Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.

Mr Lotharin viikko 8/2009  1

Maanantaipäivästä en voi vielä kertoa mitään, mutta illasta voin kertoa sen verran että kävimme varsin mainiolla porukalla La Bomba De Tiempon konsertissa ja sen jälkeen syömässä.

Tiistain kohdalla pysyy päivän tapahtumat niin ikään salaisuutena mutta illalla olikin sitten kunnon bileet, kävimme nimittäin aika isolla porukalla paikallisella strippiklubilla ja sen jälkeen vielä jatkoilla yhdessä yksityisasunnossa.

Keskiviikkona kävin parin tytön kanssa hengailemassa tuotantofirman hotellin uima-altaalla, jonka jälkeen läksimme isommalla porukalla ulos syömään. Sen jälkeen olikin aika pakata tavarat ja suunnata lentokentälle.

Torstai meni Argentiinasta Frankfurtin kautta Suomeen lentäessä.

Perjantaina olikin sitten jo työpäivä tai paremminkin ilta, sillä minulla oli Melanyn kanssa keikka Syvänsin Majakassa Jäppilässä. Keikan jälkeen ajelimme Pieksämäelle, kävimme tsekkaamassa yhden ravintolan ja sen jälkeen menimme hotellille nukkumaan.

Lauantaina läksimme kahden aikaan päivällä ajelemaan kohti Jyväskylää. Jyväskylään päästyämme kävimme shoppailemassa uusia esiintymisvaatteita jonka jälkeen menimme kyläilemään illan tatskarin eli Kimmon luokse. Kimmon luota matka jatkui Laukaaseen ravintola Kallioon jossa meillä oli keikka illalla. Illan keikka meni hyvin ja tupa on täynnä. Keikan jälkeen ajelimme Mäntyharjulle minun kotipaikalleni.

Sunnuntai meni ihan vain laiskotellessa, illan suussa minulle tosin tuli kylään yksi tytsy hoitamaan minun Argentiinassa polttamaa nahkaa ja tekemään hiukka muutakin.

PS. Argentiinan reissulla kuvatun TV-ohjelman tulette näkemään kevään aikana Neloselta ja kuvia olisi tarkoitus lisätä jossain vaiheessa osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=-1&all=1


Mr Lotharin viikko 7/2009  1

Maanantai meni yhden tytön kanssa huvilalla hengaillessa.

Tiistaina päätin että järjestän 6-8.3 Talviriehan After Partyt huvilallani.

Keskiviikkona minulle tulikin sitten taas naisvieraita.

Torstaipäivä meni keskiviikkona luokseni tulleen tytön kanssa huvilani maastoissa ulkoillessa. Illalla haimme Suzien ja kaksi muuta tyttöä mukaamme, jonka jälkeen suuntasimme Mikkeliin Ravintola Kharmaan. Kharmassa oli Nasty Night tapahtuma johon minut ja Suzie oli tilattu esiintymään. Baarista suuntasimme jatkoille minun kotipaikalle.

Perjantai-aamuna osa porukasta läksi kotiinsa, osa töihin ja osa jatkoi kemutusta. Iltapäivällä minä läksin huvilalleni josta jatkoin matkaa viiden jälkeen Vantaalle yhteen palaveriin.

Lauantaina olikin sitten aikainen herätys sillä läksin 6.30 lennolla Frankfurtin kautta Buenos Airesiin. Argentiinaan tullessa kello oli noin 21.00 paikallista aikaa, lentokentältä meni vielä jonkun aikaa hotellille ja niinpä olinkin ihan valmis nukkumatin kaveriksi kun pääsin hotellille.

Sunnuntai menikin sitten erään TV-ohjelman kuvauksissa.Mr Lotharin viikko 6/2009  1

Pakko korjata hiukka viime viikon blogia, sunnuntai ei meinaan mennytkään ihan vaan laiskotellessa. Yksi tyttö nimittäin soitti minulle, sanoi että häntä panettaa ihan sikana ja että hän haluaa tulla testaamaan millainen mies minä oikein olen. No minä sanoin tytölle että ei muuta kuin tänne vaan, niinpä tyttö hyppäsi junaan ja tuli Mäntyharjulle. Noin tunti tytön Mäntyharjulle saapumisesta ja olimme täydessä touhussa kameran kuvatessa testaamista. Ensimmäisen testikierroksen jälkeen kävimme syömässä jonka jälkeen olikin sitten aika käydä nukkumaan.

Sitten pääsemmekin viikon 6/2009 tapahtumiin eli maanantai alkoi sillä että testasimme toisen erän minun miehisyyttä, sen jälkeen kävimme saunomassa jossa yhteydessä testattiin taas hiukka lisää ja vielä saunan jälkeenkin oli pienien testauksien aika ennen kuin vein Jennan juna-asemalle. Teilläkin on mahdollisuus päästä katsomaan miten testit eteni, sillä videokamera taltioi testejä ja minä lähetin jo videon eteenpäin julkaisemista varten eli se julkaistaan aikanaan osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kävin huvilallani.

