Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2012.

Mr Lotharin viikko 30/2012  1

Maanantaina kävin maksamassa varainsiirtoverot viimeksi ostamastani kiinteistöstä, sen jälkeen kävin Mikkelin maanmittaustoimistossa viemässä kyseisen kiinteistön lainhuutohakemuksen sinne ja selvittelin samalla kiinteistöjeni rasitteita ja osuuksia vesialueisiin sekä saariin, sen jälkeen kävin vielä rakennusvalvonnassa selvittämässä eri tonttieni rantarakennusoikeuksia. Maanataina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 136. video, Mr Lothar ja Johanna - Kuka eka maalissa. Videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Kuka eka maalissa - Mr Lothar ja Johanna. Erikoiskokeella haastavat olosuhteet... Mr Lothar on saanut rallilegenda Juha Kankkuselta lahjaksi ajopuvun. Lothar on päättänyt testata auttaako moninkertaisen maailmanmestarin ajopuku antamaan entistä kovemmat kyydit tytöille. Niinpä Mr Lothar on ottanut Johannan kartanlukijakseen suljetulle hiekkatielle jossa kyyti tarjoillaan. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen siirrytään parkkipaikalle jossa Lothar testaa ajopukua ajaessaan Johannaa edestä ja takaa. Kumpi saavuttaa ensin maalin Johanna vai Lothar ja kestääkö laitteet rallin loppuun vai laukeaako ne kesken leikin. Erikoiskoe osoittautuu varsin haastavaksi - pääseekö Mr Lothar maaliin maailmanmestarin ajopuvussa? Kaikki selviää vain katsomalla video joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina läksin ensin ajelemaan yhden kaverin kanssa seisottavilla jeteillä, sen jälkeen vaihdettiin alle minun jettivene ja otettiin yksi tyttökin kyytiin kun lähdettiin käymään Vihantasalmella syömässä.

Keskiviikkona minun veli tuli perheineen käymään luonani kylässä, päivä meni aika perinteisellä kaavalla eli käytiin kävellen jäätelökioskilla ja kaupassa, sen jälkeen grillailtiin, sitten käytiin veneilemässä ja leikkipuistossa.

Torstaina hoidin päivällä pankkiasioita ja tein mökkiruohonleikkuriini pikku huoltoa jonka jälkeen testasin sitä ajamalla kotipaikkani nurmikot, illalla kävin paikallisessa ravintolassa Kake Randelinin keikalla.

Perjantaina sain päivällä erän Mr Lothar Production vaatteita painosta ja niinpä tein inventaarion jossa totesin että nyt varastosta pitäisi löytyä kaikkia malleja ja kokoja. Inventaarion jälkeen läksin kavereiden kanssa vesille, tällä kertaa kalustona toimi saunalautta, jettivene ja seisottava jetti. Ajoimme saunalautan ja jettiveneen ulapalle ankkuriin jonka jälkeen aloimme kurvailla seisottavalla jetillä miestä vaihtaen, lopuksi kävimme vielä saunomassa ja uimassa, kun olin kotona yhdentoista aikaan yöllä niin olin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Lauantaina läksin jo aamupäivällä Ferrarilla Kotkan Meripäiville. Kotkaan päästyäni tein ensin pienen kiertoajelun jonka jälkeen menin vierasvenesatamaan moikkaamaan tuttujani jotka olivat saapuneet Kotkaan veneillään. Päivä meni kivasti veneen kannella auringosta ja hyvästä seurasta nautiskellen, mutta illan tullen minun piti lähteä parille yksityiskeikalle ja niinpä saunomisen jälkeen suuntasinkin Ferrarin keulan Helsinkiä kohti. Eka keikka oli polttarit yksissä saunatiloissa ja toinen keikka oli yhden kaverini synttärit jonne jäin sitten vielä esiintymiseni jälkeenkin viettämään aikaa. Kaverini synttäreiltä lähdettäessä poliisit pysäyttivät minut, puhalluttivat ja ottivat huumetestinkin joista molemmista selvisin puhtain paperein vaikka olin juuri ollut ilmaisen viinan bileissä. Kotimatka olikin sitten aika hieno sillä salamat valaisivat välillä koko taivaan ja ukkonen jyrisi oikein huolella.

Sunnuntaina kävin ajamassa Lahnaniemen mökkini nurmikot ja laittamassa laiturin paremmin kiinni sekä testaamassa millainen pohja mökin rannassa on, sen jälkeen siirryin Hirviniemen mökilleni tekemään polttopuita ja tulipa sielläkin käytyä uimassakin kun polttopuiden tekemisessä tuli niin kuuma. Illalla olin suunnitellut grillailevani, mutta loppujen lopuksi päädyinkin paikallisen pitserian terassille syömään pizzaa.

