Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

Mr Lotharin viikko 4/2009  1

Maanantai meni yhden tytön kanssa huvilalla lomailun merkeissä.

Tiistaina kävin tilaamassa Bemariin vetokoukun.

Keskiviikkona hoitelin juoksevia asioita.

Torstai alkoi kahden tytön kanssa juna-asemalle sopimillani treffeillä, toinen tytöistä hyppäsi BMW:n takapenkille ja otti videokameran haltuunsa toisen tullessa etupenkille. Läksimme ajelemaan kohti minun huvilaa aikomuksenamme kuvata aikuisviihdevideoita, matkalla minä sain kuitenkin idean että Bemarin sisätilojen seksiin soveltuvuus tulisi testata ja niinpä kurvasimmekin yhdelle auraamattomalle pikku tielle joka vei erään lammen rantaan. Heti lammen rantaan päästyäni aloin vähentää vaatteitani ja etupenkillä ollut tyttö oli myös mukana juonessa eli hänkin riisui vaatteitaan takapenkillä olleen tytön kuvatessa toimintaamme. Ei mennyt kuin hetki kun minun kulli oli tuon etupenkin tytön eli Jennyn suussa ja kullini kovettui välittömästi. Jonkin ajan kuluttua minä olin sitä mieltä että eiköhän aleta nussimaan ja Jennystäkin se oli hyvä idea, niinpä kaadoin BMW:n etupenkin makaavaan asentoon ja käskin Jennyn selkänojien päälle kontalleen. BMW:n sisätilat oli muuten erittäin hyvät seksin harrastamiseen, mutta niskat joutuivat hiukka koetukselle kun en voinut olla selkä/pää pystyssä. Jonkin aikaa takaapäin nussittuani, käänsin Jennyn selälleen ja aloin nussia häntä lähetyssaarnaaja asennossa. Jennyn yläkroppa meinasi kuitenkin valua penkkien väliin ja niinpä vaihdoimme osia ja Jenny siirtyi minun päälleni ratsastamaan. Ratsastaminen on kuitenkin rankka laji ja niinpä me vaihdoimmekin hetken kuluttua asentoa takaisin alkuperäiseen eli minä aloin nussia Jennyä takaapäin. Tuossa vaiheessa kuvaajana toiminut tyttö huikkasi minulle että olisikohan hanskoja kun kädet meinaa alkaa jäätymään, hän oli nimittäin joutunut nussimisen tuoksinassa siirtymään ulos että oltiin saatu lisää tilaa autoon. Minä sanoin kuvaajalle että hyppää kyytiin niin ajetaan minun huvilalle saunomaan, niin eiköhän siinä kädet lämpene. Me emme laittaneet Jennyn kanssa vaatteitakaan päälle sillä BMW:n "koeajo" paikalta oli vain noin 10 kilometriä minun huvilalle ja suurin osa tiestä oli aika pientä. Huvilalle päästyämme suuntasimme suoraan saunaan, mutta jostain kumman syystä homma meni taas nussimiseksi. No lämpenihän ne vartalot sitenkin. Saunomisen jälkeen pääsimme sitten vihdoinkin varsinaisten kuvausten pariin, tällä kertaa kuvasimme sellaisen videon jossa Jenny ensin strippasi minulle ja sen jälkeen hän suoritti vertailun Mr Lothar vs lelu. Täytyy myöntää että oli kyllä ihan kiva vertailu, jossain vaiheessa tuo lelu joka oli aika pieni klitoriskiihoitinvibra lensi kaaressa sohvalle ja Jenny julisti minut selkeäksi voittajaksi. Kuvauksien jälkeen vein kuvaajan takaisin juna-asemalle ja läksin Jennyn kanssa käymään syömässä. Ruokatunnin jälkeen kävimme vielä tsekkaamassa millaisia videoista oli tullut ja sitten vein Jennynkin juna-asemalle.

Perjantai aamupäivällä kävin moikkaamassa yhtä kaveriani joka oli tullut ajamaan ralliautotestejä toisen kaverini jääradalle. Päivällä kävin huvilalla. Iltapäivällä hain tiistaina tilaamani vetokoukun autotarvikeliikkeestä, kävin maksamassa huvilalle asennetut ilmalämpöpumput ja tilasin samalla huvilalle pari lasiovea. Illalla oli vuorossa esiintymiskeikkojen järjestelyä, esimerkiksi 9.4.2009 on luvassa Mr Lothar & Co Show NightClub Z-Onessa Varkaudessa.

