Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2010.

Mr Lotharin viikko 34/2010  1

Maanantaina porukka heräili hiukka ennen puolta päivää, Aso ja kumppanit pääsivät liikkeelle yllättävän nopeasti ottaen huomioon että edellisen yön bileet oli kuitenkin aika rankat. Minä itse jäin huvilalle vielä joksikin aikaa lepäilemään ja järjestelemään paikkoja.

Tiistaina päivä menikin esiintymistavaroita pakkaillessa ja illalla ajelin Vantaalle yhden tytön luokse.

Keskiviikkona hain aamulla Jaden ja Melanyn kyytiini jonka jälkeen kurvasimme lentokentälle ja nousimme lentokoneeseen joka vei meidät Norjaan, sillä meidän oli määrä esiintyä Oslon sEXHIBITION messuilla 25-28.8.2010. Osloon päästyämme otimme alle taksin ja kurvasimme sillä Rockefeller Areenalle jossa messut järjestettiin. Ensimmäisenä tapasimme messujen järjestäjän jonka jälkeen aloimmekin sitten valmistautua illan esityksiin, jaoimme pukuhuoneen Cilin, Yasminen ja messujen pääesiintyjän Jassica Draken kanssa. Ensimmäinen ilta oli siihen nähden varsin mainio että oli keskiviikko, yleisössä oli mm. sen verran villejä tyttöjä että yksi avustajakseni ottamistani tytöistä otti minulta suihin oikein huolella siten että esityksen lopussa kullini osoitti kattoa kohti. Järjestelyistä voi mainita sen verran, että aikataulut mätti aika pahasti mutta paikka jossa messut järjestettiin oli loistava ja esiintyjien määrä suuri. Yöllä esitysten jälkeen tuli sitten pikku yllätys, meidät oli majoitettu jonkun vanhan ukkelin luokse sen omaan asuntoon.

Torstaina nukuimme pitkään. Kolmen aikaan iltapäivällä Norjalainen esiintyjä Oddvar saapui paikallisoppaaksemme, mutta hän meinasi eksyä melkein heti itsekin. Löysimme kuitenkin tiemme keskustaan ja menimme porukalla syömään Kiinalaiseen ravintolaan, jonka jälkeen kello olikin sitten jo sen verran että oli aika suunnata messuille. Torstaina minulle sitten ehdotettiin järjestäjien puolelta että vetäisin yläkerrassa jonkun privashownkin kymmenen hengen porukalle, tuossa vaiheessa en vielä tiennyt että kyse oli liveaktista. Kuuden aikaan saapui messuille minun yksi suomalainen kaverinikin Oslossa asuvan autonkuljettajansa kanssa ja he osoittautuivatkin myöhemmin kultaakin kalliimmiksi henkilöiksi, he nimittäin hoitivat meidän Oslon vierailun loppuajan majoitukset ja kyyditykset. Illan päälavan esitykset meni taas loistavasti ja taas yleisön joukossa oli kiimaisia naisia jotka antoivat minulle hiukka huulihoitoakin. Puoli kolmen aikaan yöllä oli sitten sen liveaktishown vuoro. Homma meni muuten ihan hyvin, mutta kyseisessä kopissa jossa akti tapahtui oli todella kuuma ja pöytä jonka päällä nussin tyttöä ei kestänyt, vaan hajosi kappaleiksi. Meinasin jo lopettaa esityksen tuohon, mutta koska halusin antaa Norjalaisille kunnon shown menin vielä jatkamaan sillä seurauksella että polveni hankautui kokolattimatolla nussiessa ihan vereslihalle. Liveaktin jälkeen pakkasin tavarat ja läksin tyttöjen kanssa jatkoille kaverini järjestämään hotellihuoneeseen.

