Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2013.

Mr Lotharin viikko 4/2013  1

Maanantaina läksin kolmen kaverini kanssa ajelemaan yhden aikaan päivällä Mäntyharjulta Rukaa kohti, ensimmäinen pysähdys oli Mikkelissä jossa kävin hakemassa GoPro Hero3 kamerani säädöstä valokuvaamosta ja sen jälken kävimme hakemassa parille kaverille hiukka ajovarusteita JS-Motorsilta. Mikkelistä matka jatkui Iisalmeen jossa kävimme syömässä ja tankkaamassa auton, loppumatka Rukalle menikin ihan vain yhdellä pikaisella linja-autopysäkki stopilla ja niinpä olimme perillä yhdentoista aikaan illalla ja samoihin aikoihin Rukalle saapui yksi Joensuulainenkin kaverimme, majoittautumisen ja pienen iltapalan jälkeen olimme valmiita nukkumatin maailmaan.

Tiistaina kävimme heti aamupalan syötyämme vuokraamassa moottorikelkan yhdelle kavereistani, jonka jälkeen läksimme viiden kelkan voimin ajelemaan Rukalta Venäjän rajaa kohti. Matkalla Rukalta Kuntivaaralle reitti oli todella monipuolista ja nautinnollista ajella välillä hienoja maisemia katsellen ja välillä taas suht vauhdikkaasti ajaen, eräässä paannejäisessä kohdassa jopa niin vauhdikkaasti että suistuin ulos reitiltä. Kuntivaaralle päästyämme sytytimme tulet kotaan, paistoimme makkaraa ja nautimme maisemista. Ruokatunnin jälkeen läksimme ajelemaan pikkuhiljaa takaisin Rukaa kohti. Matkalla ajoin yhteen nyppylään sen verran reippaasti että otin oikein kunnon ilmalennot, harmi että kyseinen suoritus ei näytä kypäräkameralla kuvattuna juurikaan miltään. Takaisin Rukalle päästyämme, kävimme yhdessä kahviossa ja ajoimme vielä niin ylös Rukan huipulle kuin virallisia reittejä pitkin pääsee. Sitten kello olikin jo niin paljon että läksimme palauttamaan vuokrakelkan, saunomaan huvilalle ja sen jälkeen syömään ravintola Coloradoon. Huvilalle palattuamme valvoimme vielä jonkin aikaa ja nukkumatti taisi tulla kylään joskus puolen yön aikoihin.

Keskiviikkona minä heräsin taas hiukka aikaisemmin kuin muut, söin aamupalaa ja surffailin netissä kunnes muut heräsi. Ulkona olisuht kipakka keli eli noin 20 asteen pakkanen, mutta päätimme kuitenkin lähteä käymään moottorikelkoilla Kuusamossa. Alkumatkasta sormet meinasi jäätyä, mutta muuten oli ihan lämpöinen sillä reitti oli suht patikkoista jopa siinä määrin että yksi kavereistani meinasi jo kääntyä kesken matkan takaisin mutta sain puhuttua hänetkin jatkamaan matkaa. Kuusamoon päästyämme pidimme kunnon tauon, tankkasimme kelkat ja kävimme syömässä. Paluumatkan ajoimme eri reittiä, siinä oli aluksi jonkin verran jäällä ajoa ja sen verran patikkoa että yhdestä Polariksesta katkesi hakasjousi ja niinpä kyseinen kelkkailija jatkoi matkaa taksilla. Sikäli koomista että siinä vaiheessa kun Polarismiehen kelkka hajosi muuttui reitti todella tasaiseksi. Kuusamosta Rukalle paluumatkalla ajoin yhden mutkan pitkäksi ja meinasin ajaa pieneen jokeen, muutan matka meni ilman ongelmia. Mökille päästyämme kävimme taas saunomassa ja sen jälkeen läksimme syömään ravintolaan, jonka jälken porukka olikin jo aika valmista nukkumaan.

Torstaina söimme aamupalan, pakkasimme kelkat kärryyn ja läksimme ajelemaan Mäntyharjua kohti kymmenen aikaan aamulla. Ensimmäinen pysähdys oli Kajaanissa jossa tankkasimme auton ja kävimme syömässä pienen välipalan paikallisella ABC:llä. Kajaanin jälken seuraava pysähdys oli Varkaudessa jossa oli vuorossa ruokatunti, jonka jälken ajelimmekin suoraan Mäntyharjulle jossa purimme samalla vauhdilla kelkat kärrystä.

