja ajelin takaisin Paten luokse, otin pari kaveria kyytiin ja heitin toisen heistä junalle. Toisen heistä eli Tommon kanssa menimme hakemaan hänen laukkuaan Jurassic Rockin backstagelta, mutta mukaamme tarttui samalla Igorin Hummeri-limusiinikin jonka kanssa kurvasimme Mäntyharjulle. Mäntyharjulla kävimme paikallisessa baarissa, jonka jälkeen haimme kaupasta grillattavaa ja menimme minun kotipaikalleni grillailemaan. Tommo ja limusiinikuski läksivät jonkin aikaa sitten jatkamaan matkaa kohti Kouvolaa ja minä taidan mennä kohta nukkumaan sillä viime yön unet jäi noin kahteen tuntiin.

Grillailua 10.8.2008
Grillailua 10.8.2008

PS. Oletko jo lukenut minun henkilöhaastattelun osoitteessa http://www.mtv3.fi/helmi2005/viikonvaihde/artikkeli.shtml/684965?viikonvaihde


Toinen lisäys Mr Lotharin viikon 31/2008 blogiin  1

Viime viikon perjantaina tuli tehtyä vastaisku iltapäivälehtiä kohtaan. Yks Ilta-Sanomien toimittaja yritti näet vikitellä minun seuralaista Jyväskylän Giggling Marlinin vippipuolella, mutta jostain kumman syystä kyseinen kundi jäi nuolemaan näppejään kun minä kävin sanomassa seuralaiselleni että nyt on sitten valinnan paikka eli minä tai tuo toimittaja.

Terveisiä vaan iltapäivälehtien toimittajille, aina ei voi voittaa :D


Lisäys Mr Lotharin viikon 31/2008 blogiin  5

Jäi kirjoittamatta tuohon viikon 31/2008 blogiin aika paljon hauskoja juttuja niin lisätäänpä niitä nyt sitten tähän.

Sunnuntaina tuli "ajettua testiajoa", testasin nimittäin samalla kertaa kahta asiaa yhden tytön kanssa eli Kamagra Oral Jellyä ja KY:n lämmittävää liukkaria. Homma alkoi siten että minä imaisin jellyn suuhun ja lurautin liukkkaria tytön ulkoisille häpyhuulille, kun aloin levittää liukkaria sormillani huomasin että sitä ei olisi edes tarvittu sillä tyttö oli valmiiksi märkä kuin tiskirätti. Hiukka sama juttu oli Kamagran kohdalla, minun kulli oli nimittäin yläpystyssä lähes samalla hetkellä kun minun sormet tavoitti tytön alahuulet. No sitten alkoi itse testi ja minä työnsin kullini kerrasta juurtaan myöten tytön pilluun lähetyssaarnaaja-asennossa ja sain tytön hiukka voihkaisemaan, mutta vaikka harrastimme seksiä jonkin aikaa ei liukkari alkanut lämmetä ollenkaan vaan se alkoi pikemminkin muuttua liisteriksi. Vaihdoimme asentoa niin että minä nussin tyttöä takaapäin, tuossa asennossa jatkoimme niin kauan kunnes hiki alkoi tippua minun otsalta tytön selälle, siinä vaiheessa oli tytön aika ottaa ohjat käsiinsä ja alkaa ratsastamaan. Ratsastamisen jälkeen minä halusin vielä panna hiukka takaapäin ja niinpä vaihdoimme taas asentoa. Onneksi olin laittanut saunan päälle ennen testien aloittamista, sillä vaikka lämmittävä liukkari oli osoittautunut suht lämmöttömäksi niin sänkypaini oli saanut meille molemmille hien pintaan.


Mr Lotharin viikko 31/2008  1

Maanantaina kävin Mäntyharjun poliisiasemalla kuulusteluissa, aiheena oli Iltalehdenkin uutisoima nettipäiväkirjamerkintä jossa sanon ajaneeni yli 250km/h moottoripyörällä.

Tiistaina yksi Kroatialainen tyttö tuli kylään minun luokse.

Keskiviikko menikin sitten Kroatialaisen vieraani kanssa hengaillessa.

Torstaina Kroatian tyttö läksi pois ja minä suuntasin Corveten keulan kohti Jyväskylää. Jyväskylässä törmäsin yhteen vanhaan tuttuun tyttöön ja päädyn yöksi hänen luokseen.

Perjantai meni myös Jyväskylässä, mutta yöllä 04.00 jälkeen ajelin kotiini jossa nukuin pari tuntia.

Lauantaina kävin päivällä tuon Jyväskylästä matkaani tarttuneen tytön kanssa minun huvilalla. Illan tullen minun piti kuitenkin lähteä esiintymiskeikalle, kyseessä oli suht eksoottinen keikka sillä minun oli määrä esiintyä polttarisankarille linja-autossa. Esiintymisen aikana tulin kuitenkin siihen tulokseen että linja-auton käytävä on liian pieni tanssimiseen ja niinpä pyysinkin polttariporukkaa nousemaan ulos bussista ja jatkoin esitystä levähdysalueen asfaltilla joka mahdollisti myös sen että pystyin tekemään tulitemppujakin. Polttarikeikan jälkeen jatkoimme matkaa Juvalle jossa oli Suzien ja Luminan keikka. Juvalta ajelimme takaisin minun asunnolle.

Sunnuntaina Corveten keula suunnattiin taas kohti Jyväskylää. Aluksi menimme yhden kaverini talolle grillailemaan. Kaverini luona minä päätin juhlistaa kesäloman alkua parilla lonkerolla, jonka jälkeen läksimme keskustaan. Illan aikana viihdyimme useammassakin baarissa ja päädyimme lopuksi Giggling Marliniin. Gigglingissä törmäsin taas muutamiin vanhoihin tuttuihin ja niinhän siinä sitten kävi että loppujen lopuksi minäkin olin kännissä. Oli muuten aika huvittavaa kun Royalin ovimies sanoi että sinne ei pääse hihattomassa paidassa, minä tuumasin siihen että normaalisti minä olen baareissa munasillani ja siitä vielä maksetaan. Lopulta Moision Mirka lainasi minulle toisen paitansa ja niin minäkin täytin Royalin pukeutumisetiketin. Valomerkin aikaan huomasin että se porukka missä minä olin tullut baariin oli jo lähtenyt jatkoille ja niinpä suuntasin kulkuni taksijonoon. Taksia odotellessa tutustuin yhteen tyttöön ja niinpä päädyinkin hänen luokseen jatkoille. Kyseiset jatkot oli kuitenkin suht hätäiset ja sen jälkeen suuntasin minun kaverini luo seuraaville jatkoille. Kaverini luona jatkot kesti pitkälle maanantaihin ja olivat taas kerran sellaiset että kameroiden olisi pitänyt olla ehdottomasti kuvaamassa tapahtumia.