Perjantaina siirryimme seuraavaan majoituspaikkaamme joka oli ihan Vigelandin puiston vieressä, niinpä kävinkin Jaden ja Melanyn kanssa päiväkävelyllä ja jäätelöllä kyseisessä puistossa. Sen jälkeen kello olikin sitten taas sen verran että läksimme etsimään hyvää ruokapaikkaa ja kuskinamme toimineen paikallisoppaamme suosituksesta päädyimme Vietnamilaisravintolaan joka osoittautuikin todella hyväksi paikaksi. Ruokailun jälkeen tytöt halusivat vielä käydä shoppailemassa jonka jälkeen olikin sitten taas aika mennä messuille valmistautumaan illan esityksiin. Perjantaina messuilla olikin sitten jo aikalailla tungosta ja yleisö entistä villimpää. Viimeisessä päälavan showssani yksi yleisöstä esitykseeni ottama avustaja olisi mm. halunnut harrastaa seksiä minun kanssa lavalla, mutta koska minulla oli liveakti melkein heti tuon esityksen jälkeen hallin yläkerrassa kieltäydyin tarjouksesta ja tyydyin vain mainostamaan yläkerran esitystä. Yläkerrassa tulikin sitten taas pikku yllätys, aiemmin illla olin vetänyt liveaktin ihan normaalisti mutta nyt se olikin sitten kielletty vaikka järjestäjät nimenomaan itse halusivat alun perin minun vetävän liveakteja. No onneksi paikalle saapunut yleisö kuitenkin tajusi tilanteen ja tyytyivät siihen että vedin yhden tytön kanssa juuri niin tuhman shown kuin vain sai vetää. Messuilta meidän oli määrä lähteä vielä yksille jatkoillekin, mutta koska emme ikinä löytäneet paikkaa niin järjestimme omat pikku jatkot kaverini meille vuokraamalla asunnolla.

Lauantaina nukuimme taas aika pitkään, emmekä ehtineetkään tehdä muuta ennen messujen alkamista kuin käydä vain syömässä aamupalaa. Messuilla oli taas porukkaa entistä enemmin ja meno sen mukaista, mutta taas tuli yllätyksiäkin sillä minun illan viimeinen show keskeytettiin! Show oli jo melkein loppu, itse asiassa siinä vaiheessa että olin ottanut lavalle puolen kymmentä kiimaista naista yleisöstä ja he olivat öljynneet minut jonka jälkeen kaksi heistä oli jo alkanut ottaa minulta suihin vuorotellen. No joku oli sitten tehnyt päätöksen lopettaa shown kesken ja niinpä loppu jäi yleisöltä näkemättä. Messujen jälkeen läksimme virallisille jatkoille jonne messujen järjestäjä oli meidät kutsunut, kyseisen clubin ovella törmäsimme kuitenkin ongelmaan. Clubin omistaja oli sama vanha ukkeli jonka luokse meidät oli majoitettu ja jossa olimmekin ensimmäisenä yönä, mutta emme kelpuuttaneet majoitusta vaan menimme ennemmin kaverini hoitamiin majoituksiin. Ukkeli oli sitten ottanut tuosta niin paljon nokkiinsa että vaikka emme olleet tehneet mitään pahaa, niin hän sanoi minulle että meillä ei ole mitään asiaa kyseiselle clubille ja että ystävyytemme on loppu. Tytöt halusivat kuitenkin jatkoille ja päättivät vielä käydä jututtamassa ukkelia, jolloin ukkeli sanoi että meidän pitää maksaa 300 per henki jos haluamme jatkoille. Tuossa vaiheessa teimme päätöksen että emme mene kyseiselle clubille ikinä vaikka meille maksettaisiin, vaan järjestämme taas omat jatkot asunnollamme ja niin teimmekin.

Sunnuntaina heräilimme taas puolen päivän aikaan, pakkasimme tavarat ja läksimme kohti lentokenttää. Matkalla kävimme vielä katsomassa Oslon oopperataloa joka on aika erikoisen näköinen. Aamupalan söimme kentällä ja olimme kaikki todella väsyneitä. Suomeen päästyäni ajoin yhden lentokentän lähellä asuvan tytön luokse ja loppujen lopuksi jäinkin sitten hänen luokseen yöksi. Sunnuntaina julkaistiin myös minun 88. aikuisviihdevideo Mr Lothar & Body-Lady – Muskelinaisen orgasmit osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=701111


Mr Lotharin viikko 33/2010  1

Viikko 33/2010

Maanantaina hain viime viikolla tilaamani porealtaan matkahuollosta ja asensin kotipaikkani takapihalle.

