Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2012.

Mr Lotharin viikko 17/2012  1

Maanantaina vaihdoin yhden kotipaikkani ikkunoista uuteen, kävin hoitamassa pankki asioita ja sovin yhden tytön kanssa että hän tulee tiistaina kuvauksiin.

Tiistaina kuvasin Eva nimisen uuden tytön kanssa videon jonka juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar sivelee videon aluksi Evaan nestemäistä mustaa lateksia pensselillä, mutta Evan pyllistellessä Lothar haluaa ottaa käyttöön myös valkoisen maalin jota varten otetaan esiin hänen oma ruiskunsa. No panemiseksihan se menee. Eva ei selkeästikään ole ensimmäistä kertaa ruiskunvarressa kiinni vaikkakin loppujen lopuksi ruiskun lasti tyhjentyy hänen suuhun sekä kasvoille. Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin juontamassa Carneval Feastin jonka esiintyjänä oli Jenna Mikkelin Kharmassa.

Torstaina vaihdoin parin kaverini kanssa Bemariin kesärenkaan.

Perjantaina oli sitten vuorossa BB Janica & Mr Lothar Erotic Tourin keikka Kajaanin Onnelassa.

Lauantaina kävin Janican ja Christan kanssa syömässä päivällä Puijon Tornissa sijaitsevassa ravintolassa ja illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & BB Janica keikka Kuopion Armas ravintolassa.

Sunnuntaina kotiin päästyäni otin pienet päiväunet jonka jälkeen grillailin, söin jäätelöä ja katselin telkkaria.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 16/2012

Maanantaina NRJ:ltä soitettiin minulle että keskiviikon vierailuni on peruttu koska kanavan johto on kieltänyt seksin harrastamisen suorassa lähetyksessä, sen lisäksi täydensin veroilmoitukseeni puuttuvat tulot sekä vähennykset ja hain erän Mr Lothar Production vaatteita matkahuollosta.

Tiistaina kävin sijoitusneuvojani juttusilla ja tilasin Bemariin uudet kesärenkaat.

Keskiviikkona kävin vihdoin ja viimein päivällä näyttämässä lääkärille reilu kuukausi sitten moottorikelkkaillessa satuttamaani polvea, lääkäri suositteli lepoa mutta enhän minä ehdi lepäämään kun keikkoja on myyty joka viikonlopuksi ja hiukka viikollekin. Illalla olikin sitten vuorossa Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 keikka Lahden Tivolissa.

Torstaina minua kysyttiin yhteen TV-ohjelmaan ja koska vastasin myöntävästi niin kuvaukset tullaan suorittamaan kuukauden sisällä.

Perjantaina menin pitkästä aikaan esiintymiskeikalle Imatralle, kyseessä oli Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Teatterissa ja keikan jälkeen oli sitten vielä pikku jatkotkin.

Lauantaina läksin ajelemaan puolen päivän jälkeen Mäntyharjua kohti. Kotiin päästyäni menin suoraan päiväunille ja kuuden aikaan pitikin sitten lähteä Kouvolaa kohti. Kouvolassa minulla oli Janican kanssa yksityiskeikka yhden kaverini kaverin 40 vuotis synttäreillä ja sen jälkeen ajelimmekin Jaalaan jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka ravintola Vanhassa Kelossa. Jaalasta ajelin vielä yöllä Mäntyharjulle.

Sunnuntaina tuli aloitettua grillikausi ja nautittua muutenkin loistavasta säästä, katseltua F1 kisoja sekä Idolsia telkkarista ja käytyä saunomassa hyvässä seurassa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 15/2012

Maanantaina vein Janican aamulla junalle, jonka jälkeen loppu päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Tiistaina lähetin perjantaina Tampereella kuvatun videon eteenpäin julkaisemista varten.

Keskiviikkona hoidin 11-12.5.2012 järjestettävien Jyväskylän ja 18-9.5.2012 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen järjestelyjä.

Torstaina lapioin lumet pois alakerran autotalliin menevästä luiskasta että voin kohta ottaa Ferrarin liikenteeseen.

Perjantaina läksin aikaisin aamulla ajelemaan Oulua kohti. Oulussa kävimme Janican, Sebastianin ja lasten kanssa syömässä jonka jälkeen heitimme Sebastianin kotiinsa ja me muut jatkoimme matkaa Rovaniemelle jossa oli illalla Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 pohjoisin keikka Rovaniemen Onnelassa.

