Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2010.

Mr Lotharin viikko 25/2010

Maanantaina aamupäivä meni digiboxin korjauksessa, iltapäivällä sain naisvieraita ja loppupäivä menikin sitten huvilalla.

Tiistaina aamupäivä meni kotipaikan pihahommissa ja iltapäivällä kuvasin pari aikuisviihdevideota. Ensimmäisen videon Mr Lothar & turisti – Nähtävyyksien katselua juoni oli seuraavanlainen: Mr Lothar bongaa Taidekeskus Salmelan parkkipaikalta isorintaisen turistin joka on katselemassa infotaulua Mäntyharjun nähtävyyksistä, nainen kysyy Lotharilta onko Mäntyharjulla muita nähtävyyksiä kuin taulussa kerrotut. Lothar tarjoutuu ystävällisesti viemään naisen katsomaan Voikoskea ja erästä museosiltaa, matkalla nainen alkaa kuitenkin esitellä Lotharille omia nähtävyyksiään ja niinpä Voikosken katselu vaihtuukin seksin harrastamiseksi Lotharin huvilan pihakeinussa. Toisen Mr Lothar ja auringonottaja – Öljytyt vartalot auringossa videon tapahtumat kulki seuraavaa rataa: Mr Lothar on lähtenyt ottamaan aurinkoa isorintaisen naisen kanssa. Aluksi Lothar öljyää naisen unohtamatta rintojen ja alapään öljyämistä, sen jälkeen osat vaihtuu ja nainen öljyää Lotharin selän jonka jälkeen on etupuolen vuoro. Miten ollakaan etupuolen öljyäminen keskittyy lopuksi Lotharin kulliin. Sen jälkeen laiturilla alkaakin kunnon nussinta, välillä ohi menevät veneilijät hiukka häiritsevät ja lopuksi ukkonenkin alkaa jyristä samaan aikaan kun Lothar roiskii spermansa naisen muhkeille rinnoille. Edellä mainitut videot julkaistaan editoinnin jälkeen minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona aamupäivä meni huvilan rannalla aurinkoa ottaessa. Iltapäivällä kävin ajelemassa yhden tytön kanssa vesiskootterilla, läksimme minun huvilalta ja ajoimme ensin Orilammen Majalle syömään. Siitä matka jatkui Ravintola Känkkkäränkkään ja sieltä takaisin minun huvilalle. Illalla vaihdoimme alle Ferrarin ja kurvasimme Old Iiwarin terassille.

Torstaina päivä meni taas huvilan rannalla aurinkoa ottaessa, neljän jälkeen suuntasin Ferrarin keulan kohti Jämsää ja Himos Festival tapahtumaa. Himoksella tuli katseltua puolen kymmentä esiintyjää, joista Kolmas Nainen ja Klamydia olivat omat suosikkini. Klamydian setin jälkeen läksin yhden tytön kanssa ajelemaan kohti Raumaa, mutta jostain kumman syystä jäimmekin sitten yöksi Tampereelle Hotel Ilvekseen.

Perjantaina matka jatkui Raumalle, jossa kävin ensimmäisenä moikkaamassa muutamia kavereitani Mr Jonesin terassilla. Sen jälkeen kävin varaamassa itselleni hotellihuoneen, sitten matka jatkuikin Jennan kanssa kohti RMJ aluetta. Aluksi alue oli aika hiljainen, mutta illan vanhetessa alkoi porukkaa kasaantua paikalle ihan kivasti. Jaden saavuttua alueelle, alkoi Mr Lothar Productionkin edustaa oikein urakalla sillä Jenna ja Jade on kyllä sellainen kaksikko että he saavat kundien päät sekaisin. Oli muuten jännä huomata miten lähes kaikki muu V.I.P- porukka oli kuin rautakangen nielleitä, verrattuna meidän tiimiin. Taisipa tytöt heittää hiukka vaatteitakin pois Fintelligensin Mikä boogie biisin aikana ja sen jälkeen alkoi kundeja olla heidän perässään kuin mehiläisiä hunajapurkilla. Me lähdimme kuitenkin ihan vaan kolmistaan jatkoille, matkaan tuli kuitenkin pikku mutka kun Jade simahti Ferrarissa Jennan syliin ja hänet piti viedä jo aiemmin hotellille nukkumaan. Me menimme kuitenkin Jennan kanssa jatkoillekin ja sen jälkeen sitten vasta takaisin hotellille.