Tiistaina järjestinkin sitten jo ensimmäiset Party Pool bileet ja miten ollakaan niissä kuvattiin pari aikuisviihdevideotakin. Videoiden juonet menevät jotakuinkin seuraavaan tapaan: Video 1 Mr Lothar & Nelly & Madonna – Porealtaan koeajo. Mr Lothar on ostanut itselleen ulkoporealtaan ja koska altaan nimi on Party Pool päättää hän kutsua pari tyttöä juhlimaan kanssaan allaskemuihin. Lothar on pukenut itselleen uimavalvoja paidan ja meinaa aluksi vain katsella sivusta kun tytöt nauttii porekylvystä, mutta tyttöjen muhkeat rintavarustukset nähtyään Lotharkin alkaa vähentää vaatteita ja tarjoilee kulliaan Madonnalle joka alkaakin välittömästi imuttamaan sitä. Madonnan saatua kullin pystyyn kumartuu Nelly säätämään altaan vettä lämpimämmälle jolloin Lothar tuikkaa kullinsa juurta myöten Nellyn pilluun. Sen jälkeen Lothar nussii tyttöjä vuorotellen ja roiskii lopuksi spermat Nellyn päälle. Video 2 Mr Lothar & Nelly & Simo & Madonna – Picknick Mr Lothar on ostanut vesiskootterin perässä vedettävään vetorenkaaseen Sit & Love lisäosan eli sellaisen ilmalla täytettävän jakkaran jonka keskellä on dildo pystyssä ja niinpä hän on sitten kutsunut pari tyttöä testaamaan kyseistä yhdistelmää ja Simon ajamaan vesiskootteria. Aluksi tytöt hiukka aristelevat, mutta alkuun päästyään he haluavat aina vaan kovempaa kyytiä. Simo on kuitenkin sitä mieltä että kyyti kyydistä ja kurvaa vesiskootterilla läheiselle saarelle. Saarella alkaakin sitten toisenlaiset ajot, aluksi Lothar vain kuvaa toimintaa mutta intaantuu sitten itsekin mukaan ja niinpä rauhallinen picknick muuttuukin villiksi ryhmäseksiksi. Kuvauksien jälkeen on vuorossa grillibileet, jonka jälkeen Simo käy hakemassa kemuihin vielä yhden tytön ja sen jälkeen jatkuukin taas Party Poolin testaus.

Keskiviikkona kävin hoitamassa pankkiasioita, mutta muuten päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina kävimme laskemassa yhden kaverini veneen vesille, mutta muuten torstaikin meni lähinnä aurinkoa ottaessa, porealtaassa kelluessa ja grillaillessa.

Perjantaina läksin jo kymmenen aikaan aamulla Lieksaa kohti. Matkalla kävin kuitenkin kuvaamassa Mr Lothar & Body-Lady – Koekuvaus videon käsikirjoitus meni jotakuinkin seuraavalla tavalla: Mr Lothar on saanut yhteydenoton bodaritytöltä joka haluaisi kokeilla aikuisviihdevideoissa esiintymistä, niinpä Lothar päättää eräällä keikkamatkallaan käydä moikkaamassa kyseistä naista. Oven ulkopuolella on enteilevästi leijonaa esittävä patsas ja Lothar sanookin ennen ovikellon pimputusta että sitten ei muuta kuin leijonan kitaan. Oven tulee aukaisemaan sporttinen nainen joka kysäisee heti että nytkö kuvataan ja ohjaa Lotharin suoraan makuuhuoneeseen lähes vauhdissa riisuen. Aluksi Lothar joutuukin suoraan kitaan, sillä nainen imaisee Lotharin kullin välittömästi suuhunsa. Sen jälkeen meno sen kuin villiintyy ja Lotharkin pääsee vauhtiin, tuossa vaiheessa tyttö toistelee moneen kertaan kuinka iso kulli Lotharilla on ja epäilee että mahtuuko se sisään mitenkään. Lothar tyrkkääkin kullinsa kerralla pohjaan saakka ja tyttö huutaa hurmiossa. Miten tämä tiukka vartaloisten kisailijoiden akti päättyy näet tällä videolla.
Videon kuvaamisen jälkeen kävin Joensuun carting radalla katsomassa SM-kisoja, jonka jälkeen kävin poimimassa Safyran kyytiini ja suuntasimme Bemarin keulan kohti Lieksaa jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Tinatähdessä. Keikan jälkeen minä ajelin vielä takaisin Mäntyharjulle.

Lauantaina päivä meni huvilaa bilekuntoon laittaessa. Illalla alkoi sitten valua bileporukkaa paikalle, tosin lauantai oli tällä kertaa vasta kevyt aloitus ja sunnuntain alustus.

