Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2010.

Mr Lotharin viikko 29/2010

Maanantai meni huvilalla lomaillessa.

Tiistaina kävin ostamassa huvilan laituriini muutaman lisäosan ja asensin ne paikoilleen.

Keskiviikkona kävin ajelemassa vesiskootterilla Vuohijärvellä.

Torstai meni myös huvilalla lomaillessa ja kavereiden kanssa jetteillessä.

Perjantaina läksin Jaden kanssa heti aamusta Oulua kohti, olimme nimittäin molemmat esiintymässä perjantaina Oulun Erotica messuilla. Oulun saavuttuamme, kävimme ensin tsekkaamassa majoituksemme ja sen jälkeen syömässä Intialaisessa ravintolassa. Ruokailun jälkeen menimmekin sitten jo Teatrialle, sillä messut alkoivat 16.00 ja Jaden ensimmäinen show oli 17.00. Minun ensimmäinen show oli 18.30, tuohon aikaan messuilla oli vielä aika hiljaista ja niinpä otinkin esitykseeni avustajaksi yhden privaattistrippareita ja hän teki pyyhkeen alla sen verran hyvää työtä että shown lopussa minä esittelin yleisölle täydessä seisokissa olevaa kulliani. Oman esitykseni jälkeen katselin muiden esiintyjien esityksiä ja kiertelin muutenkin messu-alueella. 21.30 olikin sitten minun toisen esiintymisen vuoro, tuossakin esityksessä ensimmäinen biisi meni strippaamisen merkeissä, toinen tulitemppuja tehdessä ja kolmannessa otin yleisönjoukosta avustajan joka öljysi minun vartalon. Yleisöstä ottamani tyttö teki myös sen hyvää minua öljytessään ja lopuksi kullini öljyämiseen keskittyessä että lopulta kullini oli niin kova kuin se vain ikinä pystyy olemaan. Toisen shown avustajatyttö tuli vielä käymään takahuoneessakin, hiukka ”juttelemassa”. Illan kolmannessa esityksessäni minun oli määrä esiintyä Alex nimisen stripparin kanssa, niinpä jouduimmekin suunnittelemaan ihan uudenlaisen shown koska emme olleet esiintyneet ikinä aiemmin yhdessä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan show olisi ollut muuten samanlainen kuin minun sooloesitykset, mutta Alex olisi tullut toisen kappaleen aikana palomieheksi pukeutuneena sammuttelemaan minun tulia. Alex oli kuitenkin hiukka liian malttamaton ja niinpä hän tuli lavalle heti ekan biisin alussa ja niinpä koko shown idea meni uusiksi. No eipä ollut eka kerta kun hiukka sovellettiin ja muutettiin esitystä kesken sen kulun, lopussa lavalla oli sitten minun ja Alexin lisäksi viisi yleisöstä lavalle otettua naista joista osa oli jo lähes alastikin. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta onneksi messujen jälkeen oli vielä jatkot Hot Night Clubissa. Sieltä minä suuntasinkin sitten hoteliin, jossa päädyn 4 tytön kanssa samaan huoneeseen.

Lauantaina oli aika jäykkä herätys, minun ja Jaden piti meinaan lähteä seiskan aikaan ajelemaan kohti Radalle.con Festivaleja jotka pidettiin Motoparkissa Virtasalmella. Matka meni kuitenkin suht kivuttomasti vaikka edellisen yön unet olikin jäänyt kahteen tuntiin. Motoparkissa meille selvisi että ei meidän olisi tarvinnutkaan tulla sinne niin aikaisin. Varikolla yksi tytsy kysyi minulta voisinko ajaa hänen auton varikolta leirintäalueelle, sillä hän meinasi nukkua pakussaan. No koska minä olen lähes aina selvin päin niin lupauduin auttamaan neitoa ja tuosta sainkin idean, että minäkin voisin käydä hiukka nukkumassa hänen autossaan ennen illan esityksiä ja niin tuli tehtyäkin. Festarialueella minun eka homma oli juontaa Jaden ja Melanyn vaahtoshow, kyseessä oli K18 show ja täytyy sanoa että olisi kyllä taas tehnyt mieli päästä mukaan tuohon vaahtoilotteluun. Ekan vaahtoshown jälkeen aika menikin sitten lähinnä takahuoneessa Matin ja hänen bändinsä jäsenten kanssa turistessa, 21.30 oli sitten toisen vaahtoshown vuoro ja tuohon esitykseen minäkin osallistuin. Vaahtoshown jälkeen kävimme saunomassa ja sitten menimme katsomaan Matin keikkaa suoraan backstagen terassilta. Matin keikan jälkeen minä hoidin yhdelle synttärisankarille sellaisen privateshown että hyvä että tyttö pysyi enää jaloillaan sen jälkeen. Sitten meinasikin jo tulla kiire valmistautua yhteiskeikkaan Ruoskan kanssa. Ruoskan keikan jälkeen pakkasimme tyttöjen kanssa tavarat kasaan ja läksimme yöksi minun kotipaikalle Mäntyharjulle.