Keskiviikkona sovin että menen Mincan kanssa 14.3 Erotic Night keikalle Kirkkonummelle ja 21.3 Nurmijärvelle sekä 10.4 Suzien kanssa Sahalahdelle.

Torstai meni Talviriehan valmisteluissa.

Perjantaina menin aika aikaisin huvilalleni ja laitoin loputkin hommat kohdalleen Talviriehaa varten. Illalla alkoi sitten valua ihmisiä huvilalleni, osa Talviriehan osallistujista oli vanhoja tuttuja osa uusia. Kello oli vasta kahdeksan kun huomasin jo olevani yhden uuden tytön kanssa testaamassa kodinhoitohuoneen lattialle tehdyn sängyn patjoja. Osa porukasta ei siis ollut ehtinyt edes paikalle kun ensimmäiset aktit oli jo suoritettu. Hetkeä myöhemmin saapui sitten loputkin perjantaina kemuihin tulevista kavereistani. Kymmenen aikaan alkoi tapahtua uima-allas osastollakin, siellä alkoi oikein ryhmäseksi sessio jossa oli osallisena kolme tyttöä ja yksi mies tai itse asiassa myöhemmin ryhmään liittyi toinenkin mies. Tuota tapahtumaa minä en nähnyt livenä, mutta onneksi kuvaaja kuvasi sen. Myöhemmin yöllä oli minun vuoro toimia uimaopettajana allasosastolla, kyseisen opetuksen tuoksinassa tapahtui jotain mitä ei ole ikinä ennen minun nussiessa tapahtunut. Oppilaaltani lähti nimittäin taju, siinä joutui hiukka itsekin ihmettelemään että tuli sitten vissiin nussittua aika huolella. No se akti loppui tietenkin siihen ja veimme tytön lepäämään. Minä itse siirryin yläkertaan jossa yllätin Susanin ja Saran lesboilemasta kemuihin varta vasten rakennetusta neljä metriä pitkästä parisängystä. Tytöt eivät säikähtäneet yhtään yllätetyksi tulemisesta vaan Susan sanoi että haluaa nähdä kun minä nussin Saraa ja minä tein työtä käskettyä eli aloin nussia Saraa, olihan edellinen akti loppunut hiukka kesken allasosastolla. Sillä aikaa kun minä nussin Saraa Susanin katsellessa virkosi allasosastolla tajunsa menettänyt tyttökin ja kun Sara halusi pitää taukoa niin minä siirryin opettamaan uimaopetuksessa tajunsa menettänyttä tyttöä biljardin pelaamisessa vai pitäisikö sanoa suoraan että menin nussimaan häntä biljardi pöydälle. Kyseiseen aktiin liittyi myös yksi toinen tyttö ja samaan aikaan kolmas tyttö imutti kaveriani samassa tilassa olevalla sohvalla. Kello oli noin viisi aamulla kun porukka alkoi hyytyä, minun lisäksi hereillä oli enää kaksi tyttöä jotka kyseli että mihinkäs he voivat käydä nukkumaan. Minä olin varannut itselleni 160cm leveän parisängyn ja niinpä tarjosin tytöille paikkoja minun molemmin puolin. Tytöt hyväksyivät tarjouksen, nukkumisesta ei tosin tullut mitään sillä heti kun valot oli sammutettu alkoi kädet vaellella ihoilla ja pian kullini oli pystyssä toisen tytöistä runkatessa sitä ja minun sormettaessa molempia tyttöjä samaan aikaan molemmilla käsilläni. Käsi- ja sormileikit johti siihen että aloin nussia molempia tyttöjä vuorotellen milloin mistäkin suunnasta, toisen odotellessa vuoroaan käsieni ja suuni antaessa odotusvuorossa olleelle viihdykettä. Ratsastamisen kohdalla toinen tytöistä sanoi että on nussinut jo ihan tarpeeksi ja niinpä anoin toiselle tytöistä sitten vielä loppukirin toisen katsellessa sivusta. Aktin loputtua pääsimme vihdoin nukkumaankin.

Lauantaina heräilin jo yhdeksän aikaan, menin aamupalalle ja sen jälkeen läksin yhden kaverini kanssa savusaunan lämmitykseen. Iltapäivällä kemuihin tuli lisää sakkia tatskari mukaan lukien ja pääsimme testaamaan savusaunaakin. Osa porukasta laski saunomisen yhteydessä nakupulkkamäkeä ja osa teki lumienkeleitä. Savusaunasta normaaliin saunaan siirtymisen jälkeen alkoi taas sekstailukin ja sitä jatkui ympäri huvilaa milloin kenenkin toimesta milloin missäkin. Yhdeksän jälkeen pakkasimme porukan autoihin ja suuntasimme kulkumme Kouvolaan ravintola Marilyniin jossa minulla oli Ladies Night keikka. Marilynista suuntasimme Studio 11 ja sen jälkeen takaisin huvilalle. Tuossa vaiheessa porukka oli jo aika väsynyttä ja niinpä suurin osa meni nukkumaan.