Sunnuntaina olikin sitten varsinainen bilepäivä, se alkoi heti aamusta porekylvyllä ja päivän mittaan porukkaa tuli lisää koko ajan. Vaikka osa porukasta joutuikin lähtemään pois jo ennen iltaa, oli vielä illallakin TV-kuvausryhmän ja Ason saapuessa paikalle sellaiset jytinät että varmaan naapuritkin tiesi missä on juhlat. Illan ohjelmassa oli mm. jetteilyä, savusaunomista, pool partyt ja tulipa tuota vetäistyä jonkinmoinen tulishowkin yön pimetessä. Saas nähdä minkä verran kuvausryhmän taltioimasta materiaalista voi näyttää MTV3 kanavalla ja minkä verran joudutaan sensuroimaan :D

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=698395 ja K18 videoita julkaistaan osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään.


Mr Lotharin viikko 32/2010  1

Maanantaina lähetin viime viikolla kuvaamani videon leikkaajalle editoitavaksi ja kirjoitin viime viikon blogin, muuten päivä menikin viime viikon univeloista toipuessa.

Tiistain pyhitin kokonaisuudessaan yhden tytön kanssa laiskottelulle.

Keskiviikkona olikin sitten kotipaikan nurmikkojen ajamisen aika, sen lisäksi siivosin autotallin ja sovin että menen 15.10.2010 Safyran kanssa Erotic Night keikalle ravintola Villihanheen Lempäälään.

Torstaina tein aamupäivällä uudet tulisoihdut Oslon keikkaa varten ja iltapäivällä pesin yhden tytön kanssa autot edustuskuntoon.

Perjantaina tilasin aamulla itselleni porealtaan, päivä meni torstaina autojen pesuun osallistuneen tytön kanssa jetteilyn merkeissä, illalla grillailimme jonka jälkeen kävimme ensin Old Iiwarin terassilla, sen jälkeen kurvasimme Ferrarilla Ristiinaan Sataman Valojen terassille ja siitä melkein samalla vauhdilla Mikkeliin Jurassic Rockiin. Rockissa viivyimme vain ihan pienen hetken, jonka jälkeen kävimme vielä Mikkelin keskustassa yhdellä terassilla ja sitten suuntasimmekin kulkumme takaisin Mäntyharjulle ravintola Krouviin. Krouvissa olimme valomerkkiin saakka ja sen jälkeen kävimme vielä nakkikioskilla syömässä hiukka roskaruokaa jonka jälkeen läksimmekin minun asunnolle.

Lauantaina oli aika vaihtaa seuralaista, sillä minulla oli keikka Jaden kanssa Utajärvellä ravintola Marionissa. Jade tuli minun luokseni yhden aikaan päivällä ja läksimme suht saman tien ajelemaan kohti Utajärveä ja saavuimmekin sinne jo kuuden jälkeen. Ensin kävimme syömässä ja sitten menimme hiukka rentoutumaan Rokuan kylpylään ennen illan keikkaa. Marion aukesi yhdeksältä illalla ja me menimme paikalle melkein heti ravintolan auettua vaikka esiintymiset alkoivatkin vasta puolen yön jälkeen. Puoli yhdeltä Jade veti armeija-aiheisen esityksen, yhden aikaan oli minun poliisi esityksen vuoro ja varttia vaille kahdelta minun & Jaden aivan uuden tulta, kahleita ja ruoskiakin sisältäneen yhteisesityksen vuoro. Meidän esiintymisten jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun ja täytyy myöntää että se oli kyllä taas kerran ainakin minun mielestä illan hauskin show. Valomerkin jälkeen läksimme Jaden kanssa takaisin Rokuan kylpylähotellille.

Sunnuntaina läksimme jo suht ajoissa ajelemaan kohti etelää. Jade nukkui koko alkumatkan, mutta sen jälkeen kun kävimme moikkaamassa yhtä minun kaveria Kuopiossa, osat vaihtui ja Jadesta tuli kuski minun toimiessa nukkuvana kartturina. Mäntyharjulle päästyämme Jade jatkoi matkaa kotiinsa ja minä läksin käymään huvilallani.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=697073


Mr Lotharin viikko 31/2010  1

Maanantaina ajelin kotiin pääkaupunkiseudusta ja olo oli vieläkin kuin jyrän alle jääneelle viime viikonlopun juhlimisen jäljiltä, mutta jaksoin kuitenkin pienien päiväunien jälkeen hakea laituriin uusia laajennusosia rautakaupasta ja lähettää Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille.

Tiistai menikin sitten huvilalla laiturin laajennusta kasaillessa.

