Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2010.

Mr Lotharin viikko 47/2010  1

Maanantai meni kotipaikkani öljypolttimen huoltohommissa ja nuohoojan kanssa minun kiinteistöjä kiertäessä.

Tiistaina sain kutsun poliisi kuulusteluihin ja siellä menikin sitten melkein koko päivä, saas nähdä miten nettiherjaajien käy.

Keskiviikkona varasin itselleni ajan perjantaiksi kavitaatiohoitoon Asema 40 nimiseen paikkaan.

Torstaina pakkasin messutavarat ja esiintymisvaatteet autoon jonka jälkeen suuntasin Bemarin keulan kohti Helsinkiä. Helsinkiin päästyäni menin ensimmäisenä pesettämään auton edustuskuntoon, sen jälkeen menin tarkistamaan jäähallille sEXHIBITION messujen VIP-tilan ja Puuhalavan sekä päälavan. Sen jälkeen kun olin tarkistanut että esiintymispaikat sekä kaikki muukin on kunnossa jäähallilla, läksin hotellille ja aloin säätää muutamaa viime hetken esiintyjäjuttua viikonloppua varten. Kymmenen aikaan läksin yhden tytön kanssa syömään hotellin ravintolaan ja niinhän siinä sitten kävi että hän tuli yöksi minun hotellihuoneeseen.

Perjantaina kävimme kymmenen aikaan aamupalalla, jonka jälkeen läksimme jäähallille tekemään viimehetken tarkastuksia ja viemään Mr Lothar Production vaatteet JoyFactoryn osastolle myytäväksi. Sen jälkeen minulla olikin jo kiire mennä Asema 40:lle tilaamaani kavitaatiohoitoon. Kavitaatiohoidon jälkeen ajelin takaisin jäähallille, vein esiintymistavarani pukuhuoneeseen ja sitten kello olikin jo sen verran että messut aukesivat. Minun piti alun perin olla samassa pukuhuoneessa espanjalaisten kundien kanssa, mutta minä vaihdoin mieluummin pukuhuoneeseen jossa oli minun lisäksi ruotsalaiset Cheetah ja T2 sekä pari suomalaista esiintyjätyttöä. Aluksi messut meni minun osalta päälavan esityksiä katsellessa, mutta 16.45 minä aloitit varsinaiset työtkin juontamalla ensimmäisen esiintyjän Puuhalavalla. Sen jälkeen aika menikin Puuhalavan esiintyjiä lavalle juontaessa, kunnes 19.00 oli vuorossa Mr Lothar & Puuhalava show päälavalla. Kyseiseen esitykseen osallistui minun lisäkseni noin 20 muuta ihmistä ja se oli taas kerran aikamoinen härdelli. Tuon esityksen jälkeen kävin ruokailemassa, jonka jälkeen pitikin jo kiiruhtaa juontamaan lesboshow Puuhalavalle. Lesboshown jälkeen alkoi Ilmaseksin SM-kilpailun karsinnat jotka kesti pari tuntia. Pieni videonäyte perjantain karsinnoista löytyy osoitteesta http://www.iltalehti.fi/nettitv/?29787316 Sitten päästiin vaiheeseen jossa yleisön edustajat näyttivät strippaustaitojaan Puuhalavalla ja olipa siellä jotain suihinotto juttujakin. Erään juonnon aikana yksi tyttö tuli lavan sivusta jututtamaan minua ja hetken kuluttua hän otti minulta suihin samalla kun minä juonsin lavan tapahtumia, lopulta homma meni siihen että minä nussin tuota tyttöä takaapäin samalla kun juonsin lavalla tapahtunutta yleisöstrippausta. Yläkerrasssa tuli valomerkki 00.30 ja silloin minä siirryin alakertaan katsomaan Cheetahin ja T2 liveaktia, joka jäi minun mielestä kuitenkin hiukka puolitiehen. Cheetahin ja T2 shown jälkeen läksimme jatkoille Milliklubille. Aluksi minä keskityin Milliklubilla siihen että kavereillani oli tarpeeksi juotavaa, mutta valomerkin aikaan keskityin johonkin ihan muuhun. Hotellille läksin parin tytön ja yhden kundin kanssa, minä otin tytöistä toisen huoneeseeni ja kaverini toisen.