Sunnuntaina porukka olikin sitten hiukka krapulaisen oloista, mutta osa otti vielä korjaussarjan. Helmisen herääminen oli taas kerran se seikka joka jarrutti hiukka limusiinin liikkeelle lähtöä mutta sikäli se ei haitannut että me muut ehdimme katsella kemuista otettuja kuvia ja videoita sillä aikaa. Viiden aikaan Helminenkin saatiin vihdoin ylös sängystä ja limusiini pääsi matkaan. Minä jäin itse yhden tytön kanssa huvilalle lepäilemään. Nukkumaan mennessä tuo lepäily tosin unohtui sillä nussimiseksihan se meni tämäkin nukkumaan meno.

PS. Tekin pääsette katselemaan Talviriehasta otettuja kuvia osoitteessa http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=-1&all=1 kunhan minä vaan ehdin lisätä ne sinne.


Mr Lotharin viikko 5/2009  1

Maanantaina tilasin huvilalleni loka- ja harmaavesikaivojen tyhjennyksen, kävin lukemassa sähkömittarien lukemat ja järjestelemässä paikat kuntoon vieraitani varten. Muiden hommien lomassa tuli sovittua että menen 18.4.2009 Mr New Yorkin kanssa Ladies Night keikalle Lohjalle, esiintymispaikkana tulee toimimaan Rock´n Roll Cafe

Tiistaina siirsin viime viikolla kuvatut videot editointia varten Anskun tietokoneelle ja lähetin yhden jo editoidun videon Härskille Seksitreffien sivuilla julkaisemista varten. Edellä mainittujen hommien lisäksi tilasin Mr Lothar Production toppeja ja huppareita tulevia kemuja varten.

Keskiviikkona sovin että menen 12.2.2009 esiintymään Suzien kanssa Ravintola Kharmaan Mikkeliin ja 28.2.2009 soolokeikalle Ravintola Pohjanpoikaan Helsinkiin.

Torstaina aamupäivä meni BMW:n vetokoukun asennuksessa. Iltapäivällä tulikin sitten ohjelmaa viikonlopuksi sillä yksi keikkamyyjä soitti ja pyysi minua esiintymään Susannan kanssa lauantaiksi Ravintola Alppimajaan Ruokolahdelle.

Perjantaina kävin päivällä huvilallani. Illalla sovin että menen 21.2.2009 Melanyn kanssa Erotic Night keikalle Ravintola Kallioon Laukaaseen.

Lauantaina suuntasin kulkuni kohti Imatraa josta minun oli määrä ottaa kyytini illan toinen esiintyjä eli Susanna. Imatralle päästyäni hain Susannan kyytini, katsoin kelloa ja havaitsin että olimme jonkin verran etuajassa. Niinpä päätin soittaa yhdelle tutulle tytölle että mitenkäs olisi pikapanot Cumuluksessa, tyttö innostui heti ideasta ja niinpä hetkeä myöhemmin olimmekin jo hotellihuoneessa nussimassa Susannan odotellessa hotellin ravintolassa. Meinasin kyllä ensin ehdottaa Susannalle kolmen kimppaa, mutta sitten ajattelin että ehkä parempi kun jätetään tällä kertaa tuo ehdotus väliin. Minun tapauksessa pikapanot ei kuitenkaan tarkoita kahta tuikkausta ja ruikkausta vaan minimissään puolentunnin sekstailua, saati sitten jos tyydytettäviä tyttöjä olisi ollut yhden sijaan kaksi. Panosession jälkeen vein hotellihuoneessa käyneen tytön kotiinsa ja kävin Susannan kanssa syömässä jonka jälkeen olikin aika suunnistaa kohti Ruokolahtea. Ruokolahden keikan jälkeen vein Susannan Imatran linja-autoasemalle ja läksin itse yhden kaverini kanssa Imatran Onnelaan. Onnelassa törmäsin muutamaan tuttuun tyttöön, yksi tytöistä olisi halunnut lähteä heti minun hotellihuoneeseen harrastamaan seksiä minun ja minun kaverin kanssa mutta tällä kertaa jätimme tuon session väliin. Kolmen aikaan yöllä suuntasimme jatkoille jonkun minun kaverin kaverin saunatiloille, tilat oli kyllä hienot ja paikalla olisi ollut ihan kivan näköisiä tyttöjäkin mutta minä olin liian väsynyt innostumaan juuri mistään ja niinpä läksinkin neljän aikaan hotellille nukkumaan.

Sunnuntaina päivä alkoi hotellin aamiaisella jonka jälkeen ajelin kotiin, sunnuntai taitaa taas mennä perinteiseen tapaan laiskotellessa.

PS. Lauantain puolentunnin pikapano tuli tallennettua videollekin ja se julkaistaan jossain vaiheessa osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php