Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2012.

Mr Lotharin viikko 4/2012  1

Maanantaina meinasin viedä puhelimeni huoltoon, mutta se olikin vain jossain jumitilassa jonka myyjä sai purettua muutamalla napin painalluksella eli tälläisiä nämä nykypuhelimet on.

Tiistai meni flunssaa potiessa sängyn pohjalla, tosin tuli siinä sivussa tehtyä hiukka työhommiakin eli sovin Janicalle yhden esiintymiskeikan.

Keskiviikkona julkaistiin minun aikuisvihdeuran 119. video, kyseinen video on nimeltään Mr Lothar & Cindy - Kuumempi kuin takkatuli ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Torstaikin meni ihan vaan sisähommissa eli sovin mm. että menen Janican kanssa 16.5.2012 Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikalle Baari & Yökerho Poltteeseen Savonlinnaan.

Perjantaina olikin sitten aika lähteä liikenteeseen, suuntasin Bemarin keulan Varkautta kohti jossa minulla oli esiintymiskeikka Jennan, Melanyn ja Safyran kanssa Z-Onessa. Keikan jälkeen Safyran auto ei lähtenyt käyntiin ja niinpä yritimme ensin antaa apuvirtaa sille häneltä löytyneillä kaapeleilla, mutta koska kaapelit oli sen verran ohkaiset ja auto ei käynnistynyt niillä niin minä sitten nykäisin Safyran auton käyntiin omalla autollani.

Lauantaina kävin Melanyn kanssa aamupalalla jonka jälkeen minä menin vielä nukkumaan kun Melany läksi ajelemaan kotiaan kohti. Kahdentoista jälkeen läksin ajelemaan Kerimäelle jonne päästyäni kävin ottamassa huoneen Kerihovista, sen jälkeen syömässä ravintola Fridassa ja sitten otinkin pienet päiväunet ennen illan Ladies Night keikkaa. Päivällä ravintola Frida oli siis ruokapaikka, mutta illalla tunnelma olikin sitten ihan erilainen kun vuorossa oli Ladies Night by Mr Lothar. Kerimäellä tuli myöskin kuvattua aikuisviihdevideo yhden tytön kanssa, jonka ansiosta minun tammikuun ajaksi suunnittelemani selibaatti loppui siis hiukka ennen aikojaan. Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina heräsin jostain kumman syystä puoli kahdentoista aikaan Savonlinnasta, jonka jälkeen läksin ajelemaan hienossa pakkaskelissä Mäntyharjua kohti. Kotiin päästyäni purin keikkakamat autosta, mutta muuten päivä menikin taas lähinnä laiskottelun merkeissä. Illalla meinasin katsoa Miss Suomi kisat, mutta nukahdin sohvalle ja kun heräsin päätin mennä jatkamaan unia sänkyyn.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=878253 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 3/2012  1

Maanantaina kävin hakemassa uuden moottorikelkkani JS-Motorsilta Mikkelistä.

Tiistai aamupäivä meni huvilalla yhden kiinteistövälittäjän kanssa huvilaa arvioidessa ja sen myyntikuvioita suunnitellessa. Iltapäivällä kävin testaamassa uutta moottorikelkkaani Gillin crossiradalla.

Keskiviikkona julkaistiin minun aikuisviihdeuran 118. video: Mr Lothar , Nana ja Simo - Biljardia K18!

Torstaina kävin taas ajamassa moottorikelkalla Gillin crossiradalla, sen lisäksi sovin pari esiintymiskeikkaa itselleni ja tytöille.

Perjantaina oli vuorossa Ladies Night keikka Ravintola Satulasepässä Vihdissä. Ensitunnelmat ravintolaan mentyäni oli että huh huh, mutta onneksi paikalle tuli ihan kiva määrä kauniita naisia ja niinpä tunnelmakin muuttui hyväksi. Ensimmäisessä setissä tein strippaamisen lisäksi tulitemppuja ja toiseen showhun otin yleisöstä yhden tytön avustajaksi, harmi että en voinut lähteä jatkoille tyttöjen kanssa sillä minun piti ajaa vielä yöllä kotiin.

Lauantaina Janica tuli aamupäivällä luokseni ja läksimme ajelemaan kohti Utajärveä jossa meillä oli illalla Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikka Ravintola Marionissa, alkuillasta ehdimme käydä rentoutumassa Rokuan kylpylähotellissa johon myös majoituimme. Marionin keikalla esiintymisjärjestyksemme oli totutusta poikkeava sillä minä esiinnyin ensin soolona, sitten oli vuorossa Jaden soolo show, sen jälkeen meidän yhteisesitys ja illan lopuksi vielä yleisöstripteasekilpailu.

Sunnuntaina heräsimme jo seitsemän aikaan aamulla ja läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti eli unet jäi aika vähiin. Kotiin päästyäni ja Janican lähdettyä ajelemaan Kirkkonummea kohti minä kömminkin peiton alle ja nukuin päiväunet. Illalla katselin televisiota, lisäilin kuvia nettiin ja päivitin keikkakalenterini ajantasalle.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=875083 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 2/2012  1

Maanantai meni Mr Lothar & BB-Janica Erotic tour kiertueen suunnittelussa.

Tiistaina julkaistiin minun aikuisviihdeuran 117. video, kyseinen video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php nimellä Mr Lothar ja Alice - Moottorikelkkailua K18!

Keskiviikkona kävin Mikkelissä JS-Motorsilla tsekkaamassa uuden moottorikelkkani, sen jälkeen menin käymään yhdessä kiinteistövälitysfirmassa ja sitten olikin vuorossa Kielletty Hedelmä klubi Lounge Bar Kharmassa.

