Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2012.

Mr Lotharin viikko 8/2012  1

Maanantaina päivä meni Janican ja kumppaneiden kanssa Rukalla moottorikelkkaillessa ja ilta Kuusamon Tropiikin kylpylässä. Maanantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 121. video, Mr Lothar & Jenna - Kyyti kyydistä K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina päivä meni kavereiden kanssa Islannin hevosilla maastossa ratsastaessa ja Rukan rinteillä laskettelemalla, illalla kävimme vielä keilaamassa.

Keskiviikkona koko päivä meni laskettelun merkeissä.

Torstaina kävin päivällä moottorikelkkailemassa sekä Janican, hänen ystävänsä ja heidän lastensa kanssa huskyajelulla jonka jälkeen kävimme syömässä Riipisen riistaravintolassa. Illalla kävin myös pyörähtämässä ravintola Zonessa jossa törmäsin muutamiin kavereihinikin.

Perjantaina Rukan loma loppui ja ajelin Iisalmeen jossa minulla oli Erotic Night keikka Safyran kanssa ravintola BePopissa. Perjantaina julkaistiin minun uran 122. aikuisviihdevideo, Mr Lothar & Sarika - Klooni vs aito K18 ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti ja sinne päästyäni läksin ajelemaan kavereideni kanssa moottorikelkoilla, ajoimme sekä reitillä että crossiradalla ja hauskaa oli. Illalla minä läksin Orimattilaan jonne tuli minun lisäkseni esiintymään Janica Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikalle ravintola Wanhaan Mestariin.

Sunnuntaina pääsin vihdoin kotiin reilun viikon yhdistetyltä keikka/lomareissultani ja päivä menikin sitten lähinnä univelkojen kuittaamisen merkeissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 7/2012  1

Maanantaina kävimme yhden kaverini kanssa tekemässä viisumianomukset Mikkelissä Venäjän moottorikelkkailureissuamme varten.

Tiistaina päivä meni huvilalla ja illalla kävin ajamassa yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla pikku lenkin.

Keskiviikkona olin tekemässä alkuillasta tulitemppuja JS-Motorsin kelkkaillassa ja myöhemmin illalla olin juontamassa Lounge Bar Kharman Carnaval Festin jonka esiintyjänä oli BB-Janica, keikan jälkeen ajelimme vielä Mäntyharjulle yöksi.

Torstai menikin sitten ihan vaan huvilalla lomaillessa.

Perjantaina läksin jo aamulla ajelemaan pohjoista kohti ja Rukalle saavuin kuuden aikoihin illalla. Ensin kävin tsekkaamassa Zonen esiintymislavan ja pystytin strippitangon sinne, sen jälkeen kävin majoituspaikassamme ja jätin peräkärryn sekä moottorikelkan sen parkkipaikalle. Yhdeksän aikaan kävin hakemassa Janican Kuusamon lentokentältä ja Rukalle takaisin päästyämme olikin aika aloittaa Erotic Weekend by Mr Lothar & Jade ravintola Zonessa. Janica esiintyi ensin puoli yhden aikaan, minä vartin yli yksi ja meidän yhteisesitys oli kahdelta.

Lauantaina ajelin muutaman ringin moottorikelkalla, mutta illalla oli taas töiden vuoro.

Sunnuntaina läksin Janican ja kumppaneiden kanssa laskettelemaan Rukan rinteisiin ja siellä menikin sitten koko päivä. Ilta meni Idolsia katsellessa, saunoessa ja syödessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 6/2012  1

Maanantaina vein aamupäivällä passianomuksen käsiteltäväksi ja iltapäivällä kävin hierojalla.

Tiistaina kävin ajamassa päivällä moottorikelkalla Gillin crossiradalla ja hiukka reitilläkin. Illalla olin BB-Janican kanssa Erotic Night keikalla ravintola Kuubassa Tampereella.