Lauantaina läksimme aamupalan jälkeen tapaamaan joulupukkia napapiirille ja sen jälkeen suuntasimme auton keulan Ranuaa kohti jossa kävimme Ranuan Eläinpuistossa katsomassa jääkarhunpentua sekä siinä samalla aika joukkoa muitakin eläimiä. Ranualta ajelimme Ouluun jossa majoitumme kylpylä-hotelli Edeniin. Illalla minulla ja Janicalla oli vielä Erotic Night keikka Oulun Tivolissa.

Sunnuntaina menimme aamupalan jälkeen käymään koko porukalla kylpylässä ja sen jälkeen kävimme pyörähtämässä kaupungilla, jonka jälkeen minä vein Janican ja kumppanit lentokentälle. Lentokentältä minä jatkoin matkaa autolla Mäntyharjua kohti, tosin Jyväskylässä meni pari tuntia kun kävin kylässä yhden tytön luona eli olin kotona vasta yhdentoista aikaan illalla. Sunnuntaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 127. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Elisa - Videon katselu alkaa panettaa ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 14/2012

Maanantai ja tiistai meni edellisen viikonlopun keikkareissusta palautuessa.

Keskiviikkona tein varmuuskopioit tietokoneideni kovalevyillä olevista videoista ja kuvista.

Torstaina olikin sitten taas jo esiintymiskeikka, Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Ravintola Starissa Hämeenkoskella. Keikan jälkeen ajelin vielä kotiin yöksi.

Perjantaina läksin jo hyvissä ajoin Tampereelle, jonne päästyäni kuvasin aikuisviihdevideon Nitta nimisen uuden tytön kanssa. Hotellin nimen ja sijainnin sekä minun polvikipujen inspiroimana kuvattiin video jossa hoitsu/kuntouttaja tuli tutkimaan minun polven kuntoa, no miten ollakaan tutkija keskittyi ihan väärään "jalkaan" kun riisuin housut ja minulla ei ollutkaan alushousuja. Ikkunasta oli suora näkymä hiihtoladulle jossa hiihti jatkuvasti porukkaa sekä vapaalla että perinteisellä tyylillä, mutta se kumpaa lykkimistyyliä minä suosin selviää aikanaan videosta joka julkaistaan osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen kävin suihkussa ja sitten olikin jo aika lähteä Tampereen Tivoliin jossa minulla oli yhteiskeikka BB Janican kanssa. Janica saapui Tivoliin hiukka minua myöhemmin Marianan kanssa ja esiintymiset aloitimme puolen yön aikoihin, Janica esiintyi ensin soolona ja sitten minä soolona jonka jälkeen oli meidän yhteisesityksen vuoro ja lopuksi minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Valomerkin jälkeen kävin Janican kanssa vielä hakemassa hiukka yöruokaa ABC:ltä jonka jälkeen menimme hotellille nukkumaan.

