Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.

Mr Lotharin viikko 22/2009  1

Maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai meni tälläkin viikolla huvilani kattoremonttia tehdessä.

Perjantaina kävin aamupäivällä tekemässä huvilani kattoa, puolen päivän aikaan suuntasin Bemarin keulan kohti Lahtea josta minun oli määrä ottaa kyytiini Minca, Suzie ja Milla mutta suunnitelmiin tulikin sitten pikku muutos ja otinkin heidät kyytiini vasta Joutsasta. Joutsasta meidän matka jatkui Kemiin jossa meillä oli yhteiskeikka Corner Inn nimisessä ravintolassa. Kävimme ensin tsekkaamassa millainen ravintola oli kyseessä, jonka jälkeen menimme hotellille syömään ja valmistautumaan iltaan. Kymmenen aikaan olimme valmiita illan koitoksiin ja suuntasimme takaisin Corneriin, ensimmäinen show oli 0.30 ja esiintyjänä oli Milla, 1.00 Suzie, 1.30 minä ja 02.00 Minca, 02.30 oli vuorossa Millan ja Suzien lesboshow ja sen jälkeen eli 03.00 minun ja Mincan yhteissetti. Viihdyimme baarissa aina valomerkkiin ja hiukka ylikin, jonka jälkeen oli aika suunnistaa hotellille.

Lauantain herätys ei ollut niitä helpoimpia sillä olimme sopineet että lähdemme ajelemaan kohti Etelä-Suomea 10.00, minulla oli nimittäin 19.30 yksityiskeikka Ristiinassa ja halusin ehtiä matkalla käymään kotona. Aikataulu oli suht hyvin suunniteltu, sillä ehdin kuin ehdinkin käydä kotona suihkussa ja vaihtamassa autoa ennen Ristiinan polttarikeikkaa. Koska keli oli niin hieno, niin kurvasin polttarikeikan jälkeen käymään Ferrarillani Mikkelissä tsekkaamassa paikalliset terassit, kävin myös moikkaamassa yhtä kaveriani Mikkelin satamassa joka oli laittamassa venettään kesäkuntoon. Satamasta matka jatkui takaisin Mäntyharjulle, jossa kävin vielä moikkaamassa kavereitani paikallisissa baareissa.

Sunnuntai taitaa mennä perinteiseen tapaan laiskottelun ja univeloista selviytymisen merkeissä.


Mr Lotharin viikko 21/2009  1

Maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai ja perjantai meni huvilani kattoremonttia tehdessä.

Lauantaina olikin sitten vuorossa minun ja Kimberlyn yhteiskeikka Ravintola Miiassa Nousiaisissa, matkalla kävin pyörähtämässä siskonpoikani polttareissa Helsingissä. Nousiaisten keikalla minä esiinnyin ensin, sitten oli Kimberlyn soolon vuoro ja lopuksi esiinnyimme yhdessä. Keikan jälkeen minä ajelin vielä Vantaalle yhden tytön luokse.

Sunnuntaina suuntasin Bemarin keulan jo aamusta kohti Kouvolaa jossa kävin katsomassa rallisprinttiä, jouduin kuitenkin lähtemään kesken kisojen Mäntyharjulle vaihtamaan BMW:n Ferrariin ja sitten Ristiinaan erään lehden kuvauksiin ja haastatteluun. Ristiinan reissun jälkeen kurvasin kotipaikalleni katsomaan televisiosta Sardinian MM-rallia ja Monacon F1-kisaa.

PS. Mr Lothar Radio Rockin Korporaation haastateltavana (haastattelu alkaa n. 9 minuutin kohdalla podcastia)-> http://www.radiorock.fi/podcast/player.asp?podID=1635


Mr Lotharin viikko 20/2009  7

Maanantai meni parin tytön kanssa huvilaa kesäkuntoon laitellessa, tyhjensin uima-altaan, yms.

Tiistai meni huvilan pihaa siistiessä ja grillaillessa.

Keskiviikkona suoritettiin huvilan kattoremontin arviointi.

Torstaina hoidin kesän keikkakuvioita kuntoon.

Perjantaina oli vuorossa uima-altaan täyttäminen.