Perjantaina päivä meni huvilalla vuokralaisia odotellessa ja illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra & Paola Jyväskylän Giggling Marlinissa. Ennen illan keikkaa kävimme porukalla syömässä ravintola Huviretkessä. Esiintymiset aloitti Safyra vartin yli kaksitoista omalla soolollaan, yhdeltä oli minun sooloshown vuoro, varttia vaille kaksi oli vuorossa Safyran & Paolan lesboshow ja puoli kolmelta minun & Paolan yhteisshow. Valomerkin jälkeen neljän tytön lauma yritti houkutella meitä kanssaan jatkoille, mutta koska minulla oli rankka viikko takana ja lauantainakin esiintymiskeikka niin kävin vain Paolan kanssa hakemassa hiukka syömistä ja menimme sen jälkeen suoraan hotellille.

Lauantaina kävimme aamupalan jälkeen pyörähtämässä Antishopissa ja sitten läksimmekin ajelemaan Kihniötä kohti. Perille päästyämme majoituimme kelohuvilaan ja vaikka olin jättänyt edellisiltana jatkotkin väliin olin edelleen niin väsynyt että nukuin päiväunet. Päiväunien jälkeen läksin Paolan kanssa syömään ravintola Pyhäniemeen ja sen jälkeen katsomaan Putousta sekä saunomaan huvilalle, sitten kello olikin jo sen verran että oli aika mennä starttaamaan Erotic Night by Mr Lothar & Paola ravintola Pyhäniemeen. Minun ensimmäinen show oli private show puoli kahdentoista aikaan yhdelle naiselle, varsinaiset showt alkoi yhdeltä Paolan soololla ja sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow jonka jälkeen minun ja Paolan yhteisshow. Valomerkin jälkeen saimme taas useammankin kutsun jatkoille, mutta tälläkin kertaa pieni yöpala ja omat jatkot nukkumatin kanssa vei voiton.

Sunnuntaina vein Paolan Jyväskylään ja jatkoin itse siitä matkaa Mäntyharjulle jossa kävin pyörähtämässä huvilallani. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 153. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Saryanna - Takahuoneessa tapahtuu K18! Tällä videolla olen esiintymiskeikalla Ravintola Old Foxissa Siilinjärvellä ja esiintymisen jälkeen lepäilen sekä syön pientä iltapalaa takahuoneessa kun sinne kävelee yksi ravintolan asiakkaista. Huomauttaessani Saryannalle että takahuone on vain henkilökuntaa varten, hän sanoi että hänen mielestä ravintolan esiintymislattialla nähty show jäi hiukka kesken ja niinpä hän imaisikin minun kullin huuliensa väliin. Lopputuloksen saatattekin arvata, nussin Saryannaa huolella suunnasta jos toisestakin ja roiskin lastini lopuksi hänen selälle ja löysipä osa satsista tiensä Saryannan suuhunkin. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 3/2013  1

Maanantaina käytin päivällä moottorikelkkani jarrupalojen ja nesteiden vaihdossa JS-Motorsilla Mikkelissä, sovin myös että lähden 21-24.1 kavereiden kanssa Rukalle moottorikelkkailemaan. Illalla lisäilin kelkkailuvideoitani osoitteeseen http://www.youtube.com/AnssiViskari

Tiistaina kävin aamupäivällä tilitoimistossa ja iltapäivä menikin taas vaihteeksi Gillin crossiradalla moottorikelkalla kurvaillessa sekä kameraa testaillessa, tuli muuten ajettua taas uusi pohja-aikakin kyseiselle radalle. Illalla kävin urheiluhierojalla ja sen jälkeen minulle tuli vielä vieraita.

Keskiviikko meni Mikkelissä peräkärryn hakureissussa.

