Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2010.

Mr Lotharin viikko 51/2010

Maanantaina julkaistiin minun uran 95. aikuisviihdevideo Mr Lothar ja & Cristal – Joulupukin kassien tyhjennys, kyseisen videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar on joulunakin töissä, joulupukkina, ensin Joulu etuliitteen kera ja sitten touhu menee sellaiseksi että kaikista jutuista pitää karsia Joulu etuliite pois eli videolla nähdään myös kinkkua, piparia ja torttua mutta ei joulu sellaista. Aluksi joulupukiksi naamioitunut Lothar yrittää uskotella että ei joulupukilla ole mitään kasseja mukana, mutta Cristal ei sitä usko vaan kaivaa joulupukin kullin ja kassit esiin. Joulupukin vaatteet lentää nurkkaan melkein heti ja niinpä alkaa hulvaton jouluajelu jonka lopuksi piparin kuorrutteet lentää kaaressa Cristalin selän päälle. Tuhmat tontut voi käydä kurkistelemassa videosta millainen oli Lotharin jouluaatto pukkina, kyseinen video löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kävin ajelemassa yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla ja muuten päivä menikin sitten huvilalla laiskotellessa.

Keskiviikkona oli vuorossa huvilan joulusiivous, onneksi olin saanut avukseni yhden naisen sillä lattioiden moppaaminen ei ole ihan suosikkilajejani.

Torstainakin päivä meni luontokuvia kuvaillessa ja huvilalla hengaillessa, mutta illalla kävin pyörähtämässä paikallisessa baarissa.

Perjantaina kävin päivällä kyydittämässä kavereiden lapsia moottorikelkalla, sen jälkeen vein perinteiseen tapaan kynttilät vanhempieni sekä isovanhempieni haudoille. Hautausmaalla käynnin jälkeen söin jouluruokaa ja kävin joulusaunassa, sitten läksin käymään Krouvissa josta matka jatkui valomerkin jälkeen kavereideni kanssa Mikkeliin ravintola Vaakunaan ja sieltä edelleen Kharmaan. Kharman valomerkin jälkeen ajelimme takaisin Mäntyharjulle, kaverini pitivät vielä jonkinlaiset jatkotkin mutta minä menin suoraan kotiin nukkumaan.

Lauantaina läksin yhdentoista aikaan kaverini luokse, jossa hän jo lämmittelikin jäärata-autoja. Minä ajoin ensin muutaman kierroksen crossirataa kelkallani ja sen jälkeen läksimme porukalla jääradalle. Päivä meni mukavasti jäärata-autoilla ja moottorikelkoilla ajellessa, sekä nuotiolla makkaraa paistellessa sekä ulkoilmasta nauttiessa. Illalla siirryimme kaverini crossiradan luona olevalle kodalle jossa grillailimme hiukka lisää hiukopalaa sekä joimme muutaman iloliemenkin. Kodalta lähdettyäni kävin kotipaikallani saunomassa ja sen jälkeen kävelin paikalliseen ottamaan muutaman juoman lisää. No siinähän kävi sitten niin että mopo läksi hiukka käsistä ja loppujen lopuksi tilasin kavereideni kanssa noin sata shottia baaritiskille ja senhän tietää miten siinä käy kun niitä kaataa naamaansa oikein urakalla, ihme kyllä olin baarissa valomerkkiin saakka enkä edes oksentanut missään vaiheessa.

Sunnuntaina minulla oli alun perin tarkoitus lähteä ajelemaan moottorikelkalla, mutta edellisen illan shottien juonnista johtuen minulla oli sellainen krapula että koko päivä menikin sängyn pohjalla.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=741819


Mr Lotharin viikko 50/2010

Maanantaina tulin kotiin Lapin reissusta neljän aikaan aamulla ja meni nukkumaan. Herättyäni iltapäivällä läksin käymään huvilallani ja kävin ottamassa moottorikelkkaan vakuutuksen.

Tiistaina kävin rekisteröimässä moottorikelkkani ja tilasin kotipaikalleni lämmitysöljyä.

Keskiviikkona nuohosin kotipaikkani lämmityskattilan ja kiinnitin rekisterikilvet moottorikelkkaani, illalla sain vielä naisvieraita.

