Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2011.

Mr Lotharin viikko 25/2011  1

Maanantaina hoidin esiintymiskeikkojen laskutuksia.

Tiistaina kävin lääkärissä selkäkipujen takia.

Keskiviikko meni siinä kun käytin Bemaria huollossa Mikkelissä.

Torstaina ajelin DJ Jaban kutsusta Ferrarilla Honkilahdelle tsekkaamaan millainen on Sieravuoren juhannus. Alkuperäinen suunnitelma oli että tsekkaan Klamydian ja Petri Nygårdin keikan jonka jälkeen lähden Jaden kanssa hänen huvilalleen jatkamaan juhannuksen juhlimista. Yöllä suunnitelma muuttui kuitenkin sellaiseksi että löysin itseni Nygårdin ja kumppaneiden mökistä.

Perjantaina heräsin aamulla 8.00 Jaden vierestä noin tunnin tai kahden unien jälkeen, en sitten viitsinyt edes herättää Jadea vaan läksin etsimään aamupalaa. Sieravuoren ravintolat aukesi kuitenkin vasta 11.00 ja niinpä päätinkin kurvata Himokselle syömään. Himokselle päästyäni tapasin Armin & Timpan ja menin heidän kanssaan syömään. Ruokailun jälkeen kävin pyörähtämässä mökkialueella jossa törmäsin taas tuttuihin, samoin kuin festarialueen portillakin myöhemmin. Siinä vaiheessa kun Himoksella alkoi sataa, käänsin minä Ferrarini keulan kohti Mäntyharjua. Mäntyharjulle päästyäni kävin ensin moikkaamassa Amaraa joka oli Martinan taustajoukoissa Kurkiniemen keikalla. Yhdeksän aikaan illalla kävin kotona saunomassa ja sen jälkeen menin moikkaamaan kavereitani yhdelle mökille. Kymmenen jälkeen läksimme porukalla Kurkiniemeen, josta matka jatkui Martinan ja Dannyn keikan sekä kokon katselun jälkeen Old Iiwariin. Old Iiwarin valomerkin jälkeen Amara kyseli minua heidän mukaan jatkoille, mutta minä olin niin väsynyt että läksin kotiin nukkumaan.

Lauantaina läksin yhden aikaan päivällä ajelemaan Jämsää kohti, alkumatkan ajelin Ferrarilla ilman kattoa mutta puolessa välissä alkoi sataa niin paljon että oli pakko laittaa katto paikoilleen. Himokselle päästyäni kävin ensin moikkaamassa kavereitani yhdellä mökillä, jonka jälkeen läksin parin heistä kanssa moikkaamaan Nygårdin porukoita backstagelle ja syömään. Ruokailun jälkeen teimme Petrin kanssa paita/huppari vaihtoja ja sitten olikin jo heidän setin vuoro. Nygårdin alkusetin katselin lavan ja mellakka aidan välistä, mutta viimeisen biisin aikana nousin itsekin lavalle Petrin pyynnöstä. Nygårdin keikan jälkeen meno oli aika villiä backstagellakin eli täytyy myöntää että he osaavat ottaa ilon irti sekä lavalla että sen takana. Myöhemmin kävin katselemassa vielä Popedan, Pojun ja Yön settejä, joiden jälkeen läksinkin taas ajelemaan kotia kohti. Kotimatkalla meinasin ajaa ensin jäniksen, sitten useiden lintujen ja lopuksi vielä yhden kauriin yli mutta onneksi törmäyksiltä vältyttiin nipin napin ja Ferrari pysyi kuin pysyikin ehjänä.

Sunnuntaina heräilin kymmenen aikaan ja läksin huvilalle yhden aikaan. Päivä meni savusaunan kiuasta purkaessa ja aurinkoa ottaessa. Illalla huvilalle saapui yksi yksi tyttö joka halusi heti ensimmäisenä saunomaan ja miten ollakaan nussimiseksihan se meni. Saunomisen jälkeen katselimme hiukka televisiota, söimme ja menimme nukkumaan, tosin sängyssäkin joutui ensin hiukka harrastamaan vaakamamboa ennen kuin nukkumatti saapui ja tainnutti meidät molemmat.