Lauantaina läksimme aamupalan jälkeen ajelemaan Jyväskylää kohti jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka Pub Pumbassa. Päivällä Janica kävi moikkaamassa paria faniaan Rossossa ja minä kävin sillä aikaa kylässä yhden tytön luona. Alkuillasta otimme vielä pienet päiväunet jonka jälkeen menimme Pumbaan jossa esiintymiskaava oli suht samanlainen kuin edellisenä iltana Tampereella. Täytyy myöntää että oli kyllä taas ratkiriemukas ilta, kiitos siitä Pub Pumban henkilökunnalle sekä erityisesti yleisöstripteasekilpailuun osallistuneille henkilöille. Valomerkin jälkeen kävimme hakemassa aamupalatarvikkeet Shell Veturista sekä hiukka yöruokaa Mc Donadsin autokaistalta. Lauantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 126. video Mr Lothar ja Cindy - Murtovarkaan ase laukeaa, jonka esittelytekstissä lukee näin: "Seiskan Tähtityttö murtovarkauden uhrina. Kaiken huipuksi murtovarkaan ase laukeaa kesken keikan. Spiderman-asuun pukeutunut murtovaras hyökkää pahaa aavistamattoman Cindyn kimppuun raolleen jääneestä terassinovesta kun hän on tyhjentämässä astianpesukonetta. Murtovaras laittaa Cindyn kahleisiin ja peittää hänen silmänsä silmälapuilla, jonka jälkeen varas työntää kullinsa Cindyn huulien väliin ja käskee ottamaan suihin. Suihinoton jälkeen murtovaras alkaa nussia Cindyä keittiön pöytää vasten ja yllättäen poistaa oman maskinsa sekä Cindyn silmälaput vannottaen että hän ei saa kertoa kuka varas on. Mr Lothariksi paljastuva murtovaras nussii Cindyä hiukka joka suunnasta ja lopuksi hänen ase laukeaa!" Kyseinen video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina Janica nukkui koko päivän parannellen flunssaansa, jolla aikaa minä kävin saunomassa yhden tytön luona ja saunomisen jälkeen suoritettu vartaloiden rasvailu sekä hieronta sitten karkasi hiukka muuhunkin toimintaan. Saunomisen, hieromisen, yms. toiminnan jälkeen menin takaisin majoituksellemme ottamaan vielä pienet unet ennen illan Keuruun keikkaa. Seiskan aikaan illalla läksimme Janican kanssa syömään Ravintola Pöllöwaariin Jyväskylän keskustaan jossa menikin sitten pari tuntia ja siellä oli todella hyvät ruuat. Ruokailun jälkeen ajelimme Keuruulle jossa meillä oli Erotic Night keikka Pub Sankarit nimisessä baarissa. Valomerkin jälkeen ajelimme vielä Mäntyharjulle ja menimme minun kotipaikalleni yöksi.

PS. Kuvia meidän seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 13/2012

Maanantai meni viikonlopun keikkareissuista toipuessa.

Tiistaina kävin ostamassa moottorisahaan uuden ketjun ja säädin 11-12.5.2012 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen sekä 18-19.5.2012 Helsingin sEXHIBITION messujen esiintyjä hommia.

Keskiviikkona kävin tekemässä huvilallani polttopuita tuulenkaatamista puista sekä huoltamassa uima-altaan, kotimatkalla kävin tsekkaamassa piilopirtillänikin että paikat on talven jäljiltä kunnossa.

Torstaina käytin Bemarin huollossa ja siihen vaihdettiin samalla uudet jarrulevyt sekä palat.

Perjantaina lähdin jo hyvissä ajoin ajelemaan Seinäjokea kohti ja sinne päästyäni kävin syömässä Gringos Locosissa. Ruokailun jälkeen lepäilin muutaman tunnin jonka jälkeen olikin aika siirtyä yökerho Komiaan Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 keikalle, itse esiintymiset alkoi puolen yön jälkeen Janican sooloesityksellä, sen jälkeen oli vuorossa minun soolo, sitten meidän yhteisesitys ja illan viimeisenä numerona yleisöstripteasekilpailu. Valomerkin jälkeen läksin jatkoille hotellille ja loppujen lopuksi päädyin kahden tytön kanssa samaan sänkyyn.

Lauantaina läksimme Janican ja Marianan kanssa aamupalan jälkeen Kokkolaa kohti, jonne päästyämme tytöt läksi kaupungille shoppailemaan ja minä menin hotellihuoneeseemme nukkumaan päiväunet. Tyttöjen tultua shoppailemasta minä läksin syömään, tällä kertaa ruokapaikkana toimi Tex Mex Ravintola Pedrina´s ja voin hyvällä omallatunnolla suositella kyseistä ruokapaikkaa muillekin. Ruokailun jälkeen menin takaisin hotellille vielä hiukka lepäilemään ja kymmenen aikaan siirryimme Kokkolan Komiaan jossa meillä oli BB Janica & Mr Lothar Erotic Tour 2012 keikka. Illan kulku oli suht samanlainen kuin edelisenä iltana Seinäjoellakin, tosin sillä erotuksella että jatkoille lähti muutama tyyppi enemmin kuin Seinäjoella.

Sunnuntaina kävimme taas porukalla aamupalalla jonka jälkeen Janica ja Mariana läksivät ajelemaan Vaasa kautta Kirkkonummea kohti, minun suunnatessa Jyväskylän kautta Mäntyharjulle. Jyväskylässä kävin moikkaamassa yhtä tyttöä ja loppujen lopuksi saavuin Mäntyharjulle vasta seiskan aikaan illalla. Ilta menikin sitten ihan vaan Idolsia ja muutamia muita TV-ohjelmia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php