Lauantaina kävin serkkuni jääradalla testaamassa millainen auto BMW X5 on ajaa ns. isoa kovaa eli äärirajoillaan. Testasimme serkkuni kanssa myös sitä kummalla systeemillä tulee parempi aika, ajonvakautuksen kera vai ilman. Sen verran olemme ilmeisesti molemmat ajomiehiä että ajonvakautuksen kera ajetut ajat olivat molemmilla huonompia kuin ns. manuaalisesti ajetut ajat. BMW:n testauksen jälkeen oli vuorossa N-ryhmän Subarun testit, serkkuni oli nimittäin vaihtanut yhden kaverini upouuteen Subaruun suorakytkentä vaihteiston ja niinpä sitä piti sitten testata hiukan ennen kilpailuihin osallistumista. Näytti sivusta että minun kaveri ei ajaisi kovinkaan kovaa, mutta kun istuin itse hänen kyytiinsä niin tuli selväksi että hänen ajastaan olisi aika vaikea ottaa sekunteja pois, sen verran hyvin ajo kävi jääradalla. Jääradalta suuntasin matkani kotipaikalleni saunomaan jonka jälkeen kävin pyörähtämässä paikallisessa ravintolassa.

Sunnuntai menee ihan vain laiskotellessa.

PS. Torstaina kuvatut videot tulee aikanaan osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 3/2009  1

Maanantaina kävin aamulla shoppailemassa Savonlinnassa jonka jälkeen ajelin Mäntyharjulle.

Tiistai meni ihan vaan laiskotellessa.

Keskiviikkona huvilalleni tuli ilmalämpöpumppujen asentaja ja siinähän se päivä sitten menikin kun katselin pumppujen asennusta.

Torstaina huvilalle tuotiin yksi uusi sohva eli piti hiukka järjestellä huonekaluja uuteen järjestykseen.

Perjantaina suuntasin Bemarin keulan kohti Helsinkiä. Matkalla kävin moikkaamassa yhtä autokauppiasta Mäntsälässä ja ostamassa Bemariin vetokoukun sähkösarjan Espoosta. Sen jälkeen kävin viemässä yhdelle kaverille renkaat hänen limusiiniinsa. Hänen luotaan matka jatkuin messukeskukselle jossa vaihdettiin alle limusiini ja kyytiin hyppäsi kolme minun kaveria. Sen jälkeen haimme kyytiin neljä tyttöä Helsingin keskustasta ja yhden kundin Tuusulasta. Tuusulasta matka jatkui kohti Vantaata ja Ravintola Hippua, matkalla poimittiin kyytiin vielä yksi minun kaveri. Hippuun päästyämme meillä oli kasassa melkoinen rytmiryhmä ja ilta meni aika railakkaasti. Valomerkin tultua yksi kavereistani sanoi että eiköhän lähdetä saunomaan Villa Lothariin, muutamat kaverit eivät kuitenkaan voineet lähteä ja niinpä heitimme heidät Helsingin keskustaan. Sieltä mukaamme tarttui pari uutta tyttöä ja yksi kundi joka oli minun kaverin kaveri. Huvilalle saavuimme viiden aikaan aamulla ja jatkot jatkui pitkälle aamuun.

Lauantaina yksi minun kavereista päätti lähteä Helsinkiin taksilla ja hänen kyydissään läksi myös pari tyttöä jotka oli menossa matkamessuille. Sitten alkoikin puhelinrumba, sillä piti kutsua lisää naisia bileisiin. Muutaman puhelun jälkeen homma oli hoidossa. Yksi tytöistä tuli linja-autolla Vihantasalmelle josta me kävimme hakemassa hänet limusiinilla, sen jälkeen kävimme hakemassa kaupasta grillattavaa ja menimme kyläilemään yhden kaverini kodalle. Kodalla oli muitakin kavereitani ja sinne saapui hetken kuluttua nuo meidän hätiin hälyttämät tytötkin. Kodalta matka jatkui minun huvilalle saunomaan ja katsomaan yhden tytön striptease esitystä jonka yksi minun kaveri oli hommannut minulle yllätykseksi. Show:n jälkeen läksimme käymään Mäntyharjun keskustassa paikallisessa ravintolassa. Ravintolasta lähdettiin sitten vielä jatkoille minun huvilalle.