PS. Kuvia tämän viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=806153


Mr Lotharin viikko 24/2011  1

Maanantaina kävin tilaamassa huvilani autotallin kattoon uudet räystäspellit.

Tiistai meni huvilan juhanuskuntoon laitamisessa yhden naisen kanssa.

Keskiviikkona kävin juttelemassa kiinteistövälitäjän kanssa yksistä kiinteistökaupoista.

Torstaina ajelin kotipaikkani nurmikoita ja tein muitakin pihahommia.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night keikka parin tytön kanssa Ravintola Primessä Lohjalla. Sinne meno matkalla sattui ja tapahtui monenlaista juttua, ensin huvilalta lähtiessäni joku ukko oli sammunut auton rattiin keskelle tietä ja minä jouduin kiertämään toista reittiä. Seuraavaksi meinasin ajaa joukon lapsia yli, sillä he olivat ihan keskellä tietä yhden mutkan jälkeen mutkaisella asfalttitiellä. Moottoritiellä edessäni ajaneesta rekasta räjähti rengas ja se kyllä säikäytti jonkun verran, onneksi ehdin kuitenkin väistellä ilmaan lentäneet renkaan kappaleet. Primessä hommat menikin sitten hiukka paremmin, yleisöä oli paikala ihan kivasti ja he olivat hyvin messissä esityksissä. Keikan jälkeen kävin tyttöjen kanssa syömässä hiukka roskaruokaa jonka jälkeen vein toisen tytöistä kotiinsa ja menin itse yksi toisen tytöistä luokse.

Lauantaina yksi tuttu pari kutsui minut luokseen päivä saunaan ja miten ollakaan saunan jälkeen parin nainen halusi ottaa minulta suihin. Naisen ottaessa minulta suihin parin mies katseli sivusta. Kun kullini oli lähes räjähtämispisteessä nainen halusi upottaa sen pilluunsa, tuossa vaiheessa parin mieskin halusi mukaan toimintaan ja katselijan alkoi upottaa kulliaan naisen kakkososastoon. Rumbaa kesti jonkin aikaa ja asentoja vaihdeltiin jonkin verran. Loppujen lopuksi minulla oli jo niin kuumakin että hiki senkuin tippui otsaltani nussiessani naista takaapäin, niinpä otinkin vielä loppukirin ja laukesin lopulta naisen anaaliin. Suihkussa käynnin jälkeen nainen olisi vielä halunnut ottaa miulta uudestaa suihin, mutta kello oli jo sen verran että minun piti lähteä hoitamaan illan keikat. Ensin menin esiintymään Hyvinkäälle yhden naisen 50v bileisiin, kyseisissä kemuissa vedin enemminkin tulishown johtuen yleisön ikärakenteesta. Hyvinkäältä kiirehdin Lahteen, jossa kävin ensin pyörähtämässä yksissä poltareissa joissa oli esiintymässä minun kauttani tilattu tyttö ja sen jälkeen läksin omalle keikalle. Lahden yksityiskeikka oli 40 v synttärit ja siellä vedin striptease shown jossa olin ensin poliisi joka raudoitti sankarin, mutta laskin lopulta hänet öljyämään minun vartaloni, jne. Synttärikeikan jälken läksin pyörähtämään Bay City Bikersin kemuissa jonne oli myös tilattu naisesiintyjä minun kauttani. Minun piti siis mennä vain tsekkaamaan paikka, mutta kun menin paikan päälle halusivat paikalla olleet naiset että minäkin esiintyisin ja niinpä sovimme sitten että minä vedän yhteisesityksen paikalle tilatun naisen kanssa. Esiintymisen jälkeen porukka halusi vielä ostaa fanituotteitani kun kuulivat että minulla oli niitä mukanani, niinpä ilta hiukka venyi suunnitellusta ja olikin sitten ihan loppu kun pääsin vihdoin kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina päivä meni huvilalla hengaillessa ja grillaillessa.

PS. Ikävä kyllä tämän viikon tapahtumista ei löydy juurikaan kuva- eikä videomateriaalia, mutta juhannus tunnelmaan voi virittäytyä katselemalla kuvia viime juhannuksen Himos/RMJ reissustani osoitteessa http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=679307 ja yksi K18 juhannusvideo löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 23/2011  1

Maanantaina saapuivat Ferrariin tilaamani uudet eturenkaat. Maanantaina hoidin myös keikkojen laskutuksia ja sovin että Melany & Pia menee vetämään 9.7.2011 Erotic Beach Partyn Piitterin Lomakylään Juukaan.

