Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2011.

Mr Lotharin viikko 4/2011

Maanantaina vein aamupäivällä moottorikelkkani huoltoon JS-Motorsille Mikkeliin, iltapäivä meni shoppaillessa ja illalla tilasin Mr Lothar Production vaatteiden valmistajalta mm. vaaleanpunaisia naisten huppareita, mustia toppeja ja T-paitoja, oransseja T-paitoja sekä siinä sivussa kuuntelin Voicen Iltaa josta tuli minusta edellisellä viikolla tehty haastattelu.

Tiistaina sovin että menen 18-19.2.2011 Safyran kanssa Erotic Weekend keikalle Rukalle ravintola Zoneen.

Keskiviikkona hain päivällä moottorikelkan huollosta ja illalla sain naisvieraita.

Torstai menikin sitten keskiviikkona luokseni tulleen tytön kanssa huvilalla lomaillessa.

Perjantainakin päivä meni huvilalla hengaillessa. Illalla käänsin Bemarin keulan kohti Vantaata jossa minulla oli Erotic Night keikka yhden naisesiintyjän kanssa ravintola Vagabondassa, paikalla oli myös His Master´s Tattoon tatskari ja lävistäjä. Keikan jälkeen jäin yhden tytön luokse yöksi Vantaalle.

Lauantaina läksin kymmenen aikaan ajelemaan kohti Mäntyharjua, perille päästyäni läksin heti Gillille jonne oli saapunut joukko muitakin moottorikelkkailijoita. Ensin ajoimme jonkin aikaa crossiradalla ja grillailimme makkaraa kodalla, mutta joskus viiden aikaan päätimme lähteä käymään kelkoilla Tuohikotin ABC:llä. Gilliltä ABC:lle on reittiä pitkin noin 60km ja siksipä minun aikataulusta meinasikin tulla aika tiukka, sillä minulla oli vielä illalla Erotic Night keikka yhden naisesiintyjän kanssa ravintola Tillikassa Helsingissä ja sitä ennen piti vielä ehtiä käymään suihkussa sekä vaihtamaan vaatteet. Ehdin kuin ehdinkin ajoissa keikalle, itse asiassa juuri sopivaan aikaan eli kerkesin hiukka hengähtääkin ennen esitysten alkua. Keikan jälkeen menin yöksi yhden tytön luokse.

Sunnuntaina läksin taas moottorikelkkailemaan kavereideni kanssa Mäntyharjulle, tällä kertaa ajoimme sellaista suht rentoa reittiä jossa oli aika paljon jäällä ajamista eli ajoimme Gilliltä Vihantasalmelle, sieltä Mäntyharjun ABC:lle jossa kävimme syömässä ja sieltä takaisin Gillille. Illalla kävin vielä pyörähtämässä huvilallani jonka jälkeen vein moottorikelkkani kotipaikalleni ja jäin sinne siten yöksikin koska olin todella väsynyt viikonlopun tiukasta ohjelmasta johtuen.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=757745


Mr Lotharin viikko 3/2011

Maanantaina lähetin edellisellä viikolla kuvatun Mr Lothar & parturi videon eteenpäin, vein yhden tietokoneeni huoltoon ja annoin haastattelun Savon-Sanomille.

Tiistaina kävin kuvaamassa aikuisviihdevideon Aada nimisen naisen kanssa, kyseinen video on Aadan ensimmäinen ja julkaistaan heti kun se on valmis minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona lähetin tiistaina kuvatun videon eteenpäin ja annoin haastattelun Voicelle, kyseinen haastattelu tulee ulos Radio Voicen Illassa maanantaina 24.1.2011 klo 18.00-22.00

Torstaina kävin aamupäivällä hierojalla ja iltapäivä menikin sitten yhden kaverin kanssa moottorikelkkaillessa, jonka jälkeen menimme syömään ja saunomaan minun huvilalle.

Perjantaina hain päivällä tietokoneen huollosta ja kävin ostamassa huvilalle uusia kodinkoneita, illalla läksin kuuden kaverin kanssa moottorikelkkailemaan Gillin luota Tuohikottiin ja takaisin.

