Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

Mr Lotharin viikko 13/2009  1

Maanantaina heräilin Vantaalta ja minulla oli sovittuna yksi koekuvaus alkuillaksi Helsinkiin eli piti jotenkin kuluttaa päivä, niinpä läksin seuralaiseni kanssa katselemaan autoja Porsche Centeriin. Siellä näytti olevan muutamakin ihan kiva kulkupeli ja tein tarjouksen yhdestä 348 TS Ferrarista ja niinhän siinä sitten kävi että aikamme väännettyämme pääsimme kauppoihin. Kauppasopimuksen kirjoittamisen jälkeen ehdin vielä käydä maksamassa laskun ja sen jälkeen minun pitikin jo kiirehti koekuvaamaan Milla nimistä tyttöä hänen asunnolleen. Milla oli minulle ennestään tuttu tyttö mutta aikuisviihdevideon tekeminen oli hänelle ihan uusi juttu, siihen nähden hän suoriutui koeajosta loistavasti. Milla oli sen verran äänekäs että pelkäsin hetkittäin naapurien soittavan poliisit, sillä olimmehan kuvaamassa kerrostaloasunnossa. Kuvauksien jälkeen vein videon Härskille ja hänkin kehui Millan äänenkäyttöä loistavaksi. Kyseinen video tulee aikanaan minun kotisivuille osoitteeseen http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Videon Härskille viemisen jälkeen hain asistenttini hänen päivätyöpaikaltaan ja menin hänen luokseen yöksi.

Tiistaina ajelin Mäntyharjulle valmistelemaan Jeepin ja Corveten Porsche Centeriin luovutusta varten, sillä ne menivät vaihdossa ostamaani Ferrariin.

Keskiviikkona vein päivällä Corveten ja Jeepin serkkuni kanssa Porsche Centeriin ja ajoin Ferrarin kotipaikalleni Mäntyharjulle. Illalla sovin että menen 5.6.2009 esiintymään Lärvätsalon Raittiustalolle Varpaisjärvelle.

Torstaina läksin parin kaverini kanssa katkomaan ja halkomaan viime viikolla kaatamiani puita huvilalleni, mutta homma tyssäsi heti alkuunsa kun moottorisaha simahti, no eihän siinä auttanut muu kuin käydä ostamassa uusi moottorisaha että hommat pääsi jatkumaan. Polttopuiden tekemisen jälkeen grillailimme vielä pari pakettia makkaraa ja nautimme Leppäniemen raittiista ulkoilmasta.

Perjantaina päivällä keskustelin minusta tehtävän dokumentin tuottajan kanssa ohjelman yksityiskohdista ja sovimme alustavasti hiukka aikatauluja. Illalla olin parin kaveri kanssa huvilallani josta läksimme käymään paikallisessa ravintolassa jonka jälkeen poikkesimme vielä nakkikioskilla.

Lauantaina suuntasin Bemarin keulan kohti Savonlinnaa jossa minulla oli ensin esiintyminen Maaritin ja Mervin synttäribileissä, jonka jälkeen oli vuorossa Ladies Night keikka Baari & Yökerho Poltteessa. Keikan jälkeen menin yöksi yhdelle tytölle.

Sunnuntaina läksin suht ajoissa ajelemaan Mäntyharjua kohti, sillä halusin nähdä F1 kauden avauksen omassa kotonani.

PS. 21.3.2009 Nurmijärven keikan kuvia on lisätty osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=488917


Mr Lotharin viikko 12/2009  1

Maanantaina pääsin vihdoin viimein kotiin viikonlopun keikkareissusta. Kotiin päästyäni lähetin pari DVD:tä Van Der Medialle ja kirjoitin viime viikon blogini.

Tiistaina kävin erään kaverini kanssa kaatamassa, katkomassa ja halkomassa yhden tuulen kallistaman puun huvilallani.

Keskiviikkona laitoin aamupäivällä Mr Lothar nimimerkin rekisteröinnin vireille ja iltapäivällä kävin kaverini kanssa huvilalla mättämässä tiistaina tekemämme polttopuut halkoliiteriin ja kaatamassa sekä pätkimässä toisen puun.