Lauantaina päivä meni Kouvolassa SRC-kisoissa ja illalla oli vuorossa yksityiskeikka Mikkelissä. Kyseisellä keikalla oli sellainen juoni että minun esityksen jälkeen laitettiin syntymäpäiväsankari esiintymään minun ensin hiukka opetettua häntä strippaamaan ja hauskaa oli, sekä yleisöllä että päivänsankarilla. Keikan jälkeen kävin vielä syömässä ja pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Sunnuntai menee taas perinteiseen tyyliin laiskotellessa ja televisiota katsellessa.

PS. Kesäkauden avajaisista otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=509427


Mr Lotharin viikko 19/2009  1

Maanantai meni laiskotellessa ja MM-lätkää katsellessa.

Tiistaina käytin BMW:n huolossa.

Keskiviikkona puuhastelin päivällä kesäkauden avajaisten järjestelyjä ja katselin illalla MM-lätkää.

Torstaina julkaistiin Mr Lothar & Nora – Vanhasuola janottaa video osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina Van Der Median kuvausryhmä tuli kuvaamaan minusta TV-Neloselle tulevaa dokumenttia. Päivä meni juoksevia asioita hoidellessa, kuuden aikaan kurvasin huvilalleni ja ensimmäiset vieraat saapuivat melkein samaan aikaan. Seiskalta paikalle kurvasi lisää porukkaa ja hiukka myöhemmin vielä muutama autollinen ihmisiä. Ensin porukka otti hiukka aperatiiveja, sitten siirryimme grillikatokselle ruokailemaan jonka jälkeen olikin sauna/uima-allasbileiden vuoro. Minä itse ehdin ennen ruokailua tehdä yhden suihinotto arvostelun ja suorittaa yhden koeajonkin, tosin niin taisi muutamat muutkin ehtiä heilutella peittoa ruokahalua nostattaakseen. Saunomisen ja uimisen jälkeen olikin sitten hyvä jatkaa biletystä DJ Cranen huolehtiessa musiikista. Dokumentin kuvaajat viihtyivät kemuissa puoleen yöhön saakka ja he saivat kyllä sellaista materiaalia että uskon dokkarista tulevan mainion. Kuvaajien poistuttua kemut jatkuivat vielä muutaman tunnin jonka jälkeen oli ihmisistä veto sen verran poissa että yksi toisensa perään hakeutui nukkumaan.

Lauantaina dokumentin kuvaajat tulivat jo kymmenen aikaan kuvailemaan aamutunnelmia, minä olin tosin herännyt jo pari tuntia aiemmin. Kahdentoista jälkeen läksimme käymään Mäntyharjun keskustassa baarissa ja kaupassa, samalla reissulla haimme yhden tytön junalta. Päiväretken jälkeen oli vuorossa ruokailu ja laiturin paikoilleen laitto, sen jälkeen ehdin vielä käydä saunomassa ja sitten pitikin jo keskittyä katsomaan Suomen Pelkokertoimen jakso jossa minä olin kilpailemassa. Illalla kemuihin tuli vielä kuusi uutta ihmistä. Puolen yön jälkeen päätimme lähteä käväisemään paikallisessa baarissa josta palattuamme kello olikin jo kolme. Jossain vaiheessa DJ Crane hyytyi, mutta onneksi paikalle oli saapunut DJ Topi joka jatkoi musiikin soittamista aamun saakka.

Sunnuntaina osa porukasta läksi jo aamusta ajelemaan koti kotejaan, mutta osa jäi vielä ottamaan aurinkoa ja grillailemaan. DJ Topi piti huolen siitä että kukaan ei nukkunut luukuttamalla musiikkia sellaisella volyymilla että naapuritkin varmaan kuulivat vaikka heidän talonsa onkin sellaisen matkan päässä että niitä ei edes näy. Jossain vaiheessa limusiinikin sitten vihdoin lähti kohti Helsinkiä ja minä jäin huvilalle yhden tytön kanssa kahdestaan.