Sunnuntaina heräilimme vasta puolen päivän aikaan, päivä meni lähinnä laiskotellessa mutta illalla grillailun jälkeen muutama kaveri tuli kylään ja sitten otettiinkin hiukka kisailuja ensin minun kotikuntokeskuksella ja sen jälkeen siirryimme Mäntyharjun urheilualueelle mm. heittämään keihästä, työntämään kuulaa, hyppäämään korkeutta ja laukomaan rangaistuslaukauksia.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=689821


Mr Lotharin viikko 28/2010

Maanantai meni Mikkelissä Anninalle autoa etsiessä, Xon-puitossa ja Visulahden uimarannalla.

Tiistaina kävimme rekisteröimässä Anninan Fordin, samalla reissulla minun BMW:hen asennettiin uusi eturekisterikilpi ja sen aluslevy. Katsastuskonttorilla käynnin jälkeen läksimme ajelemaan Mattilan ja Paakkarin kanssa vesiskoottereilla ja hiihtämään vesisuksilla sekä vetämään vetorengasta jetin perässä. Päivän päätteeksi grillailimme kilon lihaa ja pari kiloa kanaa minun kotipaikkani pihalla.

Keskiviikkona pyörähdin illalla Mikkelissä ravintolalaiva Toivon terassilla.

Torstaina kävin Mikkelin maistraatissa rekisteröimässä uuden jettini, sen jälkeen läksimmekin taas kurvailemaan jeteillä Kurkiniemeen sekä tietty vetämään vetorengasta, yms. Ajelemasta takaisin laituriin tullessa poliisit olivat juuri nostamassa venettään järvestä, toinen poliiseista ei ilmeisestikään tykännyt vesiskoottereista sillä hän sanoi meille että:”tämä ei ole oikea paikka harjoitella vesiskootterilla ajelemista”. Teki mieli kysyä tuolta poliisilta että pitäisikö vesiskootterilla harjoitella sitten uima-altaassa, mutta jätinpä kuitenkin kysymättä.

Perjantaina meitä olikin sitten taas isompi lauma leikkimässä vesileikkejä ja olipa meillä taas yksi uusi lajikin, yksi kavereistani oli nimittäin tuonut wakeboardin mukanaan. Ajelemisen jälkeen loppu ilta menikin minulta grillaillessa ja ajeluista kuvattuja videoita youtubeen ladatessa.

Lauantaina päivä meni huvilalla, mutta illalla suuntasin Ferrarin keulan kohti Lohjaa jossa minulla oli yksityiskeikka paikallisen prätkäkerhon tiloissa. Keikan jälkeen kävin pyörähtämässä Primessä ja ajelin vielä yöllä Vantaan, Lahden ja Heinolan kautta takaisin Mäntyharjulle.

Sunnuntaina kävin kurvailemassa Ferrarilla, järjestelin yhtä autotalleistani ja grillailin.