Torstaina tuli sitten halottua kavereiden kanssa keskiviikkona kaadettu puu ja kaadettua sekä katkottua taas yksi puu lisää, puu hommien jälkeen grillailimme makkaraa ja kävipä yksi kavereistani kokeilemassa kalaonneakin pilkkimällä. Huvilalta keskustaan palattuani sovin että menen heittämään 4.4.2009 Ladies Night keikan ravintola Lohikukkoon Valkealaan.

Perjantaina aamupäivällä siirsimme 22.1.2009 kuvatun Mr Lothar & Jenny Työhönottohaastatteluvideon leikkaajan tietokoneelta takaisin videonauhalle eteenpäin viemistä varten. Iltapäivällä varasin 9.4.2009 Varkauden keikan majoitukset ja soitin muutamasta kesäautosta.

Lauantaina läksin puolenpäivän aikaan ajelemaan kohti pääkaupunkiseutua, jossa koukkasin ensin kyytiini yhden tytön jonka kanssa olin sopinut meneväni syömään. Tytön kyytiini otettua kurvasin viemään Työhönottohaastatteluvideon Härskille jonka jälkeen läksimme Helsingin keskustaan etsimään sopivaa ravintolaa ruokailua varten. Ensin kävimme kuitenkin moikkaamassa yhtä Suomen Pelkokerroin tuotantotiimin kundia, siinä samalla tutustuimme Ravintola & Bar & Night Club Bankogin omistajaan eli ruokapaikkakin tuli sitten valittua siinä samalla. Ravintola Bankogissa oli aivan mahtavat ruuat ja niiden syömisen jälkeen tuli vielä tanssiesitys jossa minä toimin DJ:nä ja Thaimaalaiset tytöt tanssijoina. Ruokailun jälkeen suuntasin seuralaiseni kanssa käymään hänen asunnollaan, jonka jälkeen poimimme kyytiimme Mincan ja hänen kaverinsa. Illan keikka oli Nurmijärvellä Night Club Venlassa ja kaava oli aikalailla samanlainen kuin edellisenä lauantaina Kirkkonummella. Alkuillasta yleisön viihdyttämisestä huolehti Kerkko ja erinäiset yleisökilpailut, yhden aikaan oli sitten Mincan vuoro astua tanssilattialle ja vetää oma show. Puoli kahdelta oli vuorossa minun sooloshow ja puoli kolmelta minun ja Mincan yhteisshow. Valomerkin jälkeen läksimme kurvailemaan takaisin kohti pääkaupunkiseutua. Tällä kertaa en mennyt mihinkään jatkoille vaikka kutsuja tulikin sieltä ja täältä, vaan vein ensin Mincan ja hänen kaverinsa Mincan asunnolle ja sitten suuntasin itse seuralaiseni luokse yökylään.

Sunnuntaina kävin katsomassa itselleni uutta kesäautoa Espoossa, jonka jälkeen kävin syömässä yhden tytön kanssa ja loppujen lopuksi päädyin sitten vielä hänen luokseen loppupäiväksi ja jäin vielä yöksikin.

PS. 14.3.2009 Kirkkonummen keikan kuvia on lisätty osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=486425


Mr Lotharin viikko 11/2009  1

Maanantai meni yhden tytön kanssa huvilalla hengaillessa ja Talvirieha After Partyista toipuessa.

Tiistaina kävin neuvotteluja esiintymiskeikasta Hollantiin.

Keskiviikkona sovin että menen 11.4.2009 esiintymään Main Street nimiseen ravintolaan Riihimäelle.

Torstaina oli vuorossa parin muun ravintolakeikan sopimuksien teko eli sovin että menen 12.4.2009 Ladies Night keikalle Hovi Pubiin Kotkaan ja 29-30.5.2009 menen Millan, Mincan ja Suzien kanssa Erotic Night´s keikoille Corner Inn ravintolaan Kemiin.

