Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.

Mr Lotharin viikko 30/2009

Maanantaina vaihdoin Bemariin vanteet ja renkaat.

Tiistaina kävin katsastamassa BMW:n.

Keskiviikkona minulta julkaistiin taas kaksi uutta videota osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php , toinen niistä on kuvattu Kevätriehassa ja toinen on Jennan ensimmäinen aikuisviihdevideo.

Torstaina oli vuorossa Ferrarin huoltopäivä.

Perjantaina käytin päivällä Bemarin huollossa, sitten läksin pelaamaan jalkapalloa ja sen jälkeen olikin jo kiire hakemaan yhtä tyttöä junalta. Illalla meidän piti käydä ihan vaan yksillä paikallisella terassilla, mutta miten ollakaan törmäsimme siellä minun kavereihin ja ennen kuin huomasimmekaan oli valomerkkikin tullut.

Lauantaina päivä meni huvilalla auringonoton merkeissä, mutta illalla päätimme sitten pitää limusiini bileet eli kutsua tuttuja ottamaan kuppia oikein huolella. Alkuillasta olin sitä mieltä että voisin itsekin juoda kumaran, mutta siinä vaiheessa kun kuski kurvasi limusiinilla Iiwarin eteen ja läksimme viemään Ferrarin talliin oli innostukseni juopotteluun jo hiukka laantunut. Krouviin päästyämme ajattelin kuitenkin korjata tilannetta ja tilasin testi mielessä prikallisen lemon fisuja, joista en sitten kuitenkaan viitsinyt itse juoda kuin yhden koska kyseinen juoma oli mielestäni aivan hirveän makuista. Siispä tyydyinkin muutamaan lonkeroon ja katselemaan kuinka muutamat muut vetivät viinaa naamaan kaksin käsin.

Sunnuntaina päivä meni laiskotellessa, mutta illalla lähdettiin taas kavereiden kanssa baanalle limusiinilla. Ensin kävimme Mäntyharjun ravintoloissa ja sitten suuntasimme Lahteen. Lahdessa törmäsimme muutamaan minun vanhaan tuttuun ja niinpä reissu venyi lopulta sen verran että pääsin nukkumaan vasta kuuden jälkeen aamulla.

Limobileistä otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=543251


Mr Lotharin viikko 29/2009

Maanantaina sovin että menen 17.10 Dianan kanssa Erotic Night keikalle Old Iiwariin Mäntyharjulle ja 24.10 Ravintola Kallioon Laukaaseen.

Tiistaina oli ohjelmassa kotipaikkani pihahommia, kaadoin mm. muutaman puun tontin rajoilta ja ajoin nurmikot. Illalla sain avukseni yhden tytön joka jäi sitten yöksikin kylään.

Keskiviikkona tein Old Iiwarin keikan mainokset ja vein ne kyseiseen ravintolaan.

Torstaina päivä meni yhden tytön kanssa aurinko ottaessa ja terassilla notkuessa, illalla läksimme sitten vielä käymään Korpirockissa Tommolansalmella. Korpirockin esiintyjinä oli Apulanta ja Klamydia joista Klamydia veti minun mielestäni paremman keikan, oli ilo katsoa miten Vesku sai yleisön mukaan ja hänen ilmeestäänkin näki että homma toimi.

Perjantaina kävin kurvailemassa Ferrarillani Kotkan Meripäivillä ja moikkaamassa kavereitani jotka olivat saapuneet sinne veneillä, täytyy myöntää että ei tullut ihan heti lama mieleen kun katseli kattausta. Kaveriporukkani venerykelmässä oli nimittäin tänä vuonna mm. 74 jalkainen eli reilu 22 metriä pitkä jahti joka oli sen levyinen ( reilu 5 metriä) että monelle riittäisi sen kokoinen vene mitä tuo monsteri oli leveä. Täytyy myöntää että hiukka harmitti lähteä bileistä kesken pois, mutta minkäs teet kun oli sovittuja hommia seuraavalle päivälle.