Lauantaina Jade sitten heräsinkin jo kasin aikaan aamulla ja alkoi heti vaatia kyytiä camping alueelle, jossa tunnetusti osa porukasta alkaa juhlia heti herättyään. No minä läksinkin sitten Jaden kanssa Poroholmaan ja Jenna jäi vielä nukkumaan hotellille. Puolen päivän aikaan hain Jennankin camping alueelle ottamaan aurinkoa, tuossa vaiheessa Jade oli jo täydessä vauhdissa ja oli sekoittanut aika monen miehen pään. Tuulen yltyessä ja kelin näin viilentyessä, minä otin puhelun kaverilleni joka oli veneensä kanssa Naantalissa ja kyselin mikä keli siellä oli. Hänen vastatessa että aurinkoinen, läksimme Jennan kanssa välittömästi kohti Naantalia. Emme tosin ehtineet olla Naantalissa kuin pari tuntia kun suuntasimme takaisin Raumalle ja RMJ-alueelle, halusimme nimittäin nähdä millaisessa kuosissa Tukiaisen siskokset vetää settinsä. Näky oli kyllä melkoinen, ensinnäkin tytöt oli jättänyt meikkauksenkin väliin ja Julia oli korvannut sen ilmeisesti kohtuullisella vai pitäisikö sanoa kohtuuttomalla määrällä alkoholia koska aluksi hän oli lavalla kuin zombi ja sen jälkeen tulin kiire ehtiä lavalta pois ennen kuin nukkumatti saapui paikalle. Täytyy myöntää että melkoinen reality show. SeiskaShow:n jälkeen lavalle saatiin sitten Maija Vilkkumaa, Yö ja Popeda. Popedan setin jälkeen olikin sitten taas aika suunnata jatkoille Bar Hoviin.

Sunnuntaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan yhden tytön kanssa kohti Mäntyharjua. Matkalla pyörähdimme Lahden satamassa, mutta koska siellä oli aika hiljaista jatkoimme samalla vauhdilla minun huvilalle jossa meni muutama tunti aurinkoa ottaen ja hiukka hyötyliikuntaa laiturilla harrastaenkin. Sen jälkeen läksimme vielä käymään pitsalla Mäntyharjun keskustassa ja päädyimme yksi minun kotipaikalleni.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar


Mr Lotharin viikko 24/2010

Maanantaina tilasin aamupäivällä Bemariin uudet kesärenkaat, kävin maksamassa huvilan vesiputkien eristeet, allekirjoitin minun ja Melanyn Oslon erotiikkamessujen esiintymissopimukset ja lähetin ne Norjaan messujen järjestäjille. Iltapäivällä olikin sitten ohjelmassa yhden taloyhtiön ylimääräinen yhtiökokous jossa päätettiin kyseisen talon liittymisestä kaukolämpöverkkoon.

Tiistaina tilasin Bemariin uuden avaimen järveen tippuneen tilalle, varasin minulle ja Melanylle lentoliput Norjan reissua varten ja kävin ostamassa uudelle kannettavalleni kuljetuslaukun.

Keskiviikkona piti olla Bemarin kiillotuspäivä, mutta koska kyseinen homma siirtyi torstaille, meni keskiviikko ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina aamupäivä meni BMW:n kiillotuksessa käyttämiseen ja kiinteistöjeni sähkösopimuksien kilpailuttamiseen, iltapäivän vietin kotipaikallani pihahommissa.