Tiistaina kävin päivällä vaihdattamassa Ferrariin öljyt ja samalla sihen vaihdettiin alle uudet eturenkaat. Ferrarin huollon jälkeen läksin ajelemaan sillä Itä-Suomeen, jonka reissun tuloksena syntyi Mr Lothar & Damnation video - Kesäkauden avajaiset. Sen juoni menee jotakuinkin näin:"Mr Lothar on lähtenyt kesälomareissulle Ferrarillaan ja kysyy Savonlinnassa ohi kävelevältä tytöltä missä on uimaranta. Tyttö sanoo tietävänsä hienon uimarannan, mutta että sinne neuvominen on vaikeaa ja niinpä hän nouseekin Lotharin Ferrarin kyytiin oppaaksi. Perillä tyttö huomaa että Lotharilla ei ole uimahousuja mukana ja Lotharin kullin nähtyään tyttö imaisee sen heti huuliensa väliin. Tuossa vaiheessa kaksikko unohtaa uimisen ja aloittaa kiihkeän nussimisen Ferrarin konepellillä. Tyttö on aika äänekäs ja vaarana on että paikalle saapuu muitakin "uimareita". Lothar roiskii lopuksi spermat tytön vatsalle ja osa lentää kaaressa Ferrarin konepellillekin, mutta huomasivatko viereisellä uimarannalla olleet ihmiset touhun?"

Keskiviikkona kuvasin myös pari videota, tässä niiden selostukset:" Mr Lothar & Tampereen tyttö - Varaslähtö laiturilla. Mr Lothar saa aika paljon postia jossa tytöt kertovat haluavansa aikuisviihdevideoihin, tällä kertaa postia on tullut Tampereen suunnalta ja Lothar on päättänyt lähteä kuvaamaan koekuvausvideon. Tampereelle päästyään Lothar soittaa Tampereen tytölle ja sopii treffit Koskikeskuksen kulmille, sen jälkeen Lothar soittaa kaverilleen ja kyselee olisiko hänellä tiedossa hyviä kuvauspaikkoja. Kaveri sanoo että olisi yksi saunalautta jossa voisi kuvata mutta lautan kuski tulee paikalle vasta parin tunnin päästä. Lothar on sen verran malttamaton että käy nussimassa Tampereen tyttöä kertaalleen yhdellä laiturilla ennen kuin saunalautankuski ehtii paikalle, mutta onneksi tuokin nussiminen kuvataan eli sen näette tällä videolla."
Toiselle videolle tallentui seuraavanlainen tarina:"Mr Lothar & Tampereen tyttö - Seksiä saunalautalla
Mr Lothar on saapunut Tampereelle tekemään koekuvauksia ja kuvauspaikaksi on hommattu saunalautta jolla seilataan Pyhäjärvellä. Tällä videolla saunaa ei lämmitetä, sillä hiki otetaan riehumalla ja välillä käydään kylmässä vedessä pulahtamassa jonka jälkeen jatketaan taas nussimista saunan lauteilla sekä saunalautan terassilla. Välillä saunalautta meinaa ajautua liian rantaan, mutta onneksi valpas kuski korjaa tilanteen ennen kuin rysähtää. Tälle videolla kuvattiin hiukka erillaisia kuvakulmia kuin Mr Lotharin videoissa yleensä, siitä piti huolen uusi kuvaaja."

Torstaina vein Bemarin taas vaihteeksi huoltoon ja siellä menikin sitten melkein koko päivä eikä vika edes korjaantunut, ilmajousitus antaa siis edelleen vika ilmoitusta vaikka se toimiikin ihan normaalisti.

Perjantaina kävin päivällä asentamassa huvilalla autotalliin uusia räystäspeltejä ja ottamassa aurinkoa sekä uimassa, vesi olikin jo 24 asteista. Illalla kävin pyörähtämässä Mäntyharjun paikallisissa baareissa moikkaamassa tuttuja.