Torstaina kuvasimme Mr Lothar & Hannele - Saunassa hiki riehumalla nimisen videon. Kyseisellä videolla menen saunomaan mökilleni Hannele nimisen naisen kanssa, sauna ei kuitenkaan ole vielä lämmin ja niinpä kysynkin Hannelelta kuinka saataisiin viisari nousemaan. Hannele ymmärtää kysymyksen ilmeisesti hiukka väärin ja käy minun viisarin kimppuun eikä mene kuin hetki ja se on pystyssä, joka taas johtaa siihen että saunassa nussittiin niin että hiki kyllä irtoaa ja lauteetkin meinaa hajota. Välillä siirrytään vilvottelemaan pukuhuoneen puolelle mutta sielläkin tulee kuuma ja sen jälkeen Hannele vasta saunan tarpeessa onkin kun roiskin lastini hänen rinnoille. Mutta miten kävikään saunan kanssa, ehtikö se ikinä lämmetä? Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Bar & Nightclub Joccarissa Jämsässä. Menin Jämsään jo suht hyvissä ajoin, majoituin Cityhotelli Jämsänukkoon ja kävin syömässä ravintola Valentinossa jonka jälkeen lepäilin hetken hotellihuoneessa ennen keikkaa. Kymmenen aikaan meinin ravintolaan ja illan ensimmäinen show oli Safyran soolo 01.00, minun eka show oli 01.30, Safyran toinen show 2.00 ja minun toinen show 2.30. Valomerkin jälkeen suuntasimme porukalla hotellin puolelle ja miten ollakaan nukkumaan pääsin vasta joskus viiden aikaan aamulla. Perjantaina julkaistiin minun aikuisviihdeuran 152. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Pahotar - Poliisi pamputtaa K18! Tällä videolla Pahotar on harrastamassa itsetyydytystä kotonaan kun poliisi tulee ovelle kertomaan että naapurista on tullut valitus, huomautuksen jälkeen poliisi laittaa Pahotaren rautoihin ja käskee sängylle jonka jälkeen kaivetaankin pamppu esiin. Lopuksi Lothariksi paljastuva poliisi nussii Pahotarta hiki päästä tippuen siihen malliin että Pahotar tulee varmasti kunnolla rangaistuksi. Pahotar oli hyvin kiltti ja raukea tyttö tämän videon kuvaamisen jälkeen. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina heräsin jo kahdeksalta jonka jälkeen oli vuorossa aamiainen ja sitten pitikin jo lähteä ajelemaan Mäntyharjua kohti sillä minun piti ehtiä kahdeksitoista huvilalleni hyvästelemään Venäläiset vieraani. Sen jälkeen kun vieraani olivat lähteneet, laitoimme Safyran kanssa minun huvilan tip top kuntoon. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra ravintola Onnenpäivissä Kuusankoskella. Kuusankoskella Safyra esiintyi ensimmäisen kerran jo 23.30, minä 24.00, Safyra toisen kerran 00.30 ja minä toisen kerran 01.00. Esityksemme sisälsi taas tulta ja paljasta pintaa, otimme molemmat avustajia todella mahtavan yleisön joukosta, yms. Keikan jälkeen ajelimme Mäntyharjulle jonne pääsimme vielä suht inhimilliseen aikaan.

Sunnuntaina vein aamulla Safyran junalle ja sitten vaihdoin oman moottorikelkkani kärrystä toiseen, sen jälkeen minulle tuli vieraita ja vieraiden lähdettyä läksin Gillin luokse jossa lastasimme perävaunuun vielä kaksi kelkkaa Rukan reissuamme varten.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 2/2013  1

Maanantaina kävin ajamassa Gillin crossiradalla moottorikelkalla, nyt radan uusi pohja-aika on 1.14,9 ja toiseen suuntaan ajettuna 1.16,5. Moottorikelkkailun jälkeen otin hieronnan hierovassa tuolissa, söin ja kävin saunomassa.

Tiistaina sain vihdoin viime vuoden puolella tilaamani GoPro Hero 3 Black Edition kameran, jota tullaan hyödyntämään sekä aikuisviihde- että kelkkailuvideoiden tekemisessä.

Keskiviikkona kävin Mikkelissä JS-Motorsilla ostamassa uuden kypärän, rintapanssarin, öljyä, yms.

