Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2011.

Mr Lotharin viikko 16/2011

Maanantaina hain pumpattavan porealtaan huvilaltani kotipaikalleni.

Tiistaina otin Ferrarin liikenteeseen ja koekäytin istuttavaa vesiskootteria kesää varten.

Keskiviikkona pakkasin Mr Lothar Production vaatteet ja esiintymistavarat Bemarin kyytiin.

Torstaina olin Safyran kanssa esiintymässä Night Club Arizonassa Haapavedellä.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra ravintola Iisakissa Ii:ssä.

Lauantaina ajelimme takaisin eteläisempään Suomeen. Mäntyharjulle päästyäni kävin grillailemassa ja saunomassa yhden kaverii kanssa huvilallani, jonka jälkeen kävin vielä pyörähtämässä paikallisessa ravintolassa parilla lonkerolla.

Sunnuntaina päivä meni taas huvilalla grillaillessa ja aurinkoa otaessa, mutta illalla läksin yhden kaverini kanssa Hovi Pubiin Kotkaan jossa minun oli määrä vetää Ladies Night by Mr Lothar. Keikan jälkeen eräs nainen pyyteli minua ja minun kaveriani kovasti jatkoille luokseen, mutta tällä kertaa meillä oli muita suunnitelmia ja niinpä tuo nainen jäi ilman pääsiäismunaa.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=784627


Mr Lotharin viikko 15/2011

Maanantai ja tiistai meni 29-30.4.2011 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen juttuja suunnitellessa.

Keskiviikkona yksi minun kaveri toi kuormallisen polttopuita huvilalleni.

Torstaina pesin Bemarin ja korjasin sen takavalon.

Perjantaina läksin jo aamupäivällä ajelemaan etelää kohti, sillä minulla oli illalla yksityiskeikka eräissä tyttöjen bileissä Lohjalla. Matkalla törmäsin liftarityttöön joka oli menossa Helsinkiin ja hän halusi korvata kyydin minulle jollakin tavalla, niinpä minä kurvasin Bemarin yhdelle pienelle sivutielle ja harrastimme siellä seksiä eli tyttö sai hiukka toisenlaistakin kyytiä. Tuosta kyydityksestä tuli tehtyä videokin joka julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa nimellä Mr Lothar & Jenna - Kyyti kyydistä. Jennan Helsinkiin tiputettuani jatkoin matkaa Lohjalle jossa minua jo odottikin joukko naisia. Esiintymisen jälkeen jäin vielä illalliselle naisten kanssa, mutta sen jälkeen kurvasin kohti kotiani. Matkalta mukaani tarttui vielä kaksi naista jotka tulivat yöksi luokseni.

Lauantaina heräsimme jo aikaisin aamulla, sillä menimme päiväksi Mikkeliin JS-Motorsin Kevätkauden avajaisiin. Minä vedin kemuissa pari tulishowta ja tytöt jakoivat tapahtumassa Mad Croc energiajuomia. Kolmen jälkeen läksimme Anttolaan jossa minä esiinnyin yksissä yksityisbileissä polttarisankarille sekä laumalle muita tyttöjä. Anttolasta ajelimme minun kotipaikalle jossa otin tyttöjen kanssa pienet päiväunet, jonka jälkeen jatkoimme matkaa Jaalaan ravintola Vanhaan Keloon syömään iltapalaksi kunnon pihvit. Myöhemmin illalla samaisessa ravintolassa oli Erotic Night by Mr Lothar & Jade höystettynä sex shopilla, Rockarilla ja shottityttö Jiralla. Loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta viiden aikaan aamulla.

Sunnuntaina oli niin hieno ilma että hyödynsin sen kantamalla puutarhakalusteet ja grillin kotipaikkani pihalle, vaihdoin myös Bemariin kesärenkaat. Tuon urakan jälkeen päätin palkita itseni pitsalla, jonka jälkeen kävi väsyttämään niin paljon että otin muutaman tunnin päiväunet. Ilta menikin sitten televisiota katsellessa.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=783969


Mr Lotharin viikko 14/2011

Maanantaina maksoin Mr Lothar Productionin vaatetilauksen ja lähetin Lahden erotiikkamessujen esiintymissopimuksen messujärjestäjälle.