Perjantaina vein aamupäivällä rautaromuja romumiehelle ja Bemarin kiillotuksesta tulleen laskun Matti Nykäselle. Iltapäivällä läksin hakemaan BMW:n avaimen Mikkelistä, samalla reissulla kävin ostamassa raivaussahan ja katselemassa uutta hiukka isompaa venettä huvilalleni. Mikkelin reissun jälkeen otin pienet päiväunet ja sitten olikin jo aika suunnata kulku kohti Karkkilaa jossa minulla oli Erotic Night keikka Melanyn kanssa Hotelli-ravintola Rautaruukissa.

Lauantaina päivä meni huvilalla kaikenlaista pientä touhuillessa, mutta illalla läksin jo ajoissa Goldyn ja Simon kanssa Haukivuorelle jossa minun ja Goldyn oli määrä vetää Erotic Night. Saavuimme Haukivuorelle jo kahdeksan aikaan ja ruokailun jälkeen kello oli vielä niin vähän että minä päätin hyödyntää ylimääräisen ajan uuden show:n suunnitteluun. Goldy veti oman esityksensä puoli yhden aikaan ja tuon uuden, minun ja hänen yhteisesityksen aika oli puoli kahdelta. Kyseinen esitys sisälsi sitomista, ruoskimista, tulitemppuja ja tietty strippaamista, itse asiassa se oli aika raju setti ja siitä olisi aika helposti saanut tehtyä sellaisen messuille sopivan versionkin joka sisältää liveaktin. Keikan jälkeen läksimme kohti Mäntryharjua, Mikkelin kohdalla jouduimme kuitenkin vaihtamaan Simon kuskiksi sillä minun perjantain keikan jälkeen kuudelta nukkumaan meneminen ja kahdeksalta herääminen alkoi painamaan silmäluomia sen verran että minun koko matkan ajaminen olisi jo ollut aika vaarallista. Minä jäin Goldyn kanssa yöksi minun kotipaikalleni Mäntyharjun keskustaan, Simon jatkaessa matkaa Heinolaan.

Sunnuntaina vein Goldyn puoli kahden junalle ja sen jälkeen aloin testaamaan uutta raivaussahaani kotipaikallani.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar


Mr Lotharin viikko 23/2010

Maanantai aamupäivä meni huvilalla uuden lämminvesivaraajan asennuksessa, iltapäivällä/illalla olikin sitten mukavampaa ohjelmaa sillä vietin sen parin tytön kanssa huvilalla edellisestä viikonlopusta toipuessa ja grillaillessa.

Tiistaina vein tytöt aamulla junanalle ja sen jälkeen sovin Hotelli Ravintola Rautaruukin ravintolapäällikön kanssa että menen 18.6.2010 Melanyn kanssa Karkkilaan heittämään Erotic Night keikan. Tiistaina sain myös tiedon siitä että seuraavat Helsingin sEXHIBITION messut on 26-27.11.2010 ja minä olen siellä taas perinteiseen tapaan Puuharavintolan seremoniamestarina, yms.

Keskiviikkona julkaistiin aamupäivällä minun ja Laran video, kyseinen video on minun aikuisviihdeurani 85 video mutta Laran kohdalla on kyse hänen ensimmäisestä videostaan! Iltapäivällä vaihdoin Bemariin vihdoin ja viimein kesärenkaat :D

Torstaina sovin että Jade menee 10.7.2010 esiintymään Ravintola Pepperoniin Elimäelle, sen lisäksi väänsin hiukka autokauppoja.