Lauantaina kävin aamupalalla, tsekkasin minulle tulleet sähköpostit ja sitten olikin jo aika lähteä jäähallille. Messualueelle päästyäni otin alkuajan aika rennosti päälavan esityksiä kuvaillen ja lepäillen. 15.45 alkoi sitten taas varsinaiset työtkin eli Puuhalavan juonnot, juontojen välissä toimin VIP-isäntänä. Lauantaina Mr Lothar & Puuhalava show päälavalla oli 20.30 ja meitä oli esityksessä vielä perjantaitakin enemmin. Päälavan esiintymisemme jälkeen kävin perinteiseen tapaan ruokailemassa, sitten pitikön jo kiiruhtaa yläkertaan juontamaan lesboshow Puuhalavalle. Lesboshown jälkeen alkoi Ilmapanon SM-kilpailun finaali, jonka juontaminen oli myös minun homma. Ilmapanon SM-kilpailun voitti Alice Wonderland ja yleisön suosikiksi valittiin Ari niminen kilpailija. Ilmaseksikilpailun jälkeen lavalla alkoi taas tapahtua hiukka tuhmempia asioita. Ennen puolta yötä meininki villiintyi sellaiseksi että yksi lavalla stripannut tyttö tuli ottamaan minulta suihin, tuossa vaiheessa yleisönjoukosta lavalle nousi kaunis italialainen nainen joka halusi myös stripata ja ottaa minulta suihin. Lopulta homma meni nussimiseksi, harmi vaan että kello alkoi näyttää sellaisia lukemia että minun piti lähteä valmistautumaan päälavan viimeiseen esitykseen johon T2 oli pyytänyt minut mukaan nussimaan hänen tyttöystäväänsä. No toisaalta ei tuo nyt niin harmi ollut sillä T2:sen tyttöystävä Cheetah oli tummaihoinen tyttö joka oli todella kuuma pakkaus, minä otin tasoituksen vuoksi lavalle mukaan yhden vaalean tytön ja niinpä päälavan viimeinen show meni jonkin asteiseksi ryhmäseksiksi. Messujen sulkeuduttua läksimme sEXHIBITION messujen virallisille jatkoille Milliklubille jossa minä keskityin taas aluksi viinan tilaamiseen siinä määrin että laskin tilanneeni viikonlopun aikana lähemmäksi 500 drinkkiä! Kolmen aikaan pääsin itsekin nauttimaan vapaa-ajasta muiden esiintyjien sekä kavereideni seurassa. Valomerkin jälkeen päätimme lähteä messujen viimeiseen esitykseen osallistuneella porukalla jatkojen jatkoille Cheetahin ja T2 hotellihuoneeseen eli jatkamaan siitä mihin homma oli lopetettu messujen päälavalla. Joskus kuuden aikaan aamulla minä siirryin toisen tytöistä kanssa minun omaan huoneeseen.

Sunnuntain aloitin taas maittavalla aamupalalla jonka jälkeen siirsin kuvat kavereideni kameroista minun tietokoneelle, huoneessani yöpynyt tyttö ei kuitenkaan vielä tuossakaan vaiheessa osoittanut heräämisen merkkejä mutta naapuri huoneesta alkoi kuulua nussimisen ääniä. Minä otin videokameran mukaani, menin ja koputin heidän oveensa, sillä sehän oli Cheetahin ja T2 huone. T2 ja Cheetah pyysivät minut mukaan seksileikkeihinsä ja niinpä hetken kuluttua minä ja T2 nussimme Cheetahia milloin mistäkin suunnasta oikein huolella. Ilmassa oli selkeää Suomi-Ruotsi ottelun henkeä ja siksi pyysinkin Cheetahilta ja T2:lta nimet julkaisusopimuksiin eli kyseinen video tullaan julkaisemaan heti kun vain mahdollista minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen huoneeseeni jäänyt tyttö sitten soittikin minulle ja ihmetteli missä minä olen, tuossa vaiheessa kello oli jo sen verran että meinasi tulla kiire pakata tavarat ja häipyä hotellista. Cheetah, T2 eikä huoneessani yöpynyt tyttö olleet ehtineet aamupalalle ja niinpä veinkin heidät sitten syömään kiinalaiseen ravintolaan. Sen jälkeen Cheetahin ja T2:n piti lähteä satamaan sillä heidän laiva Ruotsiin läksi 17.30, minä olin niin väsynyt että menin vielä huoneessani yöpyneen tytön luokse laiskottelemaan ja jäin lopulta yöksikin hänen luokseen.

