Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.

Mr Lotharin viikko 26/2009

Tämä viikko meni Mr Lotharin Kesäpäivien merkeissä.

Maanantaina kävimme aamupäivällä Mäntyharjun markkinoilla, iltapäivällä kaivoimme esille jetskiin ja vesisukset talvisäilöstään. Vesileikit meni muuten hyvin, mutta yhdeltä vesihiihtoa ensikertaa yrittäneeltä tytöltä katkesi kerralla neljä rakennekynttä kun vesihiihtonarun kapula lipsasti hänen käsistään.

Tiistaina oli vuorossa sirkuspäivä eli suuntasimme Sirkus Calibaan, miten ollakaan minutkin pyydettiin esiintymään sinne yhteen ohjelmanumeroon.

Keskiviikkona kävimme tekemässä risteilyn Vuohijärveltä Repoveden puolelle jossa kiipesimme Mustalammen näkötorniin, matkanvarrella kävimme katsomassa Lapinsalmen riippusillan ja Löppösen luolankin.

Torstaina kävimme päivällä pyörähtämässä terassilla ja sen jälkeen läksimme hiukka isommalla porukalla jetteilemään ja vesihiihtämään, kokeilimme myös miten onnistuu seisottavalla jetillä kahdestaan ajaminen ja onnistuihan se.

Perjantaina kaava oli suht sama kuin torstaina, sillä erotuksella että porukkaa oli vaan enemmin ja yhdet kaverit toivat mukanaan sellaisen vedettävän renkaan. Minä olen aina aiemmin pitänyt sellaista ihan tylsänä laitteena, mutta kun katselin jetillä sitä vetäessäni renkaan kyydissä olleiden tyttöjen ja poikien riemua niin enpä pidä enää vaan aion hommata itsellenikin sellaisen tulevia kesäpäiviä varten.

Lauantaina päivä meni minun huvilalla hengaillessa, illalla suuntasimme sitten paikalliseen baariin ja olimmekin siellä valomerkkiin saakka.

Sunnuntai olikin sitten ”krapula” päivä eli emme tehneet muuta kuin katselimme vanhoja videoita minun TV-esiintymisistä (Gladiaattorit, Saari, yms.) sekä söimme grilliruokaa ja jäätelöä, itse asiassa ruokavalio oli koko viikon tuolla linjalla.

PS. Lisäilen kuvia viikon tapahtumista osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=529489


Mr Lotharin viikko 25/2009

Maanantaina kävin hoitamassa pankkiasioita ja sen jälkeen huvilalla korjaamassa savusaunan ovia.

Tiistaina huvilallani kävi putkimies korjaamassa vedenpaineet normaalille tasolle.

Keskiviikkona peltiseppä kävi asentamassa huvilani katon viimeiset räystäspellit ja piipunhatun, lisäksi keskiviikkona julkaistiin minun 69. aikuisviihdevideo osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Torstaina päivä meni yhden tytön kanssa huvilaa juhannuskuntoon laittaessa ja illalla kävin sitten pyörähtämässä paikallisessa baarissa.

Perjantaina hain toisen tytön junalta ja vietin päivän hänen kanssaan huvilallani, illalla kävimme pyörähtämässä paikallisissa baareissa ja minäkin otin muutaman lonkeron.

Lauantai menikin sitten sängyn pohjalla laiskotellessa mutta illan tullen suuntasimme Ferrarin keulan taas kohti baaria, tällä kertaa minä tyydyin juomaan vain yhden lonkeron vieraanani olleen tytön ottaessa hiukka useamman.

Sunnuntaina kävimme tekemässä Ferrarilla maakuntakierroksen, sen lisäksi kävimme Mäntyharjun keskustassa järjestetyssä toritapahtumassa.


Mr Lotharin viikko 24/2009

Maanantaina vein Jennan junalle ja kävin tilaamassa Ferrariin kattopalan säilytyspussin.

Tiistaina soitin Jarkko Luomalle minusta tehtävän TV-dokumentin seuraavista kuvauksista.

Keskiviikko meni juoksevia asioita hoidellessa.

Torstaina kävin yhdenkaverini kanssa Ferrarillani moikkaamassa paria kaveriani Lahdessa.

Perjantaina kolme kaveria kurvasi minun pihalle ja pyysi minua mukaansa limusiiniretkelle. Reissu aloitettiin paikallisesta ravintolasta jossa minäkin sitten päätin ottaa muutaman salmiakkikossun, fisun ja vodkabatteryn, siitä se idea sitten lähti ja päätimme ajella Lahteen tsekkaamaan F1-venekisan iltakemuja. Vesijärven rannassa seurueesemme liittyi toinenkin limusiini jonka jälkeen suunnistimme strippiklubille moikkaamaan kollegoja ja siitä sitten Ilon Taloon jossa seurueesemme liittyi lisää tuttuja. Valomerkin jälkeen ajelimme takaisin Mäntyharjulle jatkoille.