Keskiviikkona oli varustehuoltopäivä, huvilallani kävi mm. alastonsiivooja ja illalla sain vielä pari vierasta huvilalleni saunomaan.

Torstaina päivä menikin sitten ihan vaan huvilalla laiskotellessa. Illalla sain taas vieraita sillä Simon ja parin esiintyjätytön oli määrä lähteä perjantaina minun kyydissä Seinäjoelle Pohjanmaan Pornopäiville ja niinpä he tulivat minun luokse jo torstai iltana.

Perjantaina läksimme jo kahdeksan aikaan aamulla kohti Seinäjokea ja niinpä olimmekin perillä jo puolen päivän aikaan, ensin kävimme tsekkaamassa Rytmikorjaamolla millainen esiintymispaikka on ja sen jälkeen menimme City-hotellille jossa oli meidän majoitus. Minulla oli kahden aikaan palaveri messujen järjestäjien kanssa jonka jälkeen kävin muiden esiintyjien kanssa syömässä ja sitten olikin jo aika suunnata Rytmikorjaamolle Ilkka-lehden haastatteluun. Haastattelun jälkeen oli vuorossa juontohommia ja 18.30 minun ensimmäinen oma show. Täytyy myöntää että tuossa vaiheessa paikalla oli vielä aika vähän porukkaa ja siksi fiiliksen ylle saaminen oli aika vaikeaa, mutta onneksi sain esityksen avustajaksi yhden tummaihoisen privastripparin joka oli kuumaakin kuumempi. Oman esitykseni jälkeen oli taas vuorossa juontohommia ja kymmenen aikaan taas minun oma esitys, tuolloin porukkaa olikin sitten ihan toiseen malliin paikalla ja fiiliskin ihan toista luokkaa kuin ensimmäisessä esityksessä ja niinpä minä otinkin yleisön joukosta neljä avustajaa esitykseeni. Yksi yleisön joukosta avustajaksi ottamistani tytöistä oli minulle ennestään tuttu Joanna jonka kanssa olen tehnyt yhden videonkin ja niinpä hän näytti hiukka mallia muille avustajille ja otti minulta esityksen lopuksi vielä suihinkin lavalla. Omien esityksieni jälkeen pidin jonkin aikaa huilia, mutta kahdentoista aikaan palasin taas juontohommiin yleisöstriptease kilpailun juontajan roolissa. Aluksi vaikutti siltä että kisasta tulee ihan pannukakku, mutta pienen yllytyksen jälkeen yleisöstä löytyikin ihan kiva määrä osallistujia ja loppujen lopuksi itse kilpailustakin tuli todella hyvä ja jouduin itsekin yleisöstrippareiden ahdistelun kohteeksi. Yleisökilpailun jälkeen lavalla esiintyi vielä puolen kymmentä ammattilaista ja sitten läksimmekin virallisille jatkoille City-hotellin yökerhoon, josta minä jatkoin matkaa valomerkin jälkeen epävirallisemmille jatkoille omaan hotellihuoneeseeni.