PS. Kuvia ja videoita viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=685175


Mr Lotharin viikko 27/2010

Maanantaina julkaistiin aamupäivällä Mr Lothar ja kaunis Joanna video – Silmät sidottuna, kyseisen videon juoni menee seuraavaan tapaan: Mr Lothar on kutsunut Joannan kylään huvilalleen. Heti huvilalle saavuttuaan Joanna kaivaa tavaroittensa seasta silmälaput, käskee Lotharia laittamaan ne silmilleen ja käymään istumaan sohvalle. Lothar tekee niin kuin käsketään ja jää odottamaan jatkoa. Aluksi Joanna hivelee Lotharin kasvoja ja näykkii kovalehtiä sekä kaulaa, mutta aika nopeasti alkaa vaatteetkin vähetä ja Lotharkin pääsee hivelemään sekä kiusaamaan kielellään Joannan mahtavia rintoja. Ei mene taas kuin hetki ja loputkin vaatteet riisutaan, Lotharin silmien ollessa edelleen peitetyt Joanna alkaa kiihkeän ratsastuksen. Lothar haluaa vaihtaa asentoa ja tuossa vaiheessa Joanna antaa vihdoin luvan riisua silmälaputkin. Videolla näet mitä eroa on seksissä silmälaput silmillä verrattuna siihen kun ne on otettu pois. Iltapäivällä läksin kavereideni kanssa ajelemaan vesijeteillä Kurkiniemen edustalle ja illemmalla saimme sitten vielä idean lähteä hakemaan vetorenkaan yhdeltä kaveriltani jeteillä, niinpä olimmekin sitten takaisin laiturissa vasta yhdentoista jälkeen illalla. Sen jälkeen käytiin syömässä ABC:lla ja sitten vielä saunomaan minun kotipaikalleni.

Tiistaina jatkoimme jetteilyä siitä mihin jäimme maanantaina eli vedimme tyttöjä renkaassa ja hiihdimme itse vesisuksilla sekä tietty ajelimme jeteillä.

Keskiviikkona tein pientä huoltoa Ferrariini, toisen ovenaukaisumekanismi oli nimittäin irronnut juhannusreissulla.

Torstaina läksimme ajelemaan kolmella jetillä Vuohijärveltä Repovedelle ja siitä Kapiaveden kautta Tihvetjärvelle jossa kävimme syömässä Kirjokiven Kartanossa. Ruokailun jälkeen ajelimme takaisin päin käyden matkalla Lapinsalmen riippusillalla, Mustalamminvuoren näköalatornilla ja Kuutinkanavalla. Kylmälaukun juomavarantojen tyhjettyä ja pienen ukkoskuuron jälkeen päätimme suunnata kulkumme Orilammen Lomakeskukselle. Orilammelta ajelimme vielä Hillosensalmelle, josta lastasimme jetit takaisin peräkärryihin ja ajelimme kotiin jossa päivän kruunasi grillaaminen.

Perjantaina kävin aamupäivällä hoitamassa hiukka työasioitakin eli lähetin Mr Lothar Production vaatteita niille jotka olivat tilanneet niitä, sen jälkeen piti vielä ajella kotipaikan nurmikkoa ja hoitaa huvilan jätehuoltoasioita mutta sitten pääsinkin taas vesileikkien pariin. Iltapäivä meni muutaman kaverin kanssa jetteillessä, vesihiihtäessä ja vetorengasta vetäessä. Illalla oli vuorossa hiusten ja parran leikkaus, jonka tosin hoiti yläosaton parturi samalla kun minä kääntelin pihvejä grillissä. Sen jälkeen kävin parturin kanssa saunomassa, jonka jälkeen läksimme käymään paikallisissa baareissa.

Lauantaina läksin päivällä yhden tytön kanssa Kouvolaan katselemaan EM-rallicrosseja joissa oli ajamassa pari minun kaverianikin, ikävä kyllä emme ehtineet katsoa kisoja ihan loppuun sillä aikataulun mukaan minun piti olla klo 18.00 Kotkassa yksityiskeikalla ja minähän en myöhästy ikinä. Kotkan synttärikeikan jälkeen suuntasimme Ferrarin keulan takaisin kohti Kouvolaa, jossa kävimme syömässä minun Italialaisen kaverini omistamassa pitseriassa. Ruokatunnin jälkeen kävimme vielä yhden toisen kaverini kanssa pyörähtämässä Kouvolan kävelykadulla eräällä terassilla, jonka jälkeen läksimme ajelemaan kohti Elimäkeä. Elimäellä menimme katsomaan Jaden keikkaa ravintola Pepperoniin. Keikan jälkeen läksimme takaisin Kouvolaan, jossa menimme käymään Old Tomin terassilla Jaden ja Kouvolan kavereideni kanssa. Terassin sulkeuduttua, kävimme vielä pyörähtämässä Armaksessa sillä tytöt tahtoivat tanssi ja tulihan tuolla itsekin otettua muutamia tanssiaskeleita. Armaksen valomerkin jälkeen läksimme ajelemaan Mäntyharjulle.