Torstaina päivä meni huvilalla hengaillessa.

Perjantaina hain Bemarin korjaamolta, pakkasin esiintymistavarat siihen ja ajelin Kirkkonummelle. Kirkkonummelta otin kyytiini Janican ja Marianan jonka jälkeen kurvailimme Lohjalle jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jade Ravintola Primessä. Jade eli Janica aloitti esiintymiset, minä esiinnyn hänen jälkeensä ja illan viimeinen show oli minun ja Janican yhteissetti. Keikan jälkeen ajelimme Kirkkonummelle yöksi.

Lauantaina hain Melanyn kyytiini ja läksimme ajelemaan Lahden ja Isojoen kautta Kankaanpäähän jossa meillä oli yhteiskeikka Night Club Villissä. Paikka oli nimensä veroinen, viimeistään siinä vaiheessa kun kolme tyttöä halusi että otetaan hiukka tuhmempia fanikuvia takahuoneessa. Keikan jälkeen ajelimme hotellille yöksi.

Sunnuntaina päivä meni kotimatkassa, sillä vein Melanyn ensin Helsinkiin ja kurvailin vasta sen jälkeen kotiin.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=873577 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 1/2012  1

Maanantaina sovin että menen esiintymään 4-5.5.2012 järjestettäville Oulun Seksipäiville.

Tiistaina vaihdoin BMW:n alle uudet kitkarenkaat.

Keskiviikkona kävin pyörähtämässä mökillä.

Torstaina vein Bemarin päivällä hiukka isompaan huoltoon ja otin alle sijaisauton, onhan muuten aika pieni tuollainen Toyota Aygo.

Perjantaina päivä meni Janican kanssa minun huvilalla, mutta illalla siirryimme minun uudelle talolle ja kävimme saunomassa sen rantasaunassa.

Lauantaina läksimme heti aamusta Jyväskylään, ensin kävimme AntiShopissa missä meni 1,5 tuntia ja sen jälkeen kävimme shoppailemassa meille molemmille uudet talvitakit. Sen jälkeen suuntasimmekin autonkeulan Oravasaarta kohti, jossa minulla oli yksityiskeikka kuuden aikaan illalla. Yksityiskeikan jälkeen ajelimme Laukaaseen syömään, jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että menimme ravintola Kallioon, jossa oli minun ja Jaden Big Brother talosta ulos tulemisen jälkeinen ensimmäinen esiintymiskeikka. Porukkaa oli paikalla hyvin ja meininki oli muutenkin hyvä, ilta meni loistavasti ja ainut miinus oli että meidän piti ajaa jo yöllä Mäntyharjulle sillä Janican piti olla sunnuntaina yhdentoista aikaan aamulla Espoossa.

Sunnuntaina heräsimme siis jo kahdeksan aikaan aamulla vaikka olimme käyneet nukkumaan vasta viiden aikaan. Janica läksi ajelemaan Espoota kohti ja minä kömmin takaisin peiton alle. Iltapäivällä kolasin tämän talven ensimmäisen kerran kotipaikkani pihan, jonka jälkeen menin päiväunille ja heräsinkin sitten vasta illalla.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=870587 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 52/2011  1

Maanantaina kävin syömässä Tapaninpäivän lounaan ulkona, muuten päivä meni ihan vaan kotona laiskotellessa.

Tiistaina kävin ostamassa kaksi roska-astiaa huvilalleni vuoden vaihteessa Mäntyharjulla muuttuvien jätehuoltojärjestelyiden takia.

Keskiviikko meni polttopuita tehdessä uudella talollani.

Torstaina kävin ostamasa uuden pesukoneen.

Perjantaina pari kiinteistövälittäjää kävi päivällä arvioimassa minun huvilani. Illalla kävin ensin tsekkaamassa mökilleni menevällä tiellä myrskyn tekemät tuhot ja sen jälkeen menin viettämään aikaa kavereideni kanssa Gillin kodalle. Perjantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 116. video, Mr Lothar & Susannea TurkkuSex messujen jatkojen jatkoilla. Kyseisen videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: TurkkuSex messujen 2. lavan seremoniamestarina ollessaan Mr Lothar on törmännyt Susannea nimiseen tyttöön sillä seurauksella että messujen virallisten jatkojen jälkeen suunnataan vielä epävirallisille jatkojen jatkoille. Itse messuilla meno oli jo melkoisen hurjaa ja jatkoilla meno kiihtyi entisestään, sen minkälaiset oli vuoden 2011 TurkkuSex messujen jatkojen jatkot näet videolla joka löytyy NYT osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php nimellä Hymyn Kalenterityttö ja Mr Lothar K18!

Lauantaina olikin sitten vuorossa vuoden viimeinen keikka eli Fire & Strip Show by Mr Lothar ravintola Viva Mariassa Vantaalla. Alkuilta oli aika odottelua mutta puolen yön jälkeen aika menikin sitten kuin siivillä. Esiintymisten jälkeen läksin vielä jatkoille Sokos Hotel Vantaaseen jossa tapahtui aika hassu episodi, kaksi samaan aikaan hissiin tullutta tyttöä eivät meinanneet päästää minua pois hissistä eikä heitä haitannut yhtään se että seurassani oli jo yksi nainen. No lopulta he kuitenkin laskivat meidät jatkamaan matkaa sen jälkeen kun olin kirjoittanut nimmarit heidän rintoihinsa.

Sunnuntaina kävin aamupalalla jonka jälkeen ajelin pienen mutkan jälkeen Mäntyharjulle. Illalla katselin vielä Idolsin jonka jälken olinkin jo ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=866847 ja tällä viikolla kuvatut videot julkaistaan heti kun vaan ehditään minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php