Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2012.

Mr Lotharin viikko 34/2012  1

Maanantaina aloin tekemään yhdelle kesämökeistäni laituriterassia, urakka alkoi vanhan terassin lattian purkamisella ja uuden terassilaiturin runkomateriaalien hakureissulla.

Tiistaina aamupäivä meni Seiskan kuvauksissa ja haastattelussa, kyseinen juttu tulee näillä näkymin 35/2012 Seiskaan. Iltapäivällä läksin yhden kaverini kanssa rakentamaan terassilaiturin runkoa mökilleni.

Keskiviikkona hain pintamateriaalit terassilaituriini, sain kaverini kanssa tehtyä terassilaiturin rungon loppuun ja laitoimme jo ensimmäisen pintalaudankin paikoilleen.

Torstaina jatkoin terassilaiturin tekemistä yksin sillä kaverillani oli muuta menoa.

Perjantaina kävin vielä päivällä tekemässä terassilaituria mökilläni ja sainkin laituriosuuden valmiiksi, mutta sitten piti kiirehtiä kotiin suihkuun ja pakkaamaan esiintymistavarat sekä Mr Lothar Production vaatteet autoon. Kolmen jälkeen ajelin Vihantasalmelle ja hoidin siinä samalla puhelimitse 7-8.9.2012 järjestettäviin TurkkuSex messuihin liittyviä asioita, suunnittelimme mm. Turun messuilla järjestettävän tankotanssikilpailun aikataulua. Vihantasalmelta otin kyytiini Safyran jonka jälkeen jatkoimme matkaa Hirvaskankaalle, josta kyytiimme nousi Angelica ja sitten ajelimmekin Alavudelle Hotelli Liesuun. Hotellille päästyämme veimme tavarat huoneisiin ja sitten menimme syömään hotellin ravintolaan jossa oli todella hyvät ruuat, sen jälkeen minä tsekkasin esiintymislavan ja Mr Lothar Production vaatemyynti/sexshopin paikan. Perjantain ensimmäisenä esiintyjä oli 24.00 Melany, 0.30 oli Angelican shown vuoro, 01.00 Safyra ja minun eka show oli 01.30, 02.00 oli vuorossa Melanyn ja Safyran lesboshow ja 02.30 minun ja Angelican yhteissetti sekä 03.00 minun suosikki yleisöstripteasekilpailu. Jostain kumman syystä nukkumaan pääsin joskus viiden tai kuuden aikaan aamulla.

Lauantaina kävimme porukalla aamupalalla jonka jälkeen menin ottamaan vielä pienet päiväunet huoneeseeni, sen jälkeen läksin tyttöjen kanssa käymään Tuurin Kyläkaupassa ja sieltä palattuani otin taas pienet päiväunet. Päiväunien jälkeen kävin syömässä jonka jälkeen ehdin vielä lepäillä hiukka ennen Erotic Nightin alkua. Ilta alkoi minun osaltani yksityisesityksellä jonka vedin aika railakkaalle polttariporukalle kabinetissa, sen jälkeen alkoikin sitten lavashowt joista ekan veti Angelica, toisena esiintyi Melany, kolmantena Safyra, minä olin neljäntenä ja sen jälkeen oli vuorossa vielä Melanyn & Safyran lesboshow ja minun ja Angelican yhteisshow sekä yleisöstripteasekilpailu joka oli taas todella hauskaa katseltavaa. Valomerkin jälkeen pakkasin tavarat autoon jonka jälkeen oli vuorossa jonkin mallin jatkot.

Sunnuntaina läksimme aamupalan jälkeen kotejamme kohti, Safyra ja Angelica minun kyydissä ja Melany omalla autollaan. Hirvaskankaan kohdalla minä olin niin väsynyt että jouduin ottamaan pienet unet autossa sillä aikaa kun Safyra kävi ABC:llä ja kotiin päästyäni menin suoraan päiväunille. Illalla suunnittelin vielä hiukka TurkkuSex messujen 2. lavan aikatauluja ja tein konttorihommia.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 33/2012  1

Maanantaina purin yhden kesämökkini saunan lattian ja rakensin sinne uuden lattian, jonka jälkeen olikin vuorossa saunan uuden lattian koeponnistaminen.

Tiistaina ajoin päivällä yhden kesämökkini pihan nurmikot ja täytyy vaan ihmetellä miten paljon näin sammakoita, niitä oli kymmeniä jos ei peräti satoja! Nurmikoitten ajon jälkeen huolsin mökkiruohonleikkurini ja tein pieniä säätöjä yhteen moottorisahaani, jonka jälkeen läksin käymään serkkujeni kanssa yhdellä kesämökilläni.