PS. sEXHIBITION messuilta ja niiden jatkoilta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=733149


Mr Lotharin viikko 46/2010  1

Maanantai meni kavereiden kanssa minun huvilalla lomaillessa.

Tiistain vietin kotipaikallani ja tilasin uusia Mr Lothar Production vaatteita 26-27.11.2010 järjestettäville Helsingin sEXHIBITION messuille JoyFactoryn osastolla myymistä varten, uutuutena messuilta saa fuksian värisiä toppeja mustalla tekstillä ja valkoisia sekä oransseja T-paitoja mustalla tekstillä.

Keskiviikkona postitin vaatetilauksia asiakkaille.

Torstai meni parin aikuisviihdevideon kuvauksissa. Ensimmäisen juoni oli sellainen että:” Mr Lothar huomaa kylmissään lumituiskussa bussipysäkillä värjöttelevän Nanan ja pysähtyy poimimaan tytön kyytiinsä, jonka jälkeen vie hänet lämmittelemään takkatulen äärelle. Polttopuut ovat kuitenkin vähissä ja niinpä Lothar ehdottaakin Nanan vaatetuksen huomattuaan hiukka toisenlaista lämmittelyä. Ensin Nana lämmittelee käsiään Lotharin kullia runkaten, Lotharin samalla sormeillessa Nanaa. Homma etenee melko nopeasti lämmittelystä itse toimintaan ja aktin loputtua Lotharin roiskiessa lastinsa Nanan päälle on takkatulikin aika finaalissa”. Toinen video eteni seuraavalla lailla:” Mr Lothar, Nana ja Simo ovat Lotharin huvilalla, Simo on luvannut opettaa Nanalle biljardin pelaamista. Biljarditreenit menevät kuitenkin sanan mukaisesti vituiksi, kun Simo huomaa että Nanalla ei ole ollenkaan alushousuja hameensa alla. Lothar saapuu biljardihuoneeseen Nanan maatessa alasti biljardipöydällä selällään ja Simon nuollessa Nanan pillu, Lothar ei emmi vaan kaivaa kullinsa housuistaan ja tarjoaa sitä Nanalle joka alkaa heti ottaa suihin. Biljardipöytä osoittautuu kuitenkin hiukka hankalaksi paikaksi ja niinpä kolmikko siirtyy sängylle jossa Lothar alkaa nussia Nanaa takaapäin samalla kun Nana ottaa Simolta suihin. Jonkin ajan kuluttua miehet vaihtavat paikkoja ja Simo pääsee nussimaan ja Lothar pääsee nautiskelemaan Nanan huulihoidosta. Paikkoja vaihdetaan useampaakin kertaan ja lopuksi Lothar roiskii lastinsa Nanan selälle”. Kyseiset videot ovat Nanan aikuisviihdeuran ensimmäiset ja ne tullaan julkaisemaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina läksin kolmen aikaan iltapäivällä ajelemaan kohti Kannusta, jossa minulla oli yksityiskeikka yhden tytön 30 v synttäreillä. Esiintymisen jälkeen jäin vielä joksikin aikaa viettämään aikaa synttäriseurueen kanssa ja sitten läksin ajelemaan kohti Mäntyharjua. Paluumatkalla kävin moikkaamassa yhtä tuttua Jyväskylässä ja loppujen lopuksi olin kotona vasta kuuden jälkeen aamulla.

Lauantaina kävin päivällä laittamassa porealtaan kylpykuntoon huvilallani, sillä sinne tuli lauma tyttöjä viettämään tyttöjen iltaa vaikka minä itse läksinkin vielä käymään yhden kaverini 30 v synttäreillä. Kyseiset synttärit oli samalla naamiaiset ja täytyy myöntää että porukka oli pukeutunut oikein hyvin. Synttärikemujen jälkeen osa porukasta läksi jatkoille ravintolaan, mutta minä läksin yhden tytön kanssa hänen asunnolleen. Lauantaina julkaistiin myös Mr Lothar & Venus video - Liian äänekästä seksiä osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina läksin puolen päivän aikaan ajelemaan kohti Mäntyharjua ja kotiin päästyäni kömmin suoraan peiton alle lepäilemään eli viikonloppu oli taas kerran ollut aika rankka. Illan suussa jaksoin kuitenkin vielä suunnitella hiukka 26-27.11.2010 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen juttuja ja uskon että ensi viikonlopustakin tulee todella rankka.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=730107


Mr Lotharin viikko 45/2010  1

Maanantai ja tiistai meni Rovaniemen reissusta ja Lapin Pornopäivistä palautuessa.