Tiistaina sovin että toimin 4.6.2011 Mäntyharjun Old Iiwarissa järjestettävässä Erotic Night by Katya & Jade tapahtumassa illan isäntäjänä/juontajana, suunnittelin ja tein myös tapahtuman mainosjulisteet.

Keskiviikkona vein tiistaina tekemäni julisteet Old Iiwariin jonka jälkeen läksin Mikkeliin jossa minun oli määrä toimia Kielletty Hedelmä tapahtuman juontajana. Ennen illan keikkaa ehdin vielä käydä maksamassa viime viikolla tilaamani moottorikelkan JS-Motorsilla. Kielletty Hedelmä tapahtuma alkoi jo yhdeksältä illalla, Safyra ja Goldy esiintyivät ensimmäisen kerran jo ennen kymmentä ja toiset kerrat yhden aikaan yöllä. Loppujen lopuksi minun ilta/yö venyi sen verran että menin nukkumaan vasta kuuden aikaan aamulla.

Torstaina heräilin vasta joskus puolen päivän jälkeen ja muutenkin päivä meni lähinnä laiskotellessa.

Perjantaina päivä meni shakkia netissä pelaillessa, mutta illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa.

Lauantaina läksin kahden aikaan päivällä ajelemaan kohti Kajaania jossa minulla oli esiintymiskeikka kahden 30 vuotta täyttäneen tytön yksityisbileissä. Showtime oli jo 21.00, niinpä ajelinkin keikan jälkeen takaisin kotikulmille ja kävin ottamassa pari lonkeroa paikallisessa ravintolassa. Ravintola visiitin jälkeen kävin vielä syömässä roskaruokaa paikallisella grillillä jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumaan.

Sunnuntaina lapioin viimeiset lumet pois kotipaikkani alakerran autotallin ovien edestä, sillä kohta on aika kaivaa Ferrari ja vesiskootterit esiin talvisäilöstä. Lumitöiden lisäksi suunnittelin 29-30.4.2011 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen päälavan Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy showta. Ilta meni perinteiseen tapaan Idolsia katsellessa, harmi vaan että oma suosikkini Stina Girs tipahti jatkosta.


Mr Lotharin viikko 13/2011

Maanantaina kävin tilaamassa itselleni 2012 vuosimallin Lynx Rave Re 600 E-Tec moottorikelkan JS-Motorsilta ja vein samalla entisen kelkkani sinne.

Tiistai meni huvilalla lomaillessa ja talvisia maisemia valokuvaillessa.

Keskiviikon vietin netissä shakkia pelaillen.

Torstaina tein yhden kiinteistön vuokrasopimuksen ja yhden esiintymissopimuksen.

Perjantaina läksimme Jaden kanssa jo aamupäivällä ajelemaan Posiota kohti jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka Hotelli Posiossa. Meidän lisäksi siellä oli esiintymässä Rockari kitaransa kera ja shotteja myymässä Jira.

Lauantaina läksin päivällä käymään Jaden kanssa Rovaniemellä Snow Star tapahtumassa ja samalla moikkaamaan tuttuja. Ehdimme hädin tuskin katsoa yhden erän Peltipailakkaa ja käydä kavereiden kanssa syömässä, kun meidän pitikin jo lähteä ajelemaan kohti Pudasjärveä jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka Hotelli-Ravintola Kurenkoskessa. Perjantaisen kokoonpanon lisäksi joukkoon liittyi vielä Rakkauden Helmen erotiikkavälinemyyjätkin.

Sunnuntaina käänsimme Jaden kanssa Peugeotin keulan kohti etelää heti aamupalan jälkeen ja vaikka kotimatka olikin aika pitkä niin olin kotonani jo neljän aikaan iltapäivällä. Loppupäivä menikin sitten tietokonetta näpytellessä ja televisiota katsellessa.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=777971