Keskiviikkona päivä meni Mäntyharjun Kallavedellä veneillessä ja luonnossa samoillessa, kävin katsomassa hiidenkirnua ja kalliomaalauksia Itkonlahdella, kiipesin Puukonvuorelle katselemaan maisemia ja söin eväät Puukonvuoren laavulla jonka jälkeen kävin juomassa vettä Keisarinlähteestä. Illalla suunnittelin mitä videoita laitetaan Mr Lothar Collection DVD:lle.

Torstaina läksin veneilemään Pyhävedelle, ensimmäinen etappi oli Nuotioniemen laavu josta jatkoin matkaa Pyhäkosken sulun kautta Vihantasalmelle ja siitä edelleen Lahnavedelle, mutta melkein heti sinne päästyäni alkoi satamaan ja niinpä ajelinkin Miekankosken Kahvilaan juustotortulle ja mehulle. Sateen tauottua jatkoin matkaa Tarhaveden kautta Juolasvedelle jossa kävin tsekkaamassa Pienen Linnasaareen nuotiopaikan ja sen jälkeen veneilin Sarkavedelle Haukkavuoren nuotiopaikalle, josta kiipesin Haukkavuoren huipulle ja jonkin aikaa maisemia ihailtuani sekä kuvailtuani laskeuduin takaisin nuotiopaikalle syömään eväitä. Eväiden syömisen jälkeen läksin veneilemään kotia kohti hiukka reippaampaa vauhtia, mutta Juolasvedelle saavuttuani alkoi sataa rakeita niin rankasti että oli pakko hiljentää vauhti melkein nollaan sillä reittimerkkien ja rantojen erottaminen oli lähes mahdotonta, eikä nuo rakeet olleet kovin kivan tuntuisiakaan kun ne paiskautuivat naamaan. Lopulta selvisin kuitenkin Tarhavedelle jossa aurinko alkoikin sitten jo paistaa ja loppumatkan oli taas todella hieno keli.

Perjantaina päivä meni ihan vaan huvilalla hengaillessa, mutta illalla läksin pyörähtämään paikallisissa baareissa ja tuli juotua pari lonkeroakin. Perjantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 140. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Johanna - Sängynjalkojen kestotesti K18!

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany Bar Agavessa Kastulassa. Menimme Kastulaan suht ajoissa ja kävimme ensin syömässä paikallisessa pizzeriassa, jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että baari aukesi. Illan ensimmäinen show oli Melanyn soolo setti, sen jälkeen oli vuorossa minun soolo, sitten meidän yhteisshow ja lopuksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Nukkumatin maailmaan pääsin vasta joskus viiden aikaan aamulla.

Sunnuntaina heräilimme jo kahdeksan aikaan aamulla, söimme aamupalaa ja läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyämme Melany jatkoi matkaa omalla autolla kotiinsa ja minä läksin huvilalle tekemään astianpesukoneremonttia. Astianpesukoneen korjauksen jälkeen läksin yhden kaverini kanssa viemään rapumerrat mökilleni ja siinä samalla tuli sitten fiksattua siellä yhden oven sarana kuntoon. Loppupäivä menikin sitten muutamaan keikkakyselyyn vastaillessa ja laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 32/2012  1

Maanantaina aloitin ajamaan kotipaikkani nurmikoita, mutta koska siinä touhussa tuli niin kuuma niin läksinkin veneilemään jossa hommassa puolestaan tuli niin kova nälkä että päädyin takaisin kotipaikalleni grillailemaan. Maanantaina julkaistiin myös minun uran 137. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Angelica - Jyväskylän Erotiikkamessujen etkot K18! Seiska uutisoi 02.08.2012 että tällä videolla esiintyvä Angelica on viettänyt kuuman lemmenyön kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen kanssa. Tällä videolla voit katsoa miten lemmenhetki minun kanssa sujui (huolestuneille tiedoksi että Hakkarainen EI esiinny mitenkään tällä videolla) Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kuvasin Mr Lothar ja Nitta - Saunareissu videon jonka juoni on seuraavanlainen: Mr Lothar on pyytänyt Nitta nimisen tytön testaamaan juuri ostamansa kesämökin saunaa, ensin kannetaan vedet ja halot saunaan sekä laitetaan tulet kiukaaseen. Saunan lämpenemistä odotellassa testataankin sitten terassin pöydän kestävyys nussimalla sen päällä edestä ja takaa oikein urakalla. Saunan lämmettyä nussitaan sielläkin ja kun saunassa tulee liian kuuma siirrytään taas harrastamaan seksiä terassille ja välillä laiturillekin. Lopuksi Lothar roiskii lastinsa Nitan selälle ja sitten mennäänkin saunaan pesulle. Tällä videolla terassin pöytä joutuu todella koville!

Keskiviikkona minun siskon poika tuli käymään minun luona kylässä vaimonsa kanssa.

