Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2012.

Mr Lotharin viikko 50/2012

Maanantaina kävin ajamassa moottorikelkalla Gillin crossiradalla, radalla ajaminen oli lähinnä radan tamppausta ja sen jälkeen kun läksin aukaisemaan yhtä reittiä niin melkein heti kun annoin kelkalle kunnolla jenkaa syttyi mittaristoon moottorihäiriön merkkivalo. Ei auttanut muu kuin ajella hissukseen takaisin, pakata kelkka kärryyn ja viedä se Mikkeliin JS-Motorsille tutkittavaksi jossa huoltomies sanoi heti että kelkastani oli mennyt lamda-anturi ja se vaihdettiin takuuseen.

Tiistai julkaistiin aikuisviihdeurani 148. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Tiitu - Koekaniini K18! Tällä videolla Tiitu on kutsunut Mr Lotharin koekaniiniksi koska hän haluaa testata sEXHIBITION messuilta ostamiaan tuotteita. Aluksi Tiitu hieroo Lotharia normaalisti, jonka jälkeen kaataa kuumaa hierontaöljyä kynttälästä selälle ja jatkaa hieromista. Hieronnan jälkeen Tiitu haluaa testata suklaan makuista liukkaria, hän sivelee sitä Lotharin kulliin runkkaa ja nuolee pois jonka jälkeen testataan sitten liukkarin ominaisuuksia nussimallakin. Loppujen lopuksi Lothar roiskii omat nesteensä Tiitun selälle. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin huvilala tekemässä pieniä jouluvalmisteluja.

Torstaina sovin pari esiintymiskeikkaa ensi vuodelle ja parantelin flunssaa kotona.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Club Simossa Lieksassa. Ennen keikkaa kävimme syömässä paikallisella ABC:llä jossa salaattipöytä korvattiin minulle litralla maitoa ja Safyralle isolla tuopilla olutta. Itse keikka olikin sitten aika villi tai paremminkin osa yleisöstä oli aika villiä sillä tupakkakopissa oli välillä käynnissä sellainen "häkkimatsi" että luulin siihen osallistujien tulevan seinän läpi takahuoneeseen. Me hoidettiin keikka kuitenkin kunnialla läpi vaikka olin edelleen hiukka kipeä ja niinpä ei sitten ollut mitään jatkojakaan vaan menin ihan kiltisti nukkumaan.

Lauantaina kävimme aamupalalla jonka jälken ajelimme Mäntyharjulle, jossa kömmin suoraan peiton alle ja päiväunille. Päiväunien jälkeen pari kaveriani tuli käymään kylässä ja sen jälkeen kävin Safyran kanssa ulkona syömässä sekä vein hänet junalle. Illalla kävin pyörähtämässä paikallisessa baarissa ja sen jälkeen syömässä pitkästä aikaa paikallisella grillillä.

Sunnuntaina suunnittelin ensin lähteväni moottorikelkkailemaan, mutta loppujen lopuksi laiskottelu vei voiton ja päivä menikin ihan vaan tupaukkona televisiota katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 49/2012

Maanantaina teimme aikuisviihdevideon yhden uuden mallin kanssa, kyseisen videon nimeksi tulee Mr Lothar & Kathrine - Itku pitkästä ilosta. Videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Mr Lothar on huvilallaan lomailemassa Kathrine nimisen tytön kanssa, Lotharin kohentaessa takkatulta Kathrine astelee paikanpäälle seksikkäisiin alusvaatteisiin sonnustautuneena ja miten ollakaan takka jää toiseksi Lotharin siirtyessä kuumaakin kuumemman Kathrinen kimppuun. Aluksi Kathrine ottaa Lotharilta suihin saaden itse samaan aikaan sormihoitoa, tämän jälkeen siirrytään nussimaan sohvalle. Lothar nussii Kathrinea todella rajuun tyyliin sekä edestä että takaa ja Kathrinen tyyli ratsastaakin on lähinnä kiitolaukkaa. Kathrinen lauetessa todella rajusti hän alkaa itkeä onnesta eli vanha sanonta pitää siis paikkansa. VAROITUS! Tämä video sisältää myös Lotharin videoille ei niin tyypillistä toimintaa eli halailua, suutelemista, yms. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina vein kuvauksissa olleen tytön junalle ja tein sen jälkeen hiukka paperihommia sekä tilasin kotipaikalleni lämmitysöljyä.