Lauantaina Jade ja Melany tulivat jo 10.30 minun kotipaikalle, josta läksimme ajelemaan Veteliä kohti. Matkalla pysähdyimme Jyväskylässä otamaan aurinkoa ja uimaan Lutakon uimarannalle. Virkistävän tauon jälkeen jatkoimme matkaa kohti Veteliä, mutta matkaan tuli hiukka mutkia sillä Saarijärven paikkeilla oli sattunut paha kolari ja me tulimme paikalle jo ennen ambulansseja. Minule jäi hiukka epäselväksi kuinka pahasti kolariin osallisille oli käynyt, sillä me jatkoimme matkaa heti ambulanssien saavuttua paikalle. Veteliin ja siellä tarkemmin Motoparkin moottoriradalle päästyäni kiertelin ensin tyttöjen kanssa varikolla jonka jälkeen kävimme syömässä ja aloimme valmistautumaan illan ensimmäiseen esitykseen joka oli K18 luokiteltu Vaahtoshow ala Mr Lothar & Jade & Melany. Meidän jälkeen lavalle asteli bändi nimeltä Bad Bombers, heidän jälkeen Aurium ja sitten Radalle.com Festivalsien ohjelmassa olikin taas meidän show. Jälkimmäinen esityksemme oli Erotic Fire show eli minä tein stripasin ja tein siinä samalla tulitemppuja, Jaden ja Melanyn keskittyessä enemminkin vesileikkeihin. Jadella oli nimittäin esityksessä mukanaan vesipyssy ja Melanylla ämpärillinen vaahtoavaa vettä ja pesusieni. Viimeisen biisin aikana esiin kaivettiin vielä öljypullot ja pääsipä joku yleisönedustajakin öljyämään minua. Meidän jälkeen Radalle.com kemujen lavalle nousi vielä Raaka-aine niminen bändi ja sen jälkeen olisi ollut vielä jatkot ravintola Konstassa, mutta minä läksin ajelemaan tyttöjen kanssa takaisin Mäntyharjulle sillä Jaden piti olla sunnuntaina kotonaan suht ajoissa. Harmi että jäi tällä kertaa mitä ilmeisemmin hyvät jatkobileet väliin, mutta 23.7.2011 Motoparkin Radalle.com Festivaleilla otetaan sitten tuokin tappio takaisin eli biletetään aamuun saakka.

Sunnuntaina Jaden lähtiessä kotiinsa, minä läksin Melanyn ja yhden muun minun luonani yöpyneen tytön kanssa Kurkiniemen rannalle ottamaan aurinkoa sekä ajelemaan vesiskootterilla. Kolmen jälkeen ukkonen alkoi kuitenkin jyristä ja lopulta alkoi sataakin, niinpä mekin poistuimme rannalta.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy jo nyt jonkin verran osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=800369 ja tällä viikolla kuvatut videot julkaistaan osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään.


Mr Lotharin viikko 22/2011  1

Maanantaina päivä meni huvilalla uima-altaan uutta vedenpuhdistusjärjestelmää asentaessa. Illalla kuvasin aikuisviihdevideon Damnation nimimerkkillä esiintyvän tytön kanssa, kyseisen Webcam-tytön testaus videon juoni menee jotakuinkin näin:"Mr Lothar on miettinyt että millaista on Seksitreffit.fi sivujen webcam tyttöjen työ, niinpä hän päättää ottaa asiasta selvää ja ottaa yhteyttä Damnation nimimerkkiä käyttävään tyttöön. Damnation suostuu siihen että Mr Lothar tulee paikanpäälle katsomaan millaista on esiintyä webcamissa, miten ollakaan Lothar haluaa kuvata Damnationin työtä ja lopulta osallistua itsekin esitykseen sillä seurauksella että yksi "linssi" on päivän lopuksi kuorrutettu spermalla." Kyseinen video julkaistaan minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään.

Tiistaina vein yhden kaverini kanssa siirrettävän porealtaani huvilalle ja teimme samalla polttopuita aiemmin keväällä kaadetuista puista.

Keskiviikkona päivä meni taas huvilalla polttopuita tehdessä, illalla pyörähdin paikallisessa baarissa.