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 29/2012

Maanantaina lähetin sunnuntaina kuvatun videon leikkaajalle ja ilta menikin sitten Sarjulan Samin polttareissa, aluksi kävin suunnittelemassa polttariporukalle metsään paikat jossa he sotivat värikuula-aseilla ja sen jälkeen kävin viemässä osan porukasta taisteluasemiin yksille sodan aikaisille juoksuhaudoille. Sillä aikaa kun ekat joukkueet taisteli keskenään metsässä vein seuraavan ryhmän yhden niemen nokassa olevalle laavulle, jonka jälkeen hain vesiskootteri/vene yhdistelmäni ja liityin tuohon viimeiseen joukkueeseen. Siinä vaiheessa kun Sami ja kymmenkunta muuta kundia hyökkäsi viimeiseen kohteeseensa eli laavulle olin itse väyjymässä heitä märkäpukupäällä lähes kokonaan veden alla. Värikuulasodan jälkeen grillailimme hetken laavulla jonka jälken Sami joutui vesihiihtämään suht hämärässä sillä kello oli jo yksitoista yöllä, vesihiihdon jälkeen oli vuorossa jettikyyti jonka minä annoin Samille Sea Doo 255 RXP:llä eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli tarjolla suht runsaasti kun välillä lennettiin ilmassakin reilun satasen vauhdissa. Jetteilyn jälkeen tuli polttareihin vielä yksi ekstra osuus, jetti nimittäin nielaisi impelleriinsä kiven jota emme saaneet pois ja niinpä minä sanoin että melon jettin+veneen pois, jolloin Sami ja hänen bestman ilmoittautuivat myöskin vapaaehtoisiksi melojiksi. Aloitimme melomisurakan noin puoli yhdeltä ja olimme perillä venelaiturissa parin tunnin päästä, jonka jälkeen minä vein Samin ja bestmanin heidän majoituspaikkaansa ja pääsin itsekin vihdoin nukkumaan.

Tiistain aloitin purkamalla vesijettiä sen verran että sain impellerin irti ja pääsin tilaamaan jettiin siihen tarvittavat osat korjaamista varten. Vesiskootterin purkamisen jälkeen menin tekemään yhdet kiinteistökaupat pankkiin eli nyt minulla on sitten yksi mökki enemmin kuin oli aiemmin.

Keskiviikkona kävin pyörähtämässä tiistaina ostamallani kesämökillä ja laittamassa paikkoja mieleiseeni kuntoon, jonka jälkeen kävin metsässä lenkillä etsimässä samalla Sarjulan polttariporukan maanantaina sinne värikuulasodan tiimellyksessä jättämiä varusteita.

Torstaina kävin heittämässä yhden yksityiskeikan ja torstaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 135. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Kata - Deitti-bileiden jatkot K18! Videon juoni on jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar on ollut esiintymässä Ravintola Bricksissä järjestetyissä Deitti-bileissä ja päätynyt jatkoille yhden sinkkutytön asunnolle. Mr Lothar meinaa käydä nukkumaan raskaan keikan jälkeen mutta Kata on asiasta eri mieltä, niinpä homma menee nussimiseksi. Nuori sinkkutyttö on todella kovaääninen ja kiljuu äänekkäästi takaapäin pantaessa. Kata saa tässä videolla sen verran huolella munaa että naapuritkin taitavat kuulla että sinkkutytöllä on yövieraita. Kyseinen video löytyy nyt siis osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina päivä meni huvilallani hengaillessa, mutta illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany keikka Hotelli Koskenniskan Night Club Rosessa Forssassa. Porukkaa oli paikalla kivasti ja ravintola esiintymisien jälkeen vedin vielä privatshown parille tytölle hotellihuoneessani. Nukkumaan päsin vasta aamun jo sarastaessa sillä jostain kumman syystä hotellihuoneeni oveen kävi koputtelemassa miloin kukakin ja kyselemässä minua jatkoille, mutta minun oli pakko ottaa pari tuntia unta sillä olin suunnitellut meneväni lauantaina ajoissa Motoparkiin.