Lauantaina oli kesäkemujen vuoro, niitä vietettiin minun huvilallani loistavan kelin avustamana. Kemujen aluksi tuli tosin tehtyä yksi koekuvauskin johon osallistui kaksi kemuihin saapunutta tyttöä ja minä. Videossa tytöt kyselevät aurinkorasvaa ja kemujen isäntänä tarjoan heille kulliani sanoen että kun hiukka ravistelee niin eiköhän sieltä jonkinlaista ravaa tule. Ensin tytöt ”ravistelevat purkkia” käsin, mutta koska ”rasvaa” ei ala niillä keinoin tulla ottavat he avuksi suutkin ja hiukka myöhemmin tytöt kokeilevat saada rasvoja liikkeelle vuoronperään ratsastamalla. Loppujen lopuksi minä nussin molempia tyttöjä suunnasta jos toisestakin, mutta rasvat ei irtoa millään ja minulle tulee vain hirmuisen kuuma koska aurinko porottaa suoraan kuvauspaikalle. Niinpä kuvauksiin tulee keskeytys ja minä menen välillä uimaan ja itse asiassa jäänkin sitten sille retkelle pidemmäksikin aikaa sillä laiturilla on muutakin sakkia hengailemassa. Jossain vaiheessa pidämme rannalla talkootkin, itse asiassa minä ja yksi tytöistä levitämme rannalle tuodut hiekkakasat alasti lapioiden eli kyseessä on nakutalkoot kemujen luonteeseen sopien. Yhdeksän aikaan illalla lähdemme kohti Haukivuorta jossa minulla ja Mincalla on yhteiskeikka ravintola Hummeripojassa, matkalla teemme kiertoajelun Mikkelissä. Haukivuorella ensimmäinen show on puolen yön aikaan, kyseinen show on Mincan soolo. Yhden aikaan on vuorossa minun & Mincan yhteisesitys ja puoli kahdelta illan huipennus eli yleisöstriptease kilpailu johon osallistuu yllättävän runsas määrä asiakkaita ja melkein kaikki minun mukana baariin tulleet kaverit. Meno on sen verran villiä että kyseinen kilpailu olisi käynyt vaikka Helsingin messujen päälavan esitykseksi. Keikan jälkeen pakkaudumme taas limusiiniin ja suuntaamme takaisin minun huvilalle jatkoille, minä itse olen sen verran väsynyt että menen suht suoraan nukkumaan mutta osa porukasta juhlii aamuun saakka.

Sunnuntaina aika monella tuntuu olevan mojova krapula ja tällä kertaa kukaan ei edes ala korjaamaan sitä vaan tyytyy vain olotilaansa. Minä pysyttelin lauantaina ihan vaan mehulinjalla ja niinpä minun olotila on suht ok, sen verran kuitenkin väsyttää että en juurikaan jaksa panostaa huvilan paikkojen järjestelyyn vaan soitan siivoojalle ja tilaan hänet käymään huvilallani ennen juhannusta.


Mr Lotharin viikko 23/2009

Maanantaina pari kaveriani oli auttamassa minua huvilani kattoremontin tekemisessä ja huvilan rannan siistimisessä irtokaisloista.

Tiistaina saimme kattoremontin suht valmiiksi.

Keskiviikkona purin viimeisetkin rakennustelineet pois huvilaltani.

Torstaina päivällä yksi tyttö oli siivoilemassa minun huvilaa edustuskuntoon, illansuussa kävin hakemassa toisen tytön junalta ja menin hänen kanssaan huvilalleni. Illalla huvilani rantaan tuotiin pari kuorma-autollista uutta hiekkaa ja peltiseppä kävi katsomassa millainen piipunhattu ja räystäspellit huvilaani sopisi parhaiten.

Perjantaina huvilalleni tuli toinenkin tyttö ja päivä meni siis parin tytön kanssa huvilalla hengaillessa, illalla olikin sitten aika suunnata Ladies Night by Mr Lothar keikalle Lärvätsalon Raittiustalolle Varpaisjärvelle. Kyseessä oli yksi eksoottisimmista ravintoloista joissa olen ikinä esiintynyt, kyseessä oli nimittäin baari joka oli tehty vanhaan myllyyn ja jossa kaikki tekstit oli kirjoitettu savoksi, myös osa asiakkaista oli aika erikoisia. Esiintymisolosuhteet oli aika vaativat ja aikataulut suht liukuvat, mutta kaiken kaikkiaan kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hyvin ja etenkin toiseen esitykseen yleisöstä ottamani avustaja oli erittäin mainio. Keikan jälkeen ajelin assarini kanssa Mäntyharjulle, onneksi hän oli mukana, sillä muuten olisi kyllä ollut aika matka pysyä hereillä.

Lauantaina kävin päivällä assarini kanssa huvilallani jonka jälkeen haimme Mincan junalta ja suuntasimme Bemarin keulan kohti Varkautta jossa minun ja Mincan oli määrä esiintyä Ravintola RokkiKatissa järjestetyssä Lihaa ja Verta tapahtumassa. Minun ja Mincan lisäksi tapahtumassa esiintyi pari bändiä eli Manufacturers Pride ja Hammerhed. Keikan jälkeen ajelin parin tytön kanssa kotiini ja päädyin heidän kanssaan samaan sänkyyn.

Sunnuntaina vein toisen tytöistä puolen päivän jälkeen junalle ja hain toisen tytön kanssa hiukka grillailtavaa kaupasta. Grillailun jälkeen aika onkin sitten mennyt Jennan kanssa sängyssä.