Torstaina kuvasin päivällä Mr Lothar ja Helena - Pullonhenki videon, kyseisen videon juoni on seuraavanlainen: Helenalla on yksin mökillä jossa ei ole mitään tekemistä ja niinpä hän alkaa tyydyttämään itseään jolloin hän omituisen mallista sinistä pulloa apunaan käyttäessä aukaisee pullon josta ilmestyy Mr Lothar niminen pullonhenki joka lupaa täyttää Helenan toiveet ja senhän arvaa mitä tyttö toivoo. Hetken kuluttua pullonhenki nussii Helenaa eikä lopeta vaikka tyttö kiemurtelee orgasmin voimasta, Helena on siis toivonut saavansa kerrankin huolella munaa ja Mr Lothar tekee työtä käskettyä laueten lopulta huolella tyydytetyn tytön rinnoille. Videon kuvaamisen jälkeen ehdin hädintuskin kotiin kun seuraava tyttö laittoi minulle viestiä ja halusi myös tulla kuvauksiin, minä laitoin kamerat lataukseen ja aloin valmistautua seuraaviin kuvauksiin. Ennen kuin iltakuvauksiin ilmoittautunut tyttö ehti tulla Mäntyharjulle tuli yksi kaverini yllätysvierailulle ja niinpä läksimme käymään yhdellä mökeistäni jonne kaverini jäi sitten odottelemaan kun minä läksin tekemään Mr Lothar & Ninurta - Öljyhieronta videon. Tällä videolla Mr Lothar menee hierojalle joka öljyn kanssa Lotharia hieroessaan saa aikaan ennemminkin lisää jäykkyyttä kuin poistaa sitä. Hieronnan tuoksinassa osat vaihtuvat ja Lothar näyttää kuinka jäykkyys saadaan poistumaan nussimalla, siinä samalla Ninurta niminen hieroja saa sellaisen orgasmin että hän makkaa pitkän aikaa ihan rentona hierontasängyllä. Iltakuvauksien jälkeen läksin takaisin mökilleni jossa kaverini likin jo lämmittänyt saunan ja loppujen lopuksi saunoimme, uimme sekä grillailimme makkaraa kahteen saakka yöllä ja lopulta jäimme sitten mökilleni yöksikin.

Perjantaina kävimme kaverini kanssa aamupalalla Mäntyharjun Torikahvilassa, sen jälkeen minä kävin lähettämässä Mr Lothar vaatepaketteja niitä tilanneille ja sitten aloinkin jo valmistautua illan keikkaan joka oli Erotic Night by Mr Lothar & Sofie & Mariel ravintola Wäkässä Tohmajärvellä. Tohmajärven reissulla otin kyytiin yhden liftarinkin ja tarjosin hänelle kyydin, loppujen lopuksi kello olikin sitten jo viisi aamulla kun pääsin nukkumaan keikan jälkeen.

Lauantaina julkaistiin minun uran 138. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Minttu Gallela - Seksiä takahuoneessa K18 ja minun uran 139. aikuisviihdevideo, joka on nimeltään Mr Lothar ja Kuntouttaja - Vapaa vai perinteinen tyyli K18! Videot löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videoiden julkaisun jälkeen läksin ajelemaan Sahalahtea kohti ja otin matkalla Lahdesta kyytiin Melanyn, tällä kertaa vuorossa oli siis Erotic Night by Mr Lothar & Melany Sahalahden Krouvissa. Sahalahden keikan jälkeenkin nukkumaan meno hiukka venyi sillä kello oli jo puoli kuusi aamulla kun laitoin pään tyynyyn.

Sunnuntaina heräsin yhdeksältä vain muutaman tunnin unien jälkeen ja läksin nostamaan yhden veneen pois järvestä, jonka jälkeen menin yhdelle kesämökeistäni hoitamaan vuokralaisten vaihdon ja vanhojen sekä uusien vuokralaisten välissä ehdin tehdä hiukka talkkarin hommiakin sekä nauttia kauniista kesäsäästä. Vuokralaisten saavuttua mökille läksin toiselle mökilleni tekemään pikku fiksauksia ja lepäilemään. Illalla ajelin vielä kotipaikalleni syömään ja katselemaan hiukka telkkaria.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 31/2012  2

Maanantaina kävimme yhden kaverin kanssa vesiskoottereilla Pyhävedeltä Kallaveden Keisarin Lähteellä, Ala-Kuhasella, Ylä-Kuhasella sekä Puukonvuoren laavulla ja lopuksi kävimme täysin toisessa suunnassa eli sulun kautta Vihantasalmella syömässä.

Tiistaina fiksasin paikallisen autokorjaamon omistajan kanssa hiukka minun Ferraria ja vesiskootterin vara-impelleriä, sen lisäksi kävin katsastamassa Bemarin.