Sunnuntaina päivä menikin sitten taas parin tytön kanssa jeteillä ajellessa, vesihiihtäessä ja vetorengasta vetäessä. Illalla hoidettiin ruokahuolto grillaamalla, siihen päälle vajaan tunnin hieronta, jäätelöannos ja jalkapallon MM-finaali.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=681037


Mr Lotharin viikko 26/2010

Maanantaina päivä meni yhden tytön kanssa Mäntyharjun markkinoilla pyöriessä. Neljän aikaan paikalle saapui toinenkin tyttö, jonka jälkeen nappasimme Bemarin perään istuttavan vesiskootterin ja läksimme minun huvilalle ottamaan aurinkoa sekä kurvailemaan vesiskotterilla ja vetämään hiukka vetorengastakin sen perässä.

Tiistaina koko päivä menikin sitten vesiskootterilla ajellessa, vesihiihtäessä ja rengasta vetäessä. Teimme retken joka alkoi ruokailulla Orilammen Lomakeskuksessa, sinne minä itse asiassa hiihdin vesisuksilla tyttöjen vetäessä minua perässä vesiskootterilla. Orilammelta matka jatkui Repoven kansallispuiston alueelle, jossa kävimme katsomassa millaiset maisemat oli Lapinsalmen riippusillalta. Lapinsalmelta suuntasimme Kapiaveden kautta Tihvetjärvelle, jossa oli seuraava etappimme Kirjokiven kartano. Kirjokiven kartanossa jäätelyt syötyämme, suuntasimme matkamme takaisin Repovedelle jossa kävimme tsekkaamassa Löppösen luolan, Kuutin kanavan ja kiipeämässä Mustavuoren näköalatorniin josta oli kyllä todella huikeat näköalat Repovedelle. Mustavuoren patikoinnin jälkeen olimme ihan valmiita lähtemään takaisin minun huvilaa kohti, sillä kylmälaukussa olleet eväsjuomammekin alkoi jo pikku hiljaa loppua ja skootterin tankki tyhjetä. Orilammen kohdalla teimme vain pika visiitin maihin, jonka jälkeen minä siirryin taas vesihiihtämään jetin perässä tyttöjen ajaessa. Takaisin huvilalle päästyämme läksimme vielä käymään Mäntyharjun keskustassa tankkaamassa vesiskootterin ja hakemassa mukaamme seisottavan vesiskootterin, sekä poikkeamaan paikallisilla terasseilla.

Keskiviikkona läksimme jo hyvissä ajoin ajelemaan vesiskoottereilla, tytöt ajoivat istuttavalla ja minä seisottavalla jetillä. Ensimmäinen etappimme oli taas Orilammen Lomakeskus, jossa emme tosin tehneet tällä kertaa muuta kuin totesimme että jatkamme samalla vauhdilla matkaa Vuohijärven keskustaan Ravintola Känkkäränkän terassille. Känkkäränkässä menikin sitten jonkin aikaa sillä Remppa oli itse töissä ja terassi oli mitä mainioin paikka auringon ottoon juomapalvelun pelatessa paremmin kuin hyvin. Emme kuitenkaan voineet nauttia talon antimista täysin rinnoin, sillä olimme liikkeellä moottoriajoneuvoilla ja niinpä läksimmekin pikkuhiljaa ajelemaan takaisin minun huvilalle. Matkalla teimme kuitenkin pienen koukkauksen, sillä minä halusin käydä katsomassa millainen on Hillosensalmen Asemalle avattu kahvio. Hillosensalmelta minun huvilalle päin lähdettäessä seisottavasta jetistä loppui bensa ja niinpä laitoimme sen istuttavan jetin hinaukseen. Seisottava jetti oli sen verran etupainoinen ilman kuskia, että tytöt joutuivat vuorotellen olemaan seisottavan jetin kyydissä. Huvilalle päästyämme telmimme vielä jonkin aikaa vedessä, sillä minun rannan vesi oli peräti 25 asteista. Vesileikkien jälkeen oli vuorossa grillailua ja hiukka muitakin aktiviteettejä.