Keskiviikkona oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra & Susannea Ravintola Old Fox:ssa Siilinjärvellä. Illan ensimmäinen show oli Safyran soolo, sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow, sitten Safyran & Susannean lesbosetti ja sitten Mr Lothar & Susannea yhteisshow. Sen jälkeen kuvasinkin sitten Mr Lothar & Saryanna - Takahuoneessa tapahtuu videon jonka esittelyteksti on seuraavanlainen: Mr Lothar on esiintymiskeikalla Ravintola Old Foxissa Siilinjärvellä ja esiintymisen jälkeen hän lepäilee sekä syö pientä iltapalaa takahuoneessa kun sinne kävelee yksi ravintolan asiakkaista. Lotharin huomauttaessa Saryanna nimiselle naiselle että takahuone on vain henkilökuntaa varten, Saryanna sanoo että hänen mielestä ravintolan esiintymislattialla nähty show jäi hiukka kesken ja niinpä hän imaiseekin pelkkään pyyhkeeseen sonnustautuneen Lotharin kullin huuliensa väliin. Lopputuloksen saatattekin arvata, Lothar nussii Saryannaa huolella suunnasta jos toisestakin roiskien lastinsa lopuksi hänen selälle ja löytääpä osa satsista tiensä Saryannan suuhunkin. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php
Videon kuvauksen jälkeen vedin vielä asiakkaille yleisöstripteasekilpailun ja täytyy myöntää että oli kyllä taas kerran aika villiä menoa. Valomerkin jälkeen läksin kolmen tytön kanssa hotellille, jossa tuli siten vielä nussittua yhtä heistä melkein aamuun saakka.

Torstaina kävimme aamupalalla ja sen jälkeen läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti, yksi tytöistä jäi Juvalle ja pari heitin Mäntyharjussa rautatieasemalle josta he jatkoivat matkaa junalla eteenpäin. Kotiin päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn peiton alle ja otin päiväunet. Illalla katselin linnan juhlia ja kävin saunomassa, jonka jälkeen olinkin sitten taas valmis nukkumatin maailmaan.

Perjantaina läksin jo aamusta Helsinkiä kohti ja sinne päästyäni menin ensimmäisenä Teknari TV-ohjelman kuvauksiin. Kuvaukset alkoivat autonpesukohtauksella jonka jälkeen läksin ohjelman juontajan sekä kuvaajan kanssa syömään ravintola Siltaseen. Ruokatunnin jälkeen siirryimme meren äärelle kuvaamaan osan ohjelmasta ja osa kuvattiin itäväylällä. Kuvausten jälkeen kävimme vielä Teknarin tuotantotiloilla teellä jonka jälkeen minä heitin kuvaajan Helsingin keskustaan ja läksin itse tekemään aikuisviihdevideota Espooseen. Mr Lothar & Taina - Televisio vs Seksi videon esittelyteksti on seuraavanlainen:
Mr Lothar on katselemassa televisiota kun Taina tulee tahallaan seisomaan telkkarin eteen seksikkäisiin alusvaateisiin pukeutuneena, Lothar on kuitenkin päättänyt katsella televisiota ja käskee Tainaa siirtymään pois tieltä. Taina tekee työtä käskettyä ja siirtyy ottamaan Lotharilta suihin kysyen, onko nyt parempi jolloin Lothar painaa Tainan päätä alemmaksi ja yrittää katsella edelleen televisiosta tulevaa Wipeout ohjelmaa Tainan muhkean takamuksen yli samalla huulihoidosta nautiskellen. Kun kulli kovenee, Lotharin keskittyminen telkkarin katseluun herpaantuu ja sen kuinka sitten käy näette tällä videolla. Suosittelemme tätä videota etenkin rehevämmistä naisista pitäville katselijoille! Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php
Videon kuvauksen jälkeen vein Tainan kotiinsa ja läksin itse Erotic Night by Mr Lothar & Tina keikalle, paikkana oli tällä kertaa ravintola Kohinoor Vantaalla. Tina esiintyi ensin soolona kahdentoista aikaan, minä soolona puoli yhden aikaan ja yhteisshown vedimme puoli kahdelta jonka jälkeen minä läksinkin sitten suht nopeasti hotellille mutta loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta neljän aikaan yöllä.

Lauantaina heräsin suht ajoissa ja kävin hotellin aamupalalla jonka jälken menin takaisin nukkumaan, kahden aikaan läksin sitten ajelemaan Tamperetta kohti jossa minulla oli yksityiskeikka yksien tyttöjen pikkujouluissa. Pikkujoulukeikan jälkeen ajelin takaisin pääkaupunkiseudulle jossa minulla oli Erotic Night keikka Tinan kanssa Ravintola Tillikassa. Tillikassa Tina esiintyi ensin yksin yhdeltä, jonka jälkeen minä esiinnyin yksin kahdelta mutta otin kyllä esitykseeni yleisön joukosta niin villin tytön että show meni jopa jonkin asteiseksi parishowksi, puoli kolmelta oli sitten vuorossa illan varsinainen parishow eli minun ja Tinan yhteisesitys. Valomerkin jälkeen läksin parin tytön kanssa jatkoille joista toinen vietiin kuitenkin melkein heti kotiinsa, mutta toisen kanssa päädyin yhdelle Lahden moottoritien levähdysalueelle harrastamaan seksiä Bemarissa. Juuri kun olimme päässeet hommiin kurvasi levähdysalueelle yksi auto josta ylös nousseet kundit huomasivat heti mitä minun autossa tapahtui ja he jäivät katselemaan liveaktia kuin eivät olisi ennen nähnyt kenenkään harrastavan seksiä. Olin huomaavinani salamavalon välähdyksenkin jonka jälkeen näytinkin kundeille peukkua ja tyttö jota nussin teki samoi, sitten kundit tajusi vihdoin häipyä mutta niin häipyi hiukka panofiiliskin. Hiukka torsoksi jääneen aktin jälkeen päätimme tytön kanssa lähteä molemmat kotejamme kohti ja ottaa uusinnan joskus muulloin paremmassa paikassa. Kotiin päästyäni kello oli jo seitsemän aamulla.