Lauantaina läksin jo aamusta kohti Virtasalmea ja Motoparkin rataa, jossa minun oli määrä ajaa Ferrarillani yksi näytösajo Radalle.com Festivaaleilla ja sen lisäksi esiintyä iltatapahtumassa. Melkein heti Motoparkin radan varikolle saavuttuani, minun juttusille tuli keltaisen avo-Lamborghinin omistaja. Mies vaikutti mukavalta ja niinpä hetken keskusteltuamme päätin kysyä häneltä että:”Saisinko istua muutaman kierroksen Lambon kyydissä, sillä olen itsekin joskus harkinnut ostaa Gallardon”. Lambon omistaja sanoi että onnistuuhan se ja niinpä kohta olimme jo kiertämässä rataa. Kyydin jälkeen siirryin Ferrariini ja päätin käydä testaamassa hiukka sitäkin radalla, yllätyksekseni rata tuntui suht liukkaalta mikä johtui mitä ilmeisemmin autoni rengastuksesta. Ferrari meinasi nimittäin alkaa tulemaan ns. ovi edeltä melkein joka mutkaan vaikka siviililiikenteessä se tuntuu olevan tiessä kuin liimattu. Arvioni rengaiden liukkaudesta sai vahvistuksen viimeistään siinä vaiheessa kun istuin Lambo miehen kaverin Z4:en kyytiin, hänen autonsa ei meinaan juurikaan luistellut vaikka kyseessä oli etumoottorinen takaveto. Rata-ajo oli sen verran hauskaa, samoin kuin kyydissä oleminenkin, että päätin hommata Dianalle ja Sarallekin hiukka ratakyytiä Lambon ja Bemarin kyydissä ja tulipa tuota itsekin annettua kyytiä yhdelle ratatytölle. Tuo minun ratatytölle antamani kyyti osoittautui kuitenkin kohtalokkaaksi, sillä kyydityksen jälkeen Ferraristani hävisi jarrut ja niinpä jouduin jättämään näytösajon väliin mutta onneksi ehdin kuitenkin ajaa rataa jonkin aikaa ennen sitä eli yleisö ehti kuitenkin nauttia Ferrarin kauniista äänistä. Illan tullen suuntasimme radalta Motomajoille jossa oli iltakemut, illan esiintyjinä oli mm. Anatomia, Players, Crimfall, Dacia, Manzana, Baby Alice, Ruoska, Teräsbetoni, Sash ja tietysti meidän Erotic Show eli minä, Diana ja Sara. Dianan ja Saran kanssa heitetyn setin lisäksi kävin vetämässä tulishown Ruoskan kanssa parin Players tytön kaunistaessa kattausta tanssillaan. Näistäkin kemuista jouduin lähtemään hiukka kesken pois (yhden aikaan yöllä), sillä olin sopinut ohjelmaa sunnuntaiksikin.

Sunnuntai menikin sitten hiukka toisenlaisissa merkeissä, minun veljeni tuli nimittäin perheineen joka vuotiselle kesäretkelleen luokseni.

PS. Kuvia viikon seikkailuista lisätty osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=-1&page_id=37


Mr Lotharin viikko 28/2009

Maanantaina kävin aamupäivällä sukupuolitautitesteissä, iltapäivä menikin sitten huvilalla savusaunan ovensaranoita korjatessa.

Tiistaina julkaistiin Mr Lothar & Lumina Jatkoilla niminen video.

Keskiviikkona kävin päivällä katsomassa ralliharjoituksia Mouhuntiellä, illalla laitoin yhden kaverini tietokoneen virusturvan ja muutamia muitakin juttuja kuntoon.

Torstaina kävin hakemassa maanantain testien tulokset paikallisesta terveyskeskuksesta.

Perjantaina kävin päivällä huvilalla ja illalla suuntasin parin kaverini kanssa Varpaisjärvelle jossa minulla oli keikka Lärvätsalon Raittiustalolla. Siellä oli myös Karhunkierroskisa jossa oli lajeina mm. keilailu, ajanarviointi, tarkkuusammunta, tuopinpuristus ja nopeustesti. Heti baariin päästyämme tein havainnon että edellisen Varpaisjärven keikan avustajanani toiminut tyttö oli tällä kertaa töissä tiskin takana eli piti hommata uusi avustaja. Edellinen avustaja antoi minulle vinkin yhdestä räväkästä tytöstä ja niinpä päätin pyytää hänet sitten avustajakseni. Kyseinen tyttö oli vielä edellisen kerran avustajaakin tuhmempi eli hän meinasi varastaa show:n kokonaan. Keikan jälkeen oli sitten vielä pienet jatkotkin ja niinpä minä pääsin nukkumaan vasta puoli seitsemän aikaan aamulla.