Torstaina päivä meni Mäntyharjun keskustassa kauppa-asioita hoidellessa, kävin mm. ostamassa uudet airot soutuveneeseen. Kauppareissun jälkeen säädimme jettikärryn hiukka paremmaksi, jonka jälkeen olikin taas vuorossa grillailua.

Perjantaina päivä meni ihan vaan huvilalla hengaillessa ja laiskotellessa, illalla läksimme käymään Old Iiwarissa jossa oli Rokkilasti niminen tapahtuma. Old Iiwarin visiitin jälkeen kävimme vielä Krouvissakin ja sitten olimmekin taas ihan valmiita menemään takaisin huvilalle.

Lauantaina päivä meni taas huvilalla notkuessa, mutta illalla minun piti lähteä hoitamaan yksi yksityiskeikka Valkealaan. Kyseessä oli polttarikeikka, paikalla oli polttarisankarin lisäksi parikymmentä muuta naista ja keikan jälkeen osa heistä kyseli minua suht kiivaasti saunomaan heidän kanssaan. Minun aikataulu oli kuitenkin ennalta suunniteltu ja niinpä läksin melkein heti keikan jälkeen ajelemaan Mäntyharjulle. Mäntyharjulla menin ensimmäisenä Old Iiwarin terassille syömään ja tulihan tuossa otettua yksi lonkerokin. Iiwarin visiitin jälkeen vein Ferrarin talliin ja läksin yhden kaverini kanssa Krouviin, jossa tuli nielaistua vielä muutama lonkero. Valomerkin jälkeen läksimme jatkoille minun kotipaikalleni muutaman tytsyn ja kundin kanssa.

Sunnuntaina heräsin siihen kun yksi kaverini kurvasi pihalleni avo-Porschella ja sitähän piti tietty lähteä koeajamaan. Minun ollessa koeajolenkillä, veljeni perheineen oli kurvannut pihaani ja niinpä sitten alkoikin perinteinen päiväohjelma eli läksimme käymään kävellen Mäntyharjun keskustassa kaupassa. Matkalla kävimme pyörähtämässä torilla jossa oli jokin kirpputoritapahtuma ja otimme samalla jäätelöt. Kävelyretken jälkeen grillailimme ja sitten läksimme Kurkiniemeen viettämään loppupäivää. Otimme mukaamme molemmat vesiskootterit ja vesisukset, niinpä loppupäivä menikin sitten aika vauhdikkaissa merkeissä. Hauskinta touhua oli tällä kertaa se kun istuttavan jetin kuski yritti pudottaa matkustajaa kyydistä, tuossa touhussa minä sain istuttavan jetinkin kaatumaan kun tytöt pitivät niin kovasti kiinni että piti laittaa kaikki keinot käyttöön. Veljeni lapsia kyyditellessä pitikin sitten ajella hiukka rauhallisemmin, sillä he ovat vasta 6, 8 ja 10 vuotiaita. Vesileikkien jälkeen veljeni läksi perheineen ajelemaan kotiaan kohti ja minä läksin tyttöjen kanssa grillailemaan kotipaikalleni. Tytöt ottivat ruokajuomaksi muutaman oluen ja niinpä huomasinkin hetkeä myöhemmin olevani kuskaamassa kolmea tyttöä paikalliselle terassille. Terassi visiitin jälkeen läksin parin tytön kanssa yöksi kotipaikalleni ja täytyy kyllä myöntää että tuli kuuma yö heidän kanssa samassa sängyssä.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=681037