Sunnuntaina kolailin kotipaikkani pihan lumesta, kävin saunomassa ja sain aikaan melkoisen keskustelun netissä kirjoittamalla viikon seikkailuistani facebookprofiilissani http://www.facebook.com/anssi.viskari

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 48/2012

Maanantaina vein Bemarin aamulla huoltoon jossa siihen vaihdettiin perä- ja vaihteistoöljyt sekä takaakseliston ja korin väliset kumityynyt. Bemarin huollon jälkeen oli vuorossa itseni huolto eli menin urheiluhierojalle.

Tiistaina julkaistiin minun uran 147. aikuisviihdevideo, Mr Lothar ja Sanya - Seksiä julkisella rannalla K18! Tällä videolla Sanya on menossa iltauinnille syrjäiselle lammelle, rannalle saavuttuaan hän törmää Lothariin joka pyytää Sanyaa levittämään öljyä auringossa kuivuneelle iholleen. Selän rasvaamisen jälkeen Lothar kääntyy ympäri ja pyytää Sanyaa öljyämään etupuolenkin. Öljyä lipsahtaa iholle reilunlaisesti ja niinpä Lothar riisuukin uimahousunsa, sillä seurauksella että Sanya alkaa ottaa häneltä suihin ja hetken päästä hän jo ratsastaakin kohti auringonlaskua. Seksiä julkisella rannalla: Iltauinti ja öljyäminen vaihtuu siis iltanainniksi ja Lotharin omien rasvojen roiskimiseksi Sanyan päälle, siinä vaiheessa kuulostaa siltä että joku on tulossa paikalle... Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko meni yhden kaverin kanssa huvilalla hengaillessa, veneen ylösnostossa ja samalla reissulla vein myös toisen veneen tavaratilojen luukut korjattavaksi.

Torstaina postittelin Mr Lothar Production vaate- ja DVD-paketteja niitä tilanneille.

Perjantaina piti olla yhden TV-ohjelman kuvaukset päivällä, mutta ne siirrettiin viikkoa myöhemmäksi huonojen keliolosuhteiden vuoksi ja niinpä päivä meni kotona lepäillessä. Illalla ajelin Helsinkiin jossa kävin ensin moikkaamassa yhtä kaveriani ja sen jälkeen esiintymässä yhden firman pikkujouluissa. Pikkujoulukeikan jälkeen koukkasin kyytiini yhden tytön ja suuntasimme Nurmijärvelle Club Venlan pikkujouluihin, joissa minun olin esiintymässä Safyran ja Jennan kanssa.

Lauantaina heräsin yhden tytön luota ja sain yhden parhaista aamiaisista ikinä lähes sänkyyn tarjoiltuna. Aamiaisen jälkeen jäimme vielä laiskottelemaan sänkyyn, mutta neljän aikaan minun piti suunnistaa siskoni luokse päivälliselle jonne saapui muutkin sisarukset lapsineen. Oli todella kiva nähdä lähes kaikki äidin puolen sukulaiseni pitkästä aikaa. Minun piti kuitenkin lähteä kahdeksaksi Sokos Hotel Vaakunaan Helsingin keskustaan, jossa minulla oli polttarikeikka yhdessä sviitissä. Polttarikeikan jälkeen kävin syömässä hiukka iltapalaa, jonka jälkeen meninkin jo Helsingin Onnelaan valmistautumaan illan showhun. Onnelassa showtime oli 24.00 Pink baarin avajaisissa ja sen jälkeen minun olikin jo kiirehdittävä seuraavalle keikalle Vantaalle. Vantaan keikkapaikka oli ravintola Top Hat, jossa oli todella hyvin porukkaa mutta sieltäkin liukenin suht nopeasti oman esitykseni jälkeen yhden tytön luo yöksi.

Sunnuntaina kurvailin kotipaikkani kautta huvilalleni lepäilemään yhden tytön kanssa. Ilta menikin sitten hyvän ruuan ja seuran kera takkatulen äärellä Big Brother finaalia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php