Keskiviikko menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina kävin Lahden satamassa katselemassa JVG:n, Karri Koiran ja Ruudolfin keikan sekä sen jälkeen hiukka ralliautoja, jonka jälkeen läksin Jokimaan raviradalle katsomaan Neste Rally Finlandin yleisöerikoiskoetta. Jokimaalta suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti, matkalla vauhtia oli kuitenkin hiukka liikaa yhden ohituskaistan kohdalla ja niinpä poliisit antoivat minulle siitä sakot samoin kuin aika monille muillekin samassa kohdassa liian raskaalla kaasujalalla ajaneille. Jyväskylään päästyäni menin moikkaamaan paria tuttuani Palviljonkiin jossa oli Neste Rallin huoltoparkki. Paviljongista matka jatkui kavereiden kanssa Jyväskylän keskustaan jossa käytiin ensin Punaisessa Lyhdyssä, sieltä jatkoimme matkaa Giggling Marliniin ja sieltä edelleen Escapeen jossa tapasin lisää kavereitani joiden kanssa menimme jatkamaan juhlimista heidän karaokekoppiinsa. Yleensä en juurikaan tykkää karaokesta, mutta kavereideni meininki oli sen verta railakasta että se oli hauskaa eikä meininkiä yhtään huonontanut laumallinen naisia samassa seurueessa. Loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta hiukka ennen kuutta aamulla.

Perjantaina heräsin kymmenen aikaan, jonka jälkeen läksin huvilalleni hiukka lepäilemään ja ottamaan vastaan venäläisiä vieraitani. Illalla suuntasinkin sitten taas Ferrarin keulan Jyväskylää kohti ja sinne päästyäni menin taas Paviljonkiin syömään ja nauttimaan rallitunnelmasta, Suvi Teräsniskan esiintymisen jälkeen läksin Jyväskylän keskustaan ja siellä suuntasin taas Giggling Marlinin terassille jossa tapasin aika joukon vanhoja tuttuja. Valomerkin aikaan minulla olikin sitten pikku ongelma sillä seurassani oli neljä tyttöä ja Ferrarihan on kaksipaikkainen, päätin kuitenkin lähteä koko lauman kanssa ulos ja ongelmasta selvittiin sillä että ajoin pari lenkkiä että saatiin kaikki tytöt jatkoille. Yhden tytöistä kanssa pysähdyin tosin matkalla hiukka toisenlaisellekin ajelulle yhdelle syrjäiselle tielle jonne Ferrari sitten meinasi jäädä jumiinkin sen jälkeen kun olimme testanneet sen ominaisuuksia hiukka toisenlaistenkin kyytejen alustana. No onneksi pääsimme pois pikkutieltä ja kyseisen tytön jatkoille heitettyäni päädynkin sitten yhden toisen Giggling Marlinista mukaan lähteneen tytön viereen yöksi.

Lauantaina heräilin taas aika aikaisin todella lyhyiden unien jälkeen ja läksin taas katselemaan rallia, mutta kesken päivän alkoi väsyttää niin paljon että menin lepäilemään Lutakon uimarannalle ja sieltä päädyin yhden tytön asunnolle päiväunille. Päiväunien jälkeen menin taas Paviljongille jossa törmäsin taas muutamaan tuttuun ja palkintojen jaon jälkeen läksin taas Jyväskylän keskustaan jossa tapasin kolmen tytön porukan joiden kanssa päädyin Giggling Marliniin. Ilta meni sujuvasti terassilla tuttujen ja tuntemattomien kanssa hengaillessa ja täytyy myöntää että VIP-tilojen unisex vessat ovat myös ihan hyvä juttu sillä siellä tuli myös tehtyä hiukka lähempääkin tuttavuutta yhteen tyttöön. Lauantaina läksin tavoistani poiketen baarista jo ennen valomerkkiä, sillä läksin jo kolmen aikaan yhden tytön luokse yöksi vaikkakin nukkumaan pääsimme vasta kuuden aikaan aamulla jostain kumman syystä.

Sunnuntaina heräsin yhdentoista aikaan ja ehdinkin juuri sopivasti hakemaan kaverini hotellilta jonka jälkeen läksimme syömään aamupalaa Memphisin terassille. Aamupalan jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä satamassa mutta tuttuni olivat jo lähteneet veneilemään Lahtea kohti ja niinpä vein kaverini junalle jonka jälkeen läksin itse ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni kävin uimassa yhdellä kesämökilläni jonka jälkeen menin kotipaikalleni katselemaan olympialaisia televisiosta, tosin nukahdin telkkarin ääreen mutta heräsin juuri sopivasti katsomaan 100 metrin miesten finaalin jonka jälkeen siirryinkin sitten sänkyyn nukkumaan.

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php