Lauantaina heräsin jo kahdeksan aikaan aamulla eli nukuin vain pari tuntia, ajoin ensin huvilani kautta kotipaikalleni Mäntyharjulle jossa vaihdoin Bemarin Ferrariin ja jatkoin matkaan Virtasalmelle Motoparkin moottoriradalle jossa oli Radalle.com Festivaalit. Heti Motoparkiin päästyäni kävin ajamassa kymmenkunta kierrosta rataa Ferrarillani sillä seurauksella että se meinasi syttyä tuleen, yksi pakosarjan lämpösuoja nimittäin kuumeni niin paljon radalta pois tultuani että se kuumensi takavalojen takakannet niin kuumaksi että ne alkoi jo sulaa ja savuta. Minä en kuitenkaan pienestä lannistu ja niinpä jonkin ajan päästä olin taas radalla, mutta tällä kertaa avasin konehuoneen kannen jo vauhdissa jäädyttelykierroksella ennen radalta pois tuloa ja niinpä samaa ongelmaa ei enää ilmennyt. Kuuden aikoihin siirryin radalta Motomajojen puolelle jonne saapuivat myös Melany ja Safyra, aluksi katselimme Radalle.com Babe esittelyn ja palkintojenjaon. Puoli kahdeksan aikaan starttasimme Melanyn ja Safyran kanssa vaahtoshown ja oli ilo nähdä niin suuri joukko naisia sekä miehiä bilettämässä vaahdon seassa. Puoli ysin aikaan siirryimme katsomaan Timo Pieni Huijauksen settiä ja heti sen perään Radalle.com Babe Finaalia jonka jälkeen oli Uniikin setin vuoro. Uniikin jälkeen päälavalle nousi E-rotic ja heidän jälkeen olikin sitten minun ja Melanyn shown vuoro joka siis päätti Radalle.com Festivaalien päälavan virallisen ohjelman, epävirallinen ohjelmahan jatkui varmaan aamuun saakka. Kuvia Motoparkista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/media/set/?set=a.383779245021091.83263.100001670569937&type=1

Sunnuntaina kävin ensin pyörähtämässä Lahnaniemen mökilläni ja sitten menin Hirviniemen mökeilleni viemään sinne yhden vuodesohvan lisää ja järjestelemään huonekaluja muutenkin uuteen järjestykseen. Kolmelta oli vuorossa Saksan F1-kisat joita katselin tällä kertaa ulkoilmasa läppärini kautta huvilani terassilla. Formuloiden jälkeen ajelin kotipaikalleni kasaamaan vesiskootteria ja sainkin sen kuntoon, niinpä läksin vielä koeajollekin ja hyvinhän se toimi sillä kiihtyvyys nollasta sataan kilometriin tunnissa oli noin kolme sekuntia!

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 28/2012

Maanantaina hoidin keikkojen laskutuksia, tein Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja tilasin lisää vaatteita.

Tiistaina kuvasimme Mr Lothar & Johanna - Kuka eka maalissa videon, kyseisen videon esittelyteksi on seuraavanlainen: Mr Lothar on saanut rallilegenda Juha Kankkuselta lahjaksi ajopuvun ja on päättänyt testata auttaako moninkertaisen maailmanmestarin ajopuku antamaan entistä kovemmat kyydit tytöille, niinpä hän on ottanut Johannan kartanlukijakseen suljetulle hiekkatielle jossa kyyti tarjoillaan. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen siirrytään parkkipaikalle jossa Lothar testaa ajopukua ajaessaan Johannaa edestä ja takaa. Kumpi saavuttaa ensin maalin Johanna vai Lothar ja kestääkö laitteet rallin loppuun vai laukeaako ne kesken leikin se selviää vain katsomalla tämä video! Video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Keskiviikkona julkaistiin minun aikuisviihdeuran 134. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Eva - Lateksia pintaan K18! Kyseinen video ei ole ihan arkipäiväinen seksivideo. Minä sivelen videon aluksi naamion taakse verhoutuneen Evan pintaan nestemäistä mustaa lateksia pensselillä, mutta Evan pyllistellessä otan käyttöön myös valkoisen maalin jota varten otan esiin oma ruiskuni. No panemiseksihan se menee. Eva ei ole ensimmäistä kertaa ruiskunvarressa kiinni vaikkakin loppujen lopuksi minun ruiskun lasti tyhjentyy hänen suuhun sekä kasvoille. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php
Keskiviikkona sovin myös ostavani ensi viikolla yhden rantakiinteistön lisää.

Torstai meni jetteillessä ja pankkiasioita hoidellessa.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany keikka höystettynä vaahtobileillä Saukkovaaran Matkailukeskuksessa Ristijärvellä. Omien esiintymistemme jälkeen järjestin yleisölle vielä stripteasekilpailun joka käytiin vaahdon seassa ja täytyy myöntää että meno oli aika villiä, kun kävin itsekin pyörähtämässä vaahdon seassa niin hyvä että pääsin sieltä enää takaisin juontamaan kun tytöt ottivat hiukka kontaktia.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany Orilammen Lomakeskuksessa Hillosensalmella, porukkaa oli saapunut paikalle mukavasti ja Orilammellakin meininki meni hetkittäin suht villiksi.

Sunnuntaina päivä meni lähinnä lepäilyn merkeissä, mutta illalla kävin kuvaamassa SM-aiheisen aikuisviihdevideon Kouvolassa. Tämäkin video julkaistaan jossain vaiheessa minun kotisivuilla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 27/2012  1

Maanantaina kävin päivällä poistamassa yhden ampiaispesän ja tekemässä tikkataulutelineen huvilallani, sen jälkeen annoin puhelinhaastattelun Uutisvuoksi-lehteen ja ilta menikin sitten yhdellä yksityiskeikalla.