Lauantaina heräsin jo yhdeksän aikaan siihen kun Susu soitti minun puhelimeen ja sanoi että haluaa aamupalaksi kunnon munaa, vaikka minä en ollut ehtinyt nukkua kunnolla silmällistäkään ja vieressäni makaili jo yksi tyttö niin päätin käydä auttamassa Susua. Susun huoneeseen päästyäni Susu kaivoi minun kullin välittömästi esiin ja aloitti raivokkaa suihinoton samalla omia vaatteitaan vähennellen. Tuossa vaiheessa minä huomasin että huoneessa oli toinenkin tyttö, hän tosin nukkui tai ainakin yritti nukkua toisessa sängyssä. Noin kymmenen minuutin suihinoton jälkeen päätin antaa Susulle munaa ja huolella, niinpä käänsin Susun sopivaan asentoon ja survaisin kullini yhdellä työnnöllä suoraan pohjaan saakka, jossa vaiheessa Susu parkaisi että ei noin syvälle. En nyt viitsi kertoa tässä sen enempää tapahtumista ja siitä heräsikö toinen huoneessa ollut tyttö mukaan toimintaa vai ei, mutta voitte käydä itse toteamassa sen videolta joka julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.Mrlothar.fi/kuvatvideot.php Aamupanon jälkeen kävin aamiaisella ja menin takaisin huoneeseeni jääneen tytön viereen lepäilemään. Kahden aikaan kävimme syömässä lounaan ja sitten olikin jo aika suunnata Rytmikorjaamolle, sillä minun lauantain ensimmäinen juonto Pohjanmaan Pornopäivien toisena päivänä oli Jaden juontaminen lavalle 15.00. Jaden jälkeen oli vuorossa Mr New Yorkin juonto 15.30, sen jälkeen lesboshow 16.00 ja sitten olikin jo minun lauantain ensimmäisen esityksen vuoro johon otin taas avustajan privastrippareista. Lauantaina oli paljon helpompi heittää ensimmäinenkin esitys kuin perjantaina, en tiedä miksi mutta niin se vain oli. Oman esitykseni jälkeen juonsin lavalle Johanna Tukiaisen, sen jälkeen Sophie Evansin ja sitten oli vuorossa Carlos. Carloksen juonnon jälkeen siirsin juontovastuun joksikin aikaa kokonaan Henry Saarelle ja pidin itse hiukka taukoa. 20.00 oli sitten taas minun oman shown vuoro ja tuossa esityksessä otin yhden avustajan yleisön joukosta. 22.00 ohjelmassa luki Mr Lotharin Puuhat eli periaatteessa minulla oli aika vapaat kädet tehdä lavalla melkein mitä vaan, niinpä kokeilinkin ensin onko yleisö miten innokasta esiintymään mutta koska he eivät olleet vedin ensin itse oman shown kaksi kappaletta ja sitten pyysin yleisön joukosta kaikki lavalle haluavat naiset avustajiksi. Loppujen lopuksi lavalle uskaltautui viisi tyttöä jotka minä laitoin öljyämään itseni, mutta melkein heti neljä tytöistä alkoi ottaa minulta vuorotellen suihin ja niinpä showsta tulikin sitten ainakin minun mielestä varsin loistava. Shown jälkeen minulla oli reilu kahden tunnin hengenvetotauko ennen yleisöstripteasekilpailun finaalia. Yleisöstripteasekilpailun finaalissa nähtiin kolme miestä ja kolme naista, kahden ensimmäisen biisin aikana tehtiin hiukka vielä karsintaa ja lopulliseen finaalien finaaliin selviytyi kolme naista ja yksi mies. Viimeisenä finaalibiisinä toimi minunkin esityksissäni käyttämä Pornstar biisi ja meno alkoikin sitten olla sen mukaista, lavalla nähtiin pillunnuolentaa ja suihinottoa. Itse asiassa minäkin jouduin vai pitäisikö sanoa pääsin osalliseksi toimintaan ja loppujen lopuksi vedin jopa liveaktinkin yhden finalistitytön kanssa. Ehkäpä juuri siksi että minäkin pääsin osalliseksi noihin orgioihin, venytin kilpailun kestoa viidestätoista minuutista melkein puoleen tuntiin mutta sitten tulikin jo vastaan messujen varsinainen aikataulu ja jouduimme lopettamaan hommat hiukka kesken. Yleisöstripteasekilpailun jälkeen loput esiintyjät esiintyivätkin sitten melkein yhteen putkeen ja viimeisessä esityksessä lavalla nähtiin ohjelmassa luvatun lesboshown lisäksi Jade, Mr New York ja osallistuinpa minä itsekin tuohon esitykseen. Messuilta siirryimme taas virallisille jatkoille City-hotellin yökerhoon ja sieltä taas valomerkin jälkeen jatkojen jatkoille hotellin puolelle. Minun huone tuntui olevan todella suosittu sillä sinne yritti änkeä kokoajan jotain sakkia, en tiedä oliko syy siinä että Sophia Evanskin oli siellä vai siinä että pari tyttöä lesboili sängyllä siten että koko toiminta näkyi avoimesta ovesta suoraan käytävälle. Jossain vaiheessa vetäisin kuitenkin oven kiinni ja liityin itsekin mukaan tuohon sängyllä sekstailevaan ryhmään, harmi vaan että tästä toiminnasta ei tullut videota.

Sunnuntaina heräsin ensimmäisen kerran yhdeksältä siihen että kirkonkellot soi korvissa, kaipa sitä sitten oli tehty jotain syntiä että ansaittiin tuollainen herätys mutta jatkoin kuitenkin unia. Kymmenen aikaan samat kirkonkellot herätti minut uudestaan ja niin heräsi muutkin huoneessa olleet, sillä ne oli viereisen kirkon oikeat kellot eikä pelkästään minun päässä soivat ja niinpä läksimme aamupalalle. Aamupalan jälkeen pakkasimme sekä tavarat että esiintyjät autoihin ja läksimme Mäntyharjulle harrastamaan hiukka vesileikkejä.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=693305


Mr Lotharin viikko 30/2010  1

Maanantaina aamupäivä meni viikonloppuna kertyneitä univelkoja kuitatessa, iltapäivällä oli Mäntyharjun jettikerhon kokous ABC:n terassilla ja illalla grillailua omalla terassilla.