Perjantaina läksin jo aamupäivällä ajelemaan kohti Helsinkiä, ennen lähtöä olin laittanut facebookiin ilmoituksen että haen uusia malleja aikuisviihdevideoihin ja niinpä sainkin muutamia yhteydenottoja ja valikoin niistä parhaimman jonka jälkeen menin kuvaamaan videon kyseisen tytön kanssa. Videon esittelyteksti kuuluu seuraavanlaisesti: Mr Lothar on laittanut Facebookiin ilmoituksen että on matkalla Helsinkiin ja voisi tavata sekä kenties kuvatakin uusia tyttöjä videoihinsa. Sabina puolestaan on kärsinyt jo jonkin aikaa puutteesta, niinpä hän ottaakin oitis yhteyttä Lothariin ja sanoo haluavansa kuvata videon mahdollisimman pian. Tällä videolla näette miten ripeästi hommat etenee Lotharin saapuessa Sabinan luokse ja kuinka Lothar roiskii lopuksi lastinsa hoikan Sabina muhkeille rinnoille. Kyseinen video julkaistaan minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään. Videon kuvauksen jälkeen ehdin syödä pikalounaan ja sen jälkeen minun pitikin jo kiirehtiä eräisiin yksityisbileisiin joissa minun oli määrä esiintyä synttärisankarille. Esityksestä tuli aika monipuolinen sillä aloitin sen tulitempuilla, sen jälkeen show sisälsi strippausta ja lopuksi tarjoilin synttärisankarille hiukka ”täytekakkua”. Bileiden jälkeen läksin vielä yhden tytön luokse jatkoille ja jäin sinne yöksikin.

Lauantaina olikin sitten aikainen herätys sillä läksimme Jaden ja Melanyn kanssa yhdeksän aikaan kohti Veteliä ja Kemoran moottorirataa. Aikataulun mukaan Jaden ja Melanyn ensimmäisen vaahtoshow:n oli nimittäin määrä olla jo 15.20 Radalle.com Festivals tapahtumassa. Ehdimme kuin ehdimmekin ajoissa paikalle, mutta aikataulu oli sen verran myöhässä että tytöt pääsivät esiintymään vasta viiden aikaan. Vaikka ulkona satoikin vettä ja keli oli kylmä, oli tunnelma taltassa sellainen kuin olisi ollut mitä parhain auringinpaiste. Tyttöjen esitystä sivusta katsellessa tulin siihen tulokseen että käyn meidän yhteisesityksessä itsekin testaamassa tuon vaahdon ja tietty siihen osaltaan vaikutti sekin että yleisön joukossa oli naisia jotka halusivat nähdä minutkin mukana vaahtoshow:ssa. Minun ja tyttöjen yhteissetin alkukin viivästyi hiukan, mutta sitten kun pääsimme esiintymään laskettiin ns. kaikki irti ja yleisökin villiintyi riisumaan minun hiukka yllyttäessä heitä vaahdon sekaan. Itse asiassa vaahdossa telmi jopa ihan potentiaalisia leffaehdokkaitakin. Vaahtoshow:n jälkeen kävin tyttöjen kanssa saunomassa ja sitten olikin aika alkaa valmistautumaan meidän ja Ruoskan yhteisesitykseen. Perinteiseen tapaan astuimme lavalle Ruoskan Liha vasten lihaa biisin aikana, lavalla nähtiin sekä paljasta pintaa että tulta ja teimpä minä Patelle pikku yllärinkin siten että käskin hänenkin riisua paitansa jonka jälkeen suuntasin rälläkän kipinäsuihkun hänen selkäänsä. Liha vasten lihaa biisin jälkeen me poistuimme lavalta, mutta palasimme sinne vielä yleisön sitä vaatiessa viimeisen encore biisin aikana ja voin sanoa että harvoin on tullut puhalleltua niin paljon tulta kuin puhalsin tuon kappaleen aikana Kemorassa. Keikan jälkeen oli vielä jonkinlaiset jatkot takahuoneessa ja sitten vielä mökkikylässäkin jossa majotuimme.

Sunnuntaina herätys oli taas kahdeksan aikaan aamulla, kävimme vielä pikaisesti rata-alueella ja sen jälkeen suuntasimme Bemarin keulan kohti etelää. Kotiin päästyäni olin niin poikki viikonlopun hulinoista että menin suoraan päiväunille.

PS. Kun jaksan niin lisään kuvia viikon tapahtumista osoitteeseen http://www.kuvake.net/MrLothar


Mr Lotharin viikko 22/2010

Maanantaina kävin aamupäivällä hierojalla, iltapäivä menikin sitten yhden tytön kanssa huvilalla lomaillessa ja mönkijällä ajellessa.