Torstaina kävin naisvieraani kanssa ensin moottorikelkkailemassa reitillä ja crossiradalla, sen jälkeen kävimme saunomassa ja sitten nautimme jouluruuasta.

Perjantaina alkoikin sitten Mr Lothar Productionin pikkujoulujen 2 osa minun huvilalla, minä menin itse huvilalle jo päivällä mutta muut osallistujat saapuivat paikalle hiukka myöhemmin. Ihan aluksi minä annoin tytöille moottorikelkkakyytiä jäällä, sen jälkeen ilta jatkui ruokailun, juoman, saunan ja uinnin sekä porealtaassa kellumisen merkeissä. Loppuillasta jotkut innostuivat laulamaan karaokeakin.

Lauantaina päivä meni taas moottorikelkkailun merkeissä ja ilta suht samalla kaavalla kuin perjantaikin, osa tytöistä vaihtui toisiin tyttöihin ja tulipa kemuihin yksi kundikin lisää. Lauantaina meno porealtaassa ja hiukka muuallakin alkoi olla aika villiä, ikävä kyllä tällä kertaa kyseisestä toiminnasta ei ole videomateriaalia.

Sunnuntaina heräilin kymmenen aikaan ja samoihin aikoihin alkoi heräillä muitakin kemuihin osallistuneita. Kahden aikaan päivällä muut läksivät kohti kotejaan ja minä läksin moottorikelkkailemaan. Kävin ajamassa yhden kaverini kanssa noin kolme tuntia metsä/jääreittejä, aluksi ajelimme Suittilahden Essolle ja siitä Kuortin ABC:lle josta edelleen takaisin Mouhulle. Moottorikelkkaretken jälkeen menin takaisin huvilalle syömään, saunomaan ja lepäilemään.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=739265


Mr Lotharin viikko 49/2010

Maanantaina kävin ajamassa kaverini crossiradalla 3 x 20 minuuttia moottorikelkallani, jonka jälkeen kävin saunomassa. Maanantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 94. video Mr Lothar & Cheetah & T2 – sEXHIBITION messujen jatkot, video kertoo siitä mitä tapahtui sEXHIBITION messujen jälkeisenä sunnuntaina hotellissa jossa minä ja messujen ruotsalaisesiintyjät majoituimme. Kyseinen video löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina lomailin huvilallani ja lepuutin maanantaina kipeytyneitä lihaksia hierovassa tuolissa.

Keskiviikkona olikin sitten aika lähteä viettämään Mr Lothar Productionin pikkujoulujen 1 osaa Lappiin suuntautuvan limusiiniretken merkeissä. Kuski oli hakenut kaverini kyytiin Helsingistä ja puoli neljän aikaan he tulivat sitten poimimaan minut kyytiin minun kotipaikalta. Ensimmäinen etappi oli Next Step baari Varkaudessa, siellä joimme yhdet nopeat ja jatkoimme matkaa Kuopioon. Kuopiossa kyytiimme hyppäsi paikalllisopppaaksi nimeämämme nainen joka opasti meille missä on alko, apteekki ja hyvä ruokapaikka. Tuossa vaiheessa minulla olikin jo aika kova nälkä ja niin oli muullakin porukalla eli pihvit hävisivät lautasilta varsin nopeasti. Kuopiosta matka jatkui Iisalmen kautta Ouluun jossa poikkesimme taas yksille nopeille erääseen Oululaiseen hevimestaan. Oulusta ehdimme vielä ennen kolmea Kemiin jossa otimme pientä yöruokaa Corner Inn:ssä ja sen kanssa hiukka juotavaakin. Alkuperäinen tarkoituksemme oli majoittua Rovaniemellä, mutta koska pari ensimmäistä hotellia joista kysyimme huoneita olivat täynnä päätimme jatkaa matkaa eteenpäin ja kuski ajoikin sitten koko yön.

Torstaina aamu alkoi jo valjeta kun saavuimme lopulta Utsjoelle, jossa meille oli varattu kaksi Lomatärpin mökkiä joitten terassilta oli näkymä Tenojoelle. Olimme sen verran ajoissa liikkeellä että mökkien avaimia odotellessa ehdimme käymään paikallisessa baarissa. Muuten päivä menikin sitten lepäillessä, mutta illalla läksimme istumaan iltaa kodalle.