Lauantaina tein aamupäivällä moottorikelkkaan pientä huoltoa ja sen jälkeen läksin parin kaverin kanssa käymään kelkoilla Vihantasalmella. Vihannan reissun jälkeen grillailimme makkaraa kodalla, jonka jälkeen minä läksin saunomaan kotipaikalleni ja sen jälkeen Melanyn kanssa esiintymiskeikalle Mäntyharjun Old Iiwariin. Keikan jälkeen menimme Melanyn ja yhden toisen tytön kanssa minun kotipaikalle jonne tytöt jäivät lopulta minun kanssa yöksinkin.

Sunnuntaina heräilin tyttöjen kanssa puolen päivän aikaan, tytöjen lähdettyä kotejaan kohti minä läksin huvilalleni viettämään laatuaikaa yksin takkatulen äärellä. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 96. aikuisviihdevideo osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=754149


Mr Lotharin viikko 2/2011

Maanantaina kävin ajelemassa yhden tytön kanssa moottorikelkalla. Ajoimme minun huvilalta Kuortin ABC:lle syömään ja sen jälkeen takaisin, en ollut aiemmin ajanut kyseistä reittiä ja niinpä menomatkalla eksyimmekin pari kertaa hiukka reitiltä upoten umpihankeen sekä ajoimme sen verran harhaan että menomatkalla tuli kilometrejä 8 enemmän kuin paluumatkalla. Moottorikelkkailun jälkeen kävimme saunomassa ja ilta menikin televisiota katsellessa.

Tiistaina kävin hierojalla ja vahvistin huvilani saunan lauteita.

Keskiviikko meni huvilalla ihan vain lomailun merkeissä.

Torstaina kävin aamupäivällä kaatamassa huvilani tontin metsästä pari kuivasta ja tein niistä polttopuita. Iltapäivällä läksin ajelemaan yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla, ajoimme Leppäniemeltä Kuorttiin ja siitä Pertunmaan kautta Suittilahteen josta jatkoimme matkaa Outisen kautta takaisin Leppäniemeen minun huvilalle. Illalla katselin TV Neloselta uusintana tulleen Suomen Pelkokerroin jakson jossa olin itsekin kilpailijana ja täytyy myöntää että taas alkoi hävettää se miten surkeasti kyseinen kisa minulta meni, mutta toisaalta mieleen palautui myös kaikki hyvät muistot kyseisestä kuvausreissusta Argentiinaan.

Perjantaina läksin aamupäivällä käymään Mikkelissä ST-Motorsilla, tilasin heidän kautta hiukka osia moottorikelkkaani ja ostin tuorevoiteluöljyä. Iltapäivällä yksi tyttö tuli parturoimaan minun hiuksia huvilalleni ja miten ollakaan homma meni seksin harrastamiseksi, kuvasimme siinä samalla sitten yhden aikuisviihdevideonkin. Kyseinen video on tuon tytön ensimmäinen aikuisviihdevideo ja julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon tekemisen jälkeen minä läksin käymään Kouvolassa ja kävin samalla reissulla kaupassa ja paluu matkalla Pub Wanhassa Valkealassa sekä Ravintola Känkäränkässä. Illalla kävin säätämässä moottorikelkkani jousitusta Gillin taikapajalla jonka jälkeen menin huvilalleni saunomaan.

Lauantaina Jade tuli minun huvilalle, josta läksimme Gillin crossiradalle ajelemaan moottorikelkalla ja grillailemaan kodalle. Moottorikelkailujen jälkeen läksimme takaisin minun huvilalle saunomaan ja sitten meidän molempien pitikin jo lähteä esiintymiskeikoille, minä läksin ensin yksityiskeikalle Mikkeliin ja siitä Heinolaan josta ajelin Jaden keikalle Verlaan. Verlasta ajelimme Jaden keikan jälkeen minun huvilalle ja sitten läksimme vielä käymään baarissa Mäntyharjun keskustassa.

Sunnuntaina läksin taas ajelemaan Jaden kanssa moottorikelkalla, tällä kertaa ajoimme reittiä pitkin minun huvilalta Gillin crossiradalle. Matkalla kävimme katsomassa villisikoja yhdellä villisikafarmilla ja crossiradalle päästyämme ajoimme molemmat muutamat kierrokset rataa, jonka jälkeen ajoimme takaisin minun huvilalle syömään ja saunomaan. Saunomisen jälkeen Jade läksi kotiaan kohti ja minä otin parin tunnin päiväunet, ilta menikin sitten tällä viikolla otettuja kuvia ja videoita nettiin lisäillessä sekä siinä samalla televisiota katsellessa.