Keskiviikkona oli vuorossa Girl´s Night Out bileet Mikkelin Kharmassa, kyseisissä bileissä minä olin juontajana ja Mr New York esiintyjänä.

Torstaina läksin melkein heti herättyäni eli kahdentoista aikaan ajelemaan kohti Helsinkiä, matkalla kävin hakemassa itselleni uuden esiintymistakin Lahden Leather Heavenistä. Pääkaupunkiseudulle päästyäni kävin ensin syömässä yhden tytön kanssa kiinalaisessa ravintolassa, sen jälkeen kävin hakemassa pari tyttöä kyytiini ja suuntasimme Seiskan bileristeilylle. Risteilyn aluksi kävimme ottamassa parit drinkit karaokebaarissa, sen jälkeen kävimme ostoksilla taxfreessä jonka jälkeen läksimme saunomaan ja uimaan laivan allasosastolle. Saunareissun jälkeen minä lepäilin hiukka hytissä sillä aikaa kun tytöt meikkailivat ja laittoivat itsensä muutenkin biletyskuntoon. Yhdentoista jälkeen läksimme tsekkaamassa Seiskan V.I.P-tilan josta oli hyvä katsella illan esiintyjiä, tosin tarjoilu vipissä oli aika surkea (olutta, siideriä ja viinejä) ja siksi minä kävinkin itse hakemassa pöydän täyteen viinapaukkuja ns. rahvaan puolen baaritiskiltä. Lolan tanssiryhmän esiintymisen jälkeen naapuripöydässä ollut tutun näköinen kundi tuli kysymään minulta ketä me oikein olemme, kun sanoin hänelle että olen Anssi Viskari ja teen aikuisviihdettä työkseni meni kundi ihan hiljaiseksi eikä muistanut edes esitellä itseään. Niinpä minä kysyinkin häneltä kuka hän on ja vasta tuossa vaiheessa hän tajusi esitellä myös itsensä. Täytyy myöntää että sain hyvät naurut muutamien julkkisten kustannuksella kun seurasin miten he yrittivät epätoivoisesti pokata seurassani olleita naisia. Jossain vaiheessa siirryimme laivan discoon jossa meno jatkuin suht samanlaisena, sillä erotuksella että porukka oli vaan enemmin humalassa ja pokausyritykset entistä epätoivoisempia. Discoreissun jälkeen pidimme vielä jatkot meidän hytissä ja nukkumatin maailmaan siirryimme joskus aamu viiden-kuuden aikaan.

Perjantaina heräilimme yhdentoista aikaan ja päätimme lähteä käymään ostoksilla Tallinnassa. Ostosreissun jälkeen menimme syömään laivan ravintolaan jonka jälkeen meitä kaikkia kävi väsyttämään niin paljon että menimme vielä ottamaan pienet päiväunet hyttiin. Laivan rantauduttua Helsinkiin minä hyvästelin tytöt ja läksin ajelemaan Mäntyharjulle jossa toiset kaverini jo odottivatkin minua paikallisessa ravintolassa. Ravintolasta matka jatkui minun huvilalle, jossa laitettiin sauna päälle ja yksi kavereistani teki hiukka ruokaa minun viritellessä tulia takkaan. Minä olin kuitenkin niin väsynyt että menin nukkumaan jo ennen puolta yötä.

Lauantaina päivä meni kavereiden kanssa huvilalla hengaillessa, illalla läksimme porukalla Elimäelle jossa minulla oli Ladies Night keikka ravintola Pepperonissa. Matkalla pysähdyimme myös ravintola Känkkäränkässä ja Pub Wanhassa Valkealassa. Saavuimme Elimäelle kymmenen aikaan, ennen showta ehdimme syödä pitsat ja kaverini ehtivät juoda aika määrän alkoholia. Oman esitykseni jälkeen yksi meidän mukana ollut tyttökin innostui strippaamaan. Esiintymisten jälkeen läksimme takaisin minun huvilalle.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan kavereiden kanssa huvilalla laiskotellessa.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=727527


Mr Lotharin viikko 44/2010  1

Maanantai ja tiistai meni Joensuun Pornopäivistä palautuessa.