Perjantaina tuli sitten vielä sovittua että menen 23.5.2009 Kimberlyn kanssa Erotic Night keikalle Ravintola Miiaan Nousiaisiin.

Lauantaina läksin heti aamusta ajelemaan Helsinkiä kohti sillä minulla oli 12.00 Helsingin sEXHIBITION messujen järjestelyjä koskeva palaveri ja 15.00 palaveri Van Der Median tiloissa koskien minusta tehtävää dokumenttiohjelmaa. Palaverien jälkeen suuntasin Bemarin keulan kohti Vantaata jossa minulla oli yksityiskeikka eräissä synttäreissä klo. 19.30. Yksityiskeikan jälkeen poimin kyytiini Mincan, Anninan, Outin ja Pekan jonka jälkeen läksimme ajelemaan kohti Kirkkonummea ja ravintola Lumetta jossa oli Erotiikkailtamat joissa minun ja Mincan oli määrä esiintyä. Alkuillasta baari oli suht tyhjä, mutta yhdentoista aikaan olikin sitten jo aika täyttä ja ilta alkoi näyttää hyvältä. Illan juontajat vetivät aluksi yleisölle muutaman kilpailun joissa minun kaverit edustivat aika hyvin. Yhden aikaan oli Mincan soolo esityksen aika ja täytyy myöntää että minunkin housuissa alkoi pullistella kun katselin Mincan esitystä. Puoli kahdelta oli minun vuoro esittää oma sooloni ja siitä tunnin päästä oli minun ja Mincan yhteissetin vuoro. Meidän esitysten jälkeen juontajat vetivät vielä pari yleisökilpailua ja sitten olikin valomerkin aika. Baarin sulkeuduttua minä läksin kavereideni kanssa jatkoille Jankan omakotitalolle. Jatkoille tuli myös pari sellaista stripparitytsyä jotka eivät olleet Kirkkonummella ja loppujen lopuksi jatkoilla oli siis minun Jankan ja Pekan lisäksi seitsemän tyttöä. Jatkot kesti aamu seitsemään saakka jonka jälkeen minä vein Mincan kotiinsa, pari muuta tyttöä junalle ja itse läksin yhden tytöistä luokse yöksi.

Sunnuntai menikin sitten tuon yhden tytön luona lorviessa lähinnä sängyssä, milloin nukkuen ja milloin jotain muuta touhuten. Illalla pääsimme vihdoin ylös sängystä ja kävimme syömässä kiinalaisessa ravintolassa Tikkurilan keskustassa ja sen jälkeen tulimme taas takaisin laiskottelemaan tuon tytön asunnolle.


Mr Lotharin viikko 10/2009  3

Maanantai meni keikkareissusta toipuessa.

Tiistaina korjasin serkkuni tietokoneen ja katselin itselleni uutta kesäautoa.

Keskiviikkona kävin laittamassa huvilaani bilekuntoon.

Torstaina sovin erään tuotantofirman kanssa että he tekevät minusta dokumentin televisioon.

Perjantaina olikin sitten Talvirieha After Partyjen aika. Minä menin itse huvilalle kahden aikaan iltapäivällä ja ensimmäiset vieraat saapuivat joskus kuuden aikaan. Hiukka myöhemmin olikin sitten täysimeno päällä: DJ soitti musiikkia, sauna oli kuumana ja darkroomissa ryhmäseksisessio meneillään. Porukkaa oli hiukka vähemmin mitä oli itse Talviriehassa mutta se ei haitannut menoa. Ilta vaihtui yöksi ja meno jatkui aina aamuun saakka. Itse taisin käydä nukkumaan joskus kasin aikaan aamulla siinä vaiheessa kun kulli oli jo niin hellä että sillä ei kärsinyt enää tehdä mitään.