PS. Voit katsoa minun fiilikset Suomen Pelkokertoimen kuvauksien jälkeen osoitteessa http://www.nelonen.fi/pelkokerroin-videot/videot.asp?videoId=6010&cat=0&page=3


Mr Lotharin viikko 18/2009  1

Maanantaina ajelin vihdoin kotikulmille pääkaupunkiseudulta.

Tiistaina oli vuorossa Halonhakkaaja videon julkaiseminen.

Keskiviikkona suuntasin auton keulan kohti Vaasaa ja Tutti Ry:n Amarillossa järjestämiä Erotiikka Iltamia. Vaasaan päästyäni kävin moikkaamassa Erotic Marketin omistajaa hänen liikkeellään, jonka jälkeen kävin syömässä ja sitten siirryin hotellihuoneeseen katselemaan Suomen lätkämatsia. Yksi tyttö kutsui minut grillibileisiinsäkin, mutta koska minä en ehtinyt sinne he tulivat sitten hotellille hakemaan itselleen hiukka Mr Lothar Production vaatteita illan keikkaa varten. Illan keikka alkoi juuri sopivasti Suomen matsin jälkeen eli ensimmäinen esitys oli puoli yhden aikaan, minä esiinnyin ensin ja sitten oli tyttöjen vuoro. Kahden aikaan oli minun toisen esityksen vuoro, siihen otin avustajan yleisöstä ja miten ollakaan valitsin kyseiseen tehtävään tarjoilijan johon olin törmännyt aiemmin illalla syömässä käydessäni. Avustamisen jälkeen kyseinen tyttö läksi vielä käymään minun huoneessakin, huoneeseen tupsahti hiukan myöhemmin kaksi muutakin tyttöä joista toinen jäi sitten vielä yöksikin minun huoneeseen.

Torstai alkoi aamupalalla käymisellä, jonka jälkeen kömmin takaisin peiton alle ja jatkoin laiskottelua puolille päiville saakka. Sitten olikin aika lähteä ajelemaan Puolangalle jossa minulla oli Ladies Night keikka Ravintola Mustassa Kissassa. Olin hiukka ajoissa sillä ensimmäinen esitys oli vasta puolen yön aikaan, niinpä ehdin hyvin syödä ja käydä hiukka lepäämässä ennen keikkaa. Ensimmäisen show:n jälkeen porukka vaati että minun pitäisi näyttää enemmin ja lupasin tehdäkin sen seuraavassa esityksessä. Toisessa esityksessä otin sitten yleisöstä parikin eri tyttöä tarkastelemaan esitystä hiukka lähempääkin ja toinen heistä pääsi näkemään senkin todella läheltä, itse asiassa jopa koskemaan siihen jota hän sitten esityksen jälkeen pahoitteli sanoin: ”oli ihan pakko kokeilla onko se oikea”. Minun piti kuitenkin lähteä ajelemaan keikan jälkeen kohti kotia vaikka luvassa olisi varmaan ollut aika railakkaat jatkotkin. Puolangalta on Mäntyharjulle n. 480km eli minulla oli edessä aikamoinen urakka, matkalla jouduin pysähtymään pari kertaa lepäilemään mutta pääsin kuin pääsinkin lopulta perille kellon ollessa yhdeksän aamulla.

Perjantaina ehdin nukkua pari tuntia ennen kuin minun piti lähteä huvilalle odottelemaan vieraitani. Huvilalla oli sitten vielä sauma hiukka laiskotella auringossa makaillen, sillä vieraat saapuivatkin vasta neljän aikaan. Sen jälkeen oli grillailun ja Ferrarilla suoritetun vappu ajelun aika, niiden jälkeen minulla oli tarkoitus katsoa Suomi-Slovakia lätkämatsi mutta nukahdin jo ennen kuin se edes alkoi.

Lauantaina jatkoin samalla kaavalla kuin perjantaina eli laiskottelin auringossa, grillailin, kävin ajelemassa Ferrarilla, söin jäätelöä ja illalla pysyin jopa sen verran myöhään hereillä että katselin Suomen lätkämatsin telkkarista.

Sunnuntaina kävin huvilalla, katselin telkkarista Moto GP:n Jerezin osakilpailun, grillailin ja söin jäätelöä eli vietin lomaa oikein huolella.