Perjantaina oli vuorossa limusiiniretki Jäämeren rannalle eli ajelimme Utsjoelta Nuorgamiin ja siitä sitten Norjan puolelle, missä ajelimme Jäämeren rantatietä pitkin Neideniin ruokailemaan. Pikku aikatauluvirheestä johtuen olimme Neidenissä tuntia liian aikaisin,. sillä emme muistaneet laskea mukaan sitä seikkaa että Norjassa kello on tunnin vähemmin kuin Suomessa ja niinpä ensimmäinen tunti menikin aperitiivien merkeissä. Varsinaiseksi ruuaksi oli tarjolla mm. kuningasrapua, poronkäristystä ja tuoretta seitiä. Pääruuan jälkeen söimme vielä jälkiruuat ja sen jälkeen kömmimme takaisin limusiinin kyytiin. Takaisin Suomen puolelle päästyämme pysähdyimme ottamaan yhdet nopeat juomat Sevetin Baariin, josta jatkoimme matkaa Kaamasen Kievariin ja sielläkin meillä oli aika tiukka aikataulu eli yhdet nopeat vain. Kaamasen Kievarista kuski kurvaili takaisin Utsjoelle. Utjoella meille sattui sitten pikku onnettomuuskin kun yksi seurueeseemme kuuluvista tytöistä tippui limusiinin kyydistä satuttaen niskojaan sen verran että loppujen lopuksi ambulanssi vei hänet ensin Ivaloon ja siitä edelleen Rovaniemelle. Me muut kävimme vaihtamassa päälle hiukka kevyempää vaatetusta ja sitten taksi jo tulikin hakemaan meitä yhden tutun tuttuni meille järjestämiin pikkujouluihin jotka vietettiin paikallisella metsästysmajalla. Täytyy myöntää että osa seurueestamme oli jo juopunut aika hyvin jopa liian hyvin limusiiniretkellä, sikäli harmi että pikkujoulujen ruokatarjonta oli jotain ihan uskomatonta sillä pöytä notkui riistaherkuista ja mitä moninaisemmista Ahdin antimista. Ennen ruokailua meille oli kuitenkin vielä yksi yllätys, pihaan kurvasi nimittäin ihka oikea joulupukki Petteri-poron vetämässä reessä. Minäkin olin ilmeisesti ollut taas kiltti, sillä joulupukki antoi minullekin lahjan vaikka ennen lahjan antamista hiukka käytiinkin keskustelua siitä kuka on minkälainenkin pukki. Pikkujoulujen jälkeen meidät kyydittiin takaisin mökeillemme ja täytyy myöntää että olinkin niin täynnä kaikenlaisia herkkuja että en muuta jaksanut tehdäkään kuin käydä suoraan nukkumaan.

Lauantaina heräilin kymmenen ja hyvinkin samoihin aikoihin tuli oppaamme hakemaan meitä pilkkireissulle, mutta osa meidän porukasta oli sen verran huonossa hapessa että päätimme siirtää lähtöä parilla tunnilla. Puolen päivän jälkeen suurin osa porukasta sitten pääsi sängyistä ylös ja läksimme kaamospilkille, ikävä kyllä kalaa ei tullut mutta oli silti mukava olla raikkaassa ulkoilmassa hyvällä porukalla. Pilkkireissun jälkeen läksimme juomaan paikalliseen baariin minttukaakaot, itse asiassa niitä meni hiukka enemminkin kuin yhdet. Baari visiitin jälkeen läksimme mökeille saunomaan ja syömään, jonka jälkeen läksimme takaisin baariin. Ensin menimme taas Utsjoen paikalliseen, jossa oli aika hiljaista ja niinpä sanoimme limusiinikuskille että lähdetään käymään EU:n pohjoisimmassa baarissa Nuorgamissa eli Staalonpesässä. Etsimme samalla myös monumenttia joka on pystytetty EU:n pohjoisimman kohdan merkiksi, mutta sakeassa kelissä kurvasimme jo vahingossa Norjankin puolelle. Staalonpesän meininki oli myös aika laiha ja niinpä päätimme mennä takaisin Utsjoelle ravintola Rastigaisaan jossa oli paikallisten pikkujoulut. Rastigaisassa muutama paikallinen sitten tunnisti minut ja halusi puoliväkisin ostaa minulta Mr Lothar Production paidan päältä, niinpä minä sitten möin päälläni olleen paidan eräälle paikalliselle naiselle. Valomerkin jälkeen läksimme jatkoille mökeille, mukaamme läksi yksi paikallinen nainenkin joka sanoi yhdelle meidän porukan miehistä että hän on kuin kemijärveläinen käytökseltään ja että sellaiset on tapana uittaa Tenojoessa. Kyseinen mies otti tuosta hiukka lämpöjä ja viskasi yhden viinapullon mökin seinään, tuossa vaiheessa minä ojensin häntä hiukka jolloin kundi rauhoittui mutta haki itselleen veitsen. Onneksi tilanne kuitenkin rauhoittui, tosin sama kundi oli sitten myöhemmin heilunut hiilihangon kanssa toisessa mökissäkin sen jälkeen kun minä käskin hänet sinne mutta sielläkin säästyttiin isommilta vahingoilta.