PS. Tällä viikolla otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=750277&all=1


Mr Lotharin viikko 1/2011

Maanantaina heräilin Vantaalta yhden tytön luota, tyttö läksi töihin ja jätti minut vielä nukumaan asunnolleen. Minä heräilin joskus kymmenen aikaan ja koska minulla ei ollut päivälle muitakaan suunnitelmia niin laitoin facebookiin ilmoituksen että voisin kuvata vuoden ensimmäisen aikuisviihdevideon jos vain löytyisi sopiva vastanäyttelijä. Ei mennyt kuin hetki ja sopiva vastanäyttelijä löytyi, niinpä minä läksin kuvaamaan vuoden ensimmäistä videota. Videon kuvaamisen jälkeen vein sen Härskille ja kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Härskin luota menin erääseen kiinalaiseen ravintolaan jossa yksi tyttö jo odottelikin minua ja oli itse asiassa tilannut jo minun suosikki ruokaanikin valmiiksi. Ruokailun jälkeen läksimme shoppailemaan ja sen jälkeen menimme tuon tytön asunnolle jonne jäin lopulta yöksikin.

Tiistaina ajelin päivällä Mäntyharjulle, kävin varaamassa ajan hierojalle ja samalla reissulla törmäsin yhteen lapsuuden kaveriini joka tuli sitten illalla käymään kylässäkin minun luona.

Keskiviikkona kävin alkuillasta kuvaamassa yhden leffaehdokkaan kanssa videon, jonka jälkeen läksin tiistaina luonani kylässä käyneen lapsuuden kaverini kanssa käymään Lahden baareissa. Tällä kertaa kävimme ensin Erotic Club Scorpionissa, sen jälkeen Möysän Wanhassa Mestarissa ja sitten Pub Wanhasa Mukkulassa eli hiukka erilainen baarikierros.

Torstaina läksin puolen päivän aikaan yhden kaverini kanssa ajelemaan moottorikelkoilla, ensin kävimme Tuohikotin ABC:llä ja takaisin tultuamme läksimme isommalla porukalla käymään Rantin ST1:llä. Rantin reissusta tulikin aika seikkailu, sillä eksyimme jäällä reitiltä ja meinasimme ajaa vahingossa Tommolansalmelle, kaiken kukkuraksi yhden mukana olleen miehen Polaris sanoi työsopimuksen irti. No lopulta pääsimme kuitenkin Ranttiin, mutta tuossa vaiheessa ST1 oli jo suljettu ja niinpä päätimme ajaa takaisin Gillille Mäntyharjun keskustan kautta. Matkalla kävimme Krouvissa ja meinasimme käydä Vihantasalmellakin kahvilla, mutta sekin ehti mennä kiinni juuri nenämme edestä. Gillille päästyämme laitoimme tulet kodalle ja grillailimme hiukka hiukopalaa. Grillailun jälkeen läksimme vielä saunomaan ja uimaan minun huvilalle, sen jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Perjantai päivä menikin moottorikelkkaa huoltaessa ja sen jousitusta sekä iskunvaimennusta säätäessä, ilta meni taas kodalla grillailun merkeissä.

Lauantaina läksin taas ajelemaan kavereideni kanssa moottorikelkoilla, tällä kertaa meitä läksi matkaan kuusi kelkkaa. Starttasimme kymmenen aikaan Gillin luota, josta ajoimme Roiton kautta minun huvilalle. Sieltä matka jatkui Jaalaan jossa pysähdyimme syömään Vanhaan Keloon, ruokailun jälkeen kävimme tankkaamassa kelkat Seo:lla ja sen jälkeen ajoimme Vuohijärven keskustaan ravintola Känkkäränkkään. Känkkäränkästä matka jatkui Tuohikotin ABC:lle ja sieltä edelleen Orilammen Majalle. Orilammen Majalta ajoimme minun huvilan kautta takaisin Gillin luokse ja kuin sinetiksi hienolle päivälle läksimme saunomaan minun huvilalle.