Sunnuntaina oli ohjelmassa limusiini retki Helsinkiin, jonka jälkeen tulin yhden tytön kanssa takaisin huvilalle.


Mr Lotharin viikko 2/2009  1

Maanantaina läksin jo aamusta yhden kaverini kanssa Seinäjoelle, josta minun oli määrä käydä ostamassa itselleni uusi talviauto. Seinäjoelle päästyämme tapasin viehättävän näköisen naisen joka oli päättänyt luopua BMW X5:sta, niinpä läksimme koeajolle. Kävi kyllä hiukka toisenlaisetkin koeajot mielessä tuon tytön kanssa kurvaillessa, mutta tällä kertaa tyydyimme pelkän auton testaukseen ja koska se oli moitteeton päädyimme pankkiin tekemään kauppoja. Kauppojen teon jälkeen minä läksin kaverini kanssa takaisin Mäntyharjulle.

Tiistaipäivä meni huvilalla puuhastellessa.

Keskiviikkona suoritin varustehuoltoa viikonloppua varten.

Torstaina kävin katselemassa kun minun serkku laittoi yhden kaverini Ford Focus WRC:tä kilpailukuntoon.

Perjantaina kävin aamupäivällä pesettämässä Jeepin säilytystä varten puhtaaksi ja sen jälkeen läksin katselemaan kun kaverini testasi Focusta viikonlopun kilpailuita varten. Testien jälkeen tulin kotiin saunomaan ja sen jälkeen katsoin yhden leffan. Sitten yksi tyttö soitti minulle ja sanoi että he tulee Helsingistä parin kaverinsa kanssa moikkaamaan minua, niinpä sovimme treffit paikalliseen baariin. Vieraideni aikataulu meni aika tarkalle sillä he ehtivät nipin napin baariin sen sulkeutumista, joivat yhdet ja sitten olikin aika lähteä ulos. No tottahan toki minä järjestin heille sitten jatkotkin.

Lauantaina kävin päivällä katselemassa kun minun pari kaveria oli treenaamassa jäällä Evo Mitsuillaan samaan kilpailuun johon se minun WRC:llä ajavakin kaveri oli menossa. Jääradalta suuntasin huvilani suuntaan jossa toiset kaverini olivat ajamassa moottorikelkoilla ja enduromoottoripyörillä. Sieltä matka jatkui Helsingin kautta Karkkilaan ja edelleen Vihtiin jossa minulla oli yksityiskeikka yksien tyttöjen järjestämissä Pervobileissä. Pervobilekeikan jälkeen suuntasin Bemarin keulan kohti Helsinkiä ja DTM:ä, jossa oli BB-Antin synttäribileet. Bileisiin päästyäni Koskisen Lauri kysyi minulta että voisinko jeesata häntä hiukka yhdessä tulishow:ssa ja hetken mietittyäni olin messissä. Kahdentoista aikaan minä jatkoin taas matkaani, tällä kertaan otin suunnaksi Mäntyharjun/Savonlinnan. Loppujen lopuksi ajoinkin sitten Savonlinnaan pysähtymättä Mäntyharjulla. Savonlinnassa poimin kyytiini kolme tyttöä Poltteen edestä, ensin vein heistä kaksi koteihinsa ja sitten suuntasin kolmannen luokse yksi.

Sunnuntaina läksin tuon kolmannen ja hänen poikansa kanssa Rantasalmelle katselemaan sitä rallisprinttiä jota varten kaverini olivat aiemmin viikolla treenanneet. Treenit oli ilmeisesti tuottanut tulosta sillä kaverini ottivat kyseisestä kilpailusta kaksoisvoiton. Sprintin loputtua ajelimme takaisin Savonlinnaan, kävimme syömässä ja loppupäivä menikin sitten laiskotellessa.