Lauantaina heräsin jo yhdeksän aikaan eli ehdin nukkua noin tunnin. Päivällä kävimme tekemässä Mäntyharjun keskustassa baarikierroksen, paikallisessa pitseriassa syömässä ja kaupassa täydentämässä huvilan ruokavarastoja. Huvilalle palattuamme osa kävi saunassa ja uimassa, osa alkoi valmistautua illan koitoksiin ja taisipa jotkut ottaa pikku unetkin. Illalla huvilalle tuli lisää sakkia. Yhdeksän jälkeen läksimme parilla limusiinilla ja minun Bemarilla Selänpäähän ravintola Amandaan jossa minulla oli keikka. Veikkaan että Amandassa oli kautta aikojen paras myynti, sillä kaverini ostivat sieltä siinä määrin viinaa että ne alkoivat loppua kesken. Amandan keikan jälkeen läksimme takaisin minun huvilaa kohti, mutta pysähdyimme vielä matkalla yksillle ravintola Känkkäränkkään. Huvilalle päästyämme aika monet oli ihan valmiita nukkumaan, perjantai oli siis vaatinut veronsa mutta osa jaksoi vielä juhlia.

Sunnuntaina olikin sitten aika erotella jyvät akanoista eli katsoa kuka otti vielä korjaussarjaa ja kuka alkoi kärsiä krapulasta. Laitoimme vielä saunankin lämpimäksi ja laskipa yksi kaveri nakuliukumäkeäkin huvilani pihalla sillä seurauksella että selkä oli ihan vereslihalla hänen röntyiltyään mäenlaskussa. Porukka läksi kuitenkin pikkuhiljaa kohti kotejaan, mutta minä jäin vielä yhden tytön kanssa hiukka lepäilemään huvilalleni.

PS. Talvirieha After Party kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=-1&all=1


Mr Lotharin viikko 9/2009  1

Maanantaina ja tiistaina vietin hiihtolomaa yhden tytön kanssa huvilallani.

Keskiviikkona koostin Talvirieha ja Pelkokerroin reissun DVD:t.

Torstaina tein edellä mainituista DVD:stä kopioita kavereilleni.

Perjantaina hieroin päivällä autokauppoja ja illalla kävin tarkistamassa millainen on Mäntyharjuun viikko sitten avattu uusi ravintola.

Lauantaina läksin jo suht ajoissa Helsinkiä kohti, sillä minulla oli illalla keikka ravintola Pohjanpojassa. Kyseinen ravintola tai itse asiassa sen asiakkaat vaikutti aika karulta kun menin baariin yhdeksän aikaan. Illan mittaa porukkaa tuli aika kivasti ja minun kavereitakin tuli paikalle yksi limusiinillinen. Puolen yön aikaan vedin ensimmäisen setin ja täytyy myöntää että yllätyin positiivisesti paikallisten käytöksestä. Yhden aikaan oli sitten toisen esityksen aika ja sen jälkeen läksinkin kavereideni kanssa Helsingin keskustaan Millionaires Clubille. Neljän aikaan vein Helmisen yhden tytsyn kanssa kämpilleen ja läksin itse erään kaverini talolle jatkoille. Jatkoilla yksi tyttö alkoi vaatia minua esiintymään hänelle sillä kyseinen tyttö oli kuullut juttuja esityksestäni, mutta ei ollut ikinä nähnyt minun esiintyvän. En oikein innostunut ideasta, mutta jonkin ajan kuluttua päätin sitten vetäistä poliisishow:n kyseiselle tytölle. Minun show:n jälkeen olikin sitten muiden vuoro esiintyä, täytyy myöntää että oli kyllä hauskaa katsella kun kolme tyttöä öljyili toisiaan ja tulihan tuota itsekin hiukka öljyttyä sekä tultua öljytyksi. Onneksi minun kaveri oli ollut kaukaa viisas ja laittanut saunan päälle eli seuraavana oli vuorossa saunomista. Saunomisen jälkeen kello olikin jo seitsemän aamulla ja porukka alkoi hyytymään.

Sunnuntaina katselimme vielä Talvirieha DVD:n jonka jälkeen heitin kaksi tytöistä koteihinsa ja jatkoin itse matkaa Mäntyharjulle.