Tiistaina päivä menikin sitten vesileikkien eli jetteilyn, vesihiihdon ja renkaanvedon merkeissä. Vesiurheilun jälkeen pelasimme vielä muutaman erän rantalentopalloa ja sitten läksimmekin porukalla grillailemaan minun kotipaikalleni. Grillailemisen ja muutamien iloliemien jälkeen kundeille iski hirmuinen kisailuvietti ja niinpä seuraavaksi eli puolen yön aikaan kävimme käsiksi minun kuntokeskukseen ja rekkitankoon tyyliin kuka tekee mitäkin eniten. Kisailun jälkeen oli taas muutaman palauttavan juoman aika ja niinpä kello olikin sitten noin neljä kun vieraat läksivät kohti kotejaan.

Keskiviikko alkoi lounasaikaan nautitulla aamiaisella ja pienellä palaverilla yön tapahtumista Mäntyharjun torikahviossa. Sen jälkeen kävin hoitamassa Mr Lothar Production vaatetilauksen ja sitten menin katsomaan Kake Randelinin ja Jari Puhakan vetämää lauluiltaa ABC:n terassille. Lauluillan jälkeen suuntasin Ferrarin keulan kohti Jyväskylää ja sinne päästyäni menin moikkaamaan yhtä minulle ennestään tuttua tyttöä Giggling Marlinin terassille. Hänen seurassaan oli pari muutakin tyttöä ja yhdet juomat terassilla juotuamme päätimme lähteä katsomaan strippareita Punaiseen Lyhtyyn. Lyhdyssä oli rallien johdosta 11 stripparia ja niinpä me emme jaksaneet katsoa ihan kaikkien esityksiä vaan jatkoimme noin puolet nähtyämme Londoniin jossa oli kuitenkin liian hiljaista ja niinpä menimmekin seuraavaksi takaisin Giggling Marliniin katselemaan Brädin keikkaa. Brädin keikan jälkeen pari tytöistä sanoi olevansa valmiita nukkumaan ja yksi halusi naku-uinnille, minua ei vielä nukuttanut ja niinpä valitsin naku-uinnin. Uimaranta oli jonkin matkan päässä Jyväskylän keskustasta, niinpä kurvasimme sinne Ferrarilla ja jouduimme toteamaan että rannalle oli saapunut muitakin eli pari boitsua ja tyttöä joilla tosin oli uikkarit mukana. Me emme antaneet sen kuitenkaan häiritä omaa ”uimistamme” sillä rannalla oli sen verran hämärää että siellä ei nähnyt kunnolla mitä kukakin teki. Minua meinasi kuitenkin hiukka huvittaa se kuinka nuo minulle tuntemattomaksi jääneet ihmiset alkoivat jossain vaiheessa tulla lähemmäksi tarkkaillen minun ja mukanani rannalle tulleen tytön touhuja ollen ihan hiiren hiljaa eli kaipa he halusivat hiukka tirkistellä. Naku-uinnin jälkeen läksimme tytön asunnolle tekemään jotain ihan muuta kuin uimaan.

Torstaina heräsin jo kahdeksan aikaan vaikka keskiviikko olikin venynyt aamun pikkutunneille saakka, menin Shellille aamupalalle ja sen jälkeen Anti Shoppiin ostamaan naamion sekä nestemäistä lateksi, sitten läksin Mattilanniemen uimarannalle ottamaan aurinkoa ja uimaan. Puolen päivän aikaan yksi kaverini tuli moikkaamaan minua sinne ja niinpä läksimmekin sitten käymään kävelykadulla pienimuotoisella terassikierroksella. Terassikierroksella törmäsimme yhteen toiseenkin kaveriini ja hänkin liittyi seuraamme. Terassikierroksen jälkeen minä läksin takaisin rannalle, tällä kertaa menin Lutakon uima-rannalle sillä siellä oli paremmat ”maisemat”. Lutakon rannalta olikin sitten lyhyt matka Neste Rallin huoltoalueelle ja niinpä kävinkin katsomassa kun ralliautot tulivat ensimmäisen kerran huoltoon. Sen jälkeen läksin yhden kaverini luokse grillailemaan ja sen jälkeen taas takaisin keskustaan kävelykadun terasseille. Terassien jälkeen suuntasin kavereiden kanssa Giggling Marliniin ja siellä törmäsin muihinkin kavereihini jotka olivat tulleet katsomaan rallia. Baari-illan jälkeen läksin yhden kaverini kanssa syömään Shellille, sitten heitin hänet Ferrarilla hänen majoitukselle ja sen jälkeen kurvasin itse yksi yhden kaverini luokse.