PS. Lisäsin taas kuvia bileistä osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=452588 ja http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=452591


Mr Lotharin viikko 1/2009  1

Maanantai meni huvilalla huonekalujen järjestystä muutellessa, sillä sinne tuli 2 uutta sohvaa ja 2 uutta pöytää.

Tiistaina minulle tulikin sitten venäläisiä vieraita.

Keskiviikkona suuntasin Jeepin keulan kohti Lahtea. Matkalla ihailin miten kuu ja rakkauden planeetta Venus loistivat taivaalla. Lahteen päästyäni kävin tsekkaamassa illan bilepaikan jossa minun oli määrä esiintyä Suzien kanssa. Esiintymistilan tarkistamisen jälkeen menin hakemaan Suzien junalta, sen jälkeen haimme Sannan hänen tuttujensa luota ja sitten suuntasimmekin takaisin bilemestoille. Esiintymisen yhteydessä oli hiukka ongelmiakin, sillä järjestäjän paikalle tuomat soittovehkeet eivät suostuneet soittamaan meidän levyjä ja niinpä jouduimme esiintymään hiukka eri musiikkien soidessa taustalla mitä olimme alunperin suunnitelleet. Homma hoitui kuitenkin hyvin, sillä päätimme vetää Suzien kanssa liveaktiin päättyvän setin ja sellaisessa nyt sitten on aika sama mitä taustalla soi. Esitys alkoi Suzien strippaamisella ja minun tulennielennällä, siitä se eteni suihinoton ja 69 kautta takaapäin nussimiseen. Takaapäin nussimisen jälkeen Suzie ratsasti minulla jonkin aikaa ja sitten siirryimmekin harrastamaan seksiä uima-altaaseen. Esiintymisen jälkeen kävimme Suzien kanssa suihkussa ja sitten suuntasimme Sannan kanssa paikalliseen strippibaariin tsekkaamaan miten muut stripparit esiintyvät. Strippibaarissa tuli oltua sen aikaa että näimme kaikkien paikalla olleiden tyttöjen esitykset, jonka jälkeen suuntasimme erääseen toiseen ravintolaan. Siellä oli kuitenkin niin hiljaista että päätimme siirtyä Ilon Taloon johon myös muu alkuillan kemujen porukasta oli tulossa puolen yön jälkeen. Jossain vaiheessa yksi minun kaveri soitti ja kysyi että olisiko Lahdessa mitä meininkiä jos he kurvaisivat limusiinilla Lahteen, no minä lupasin järjestää heidät jonon ohi baariin ja sen jälkeen jatkot jossain. Heidän saapumisensa Lahteen kesti kuitenkin sen verran aikaa että kello oli jo 03.15 kun he saapuivat Ilon Talon eteen, pikku neuvottelun jälkeen ovimies kuitenkin laski heidät sisälle ja niinpä he ehtivät vielä ottamaan yhdet ennen valomerkkiä. Sen jälkeen alkoikin jatkojen saalistus/suunnittelu. Ensin kävimme kysymässä yhdestä hotellista tiloja mutta se oli ihan täynnä, sen jälkeen minä soitin yhdelle DJ kaverilleni joka tietää aina missä on jatkot ja niinpä päädyimme johonkin hänen kavereidensa jatkoille. Kuuden jälkeen aamulla minä päätin lähteä Sannan ja Suzien kanssa aamupalalle ABC:lle ja sieltä sitten minun kotipaikalle Mäntyharjulle. Nukkumaan pääsimme joskus kahdeksan aikaan aamulla.

Torstai menikin sitten lähinnä Sannan ja Suzien kanssa sängynpohjalla, mutta tuli siinä sivussa syötyä ja saunottuakin.

Perjantaina kävin moikkaamassa serkkuani, mutta muuten päivä meni laiskotteluksi.

Lauantaina sain sitten jopa tehtyä jotain, sillä suoristin Jeepin puskurin joka oli taipunut muutama viikko sitten kun ajoin Jeepin ojaan.

Sunnuntai on urheilupäivä, pyhitän koko päivän hiihdon ja mäkihypyn katselulle :D

PS. Kuvia minun ja Suzien esityksestä löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=449714