Sunnuntaina olo oli aamulla kuin jyrän alle jääneellä eli torstain ja lauantain moottorikelkkareissut olivat siis olleet suht tehokasta kuntoilua, hyvä niin. Läksin kuitenkin vielä tamppaamaan crossiradan moottorikelkallani, sillä keli oli sellainen että oli hyvä tiivistää satanut lumi radan pohjaksi niin että hiekka ei tule näkyviin vaikka lennättäisi kelkkaa hiukka rankemminkin. Illalla yksi tyttö tuli syömään illallista (poron sisäfilettä, rosepippurikastiketta ja aurajuustoperunoita) sekä saunomaan kanssani huvilalle ja loppujen lopuksi hän jäi sitten yöksikin.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=749135


Mr Lotharin viikko 52/2010

Maanantai meni toimistohommissa, sovin mm. että menen 22.1.2011 esiintymään Melanyn kanssa Erotic Night keikalle Mäntyharjun Old Iiwariin ja tein kyseisen keikan mainoksetkin.

Tiistaina sovin että menen 19.3 vetämään Ladies Night illan Ravintola Kelo Kotaan Vierumällle, kävin myös korjauttamassa esiintymisvaatteitani ompelijalla ja sain illalla naisvieraita.

Keskiviikkona päivä menikin sitten tiistai-iltana luokseni tulleen tytön kanssa moottorikelkkaillessa, ajoimme kaverini kodalta yhden villisikatilan kautta minun huvilalle, siitä Orilammen Majalle, josta ajoimme edelleen ravintola Känkkäränkälle ja suht samaa reittiä takaisin. Takaisin päästyämme meillä molemmilla oli aika kylmä sillä reitti oli sisältänyt sen verran jääosuuksia, niinpä läksimmekin minun kotipaikalleni saunomaan. Söimme myös villisika päivällisen ja illalla läksimme vielä katsomaan Veijarit paikalliseen leffateatteriin, jonka jälkeen olimmekin ihan valmiita nukkumatin maailmaan.

Torstaina päivä meni luonani kylässä olleen tytön kanssa huvilallani lomaillessa.

Perjantaina päivä meni moottoriurheilun merkeissä, ensin ajoin tunnin verran moottorikelkalla crossiradalla ja sen jälkeen kävin vielä parin kaverini kanssa kurvailemassa hiukka reitilläkin. Moottorikelkkailun jälkeen menin kavereideni kanssa jäärata-autoilemaan ja sen jälkeen vielä kodalle grillailemaan. Kuuden aikaan läksin kotipaikalleni saunomaan ja sen jälkeen läksinkin jo ajelemaan kohti Lahtea jossa minulla oli Uuden Vuoden keikka Bat & Ryyd bändin kanssa Pub Wanhassa Mukkulassa. Oman keikkani jälkeen ajoin Helsinkiin, kolmelle kaverilleni välittämälleni keikalle Jenny Woo:n New Year Stripped bileisiin. Jenny Woo:ssa oli aika paljon muitakin kavereitani ja niinpä läksimme vielä valomerkin jälkeen jatkoille yhden kaverini luokse Kirkkonummelle.

Lauantaina heräilimme puolen päivän aikaan, osa porukasta läksi koteihinsa ja minä lähdin neljän tytön ja Rölli koiran kanssa Mäntyharjulle ajelemaan moottorikelkoilla ja jäärata-autoilla sekä viettämään aikaa kodalla. Matkalla kävimme ostamassa Lahden ABC:ltä grillattavaa ja lisää juotavaa. Mäntyharjulle päästyämme aika meni aluksi kodalla grillailun ja juomien parissa, sen jälkeen alkoi moottorikelkkailu jonka jälkeen siirryimme jääradalle. Täytyy myöntää että tytöiltä ei ainakaan yritystä puuttunut ajohommissa sillä sekä kelkkoja että autoja kaivettiin hangesta välillä ihan urakalla. Jäärata-autoilun jälkeen siirryimme takaisin kodalle jossa pari tyttöä veti stripteaseshown, jonka jälkeen läksimme käymään Mäntyharjun keskustassa baarissa. Valomerkin jälkeen läksimme yöksi minun kotipaikalleni.

Sunnuntaina läksimme jo kahdeksan aikaan aamulla ajelemaan takaisin Helsinkiä kohti, matkalla yhdelle tytöistä tuli sen verran huono olo että hän jopa oksensikin. Pääkaupunkiseudulle päästyämme vein tyttöjä yksitellen koteihinsa ja jäin lepäilemään viimeisen tytön luokse Kirkkonummelle, päivä meni kuvia katsellen ja pitsaa syöden. Illalla läksin ajelemaan takaisin kotiani kohden, mutta jo kehäkolmosella huomasin että olen niin väsynyt että kurvasinkin yhden Vantaalaisen tytön luokse yöksi.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=746063&all=1