Perjantainakin heräsin taas aika aikaisin, katselin aamulla rallia televisiosta jonka jälkeen läksin taas uimarannalle ja huoltoparkkiin. Edellisten öiden unet oli jäänyt kuitenkin sen verran vähiin että jouduin käydä nukkumassa yhden tytön asunnolla päiväunet että jaksoin taas lähteä illalla baanalle. Ilta alkoi Jean S:n keikalla Paviljongissa ja sieltä matka jatkui kavereiden kanssa Jyväskylän keskustaan kävelykadun terasseille, josta siirryimme aika nopeasti Giggling Marliniin. Loppuilta menikin sitten pääasiassa Royalin puolen terassilla kavereiden kanssa paskaa jauhaessa ja uusiin ihmisiin tutustuessa. Valomerkin jälkeen suuntasimme matkamme ensin ruokailemaan yhteen paikalliseen pizzeriaan ja sitten jatkoille yhden kaverini asunnolle.

Lauantaina minä heräilin taas jo kahdeksan aikaan eli vain parin tunnin yöunien jälkeen ja suuntasin Ferrarin keulan kohti Mäntyharjua. Kotipaikallani kävin vain suihkussa ja lukemassa sähköpostit jonka jälkeen jatkoin matkaa huvilalleni, josta matka jatkui edelleen Kotkaan Meripäiville. Sielläkään en ehtinyt olla kuin vain muutaman tunnin kavereideni veneillä. Illalla minulla oli nimittäin yhdeksän aikaan yksityiskeikka Helsingissä, onneksi polttariporukka jolle minun oli määrä esiintyä koostui noin kymmenestä hyvännäköisestä tytöstä ja itse polttarisankarikin oli sen näköinen että annoin hänen enemmin kuin mielelläni öljytä vartaloani. Polttariporukka pyyteli minua lähtemään heidän kanssaan bilettämäänkin, mutta olin jo sopinut muuta loppuillaksi. Ennen poislähtöni yksi tytöistä yritti ilmeisesti kääntää minun päätäni esittämällä minulle tanssin jossa hän mm. näytti rintansakin, mutta koska minulla on tapana pitää sovituista asioista kiinni niin kurvasin keikan jälkeen Ferrarilla seuraavaan osoitteeseen josta poimin kyytiini yhden tytön jolle olin luvannut että hän pääsee kyydissäni Meripäiville. Meripäiville päästyämme ajoimme ensin ringin Kotkan keskustassa jonka jälkeen menimme käymään yhdellä kavereideni veneistä, isoimman veneen porukka oli kuitenkin Meripäivä Areenalla ja niinpä mekin päätimme mennä kävelemään huvialueella. Mikäli minä näytin tuossa vaiheessa väsyneeltä, niin siltä näytti kyllä suurin osa muistakin juhlijoista ja itse asiassa koko Meripäivät tuntuivat tuossa vaiheessa väsyneiltä. Kotkasta on vain noin 100km minun huvilalle ja niinpä kurvasinkin Helsingistä kyytiini ottaman tytön kanssa sinne yöksi.

Sunnuntaina kävimme aamupalalla Mäntyharjun keskustassa ja sen jälkeen ajelimme takaisin Helsinkiin. Tytön kotiin heitettyäni aloin selvittää minulle yöllä tullutta erikoista tekstiviestiä, loppujen lopuksi kävin hakemassa tekstiviestin lähettäjän kyytiini ja menin harrastamaan seksiä hänen kanssaan Hietsun kallioille Ferrarin toimiessa näkösuojana. Pikapanon jälkeen vein tuonkin tytön takaisin kotiinsa ja suuntasin matkani seuraavan tytön luokse, hänen kanssaan kävin ensin syömässä kiinalaisessa ravintolassa ja sitten menimme hänen asunnolleen ja suoraan sänkyyn.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=690595