Torstaina yksi tuottaja kysyi minulta eilen ihan tosissaan että kiinnostaisiko minua tehdä aikuisviihdevideo Johanna Tukiaisen kanssa, vastaus:"EI KIINNOSTA". Torstaina kävin myös ajamassa moottorikelkalla crossirataa Ruotimolla Mäntyharjun moottoriurheilukeskuksessa ja testasimme samalla yhden kaverini kanssa uutta kameraani. Kotimatkalla sanoin kaverilleni parikin kertaa että BMW meinaa puskea ulos tieltä, johon kaverini sanoi että olisikohan liikaa nopeutta, johon minä vastasin että tällä tiellähän on 80km/h rajoitus ja me ajamme alinopeutta sillä meillä oli vauhtia vain 50-60km/h. Tuosta keskustelusta ei mennyt kuin mutka tai pari eteenpäin ja sitten penkka pölisi sillä seurauksella että Bemari meni kaikkine kärryineen ja kelkkoineen ojaan, onni onnettomuudessa sillä kalusto ja miehistö pysyi ehjänä. Melkein heti ojaan päädyttyämme paikalle pysähtyi autoilija joka osasi neuvoa että lähellä olevassa talossa on sellainen traktori että Bemari nousee sillä kyllä ylös ja niinpä soitimme traktorin hinaamaan meidät ylös ojasta.

Perjantaina kävin ensin huvilalla, sitten kavereiden kanssa moottorikelkoilla Rantissa ja sen jälkeen läksin esiintymiskeikalle Hotelli Koskenniskaan Forssaan jossa esiintyi minun lisäkseni Irina, Matti Nykänen ja Nicekone. Perjantaina julkaistiin myös aikuisviihdeurani 151, video, video on nimeltään Mr Lothar ja Tuhmatyttö - Kova vai pehmeä paketti K18! Kyseisellä videolla on joulu ja sinkkutyttö unelmoi kotonaan romantiikasta ja hiukka muustakin joulupukin kanssa, tyttö kuitenkin huomaa aika äkkiä että pukki josta hän unelmoi ei olekaan oikea joulupukki vaan pukki nimeltä Lothar. Kiihkeän suutelemisen jälkeen Lothar haluaa maistaa tuhman tytön piparia, mutta aikansa piparia nuoltuaan Lothar antaa sille sellaista kyytiä että jossain vaiheessa tyttö pelkää piparinsa menevän rikki!
Tällä videolla näette miten tuhmankin tytön haaveista voi tulla totta ja hänkin pääsee viettämään unelmiensa valkoista joulua sillä lopuksi Lothar roiskii säkkiensa sisällön tytön muhkeille rinnoille. Vieläkö sinä uskot pukkiin? Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina päivä meni yhden tytön kanssa huvilalla talonmiehen hommissa ja siivotessa. Illalla menin esiintymiskeikalle yhden kaverini tupaantuliaisiin Turenkiin ja sen jälkeen lähdimme vielä käymään ravintola Sirkuksessa Hämeenlinnassa.

Sunnuntaina olikin sitten taas moottorikelkkailupäivä, aukaisimme kavereideni kanssa reitin Gillin luota minun huvilalle ja siitä edelleen Vuohijäven yli Pohjois-Kymenlaakson Moottorikelkkailijoiden reitille jota pitkin ajelimme käymään Tuohikotissa. Matkalla valittelin että jarrut tuntuu hiukka omituisilta ja arvelin että toinen jarrupala olisi loppu, mutta myöhemmässä tarkastelussa kävi ilmi että molemmat jarrupalat oli ihan loppu. Kelkkailun jälkeen kävin syömässä, saunassa ja hieronnassa eli oli ihan huippu päivä. Illalla lisäilin vielä kelkkailuvideoitani osoitteeseen http://www.youtube.com/AnssiViskari

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 1/2013  1

Maanantaina kävin päivällä ajamassa uuden pohja-ajan moottorikelkalla Gillin crossiradalla, sen jälkeen kävin saunassa ja sitten läksin yhden kaverini kanssa Sokos Hotel Vantaaseen juhlimaan uuttavuotta. Hotellille päästyämme kävimme ensin syömässä neljän tytön kanssa ja siinä menikin sen verran aikaa että syömisen jälkeen kävimme vain pyörähtämässä huoneissamme ennen Tulisuudelmaan sirtymistä. Illan aikana törmäsin joukkoon vanhoja tuttujani sekä tutustuin myös uusiin ihmisiiin, ilta meni lähinnä Osmos Cosmoksen keikkaa katsellessa ja myöhemmin tanssiessa. Valomerkin jälkeen oli sitten vielä jonkinlaiset jatkotkin.