Tiistaina vein kaverilleni myymäni jettilaiturin hänen kesämökille jonka jälkeen läksimme kurvailemaan vesiskoottereilla, ensin kävimme yhdellä mökillä Kallavedellä jonka jälkeen ajelimme Pyhäveden kautta Juolasvedelle ja siitä edelleen Sarkavettä pitkin aina Voikoskelle saakka ja takaisin. Tiistaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 133. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Damnation - Kerimäen keikan jatkot K18! ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin aamupäivällä ajelemassa seisottavalla jetilläni, sen jälkeen kävin pyörähtämässä kesämökilläni jonka jälkeen läksin kaverini kanssa taas ajelemaan istuttavilla jeteillä. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Teatterissa Imatralla, porukkaa oli liikkeellä ihan kivasti sillä Imatralla oli samaan aikaan Imatra BB-viikot.

Torstaina kävin Melanyn kanssa Lappeenrannan loma-asuntomessuilla, jonka jälkeen kävin moikkaamassa yhtä mansikkamyyjää ja hakemassa pari litraa mansikoita häneltä. Loppupäivä meni Lappeenrannan satamassa hengaillessa, kävin mm. syömässä M/S Prinsessa Armadan terassilla ja Lappeenrannan Hiekkalinnassa katselemassa hiekkaveistoksia.

Perjantaina kävin aamupäivällä pankissa tekemässä hiukka sijoituksia jonka jälkeen läksin käymään veneellä yhden kaverini huvilalla. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany Night Club Z-Onessa Varkaudessa. Keikan jälkeen ajelimme vielä Mäntyharjulle minun kotipaikalleni.

Lauantaina läksimme kahdentoista aikaan veneilemään ja jetteilemään, neljän aikaan tuli jo sen verran nälkä että menimme grillailemaan minun kotipaikalleni jonka jälkeen otimme pienet päiväunet ja sitten minun pitikin jo lähteä polttarikeikalle Kouvolaan. Polttarikeikan jälkeen ajelin takaisin Mäntyharjulle jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ravintola Old Iiwarissa. Iiwarin keikan jälkeen menimme taas minun kotipaikalleni yöksi.

Sunnuntaina päivä meni kesämökilläni kaikenlaista pientä puuhastellessa, F1-kisaa televisiosta katsellessani nukahdin sohvalle eli oli ilmeisesti taas kerran ollut rankka viikonloppu.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 26/2012

Maanantaina kävin päivällä ensin pyörähtämässä kesämökilläni ja sen jälkeen Mäntyharjun markkinoilla, illalla sain yllätysvieraita kun Äireet tulivat luokseni kylään. Illalla vein Äireet veneilemään ja siitä löytyy videokin osoitteesta http://www.youtube.com/watch?v=sPRd5E7UnPk&feature=youtu.be

Tiistaina Äireet teki kotipaikallani alakerran suursivouksen ennen kuin he jatkoivat matkaansa Savonlinnaan, minä puolestani kävin ostamassa taas pari jäteastiaa lisää ja vein niistä toisen huvilalleni ja toisen kesämökilleni.

Keskiviikkona kävin hierojalla.

Torstai meni ihan vaan yleisurheilun ja jalkapallon EM-kisoja televisiosta katsellen.

Perjantaina päivä meni huvilalla hengaillessa ja illalla pakkasin esiintymistavarat autoon valmiiksi.

Lauantaina läksin jo kahdeksan aikaan aamulla Joensuuta kohti, josta otin kyytiini Sofien ja Marielin joiden kanssa jatkoin matkaa Juukaan Piitterin Lomakeskukseen jossa meillä oli esiintymiskeikka. Päivä meni Pielisen rantakalliolla makaillessa ja terassilla aurinkoa ottaessa, mutta illalla kymmenen jälkeen alkoi sitten esiintymiset joita olikin aina yhteen saakka yöllä. Keikan jälkeen ajelin vielä Joensuun kautta Mäntyharjulle ja autoin matkalla yhtä tuttuani jonka museoauto oli keittänyt, niinpä olinkin kotona vasta kahdeksan aikaan aamulla.

Sunnuntain aloitin nukkumalla parin tunnin unet jonka jälkeen läksin käymään kesämökilläni ja sen jälkeen vielä huvilallani. Huvilalta palattuani läksin ajelemaan veneellä, kävin hakemassa yhden tuttuni ja hänen seuralaisensa kyytiin jonka jälkeen kävimme pyörähtämässä Kurkiniemessä ja katsomassa yhtä Kallavedellä myynnissä olevaa rantatonttia. Veneretken jälkeen katselin vielä futiksen EM-finaalin ja sitten olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php