Keskiviikkona minulle tuli venäläisiä vieraita.

Torstaina pakkasin päivällä esiintymistavarat autoon ja illalla pari esiintyjää saapui minun luokseni, jonka jälkeen läksimme ajelemaan kohti Rovaniemeä.

Perjantaina saavuimme Rovaniemelle kahdeksan aikaan aamulla, ensimmäiseksi menimme käymään Saarenkylän Nuorisoseurantalolla tsekkaamassa Lapin Pornopäivien esiintymispaikan ja viemässä strippitangon sinne. Esiintymispaikan tarkistuksen jälkeen läksimme hotellille aamupalalle ja nukkumaan muutamaksi tunniksi. Kuuden aikaan suuntasimme Bemarin keulan takaisin Saarenkylän Nuorisoseurantalolle ja 18.30 olikin jo Lapin Pornopäivien ensimmäisen show:n vuoro. Minun ensimmäinen esiintyminen tapahtui 20.00, tuossa vaiheessa messuilla ei vielä ollut kovin paljon porukkaa mutta 23.00 esitykseni aikaan porukkaa olikin sitten paikalla niin paljon että esim. anniskelualue alkoi käydä ahtaaksi. 23.00 esityksessäni tarjoilin messujen naisasiakkaille hiukka lihatäytteistä kermakakkuakin! Messujen viimeisenä esityksenä oli 01.15 alkanut minun ja Jaden show joka päättyi liveaktiin. Sen jälkeen läksimme ,messujen virallisille jatkoille ravintola Onnelaan, jossa minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Valomerkin jälkeen läksin parin tytön kanssa hotellille.

Lauantaina läksin käymään esiintyjätyttöjen kanssa Kelekkamessuilla Lappi-Areenalla, tytöt jakoivat kelkkakansalle tunnissa tuhat Lapin Pornopäivien flyeria ja sen jälkeen me läksimmekin syömään Meksikolaiseen ravintolaan. Ruokailun jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä hotellilla ja sitten läksimmekin taas Saarenkylän Nuorisoseurantalolle, sillä lauantaina Lapin Pornopäivien ensimmäinen show oli jo 16.30, minun oma ensimmäinen esitykseni oli 19.00 ja silloin fiilis oli hallissa jo ihan hyvä. Toisessa esityksessäni 22.00 strippasin ekan biisin aikana melkein kaikki vaatteet pois, toisen kappaleen ajan tein tulitemppuja, kolmannessa osiossa otin lavalle kymmenkunta tyttöä riviin jotka aluksi öljysivät minut ja sen jälkeen minä tajoilin heille lihaisaa täytekakkua. Yhdentoista aikaan kävin vetämässä privatestriptease shown yhdelle tytölle ja se olikin aika hurja show, esityksessä minun housujen vetoketjukin repesi kappaleiksi, yms. Puolen yön jälkeen minä kävin juontamassa yleisöstripteasekilpailun, tällä kertaa täytyy sanoa että yleisö oli todella ujoa ja vaikka minulla oli juontoapuna itse Silvia Saint, niin yleisöstä ei löytynyt kuin yksi rohkea mies joka nousi lavalle ja strippasi. Yhden aikaan yöllä oli sitten Rovaniemen erotiikkamessujen viimeisen esityksen vuoro, joka oli minun ja Jaden yhteisesitys eli liveaktiin päättyvä show. Messujen sulkeuduttua pakkasimme tavarat autoon ja minä läksin vielä parin tytön kanssa jatkoille ravintola Onnelaan. Onnelan visiitin jälkeen kävin tyttöjen kanssa ottamassa hiukka iltapalaa Mc Donaldsista ja sitten läksimme hotellille.

Sunnuntaina heräsinkin sitten kolmen tytön kanssa samasta hotellihuoneesta, kävin parin heistä kanssa aamupalalla ja sen jälkeen olikin aika lähteä ajelemaan kohti Mäntyharjua. Matka tuntui todella pitkältä, sillä en ollut ehtinyt nukkua koko viikonloppuna kuin vain muutaman tunnin. Matka meni kuitenkin suht vikkelästi vaikka jouduimmekin pysähtymään muutamia kertoja jaloittelemaan ja ruokailemaan, niinpä olin kotona jo viiden aikaan iltapäivällä.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=725383