Tiistaina kävin kaverini kanssa aamupalala, jonka jälkeen lepäsimme vielä hetken huoneissamme ja sitten kun lähdimme hotellilta veimme samalla yhden tytön kotiinsa. Matka Mäntyharjulle sujui suht kivasti vaikka edellisen yön unet olikin jäänyt aika vähiin, mutta se auttoi jaksamaan että pysähdyimme Heinolan kohdalla syömään. Kotiin päästyäni olin kuitenkin sen verran poikki että otin päiväunet.

Keskiviikkona lähettelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille, ilmoitin sponsorille että ajan Kelkkakunkussa ja sovin myös että lähden 7-10.3.2013 Venäjän Snow Tourille.

Torstai menikin sitten yhden kaverini kanssa moottorikelkkailun merkeissä Gillin crossiradalla, minä ajoin ja minun kaveri otti kuvia. Torstaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 150. video , video on nimeltään Mr Lothar ja Susu - Varaslähtö sEXHIBITION messuille K18! Tällä videolla saavuin Helsinkiin jo vuorokautta ennen kuin sEXHIBITION messut alkoi, sillä minulla oli torstaina BB Extran kuvaukset. TV-kuvauksien jälkeen minua odotti hotellihuoneessa mieleinen yllätys sillä minut oli majoitettu samaan huoneeseen Susun kanssa. Huoneeseen tullessani löysin Susun tyydyttämästä itseään vuoteesta, herrasmiehenä tarjosin tietenkin apua ja kohta hotellihuonessa nussittiinkin jo täyttä häkää. Susu nautti kovasta panosta täysin siemauksin ja oli ilmeisesti munan tarpeessa. Tämä video on muuten samalla Susun uusien silikonirintojen koeajovideo! Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantai meni yhden kaverini kanssa huvilallani vuokralaisten vaihdossa, siivouksessa ja talonmiehen hommissa.

Lauantaina oli taas vuorossa moottorikelkkailua, aluksi menin ajamaan taas Gillin crossiradalle mutta kun olin ehtinyt ajamaan kymmenkunta kierrosta sinne ilmaantui pari muutakin kelkkaa ja päätimme lähteä aukaisemaan reitin Gilliltä Vihantasalmelle ja siitä edelleen Mäntyharjun keskustan kautta Rantinhoviin, josta minä sitten jatkoin vielä Kinnin kautta takaisin Gillin crossiradalle. Moottorikelkkailun jälkeen oli vuorossa syöminen, hieronta ja sauna jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina tuli kuvattua vuoden ensimmäinen aikuisviihdevideo Mr Lothar & Yllätysvieras - Seksi on suklaan korvike, kyseisen videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Istuksin loppiaisena mökilläni konvehtirasia käsissäni kun ovesta asteli sisään nainen joka oli pukeutunut vain todella pieniin seksikkäisiin vaatteisiin. Ajattelin tarjota tytölle jotain hyvää, mutta konvehdit olivat juuri loppuneet ja niinpä piti soveltaa vanhaa sanontaa eli seksi on suklaan korvike. Tyttö otti aluksi minun patukan suuhunsa jonka jälkeen minä maistelin tytön piparia joka taas johti siihen että mökissä nussittiin kuin kaikki hyvä tosiaan loppuisi loppiaiseen. Useiden eri asentojen välillä mainitsin tytölle että onhan konvehtirasiassakin monenlaisia makuja ja roiskin lopuksi patukan täytteeni tytön pakaroille jotka on yhdet Suomen aikuisviihteen parhaista lajissaan. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 52/2012  1