Sunnuntaina meidän oli alun perin tarkoitus lähteä ajelemaan kohti etelää kymmenen aikaan, mutta koska olotilat oli aika monilla taas kohtuullisen hurjat, niin lähtö viivästyi taas parilla tunnilla. Kahdentoista aikaan saimme vihdoin koko porukan limusiinin kyytiin ja kuski pääsi aloittamaan urakkansa, joka oli aluksi ajaa Vuokattiin kylpylä Katinkultaan. Aikataulun viivästys ja matkustajien olotilat saivat kuitenkin aikaan sellaisen muutoksen että päätimme matkustaa suoraan koteihimme. Matka oli pitkä, mutta ostimme huoltoasemalta mm. 3 Uuno Turhapuro leffaa, roskaruokaa sekä kaikkea muuta hyvää ja niinpä matka menikin yllättävän sukkelasti. Minä olin kotona neljän aikaan aamulla ja niinpä meninkin suoraan nukkumaan.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=738077


Mr Lotharin viikko 48/2010

Maanantaina heräilin puolen päivän aikaan Vantaalta erään tytön luota sEXHIBITION messujen jatkojen jatkojen jatkoilta ja läksin ajelemaan huvilalleni. Huvilalla olin muutaman tunnin jonka jälkeen ajelin vielä kotipaikalleni.

Tiistaina tein Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja lisäilin messuilta sekä niiden jatkoilta otettuja kuvia osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=733149&all=1

Keskiviikko menikin lumitöitä tehdessä kotipaikallani ja huvilalla.

Torstaina kävin vaihtamassa huvilalla sähkösaunan kiukaan kivet ja lisäämässä savusaunan kiukaaseen kiviä.

Perjantaina päivä meni taas huvilalla, mutta illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa.

Lauantaina kaivoin moottorikelkan esiin tallin kätköistä ja läksin viettämään kavereideni kanssa kelkkakauden avajaisia, ensin ajoimme hiukka crossirataa, sen jälkeen kävimme avaamassa muutaman reitin ja lopuksi grillailimme makkaraa kodalla. Illalla minulla oli Erotic Night keikka yhden tytön kanssa ravintola Koskenpyörteessä Imatralla.

Sunnuntaina kävimme aamupalalla jonka jälkeen minä menin vielä joksikin aikaa laiskottelemaan hotellihuoneeseen kun tyttö läksi jo ajelemaan kohti kotiaan. Olin todella väsynyt mutta päätin kuitenkin käydä tsekkaamassa muutaman jutun matkalla Imatralta kotiini ja niinpä siinä kävikin niin että huomasin taas olevani ajohommissa, kaverini olivat nimittäin lähdössä taas moottorikelkkailemaan ja niinpä minäkin hain oman kelkkani kotoani. Kelkkareissun jälkeen takki olikin sitten niin tyhjä että nukahdin kotiin päästyäni tietokoneen äärelle ja heräsin vasta kun yksi kelkkareissulla mukana olleista kavereistani tuli käymään kylässä. Sen jälkeen kävin saunomassa ja harkitsin vielä baanalle lähtöä, mutta nukkumatti vei taas voiton.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=734967