Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.

Mr Lotharin viikko 52/2009

Maanantaina hoidin Jämsän keikan laskutuksen ja tein huvilallani joulusiivouksen sinne sunnuntaina kanssani jääneen tytön kanssa.

Tiistaina asensin huvilalleni yhden uuden antennin uutta nettiliittymää varten ja lähetin viime viikolla kuvaamani videot julkaistavaksi.

Keskiviikko menikin sitten lumitöitä tehdessä.

Torstaina eli jouluaattona olin joulupukkina, ensin etuliitteen kera ja sitten touhu meni sellaiseksi että kaikista jutuista piti karsia joulu etuliite pois eli oli kinkkua, piparia ja torttua mutta ei joulu sellaista. Aluksi yritin uskotella Cristalille että ei joulupukilla ole mitään kasseja mukana, mutta Cristal sitä uskonut vaan alkoi kaivaa minun kullin ja kassit esiin. Joulupukin vaatteet lensi nurkkaan melkein heti ja niinpä alkoi hulvaton jouluajelu jonka lopuksi piparin kuorrutteet lensi kaaressa Cristalin selän päälle. Kyseisen joulupukkikeikan jälkeen oli ohjelmassa hiukka perinteisempiä joulujuttuja, kuten haudoilla käyminen, joulusauna, jouluruokailu ja lahjojen avaaminen.

Perjantaina läksin yhdentoista aikaan ajelemaan kohti pohjoista, minut oli nimittäin tilattu joulupäivän illaksi Ladies Night keikalle ravintola Mustaan Kissaan Puolangalle. Saavuin Puolangalle viiden aikaan, huomasin että baari aukeaakin vasta kuudelta ja ulkona oli noin 30 astetta pakkasta. Niinpä päätin odotella henkilökunnan paikalle saapumista autossa ja katsella siinä samalla jouluaattona kuvaamani videon. Kuuden aikaan pääsin vihdoin ravintolaan sisälle ja syömään, yhdentoista aikaan baari alkoi täyttyä ja puoli yhden aikaan oli ensimmäisen show:n vuoro. Aluksi meinasin sotkea esityksiini joulupukinkin, mutta lopulta tulin siihen tulokseen että koska minulla oli hiukka ylimääräistä aikaa ja ravintolan soittimet olivat hiukka normaalista poikkeavat, suunnittelin itselleni ihan uudet musiikit. Kahden aikaan oli toisen esityksen vuoro, joka oli myös osittain uudistettu tosin vanhoja kikkoja hyödyntäen. Valomerkin jälkeen pidettiin sitten vielä pienet jatkotkin, minä tosin olin sen verran väsynyt päivän ajomatkasta että menin sovinnolla nukkumaan kesken jatkojen muiden vielä jatkaessa juhlimista.

Lauantaina ajelin puolen päivän aikaan Puolakasta Utajärvelle, iltapäivä ja alkuilta meni Merilän Kartanossa lepäillessä. Kahdeksan aikaan hain Jaden junalta, jonka jälkeen kävimme syömässä ja sitten suuntasimmekin ravintola Marioniin jossa meillä oli Erotic Night keikka. Illan kaava oli sellainen että Jade esiintyi ensin soolona, sitten oli minun soolo esityksen vuoro, sen jälkeen tuli meidän yhteisesitys ja lopuksi vedimme vielä yleisölle yleisöstripteasekilpailun. Täytyy myöntää että ainakin minun mielestä yleisöstripteasekilpailu oli taas huippu. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan ja valomerkin jälkeen me suuntasimme lähes suoraan nukkumaan, sillä sunnuntaina oli aikainen herätys.

Sunnuntai menikin sitten autoa ajellessa, ei meinaan riittänyt että ajoin Utajärveltä Mäntyharjulle sillä kävin vielä sen jälkeen pyörähtämässä huvilallakin.

PS. Torstain joulupukkikeikasta kuvattiin videokin ja se tullaan julkaisemaan osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 51/2009

Maanantaina kävin ostamassa kinkun Mr lothar Productionin pikkujouluja varten.

Tiistaina tilasin huvilalleni uuden nettiliittymän ja ostin joulupukin vaatteet sekä paistilämpömittarin.