Keskiviikkona kävin kaatamassa huvilatieni yli lumen painosta taipuneita puita ja siinä kävi sitten pieni tapaturmakin kun yksi jännityksellä ollut puu räsähti hiukka silmille.

Torstai menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Perjantaina päivä meni huvilalla takkatulien äärellä, mutta illaksi suuntasin taas Tampereelle jossa oli tällä kertaa luvassa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Ravintola Bricksissä. Bricksissä oli samaan aikaan Deiti.net bileet ja niinpä minäkin liimasin vihreän sydämen omaan rinnukseeni, joka taas johti siihen että läksin yhden tytön luokse jatkoille ja siellä tuli sitten kuvattua aikuisviihdevideokin Kata nimisen tytön kanssa. Kyseinen video on Katan ensimmäinen ja se julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina läksin jo yhdeksän aikaan aamulla Helsinkiä kohti, sillä minun piti käydä tsekkaamassa kaverini syntymäpäiväkemujen järjestelyt ja etenkin esiintymislava sekä valmistella strippitangon asennut sinne iltaa varten. Valmisteluiden tarkastuksen jälkeen menin Janican luo ottamaan pienet päiväunet, jonka jälkeen olikin aika lähteä Janican kanssa illan keikalle joka oli siis yksityisbileet Uunisaaressa. Meitä ennen kaverini synttäreillä esiintyi Arttu Wiskari ja menimmekin paikalle sen verran ajoissa että ehdimme katso hänenkin setin. Oman esiintymisemme jälkeen pakkasimme tavarat autoon ja minä vein Janican hänen seuraavalle keikalle TopHat nimiseen ravintolaan Vantaalle. Vantaan keikan jälkeen olimme molemmat ihan valmiita nukkumatin maailmaan ja niinpä ajelimme Kirkkonummelle jonne minäkin jäin sitten yöksi.

Sunnuntaina ajelin Helsingin kautta huvilalleni ja sieltä vielä illalla kotipaikalleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 5/2012  1

Maanantaina heräsin siihen kun Janne ja Esko soittivat minulle Radio SuomiPOP:in uudesta aamusta ja kyselivät kuulumisia. Päivällä lähetin uusimman videon eteenpäin editointia ja julkaisemista varten.

Tiistaina kävin ajamassa moottorikelkalla Gillin crossiradalla ja hiukka reitilläkin, kotimatkalla poliisit pysäytti minut ja sain sakot.

Keskiviikkona tein toimeksiantosopimuksen huvilani myymisestä yhden kiinteistövälitysfirman kanssa ja kävin passikuvassa uutta passia sekä viisumia varten.

Torstaina kävin raivaamassa huvilalleni johtavan tien päälle kaatuneita puita pois ja kuvaamassa kauniita talvisia maisemia.

Perjantaina olikin sitten vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jenna & Melany & Safyra Hotelli-Ravintola Wanhassa Kurjessa Kauhajoella.

Lauantaina läksimme jo hyvissä ajoin Helsinkiä kohti, päivä meni MP-messuilla ja niiden sulkeuduttua läksin yksityiskeikalle Vihtiin. Vihdin keikan jälkeen kävin pyörähtämässä Bomber-bileissä ravintolalaiva Väiskissä ja sieltä menin Nurmijärvelle jossa oli illalla Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Club Venlassa. Keikan jälkeen ajelin vielä Mäntyharjulle jonne saavuin kuuden aikoihin aamulla. Lauantaina julkaistiin aikuisviihdeurani 120. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Netta - Rankkaa lepäämistä K18 ja se löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina päivä menikin sitten pääasiassa laiskottelun merkeissä, mutta tuli siinä sivussa tehtyä Mr Lothar Production vaateinventaariokin ja tilattua taas hiukka täydennystä varastoon. Illalla katselin presidentin vaaliohjelmaa ja vaihdoin hiukka mielipiteitä aiheesta kavereideni kanssa facebookissa.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=879921 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php