Lauantaina heräsin kuitenkin jo suht ajoissa ja niin heräsi toinen Varpaisjärvellä mukana olleista kavereistanikin, niinpä päätimme lähteä aamupalalle Mäntyharjun torikahvilaan josta matka jatkui paikalliselle terassille. Kahden jälkeen toinenkin kavereistani oli saanut pään ylös tyynystä ja soitteli minulle että missä me oikein olemme. Seuraavaksi oli ohjelmassa lounas ja sen jälkeen minun kaverit läksi jo edeltä Orilammen Majalle jossa oli määrä pitää lauantain kemut. Minä itse jäin odottelemaan kuvausryhmää joka tuli kuvaamaan minusta TV Neloselle tehtävää dokumenttia. Kuvausryhmän saapumisen jälkeen kävin hakemassa Mincan junalta ja suuntasin itsekin matkani kohti Orilammen Majaa. Orilammelle päästyämme kävimme Mincan ja kuvausryhmän kanssa syömässä päivällistä jonka jälkeen oli hetki aikaa hengähtää ennen illan ohjelmaa. Erotic Night alkoi Mincan esityksellä, jatkui minun soololla ja sokerina pohjalla oli Mincan ja minun yhteisesitys. Yhteissetin jälkeen minä päätin lähteä yhden tytön kanssa kotipaikalleni vaikka kaverit pyytelivätkin minua jäämään jatkoilleen Orilammelta varaamaani mökkiin, no kaverini pitivät kuitenkin jatkot siellä.

Sunnuntai meni suurimmaksi osaksi sängynpohjalla Orilammelta mukaani tarttuneen tytön kanssa, sen verran jaksoimme kuitenkin nousta ylös että kävimme syömässä paikallisessa ravintolassa.


Mr Lotharin viikko 27/2009

Maanantai meni lähinnä laiskotellessa ja kotipaikkani nurmikoita ajellessa.

Tiistaina kävin päivällä katsastamassa Ferrarin ja sen jälkeen kävin kurvailemassa sillä yhden tytön kanssa Mikkelissä.

Keskiviikkona kävin katsomassa Kake Randelinin keikan Old Iiwarissa.

Torstai menikin sitten taas laiskottelun merkeissä.

Perjantaina kävin alkuillasta pelaamassa yhden jalkapallomatsin, sen jälkeen oli vuorossa pikasauna ja sitten menin käymään paikallisen baarin terassilla sillä seurauksella että huomasin Ferrarin keulan osoittavan kohti Ristiinaa ja siitä edelleen kohti Mikkeliä. Mikkelissä oli kuitenkin sen verran heikosti porukkaa liikkeellä että päätin kurvailla takaisin kotikulmille ja käydä vielä pyörähtämässä paikallisessa baarissa.

Lauantaina kävin päivällä huvilallani ja illaksi suunnistin polttarikeikalle Tampereelle. Olin kuitenkin sen verran ajoissa liikkeellä että ehdin käydä moikkaamassa vanhoja työkavereita Pussy Catissa ja tutustuinpa minä siinä samalla pariin uuteenkin strippariin. Yhdentoista aikaan minun oli kuitenkin lähdettävä itsekin töihin eli esiintymään yhteen Hotel Scandicin huoneista reilun kymmenen hengen polttariporukalle. Polttarisankari oli puettu sairaanhoitajaksi ja minulle oli toimitettu hänestä etukäteen aika humoristinen kuva jonka kanssa minä sitten saavuin huoneeseen poliisiksi pukeutuneena ikään kuin etsimään häntä. Ensitöikseni laitoin polttarisankarin käsirautoihin, sitten esiinnyin hänelle ensimmäisen osan esityksestäni jonka jälkeen oli vuorossa käsirautojen avaaminen ja shown interaktiivinen osuus eli polttarisankari pääsi öljyämään minun vartalon. Esityksen lopussa tuli sitten sellainen osuus jonka polttariporukka oli suunnitellut polttarisankarin ja minun yllätykseksi, polttarisankarin tuli nimittäin opettaa minulle kuinka kondomi rullataan kullin päälle ja tällä kertaa opetuksessa ei käytetty banaania eikä dildoa vaan hän rullasi kortsun oikeasti minun kullini päälle! Seksuaalivalistuksen loputtua minä kävin suihkussa polttariporukan ottaessa vielä hiukka pohjia baariin siirtymistä varten. Hotellista siirryimme ravintola Onnelaan eli minäkin läksin viettämään iltaa polttariporukan kanssa ja itse asiassa aika meni sen verran mukavasti siinä porukassa että pääsin nukkumaan vasta seitsemän aikaan aamulla.

Sunnuntai menee lauantain polttareiden jatkojen venymisestä johtuen varmaan ihan vaan sängyn pohjalla makaillessa ja televisiota katsellessa.