Tiistaina kävin ostamassa uuden lämminvesivaraajan ja kaverini tulivatkin juuri sopivasti vierailemaan huvilallani kun se piti nostaa peräkärrystä sisälle. Huvilan teknisen tilan oviaukko oli kuitenkin niin tarkka että jouduin purkamaan ovenkarmit pois että lämminvesivaraaja mahtui siitä, no kaverini ottivat sillä aikaa hiukka kuppia ja niinpä he jäivätkin sitten hiukka pidemmäksi aikaa huvilalleni.

Keskiviikkona aamupäivällä hoitamassa asioita Kouvolassa, mutta iltapäivällä lomailu jatkui kavereideni kanssa veneretkellä Orilammen Majalle. Sieltä matka jatkui kohti Ravintola Känkkäränkkää, mutta huonoksi onneksemme kaverini moottoriveneen moottori sanoi työsopimuksensa irti muutama kilometri ennen määränpäätä ja jouduimme tuuliajolle. Tuossa vaiheessa ei juuri hymyilyttänyt, mutta onneksi puhelimet on keksitty ja kun soitimme Känkkäränkän omistajalle, niin hän hoiti yhden veneilijän hinaamaan meidät loppumatkan. Paluumatka mentiinkin sitten tietä pitkin, jotta homma ei olisi mennyt liian putkeen, niin melkein heti huvilalle päästyämme yksi kavereistani kompastui kynnykseen ja hänen kädessään ollut viinapullo hajosi lattialle tehden samalla ison viillon hänen käteensä. Aluksi yritimme saada vuodon tyrehtymään itse, mutta siinä vaiheessa kun olimme jo grillailleetkin ja veren vuoto sen kuin vain jatkui, tilasimme taksin jolla lähetimme kundin sairaalaan tikattavaksi.

Torstaina harrastimme kavereideni kanssa päivällä vesijetteilyä ja vesihiihtoa, illalla läksimme pienelle maakuntakierrokselle eli teimme visiitin lähes kaikkiin Mäntyharjun, Ristiinan ja Mikkelin ravintoloihin.

Perjantaina päätimme sitten ajella mönkijällä ja kutsua minun huvilalla hiukka naisiakin, heidän saavuttua paikan päälle ajeltiin taas vesijetillä, grillailtiin, saunottiin ja pidettiin muutenkin hauskaa.

Lauantaina huvilalle saapui lisää naisia, päivä meni taas jetteilyn ja muiden hauskojen harrastusten parissa mutta illalla suuntasimmekin sitten Mäntyharjun keskustaan ravintola Old Iiwariin jossa minulla oli yhteiskeikka Jaden kanssa. Keikan jälkeen läksimme jatkoille minun huvilalle.

Sunnuntaina kuvasin yhden aikuisviihdevideon heti aamutuimaan, kyseisen videon juoni menee jotakuinkin näin: Mr Lothar ja Venus ovat päättäneet lähteä testaamaan Lotharin uutta kesälelua, Sea-Doo:n 255 hevosvoimaista vesiskootteria. Ilma näyttää lämpimältä, mutta järven selällä ei sitten enää olekaan niin lämmintä ja kylmyydestä johtuen Lothar ja Venus ajavat takaisin rantaan jonka jälkeen alkaakin sitten hiukka erilaiset vesijetin ajo-ominaisuuksien testaukset. Niissä ajetaan sekä edestä että takaa ja lopuksi roiskitaan rasvat rinnoille, todeten että vesijetti on kuin luotu seksin harrastamista varten.
Kuvauksien jälkeen päivä meni laiskotellessa, mutta illalla läksimme porukalla Pieksämäelle jossa minullla oli Erotic Night keikka Jaden kanssa. Keikan jälkeen läksimme taas jatkoille minun huvilalle, matka oli tosin aika tuskainen, sillä minä olin niin väsynyt.

PS. Lisään kuvia viikon tapahtumista heti kun vain jaksan osoitteeseen http://www.kuvake.net/MrLothar ja sunnuntaina kuvattu video julkaistaan minun kotisivuilla osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php