Torstaina kuvasin taas aikisviihdevideon yhden tytön kanssa, kyseisen Pumppausta ja mittailua videon juoni oli seuraavanlainen:" Mr Lothar on nukahtanut auinkotuoliin, Alice yllättää hänet ja haluaa asella uhaten mitata tämän kullin koon. Alice aikoo imaista Lotharin kullin täyteen mittaan alipainepumpulla, mutta koska pumpun koko ei riitä alkaa hän ottaa suihin. No senhän tietää mitä siitä seuraa ja niinpä hetkeä myöhemmin Lothar alkaakin pumpata Alicea porealtaan kannen päällä, kaikki loppuu räjähdykseen. Mikä räjähtää ja miksi, se selviää tältä videolta." Tämäkin video julkaistaan osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään.

Perjantaina alkoikin sitten Mr Lothar Productionin Kesäkauden avajaiset minun huvilalla. Minä menin itse huvilalle jo kahden aikaan päivällä ja bileporukka alkoi saapua neljän jälkeen. Perjantaina ohjelmassa oli syömistä, juomista, saunomista, uimista ja joillakin naimistakin. Minun päivä ja ilta meni suurimmaksi osaksi muiden hyvinvoinista huolehtiessa, mutta yöllä ehdin sitten itsekin nautiskella porealtaasta ja savusaunasta, yms.

Lauantaina heräsin jo seitsemän aikaan vaikka olin mennyt perjantaina nukkumaan vasta viiden aikaan eli unet jäi aika lyhyeksi. Aamupäivällä pidimme pikku talkoot huvilani rannassa, kannoimme porukalla rantaan ajautuneet kuivat kaislat pois ja haravoimme rannan sellaiseen kuntoon että siinäoli mukavempi olla. Rannan siistimisen jälkeen osa porukasta läksi käymään Mäntyharjun torilla ja kaupassa, mutta osa jäi huvilalle ottamaan aurinkoa, uimaan ja ajelemaan vesiskootterilla. Siinä sivussa sihi juomaa nauttineet ihmiset heiluttivat hiukka huvilani laituriakin erinäisiä aktiliikkeitä suorittaen. Päivä meni kivasti kelistä sekä hyvästä seurasta nautiskellessa, jossain vaiheessa nälkä kuitenkin yllätti ja siirryimme porukalla grillailemaan sekä syömään. Illalla huvilalle tuli lisää porukkaa, lähinnä naisia ja yhdeksän aikaan läksimme Mäntyharjun keskustaan ravintola Old Iiwariin johon minä olin järjestänyt Erotic Nightin jonka esiintyjinä olivat Katya & Jade. Aluksi ilta meni terassilla, mutta puolen yön aikaan porukka alkoi siirtyä sisälle ja 0.30 oli Katyan ensimmäisen esityksen vuoro. Jaden ensimmäinen esiintyminen tapahtui 01.00 ja tytöt vetivät yhteisesityksen 01.30. Tasan kahdelta oli vuorossa yleisöstripteasekilpailu ja puoli kolmeltatulikin sitten jo valomerkki jonka jälkeen läksimme jatkoille minun huvilalle. Osa porukasta taisi olla niin äsynyttä etä meni lähes suoraan nukumaan, mutta minä kemujen isäntänä pidin seuraa vasta lauantaina kemuihin tulleille osallistujille saunomisen ja porealtaassa puljaamisen merkeissä aina aamun sarastamiseen saakka.

Sunnuntaina nukuin hiukka pidempään kuin lauantaina, mutta silti unet jäivät taas aika vähiin. Osa porukasta otti sunnuntaina vielä hiukka korjaussarjaa, mutta osa valitteli krapulaa. Minä itse aloin pikku hiljaa järjestellä huvilaa muutamien muiden ihmisten avustamana. Osa porukasta läksi jo ennen puolta päivää, mutta viimeiset vieraan poistuivat huvilalta vasta neljän aikaan iltapäivällä jolloin koko huvila olikin jo siivottu taas edustuskuntoon. Minä itse jäin vielä lepäilemään huvilalle ja nauttimaan hiljaisuudesta jonka rikkoi vain lintujen laulu. Illalla pakkasin kemuista yli jääneet juomat sekä suurimman osan ruuista autoon ja vein ne kotipaikkalleni, jonka jälkeen olikin jo ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=799483