Keskiviikkona sovin että menen 12-13.2.2010 Mr New Yorkin kanssa heittämään Ladies Weekendin Paronitar Klubille Joensuuhun, sen lisäksi kävin lämmittämässä huvilani takkoja ja mittaamassa uima-altaan PH ja klooripitoisuudet.

Torstaina oli vuorossa kinkun paistaminen, kyseiseen hommaan sain avukseni pari tonttutyttöä ja miten ollakaan kuvasin siinä kinkun kypsymistä odotellessa heidän kanssaan yhden aikuisviihdevideonkin joka tullaan julkaisemaan minun kotisivuilla.

Perjantaina kurvailin illalla parin torstaina huvilalleni tulleen tytön kanssa Lahteen josta porukkaan liittyi kymmenkunta minun kaveria. Lahdesta matka jatkuin kolmella autolla Jämsään jossa oli määrä aloitella Mr Lothar Productionin pikkujouluja Erotic Nightin merkeissä Night Lifessä. Yhden aikaan Goldy esiintyi ensin yksin, minä esiinnyin puoli kahdelta, kahden aikaan oli vuorossa lävistysnäytön ja puoli kolmelta minun ja Goldyn yhteisshow sekä sokerina pohjalla kolmelta vedetty yleisöstripteasekilpailu jossa nähtiin taas sellaista meininkiä että huh huh. Valomerkin jälkeen pakkasimme tavarat ja ihmiset autoihin ja siirryimme jatkoille minun huvilalle. Suhdeluku oli ainakin kohdallaan, jatkoille läksi nimittäin kolme kertaa sen verran naisia mitä oli miehiä eli kaksitoista naista ja neljä miestä. Aamu oli jo valjennut ennen kuin pääsimme nukkumaan, osa syyllisenä oli tosin limusiini joka hiukka temppuili matkalla Jämsästä minun huvilalle.

Lauantaina touhu jatkui siitä mihin se oli loppunut perjantaina eli huvilalla saunottiin, uitiin ja naitiin. Iltapäivällä homma muuttui entistä levottomammaksi, itsekin huomasin jossain vaiheessa olevani kolmen naisen kanssa sekstailemassa. Yksi viikonlopun upeimmista tilanteista oli kohta jossa minä panin yhtä tyttöä takaapäin samalla kun hän nuoli toisen tytön piparia, kolmannen tytön keskittyessä kielihoitoa saavan tytön rintoihin, toinen aika hauska tilanne oli kun yksi tytöistä pani toista strap-on:lla takaapäin samaa tahtia kuin minä panin oikealla kalulla toista tyttöä siinä vieressä täysin samassa asennossa ja samaa tahtia. Sekstaillessa kuluu aika paljon energiaa ja niinpä pidimme välillä ruokatunnin. Illan suussa porukkaamme liittyi vielä pari uutta tyttöä ja kolme kundia. Yhdentoista aikaan suuntasimme kulkumme kohti paikallista soittojuomalaa, sinne päästyämme tytöt ottivat tanssilattian haltuun ja laittoivat paikallisten miesten päät pyörälle. Valomerkin aikaan läksimme takaisin huvilalle, minä otin bemarini kyytiin neljä tyttöä ja miten ollakaan matkalla alkoi takapenkiltä kuulua melkoista voihketta kun yksi tytöistä antoi toiselle sormi- ja huulihoitoa. Moinen ääni sai minun kullini heräämään ja niinpä pyysin kartturin paikalla ollutta tyttöä tekemään asialle jotain, eikä hän epäröinyt hetkeäkään vaan kaivoi kullin esiin ja alkoi imuttamaan kuin viimeistä päivää. Perille päästyämme huomasin taas olevani kolmen naisen kanssa harrastamassa ryhmäseksiä yhdessä huvilani makuuhuoneista. Osa porukasta oli mennyt saunomaan ja sieltäkin kuului melkoinen jyske eli pukkeja oli kemuissa enemminkin, ja hyvä niin sillä olihan kyse Mr Lothar Productionin pikkujouluista!