Maanantaina menin jo päivällä mökille, tein avannon laitoin tulet takkaan sekä saunan kiukaaseen ja nautiskelin luonnon rauhasta. Alkuillasta kävin viemässä vanhempieni haudalle kynttilät ja vaikka hautausmaa onkin aika synkkä paikka niin haudoille tuodut kynttilät sai sen näyttämään kauniilta. Myöhemmin illalla minulle tuli pari kaveria kylään, toinen kavereista kävi vain meidän kanssa saunomassa, tekemässä lumienkeleitä, avannossa uimassa mutta tyttö joka oli laittanut itselleen lahjapaperinarun vyötärölle ja ilmoitti olevansa itse joululahja minulle jäi sitten koko yöksikin. Täytyy myöntää että innostuin kyseisestä joululahjasta vähintään yhtä paljoin kun pienenä poikana saamastani autoradasta ja jaksoin ajella tällä paljon myöhempään.

Tiistaina söin jouluruuan jonka jälkeen läksin yhden kaverini uudelle talolle saunomaan ja sinne tuli pari muutakin kaveria joiden kanssa läksimme myöhemmin illalla paikalliseen baariin. Baarissa tuli sitten otettua kunnon humala kahden vuoden tauon jälkeen, tilasimme kavereideni kanssa shotteja vuorotellen ja joita tuli laskujeni mukaan juotua noin 20 per nokka ja siihen muut juomat päälle. Baarin sulkeuduttua päätin kuitenkin kävellä kotiin ja täytyy myöntää että kyseinen noin kilometrin matka oli melkoinen extreme-kokemus. Kotiin päästyäni olin sen verran fiksu että otin pesuvadin valmiiksi sängyn viereen ja siihen sekä sen viereen tulikin sitten oksennettu yön aikana muutamaan kertaan.

Keskiviikkona heräsin 12 aikaan, pätäsärki ja oli muutenkin niin kova krapula että söin vain yhden buranan, otin huikan vettä ja jatkoin nukkumista heti kun sain unen päästä kiinni. Seuraavan kerran heräsin kolmen aikaan iltapäivällä, olo oli edelleen heikko mutta päätä ei särkenyt enää niinpä oli hetken hereillä mutta sängystä pääsin ylös vasta kuuden aikaan illalla jolloin menin syömään. Syömisen jälken kykenin vihdoin siivoamaan oksennuksenkin pois, katselin hiukka telkkaria ja menin taas nukkumaan. Yöllä heräsin siihen että olin hiestä ihan märkä.

Torstaina häretessä oli edelleen hiukka heikko olo mutta päätin antaa krapulalle sellaisen kyydin moottorikelkalla että tajuaa lähteä minusta. Menin ensin tamppaamaan crossirataa ja sen jälkeen ajamaan Pitkäjärven EK:ta, kyseinen lenkki on noin kymmenen kilometriä ja ajoin sen 9 kertaa eli crossiradan tamppaus mukaan lukien tuli ajettua noin 100km. Vauhtikin tuntui kasvavan loppua kohden ja itse asiassa viimeisellä Pitkäjärven EK:n lenkillä sitä oli jo hiukka liikaakin sillä lipsautin kelkan luiskaan, no onneksi en satuttanut itseäni ja kelkkakin jäi ehjäksi. Moottorikelkkailun jälkeen yksi tyttö tuli käymään kylässä, kävimme saunomassa ja sitten ajettiinkin hiukka toisenlainen EK.

Perjantaina päivä meni huvilalla hengaillessa ja talonmiehen hommia tehdessä.

Lauantaina läksin jo aamupäivällä moottorikelkkailemaan yhden kaverini kanssa, sen jälkeen kävimme katsomassa kun toiset kaverit oli ajamassa jäärataa moottoripyörillä ja sen jälkeen minä läksin vielä ajamaan hiukka kelkkacrossia. Kelkkailun jälkeen kävin pyörähtämässä sekä huvilallani että mökilläni, mutta lopulta menin sitten kuitenkin kotipaikalleni saunomaan.

Sunnuntaina ajelin parin kaverin kanssa moottorikelkoilla Outiselta Ranttiin ja takaisin samaa reittiä, sen jälken jäimme Gillin kodalle grillailemaan makkaraa sekä viettämään aikaa, myöhemmin illalla porukkaa tuli lisää ja minä ajoin sitten kelkallani näytösluonteisesti uuden pohja-ajan Gillin crossiradalle.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php