Sunnuntaina heräsin suht ajoissa ja järjestelin hiukka paikkoja ennen kuin muut alkoivat heräilemään. Yhden aikaan päivällä oli kaikki hereillä ja osa läksi kohti kotejaan, osan lähtiessä jatkamaan biletystä Lahteen. Minä itse jäin yhden tytön kanssa laittamaan huvilaa joulu kuntoon ja viettämään laatuaikaa.

PS. Mr Lothar Productionin pikkujouluista kuvatut K18 videot lisätään lähiaikoina osoitteeseen http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php ja kuvat osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=-1&all=1


Mr Lotharin viikko 50/2009  1

Maanantaina tein toimistohommia.

Tiistaina päivä meni huvilalla savusaunaa lämmitellessä ja illalla olikin sitten kaverin firman pikkujoulut.

Keskiviikkona kävin päivällä kyselemässä Mikkelistä uutta moottoripyörää itselleni ja ostin samalla reissulla Bemariini uudet renkaat ja vanteet. Illalla läksin kavereiden kanssa baarikierrokselle joka alkoi Vuohijärveltä ravintola Känkkäränkästä ja jatkui Kouvolan Madonnan kautta Lahteen jossa kävimme Teerenpelissä, Armaksessa, Scorpionissa, Ilon Talossa, Love Hotelissa ja Jackalopessa.

Torstaina kävin pesettämässä Bemarin ja laitoin keskiviikkona ostamani renkaat ja vanteet paikoilleen.

Perjantaina olikin sitten taas luvassa baarikierros kavereideni kanssa. Ensin suuntasimme Haminaan josta meidän oli määrä ottaa mukaamme pari tyttöä, mutta kun minä menin hakemaan tyttöjä toisen heistä asunnolta kavereideni odotellessa baarissa niin siinähän tuli sitten jo nussittua toista tytöistä heti kärkeen videokameran kuvatessa tapahtumia. Yhden varvin jälkeen läksimme sitten baariin, josta matka jatkui kavereideni kanssa Inkeroisiin ravintola Kultaiseen Kulaukseen. Siinä viivyimme parien drinkkien ajan jonka jälkeen kurvasimme Valkealaan jossa kävimme ensin Pub Wanhassa Valkealassa ja sen jälkeen ravintola Lohikukon pikkujouluissa. Valkealasta matka jatkui Mäntyharjulle jossa kävimme sekä Old Iiwarissa että Krouvissa. Baarikierroksen jälkeen oli vielä jatkot huvilallani.

Lauantaina hain päivällä yhden tytön junalta ja illalla menimme käymään huvilallani. Sen jälkeen pyörähdimme paikallisessa baarissa josta pari kaveria liittyi seuraamme ja jatkoimme matkaa Mikkeliin.

Sunnuntai menikin sitten huvilalla laiskotellessa.

PS. Perjantaina kuvattu video julkaistaan osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 49/2009

Maanantai meni vaatetilauksia postitellessa.

Tiistaina kävin hierojalla.

Keskiviikkona kävin tekemässä huvilalla mökkitalkkarin hommia.

Torstaina kävin ostamassa itselleni uuden jet ski:n ja hierovan tuolin sekä huvilalleni uuden lieden ja pesukoneen.

Perjantaina kävin huvilalla asentamassa lieden paikoilleen, sen jälkeen läksin muutaman kaverini kanssa saunomaan yhden kaverini luokse, minkä jälkeen kävimme paikallisen ravintolan pikkujouluissa.

Lauantaina päivä meni huvilalla savusaunaa lämmitellessä, illalla kävin yhdeksän aikaan yksityiskeikalla Heinolassa ja sen jälkeen suuntasin takaisin Mäntyharjulle jatkamaan siitä mihin perjantainen baarikierros oli loppunut. Valomerkin jälkeen suuntasimme vielä muutaman kundin ja parin tytön kanssa jatkoille yhden kaverini tallille.

Sunnuntaipäivä menikin sitten yhden tytön kanssa televisiota katsellessa ja krapulaa potiessa. Illalla kykenin vihdoin ajelemaan autolla huvilalleni jonne tuli muutama kaverinikin juhlistamaan Suomen itsenäisyyspäivää.